ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم حرفه ای

mohammad2407
02-09-2013, 04:12
سلام دوستان من یک سیستم میخوام برای کار های حرفه ای

بعضی از قطعات من میگم باقی شما بگین + قیمت

CPU : ntel® Core™ i5 ivy

Memory : 12 G DDR3

Graphic : NVIDIA® GeForce® GTX 780M 4GB GDDR5

USB 3.0 port

HDD : 2T

بقیه قطعات شما معرفی کنید

قیمت کل سیستم فراموش نشه اگر فکر میکنید کارت گرافیک زیادی قوی هست اونو کم کنید چون من کار های گرافیکی به هیچ عنوان انجام نمیدم

نهایتا یک فیلم فول اچ دی نگاه کنم و یا بازی کنم

من بیشتر برای برنامه نویسی ، وب سرور (لوکال هاست ) میخوام استفاده کنم

دوستان من در بالا کارت گرافیک GeForce انتخاب کردم به نظر شما در زمینه کارت گرافیک AMD بهتر نیست ؟ از هر نظر

Hessam 2
02-09-2013, 09:35
حداکثر بودجه تون رو بفرمایید...

mohammad2407
02-09-2013, 14:14
بودجه من بینهایت هست شما کانفیگ سخت افزاری + قیمت به من بدید

Hessam 2
02-09-2013, 14:24
بودجه من بینهایت هست شما کانفیگ سخت افزاری + قیمت به من بدید

بی نهایت که نمیشه عزیز من... یه سقف بودجه باید بفرمایید...

mohammad2407
02-09-2013, 14:30
4 تا 6 میلیون فقط کیس خالی

Hessam 2
02-09-2013, 14:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad2407
02-09-2013, 14:44
اقا حسام ممنون ولی من که در پست اول گفتم ntel® Core™ i5 ivy باشه بقیه قطعات هم قرار دادم شما برای من Core™ i7 ' گذاشتی من گفتم Ram 12 G DDR3 شما برای 16 گیگی گذاشتی

اگر میشه فقط asus برای من قرار بدید من به گیگابایت آشنایی ندارم

باز هم تشکر

Hessam 2
02-09-2013, 14:50
- کور آی 5 آی وی بریدج از نسل قبل هست و خریدش منطقی نیست. الان نسل جدید قطعات اومده. هر چند از سوکت 2011 یک ماهه دیگه میاد. اما سری جدید Haswell از سوکت 1150 وارد بازار شده که از هازول هم بهتره و هم بهینه تره. تازه بودجه تون که به i7 می رسه!! مخصوصاً میخواید سیستم ضعیف تر بخرین؟!!!!!!!!!!

- رم 12 گیگ که میشه سه کاناله. ماهیت این سوکت 2011 به چهار کاناله بودنشون هست تا نهایت کارایی رو داشته باشن. حتی سوکت 1150 هم دو کاناله هستن و کلاً سه کاناله برای این دو سوکت استفاده نمیشه.

شما داری یه بودجه ای رو میدی. طبیعیه که قصد داری بهترین رو بخری. پس اگر ما رو قابل می دونید، بهم اطمینان کنید.
اگر نمیخواید بهترین رو بخرین و رو هوا یه چیزی رو می خواید انتخاب کنید، بهتره برین پیش یه فروشنده به پیشنهاد اون یه چیزی بخرین با 5 تومن!
سیستم 4 میلیون رو راحت واسه شما 5 تومن حساب می کنه مثل هلو!!!

در مورد گیگا هم آشنا میشین: (تمام اطلاعات و فن آوری های سه لینک زیر در مادربرد موجود در لیست به کار رفته!!)

راستی! شندیم اهواز پردازنده ی 1 میلیون و 100 رو میدن 1 میلیون و 400!!!!!!!!! چه خبره؟! دزد بازاره اونجا یا سر گردنه اس و معرکه گیری می کنن!؟ :D

mohammad2407
02-09-2013, 15:12
اقا حسام یعنی شما گیگابایت بهتر از asus میدونید ؟ از چه نظر بهتره ؟ خرابی ؟ من یک سیستم دارم حدود فکر میکنم 12 سال هست داره به خوبی کار میکنه asus هم هست من تا حالا گیگابایت نداشتم .

