ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ معمولی تا 1.200

hno
02-09-2013, 10:27
سلام خسته نباشید
من دنبال یک لپتاپ خیلی معمولی هستم تا سقف 1200 . مشخصات بالا برام مهم نیست ، تنها چزی که برام مهمه کیفیت قطعات هست که از این لپ تاپهایی نباشه که چپ و راست یکجاش خراب بشه و اذیت کنه . فقط کیفیت برام ملاک هست و در این سقف قیمت . 
چه لپتاپهایی رو با این مشخصات بهم پیشنهاد میدید ؟ 

با تشکر فراوان

hno
02-09-2013, 10:39
یک مدل خودم دیدم LIFEBOOK AH-502 از برند فوجیسو . شنیدم این برند المانی و کیفیت خیلی خوبی داره . این مدل با قیمت من هم میخوره . نظرتون چیه ؟ همین رو بگیرم ؟

Capital
02-09-2013, 12:36
دوست عزیز بهترین تو این رنج Fujitsu LifeBook AH-532-H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که دارای کانفیگ بهتری نسبت به مدل های دیگه هست و همچنین در مورد فوجیتسو خیالتون راحت باشه چون واقعا برند خیلی خوبی هست و عمر لپ تاپ های این برند بالاست و در کل برند مورد قبولی هست.

hno
02-09-2013, 15:29
دوست عزیز بهترین تو این رنج Fujitsu LifeBook AH-532-H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که دارای کانفیگ بهتری نسبت به مدل های دیگه هست و همچنین در مورد فوجیتسو خیالتون راحت باشه چون واقعا برند خیلی خوبی هست و عمر لپ تاپ های این برند بالاست و در کل برند مورد قبولی هست.تشکر دوست عزیز . بله همین مدل که گفتید بهتر هست . ایا دی جی کالا لپ تاپ اصلی جنس المانی اصل رو میده ؟ نمیخواهم چینی یا از جنسهای تقلبی باشه . تشکر

Capital
02-09-2013, 16:33
تشکر دوست عزیز . بله همین مدل که گفتید بهتر هست . ایا دی جی کالا لپ تاپ اصلی جنس المانی اصل رو میده ؟ نمیخواهم چینی یا از جنسهای تقلبی باشه . تشکردوست عزیز برای خرید و سوال هاتون میتونید با دی جی کالا در تماس باشین تا هم قیمت به روز رو بپرسین و هم از اینکه ساخت المان هست یا نه.

tiyam 01
03-09-2013, 16:42
این مدل هم خوبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-N5050-F
و این

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Fujitsu-LifeBook-AH502-A

مشخصات هم مهمه نباید طوری باشه که با 10 تب باز کردن و چند برنامه هنگ کنه

hno
04-09-2013, 09:06
تشکر بابت راهنمایی دوستان . من چندتا دیدم این لپ تاپ رو و میخواهم بخرم . چه طوری میتونم مطمئن بشم که جنس اصل دارن میفروشن و تقلبی نیست ؟ مثلا جایی هست که بشه بارکد یا کد محصول رو وارد کرد که از صحت اصل بودنش مطمئن بشم ؟ تشکر

hossein6599
04-09-2013, 13:11
دوست عزیز اگر جای مطمئنی رو بلد نیستی و اطمینان نداری بهتره از سایت دیجی کالا خرید کنی من خودم خرید نداشتم اما هرکی خریده راضی بوده واین سایت هم معتبره خودش رو خراب نمیکنه میتونی بری به اون سایت و نظرات خریدارها رو بخونی.موفق باشید

Capital
04-09-2013, 15:08
تشکر بابت راهنمایی دوستان . من چندتا دیدم این لپ تاپ رو و میخواهم بخرم . چه طوری میتونم مطمئن بشم که جنس اصل دارن میفروشن و تقلبی نیست ؟ مثلا جایی هست که بشه بارکد یا کد محصول رو وارد کرد که از صحت اصل بودنش مطمئن بشم ؟ تشکر
دوست عزیز این مشکلی نیست شما اولا از نمایندگی ها خرید کنید دوما اینکه روی تمام محصولات لیبلی وجود دارد که شما میتونید به صحت اون کالا پی ببرید و اگر هم در درون سایت هم برید با سریالی که روی اون لیبل هست میتونید چک کنید همچنین شما وقتی از نمایندگی های مجاز بخرین دیگه خیالتون راحت هست که لپ تاپ مشکلی نداره اما اگر هم باز نمیخواین که باز اینکارها رو بکنید از دی جی کالا بگیرین که همه ازش راضی هستند.