PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پراید تر و تمیز یا 206 مدل پایین ؟

ahmad0120
01-09-2013, 20:45
با درود.
بنظر شما یه پراید تر و تمیز بهتره یا بگردیم 206 (تیپ 2 ؟ ) مدل پایین یا مثلا یه جاهاییش رنگ شده باشه پیدا کنیم....؟
بودجه : حدود 12 م :n27:
پ ن : اگه پیشنهاد دیگه هم دارید بگید ... با این حدود قیمت (حالا یکم بالا و پایین) بهترین گزینه چی هست؟
البته یک فکر دیگه هم دارم یه پراید بگیرم باهاش مسافرکشی هم بکنم بعد از مثلا یک سال پول 206 یا مثلا تندر رو درآرم ... (صفر)

erfan ghobadi
01-09-2013, 21:13
با درود.
بنظر شما یه پراید تر و تمیز بهتره یا بگردیم 206 (تیپ 2 ؟ ) مدل پایین یا مثلا یه جاهاییش رنگ شده باشه پیدا کنیم....؟
بودجه : حدود 12 م :n27:
پ ن : اگه پیشنهاد دیگه هم دارید بگید ... با این حدود قیمت (حالا یکم بالا و پایین) بهترین گزینه چی هست؟
البته یک فکر دیگه هم دارم یه پراید بگیرم باهاش مسافرکشی هم بکنم بعد از مثلا یک سال پول 206 یا مثلا تندر رو درآرم ... (صفر)

به نظر من:
همون پراید بهتره.چون 206 مدل پاین خیـــــــلی هزینه داره (متاسفانه تجربشو دارم که میگم) به علاوه اگه پشت کاره مسافر کشیم داشته باشی و اینجور که میگی باهاش کار کنی بدون شک برو همون پراید رو بگیر.
موفق باشی :n01:

ahmad0120
01-09-2013, 21:23
به نظر من:
همون پراید بهتره.چون 206 مدل پاین خیـــــــلی هزینه داره (متاسفانه تجربشو دارم که میگم) به علاوه اگه پشت کاره مسافر کشیم داشته باشی و اینجور که میگی باهاش کار کنی بدون شک برو همون پراید رو بگیر.
موفق باشی :n01:
حالا من یه چیزی گفتم :n02: ولی نه روزی 5 4 ساعت رو میتونم اختصاص بدم به مسافرکشی ... البته حتما که نباید به نیت مسافرکشی برم ... مثلا مسیر خونه تا دانشگاه یا اصلا یه جای دیگه ای کار دارم همون خیابونی که مسیرمه 4 تا مسافر هم میزنم ... روزانه چندهزار تومن میتونم دربیارم ؟ بنزینی میصرفه یا باید گازسوز باشه ماشین ؟

hamidR15
01-09-2013, 22:13
سلام
لطفا از ایجاد تاپیک جداگانه خودداری نمائید
مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])