ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش تصویر با HDMI

SADEGH 7
01-09-2013, 19:26
سلام
من یه کارت GTX 460 دارم.همیشه از HDMI استفاده می کردم ولی یه مشکلی وجود داشت.اون هم اینکه وقتی کامپیوتر رو ریستارت یا خاموش و روشن می کردم، ممکن بود با پیغام no signal مواجه شم.بعد از چند بار خاموش و روشن کردن درست می شد.
به خاطر همین مشکل کابل hdmi رو جدا کردم و کابل DVI وصل کردم.حالا یه وقتایی سیستم بی دلیل هنگ می کنه یا آیکن موس بزرگ می شه یا روی یه آیکن می مونه.
واسه همین خواستم دوباره همون HDMI رو وصل کنم که هر کاری می کنم تصویر نمی ده.فقط no signal میاد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم.

EXTREME
01-09-2013, 21:04
سلام
من یه کارت GTX 460 دارم.همیشه از HDMI استفاده می کردم ولی یه مشکلی وجود داشت.اون هم اینکه وقتی کامپیوتر رو ریستارت یا خاموش و روشن می کردم، ممکن بود با پیغام no signal مواجه شم.بعد از چند بار خاموش و روشن کردن درست می شد.
به خاطر همین مشکل کابل hdmi رو جدا کردم و کابل DVI وصل کردم.حالا یه وقتایی سیستم بی دلیل هنگ می کنه یا آیکن موس بزرگ می شه یا روی یه آیکن می مونه.
واسه همین خواستم دوباره همون HDMI رو وصل کنم که هر کاری می کنم تصویر نمی ده.فقط no signal میاد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم.

یعنی با hdmi داخل سیف مود هم نمیتونید بشین ؟
کابل dvi و hdmi هردو سالم است
سیستم مشکل هنگ کردن هم داره که هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه ولی شما برای قدم اول در زمانی که با dvi وصل هستین از سیف مود درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید سیستم بازم هنگ میکنه یا نه

SADEGH 7
01-09-2013, 21:38
یعنی با hdmi داخل سیف مود هم نمیتونید بشین ؟
کابل dvi و hdmi هردو سالم است
سیستم مشکل هنگ کردن هم داره که هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه ولی شما برای قدم اول در زمانی که با dvi وصل هستین از سیف مود درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید سیستم بازم هنگ میکنه یا نه

با hdmi کلا تصویر ندارم.حتی تو bios.
3 تا کابل hdmi دارم که هیچکدوم تصویر نداد ولی با وسایل دیگه امتحانشون کردم سالمن.dvi همین یکی رو دارم.
مشکل درایور هم نیست. چون قبل عوض کردن ویندوز این مشکل رو داشتم، ویندوز رو که عوض کردم بازم مشکل پابرجاست.مگه اینکه 320.18 و 320.49 جفتشون مشکل داشته باشن.

EXTREME
01-09-2013, 22:11
با hdmi کلا تصویر ندارم.حتی تو bios.
3 تا کابل hdmi دارم که هیچکدوم تصویر نداد ولی با وسایل دیگه امتحانشون کردم سالمن.dvi همین یکی رو دارم.
مشکل درایور هم نیست. چون قبل عوض کردن ویندوز این مشکل رو داشتم، ویندوز رو که عوض کردم بازم مشکل پابرجاست.مگه اینکه 320.18 و 320.49 جفتشون مشکل داشته باشن.

در حین نصب ویندوز هم مشکل هنگ کردن سیستم رو داشتین ؟

SADEGH 7
01-09-2013, 23:00
در حین نصب ویندوز هم مشکل هنگ کردن سیستم رو داشتین ؟
نه هیچ مشکلی نبود.
الآن مهمتر از هنگ واسه من اینه که HDMI تصویر نمی ده.و دیگه نمی دونم چیکارش کنم.

EXTREME
02-09-2013, 00:53
نه هیچ مشکلی نبود.
الآن مهمتر از هنگ واسه من اینه که HDMI تصویر نمی ده.و دیگه نمی دونم چیکارش کنم.

میتونید گرافیکتون رو روی یک سیستم دیگه با یک مانیتور دیگه تست کنید ؟

SADEGH 7
02-09-2013, 15:34
میتونید گرافیکتون رو روی یک سیستم دیگه با یک مانیتور دیگه تست کنید ؟
در حال حاضر که سیستم دیگه در دسترس ندارم.ولی با hdmi به tv که وصل کردم، بدون مشکل تصویر داد.مانیتور رو هم که با hdmi به setup box وصل کردم بدون مشکل تصویر داد.
ولی وقتی مانیتور رو با hdmi به vga وصل می کنم تصویر نمی ده.

SADEGH 7
03-09-2013, 12:42
از سایر دوستان کسی اطلاعی در مورد این موضوع نداره؟