برند خوبی هست ؟ خرابی داره ؟ اصلا کجایی هست 100 درصد چینی درسته ؟ البته asus هم چینی هست .

اقا حسام این مادربرد یک مقدار زیادی حرفه ای نیست چون الان عکس هاشو دید خیلی غول بود ؟

راستی! شندیم اهواز پردازنده ی 1 میلیون و 100 رو میدن 1 میلیون و 400!!!!!!!!! چه خبره؟! دزد بازاره اونجا یا سر گردنه اس و معرکه گیری می کنن!؟ :D

من از تهران هستم دانشگاه من اهواز هست . از تهران هم میخوام سیستم بخرم

فکر نمیکنم اینطوری باشه 300 هزار تومان اختلاف امکان نداره :n09:

راستی یک سوال این مادربرد چرا دو تا کارت شبکه داره ؟:n13:

Hessam 2
02-09-2013, 15:17
بــــــــــــله. من هم ایسوس دارم. هم گیگا. هر دوش خوبه. ایسوس منم 8 ساله آخ نگفته! گیگا هم همینطور.
اما در مجموع گیگا بهتره...!
کاملاً گارانتیش از ایسوس بسیار بهتره. کیفیت ساختش هم همینطور...
نه آقا خرابی چیه؟! اون مادربرد سال گذشته بهترین مادربرد Computex 2012 شناخته شد در آمریکا! چیز خفنیه.
خیال شما 100% راحت!
آره. تو همین فروم یکی از بچه های اهوازی می گفت اینقدره...!!! بهش گفتم نه آقا نخری سرت رو کلاه بذارن! :D

در مجموع حرفه ایه. شما ایسوس هم بخری همینه. منتها ظاهرش یه کم فروتن تره که احساس می کنید خییییلی حرفه ای نیست. ;)

ایسوس تو دنیا فقط تو 2 چیز برتری داره: 1- لب تاپ 2- مانیتور

این دو تای ایسوس جهان رو زیر و رو کردن! حداقل خاورمیانه تحت تاثیر این دو محصول ایسوس هست که همه به برتریش اذعان دارن.

در مورد ایسوس و گیگا هم بله. هر دو ساخت چین هستن.
البته گیگا ساخت تایوان هست که به نوعی چین به حساب میاد.

mohammad2407
02-09-2013, 15:35
اقا حسام چرا قیمت های گیگابایت بیشتر نسبت به asus ؟

گیگابایت قدیمی تره یا asus؟

از نظر کارت گرافیک چطوره ؟

Hessam 2
02-09-2013, 15:39
اقا حسام چرا قیمت های گیگابایت بیشتر نسبت به asus ؟

گیگابایت قدیمی تره یا asus؟

از نظر کارت گرافیک چطوره ؟

خب هر شرکتی سیاسیت قیمت گذاری خودش رو داره... گرون تره، خب بهتره دیگه. ;)

نمی دونم کدوم قدیمی تره! اما در کل قدیمی بودنش مهم نیست. مهم اینه که در کشور ما کدوم شرایط بهتری داره که گیگابایت هست. منتها ایسوس پرطرفدار تره.
از نظر کارت گرافیک کاملاً برتری از آن گیگا هست. هم کارایی، هم کیفیت، هم گارانتی و هم قیمت گیگابایت بهتره در کارت گرافیک.
راستی برای خرید هم سایت لیون کامپیوتر قیمت هاش خیلی خوب و مناسبه. اگر از بازار می خرید، حتماً همین قطعات باشه و همچنین قیمت ها رو با لیستی که به شما دادم مقایسه کنید. نباید گرون تر باشه! حالا 20 تومن بالا یا پایین مشکلی نیست. اما اگر گرون تر بود، لیون ارزون تر میده.

