مشاهده نسخه کامل
: عدم پخش FLV در ایکس ویژن 353
سلام
من از طریق فلش مموری میخاستم یه فایل flv در ایکس ویژن 353 ببینم که پیام عدم پشتیبانی داد و مجبور شدم فرمتش رو عوض کنم تا بخونه
در حالی که توی مشخصات این مدل ساپورت flv هم ذکر شده!
پس مشکل از چی هست؟
احتمالا باید فرمت ویدئو AVC باشه.
توی قسمت توضیحات فایل ویدئو نوشته شده.
AVC جزو فرمت ها یا کدک های MP4 هستش.
همه نوع FLV پشتیبانی نمیشه(یه فایل ویدئویی از سایت یو*تیو*ب بگیر و مشخصاتش رو با فایلت مقایسه کن)
فایلهای FLV این سایت روی همه نوع دستگاها پشتیبانی میشه
supermax15
02-09-2013, 14:46
خب عزیز به mp4 کانورت کن
بعد پخش کن
احتمالا باید فرمت ویدئو AVC باشه.
توی قسمت توضیحات فایل ویدئو نوشته شده.
AVC جزو فرمت ها یا کدک های MP4 هستش.
همه نوع FLV پشتیبانی نمیشه(یه فایل ویدئویی از سایت یو*تیو*ب بگیر و مشخصاتش رو با فایلت مقایسه کن)
فایلهای FLV این سایت روی همه نوع دستگاها پشتیبانی میشه
مگه چند نوع FLV داریم؟!!
خب عزیز به mp4 کانورت کن
بعد پخش کن
به نکته ای بس عمیق اشاره فرمودید:n02:
amir_t6262
03-09-2013, 07:54
من هم مشکل مشابهی البته با 333 داشتم. بعضی کلیپ های flv را پخش میکند و برخی را نه.
فایلهای flv متفاوتی وجود داره که کدک هاشون باهم فرق می کنه. فایلهای flv که با کدک mpeg4 و یا AVC ارائه میشن قابل کدگذاری هستن. کلا فایلهای mp4 قابلیت کدگذاری دارن که توی قسمت مشخصات فایل ویدئویی میشه نشون داد که فایل از کجا و کدوم سایت و یا کدوم شرکت پخش شده. مثل یو*تیو*ب. واسه همینه که فایلهای این سایت همه با این فرمت هست و خارجی ها نمیتونن از این سایت دانلود کنن. البته میتونن ولی خوب اگه FBI بفهمه 250.000 دلار براشون جریمه اب می خوره.
با اینترنتی که اونا دارن، دانلود بکارشون نمیاد.
فایلهای flv متفاوتی وجود داره که کدک هاشون باهم فرق می کنه. فایلهای flv که با کدک mpeg4 و یا AVC ارائه میشن قابل کدگذاری هستن. کلا فایلهای mp4 قابلیت کدگذاری دارن که توی قسمت مشخصات فایل ویدئویی میشه نشون داد که فایل از کجا و کدوم سایت و یا کدوم شرکت پخش شده. مثل یو*تیو*ب. واسه همینه که فایلهای این سایت همه با این فرمت هست و خارجی ها نمیتونن از این سایت دانلود کنن. البته میتونن ولی خوب اگه FBI بفهمه 250.000 دلار براشون جریمه اب می خوره.
با اینترنتی که اونا دارن، دانلود بکارشون نمیاد.
توی قسمت پروپرتیز فقط FLV نوشته شده
این کدکهایی که گفتی رو ندیدم!کجا هستن؟
supermax15
03-09-2013, 12:14
توی قسمت پروپرتیز فقط FLV نوشته شده
این کدکهایی که گفتی رو ندیدم!کجا هستن؟
باید با پلیر کامپیوترت قسمت media info اطلاعات فایل رو به دست میاری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب این مشکلش مربوط به کدوم قسمته؟
video: VP6
پلیر شما این کدک رو پشتیبانی نمیکنه. این کدک باید Mpeg4 و یا AVC باشه. یا کدکهای دیگه ای که دستگاه بتونه پخش کنه.
اگه ایکس ویزن شرکت درست حسابی باشه، توی دفترچه راهنمای پلیر باید مشخص کرده باشه. از ویژگی های یک برند معروف اینه که همه چیز رو بطور واضح بیان کنه. مثل WD و یا Pioneer،Sony
مادیران باارائه آپدیت نرم افزاری جدید میتونه حلش کنه ؟
گیرنده ای هست که بتونه این فرمت رو پخش کنه راحت؟
شدن که میشه ولی فکرنمی کنم همچین کاری رو بکنه. چون واسش نمیصرفه.نیازمند کدگذاری های جدید هست.
باید انواع گیرنده های موجود در بازار رو نگاه کنید ببینید کدومشون از کدک vp6 پشتیبانی می کنن.
راه حل ساده اینه که به فرمت mp4 تبدیلش کنی. بیت ریت تصویر و صدا رو حفظ کنی، کیفیت تصویر تغییری نمیکنه.(البته هر تبدیلی باعث کاهش کیفیت میشه ولی در فایلهای این چنینی چندان محسوس نیست)
من فرصت چندانی برای جستجو ندارم.اگه کسی میدونه کدوم گیرنده امکان پخش این کدک رو داره بگه(صرفا جهت اطلاع)
بهترین مبدل با رابط کاربری ساده کدوم برنامه هست؟
شخصا برنامه StaxRip رو پیشنهاد میدم. شاید یکم پیچیده باشه ولی فشرده سازی و کیفیتی که ارائه میده عالیه.
این یکی از همون برنامه هایی هست که باهاش فیلم های بلوری رو انکود می کنن
در کنارش با Aiseesoft Total Media Converter هم کار می کنم. بد نیستو خوبه. ساده و با امکانات
supermax15
03-09-2013, 23:39
vp6 جز جدید ترین کدک ها است
که چندماه پیش گوگل معرفیش کرد
فعلا دستگاه های دیجیتال نمیتونن پخش کنن باید بعدا اپدیت بیاد براشون
کانورت کنید راحت بشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.