ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل سورن XU7

amir3852
02-09-2013, 19:14
با سلام به همه دوستان

راستش من سال گذشته يك سورن 87 خريدم البته يك سري مشكلات فني داشت و تا بحال دو سواركار محترم رسيدگي نكرده بودند كه براي بنده تا 2 دو تومان خرج گذاشت
حالا بماند - موضوع اينه كه هر چند ماه يكبار جلوي ماشين به شدت به صدا ميافته و هر دفعه سيبك و بوش طبق و غيره بايد عوض كنم اينم بگم ماشين كلا اسپرت شده بود كه من خودم فنر و كمك فنرشو نو خريدم و انداختم و تقريبا مشكل اسپرتيش برطرف شد و خيلي اذيت ميكرد

الان يك مشكل ديگه پيدا كرده توي تعويض دنده ها موقع تعويض گاز ميگيره و انگار كه گير ميكنه و بعد جا ميره دور موتور رو با تنظيم دنده عوض كردم بازم نشد كلاچ تازه عوض شده و كلا ماشين بيشتر جلوبنديش و قسمت گيربكسش تعمير شده

حالا ديگه نميدونم مشكل از چيه و داره اذيتم ميكنه و اگر بخواد دوباره خرج سنگين رو دستم بزاره كلا ميفروشمش

ولي سواريش عاليه و ميگم بعد از تعويض قطعات فرسودش كلا مشكلي باهاش نداشتم و خوب هم شتاب ميگيره و راه ميره

ولي اين مشكل صداي بد جلوبنديش و گيربكسش خيلي اذيتم ميكنه تا حالا صد تا تعميرگاه توي كرج رفتم همشون يك چيز الكي چرت ميگن
خيلي جالب بود بعد از اينكه جلوبنديش رو كلا عوض كردم و همچنين پلوس و و غيره خود يارو جلوبندي سازه نتونست غربيلك فرمان منو صاف كنه بيشتر از 20 تا جا رفتم هر دفعه 10 تومن گرفتن و بعد كه ميومدم بيرون از تعميرگاه فرمون كاملا كج بودش برام مصيبتي شده بود تا بالاخره توي خيابون شهرداري كرج اوقافيها يك زير پله اي يارو كارش ماشين خارجي بود گفت سه سوت برات رديفش ميكنم و خدايي كفم بريد هر جا رفتم نميتونستن درستش كنن
سر وضعيت چراغهاش يكي راست ميزد يكي چپ اونهم روي هوا چند جا رفتم مثلا باطريساز نيم ساعت وقت منو ميگرفت اصلا نميدونست چجوري درمياد لامپ يا با چي تنظيم ميشه بالاخره يك جا پيدا كردم يارو خيلي وارد بود هم آفتامات بست و هم لامپمو عوض كرد و هم تنظيم كه الان خيلي عالي شده
ولي بعد از اينكه دوباره جلوبنديمو باز كردم باز هم بهم بخورده اون باطريسازه هم راهش وحشتناك دوره حالشو ندارم برم ميخوام خودم رديفش كنم

خلاصه دوستان كلي دردسر داره اين ماشين كوفتي
صفر از كارخونه ميگيره هزار و يك مشكل داره دست دوم ميخري هزار و دو مشكل داره

يكي راهنمايي كنه ممنون - سرتون رو هم درد آوردم ببخشيد

shadows_funeral
03-09-2013, 07:17
برای هر موضوعی نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست.
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])