فقط یه چیزی عزیز؛ فروشنده مخت رو نزنه بگه بیا بهت ایسوس بدم! گیگا آشغاله فلانه و اینها...!
این فروشنده ها مثل اینکه مخ دختر میخوان بزنن! به راحتی و مثل آب خوردن مخ خریدار رو هم میزنن!
امثال شما هم که ساده میگه همون ایسوس رو ببند! :D

حالا فقط به این دو برند ختم نمیشه! کلاً هر برندی نذارید چیز دیگه ببنده! همین ها بهترین هست! اگر چیز بهتر وجود داشت با بودجه شما، حتماً می نوشتم!
ضمناً تمامی قطعات هم در بازار کاملاً موجوده و مشکل ناموجودی وجود نداره!

mohammad2407
02-09-2013, 15:53
باشه . سر من کلاه نرفته و نمیره :n02: یادمه حدود یک سال پیش بود دنبال هارد خاویار بلک بودم هیچ کس نداشت داخل تهران یعنی تمام مراکز کامپیوتر تهران کشتم فقط یک نفر داشت که اون هم خیلی خیلی گرون میداد همه گفتن بیا مدل های دیگه بردار ولی من برگشتم اهواز با قیمت خیلی خوبی یادم نیست چقدر بود خاویار خریدم .

اقا حسام من اهل بازی و.. نیستم این کارت گرافیک خیلی قوی نیست برای من ؟ چون من باید حتما چیزی بخرم که 100 درصد از اون استفاده کنم . خوشم نمیاد پول اضافه بدم

Hessam 2
02-09-2013, 15:56
باشه . سر من کلاه نرفته و نمیره :n02: یادمه حدود یک سال پیش بود دنبال هارد خاویار بلک بودم هیچ کس نداشت داخل تهران یعنی تمام مراکز کامپیوتر تهران کشتم فقط یک نفر داشت که اون هم خیلی خیلی گرون میداد همه گفتن بیا مدل های دیگه بردار ولی من برگشتم اهواز با قیمت خیلی خوبی یادم نیست چقدر بود خاویار خریدم .

اقا حسام من اهل بازی و.. نیستم این کارت گرافیک خیلی قوی نیست برای من ؟ چون من باید حتما چیزی بخرم که 100 درصد از اون استفاده کنم . خوشم نمیاد پول اضافه بدم

آخه شما گفتی یه کمی بازی بکنی شاید... چه بازی هایی؟
شاید الان قوی باشه، اما سیستم شما رو راحت تا 5-6 سال آینده تضمین می کنه که در بهترین شرایط کاری و قدرت کار کنه! این هم آن روی سکه اس. ;) یعنی بعد از این مدت کارت گرافیک فعی یک کارت ضعیف به حساب میاد!!
با توجه به اینکه کار شما سنگین نیست، در تک تک قطعات اون سیستم آینده نگری موج میزنه! :D
در واقع شما آینده رو هم خریدی و از لحاظ ارتقا خیالتون راحته که حالا حالا ها نیازی به ارتقا نیست!

mohammad2407
02-09-2013, 16:06
آخه شما گفتی یه کمی بازی بکنی شاید... چه بازی هایی؟

من نمیگم خیلی ضعیف باشه چون من فیلم های Full HD و بلوری زیاد میبینم .

راسش احتمال داره سالی یک بار شاید هم نه کال اف دیوتی بازی کنم .

یک لپ تاپ دارم کارت گرافیکش تمام کار هایی که میخوام انجام میده . حتی بازی هم باهاش میکنم بدون هیچ مشکلی

Nvidia GeForce 640M LE/ Optimus

راستی مگه کارت های گرافیک امروزی با رم سیستم در حالت اشتراکی نیستن

Hessam 2
02-09-2013, 16:09
سوال آخر: نه نیستن! خود کارت گرافیک حافظه داره! با رم سیتسم کاری نداره!
در هر صورت اگر آینده نگری برای شما مهم نیست، یک کارت GTX 650 Ti هم کافیه. اما در کل پیشنهاد نمی کنم.
تو لیست بلو ری رایتر بذارم به جای دی وی دی رایتر؟ یک عدد کافیه؟

لیست کدوم رو شما می خری؟ اولی یا دومی؟

mohammad2407
02-09-2013, 16:14
تو لیست بلو ری رایتر بذارم به جای دی وی دی رایتر؟ یک عدد کافیه؟

بلو ری رایتر نمیخوام دانلود میکنم

اولی میخرم . اقا حسام دستت درد نکنه وقتت هم گرفتم .لطف کردی .