ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین ادیتور کد aptana - sublime - netbeans

stive austin
02-09-2013, 00:23
با سلام
لطفا یک ادیتور متن خوب و کامل برای کد نویسی وب معرفی کنید
html - css - java script - php
امکان ویژوال بودنش اصلا برام مهم نیست اصلا نداشته باشه بهتر هم هست
منظورم اینه که مثلا به جای اینکه توی تگ فرم ، تگ این پوت بذارم ، بیام و یه دکمه ویژوال رو درگ اند دراپ کنم
اما چیزی که مهمه اینه که intellisence داشته باشه
و مثلا وقتی مینوسیم
position :
بهم نشون بده که الان میتونم مثلا این گزینه ها رو انتخاب کنم
static , fixed , absolute , relative
کلا حرفه ای های این کار بیشتر از چی استفاده میکنن؟
من شنیدم این سه تا خیلی عالی هستن
aptana - sublime - netbeans
من تا الان با notepad++ مینوشتم اما فکر میکنم باید یه کم تو این زمینه تغییراتی ایجاد کنم
ممنون میشم اگر کمک کنید
با تشکر

eAmin
02-09-2013, 12:20
انتخاب ادیتور بستگی به خود فرد داره، شما باید خودتون امتحان کنید ببینید با کدوم یکی راحت تر هستید. همه این IDE ها به غیر از Sublime Text که ادیتور دم دستی (و همچنین عالی) هست خیلی خوب هستن٬ اما باز هم به خود شما بستگی داره.
IDE ها که مطمئنن قابلیت IntelliSense رو دارن و هر دو موردی که شما نام بردید تقریبا توی یک رده هستن حالا کمتر یا بیشتر قابلیتهاشون فرق میکنه. ولی ادیتور Sublime Text به خودی خود همچین قابلیتی رو (به غیر از HTML , CSS) برای زبانهای دیگه مثل php که کامل باشه نداره٬ اما میتونید خیلی راحت پلاگینی که چنین قابلیتی رو بهش اضافه میکنه رو نصب و استفاده کنید.

باز هم میگم اینکه از چه ادیتور یا IDE استفاده کنید بستگی به خودتون داره که با کدوم یکی راحت تر باشید٬ مثلن اگر فردی هستید که در حین برنامه نویسی از موس هم استفاده میکنید اینها انتخابهای مناسبی میتونن باشن ولی اگر دوست دارید تمامی کارها رو با کیبرد انجام بدید مطمئنن اینها بدرد شما نمیخورن و بهتره برید سراغ Vim که بنظر من هنوز هم بینظیره. هرچند شما باز هم میتونید پلاگینی که میانبرهای Vim رو برای Sublime Text پورت میکنه رو نصب و استفاده کنید اما باز هم جای Vim رو نمیتونه پر کنه.

همچنین در آخر بهتره یک نیم نگاهی هم به این ادیتور داشته باشید: Brackets ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stive austin
02-09-2013, 14:37
بسیار ممنونم از پاسختون راستی روی این اپتانا چه پلاگین هایی میشه نصب کرد؟

Thor God
02-09-2013, 15:01
بنده با notepad++ خیلی حال می کنم. کد زدن باهاش آسونه و نرم افزار سبکی هم هست.
با نرم افزار Sublime Text و aptana هم کار کردم. aptana که خیلی پیچیده بود. اصلا خوشم نیومد. سریع پاکش کردم.
Sublime Text هم چیزه خاصی توش ندیدم که بخوام مهاجرت کنم.