ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید نمیتونم مانیتورم رو تمام صفحه کنم ...

Rauofgh
01-09-2013, 19:09
کمک کنید نمیتونم مانیتورم رو تمام صفحه کنم ... هرکاری کردم ولی با این مشکل نتونستم کنار بیام و حلش کنم اخرین امیدم هم این انجمنه... خلاصه کارت گرافیک مون و مانیتور خودمون رو هم چک کردیم ولی بازم مشکل حل نشد ... مانیتور ام که ASUS - 22" - MS228H - LED رووش هیچ گزینه ای که بشه صفحه اش رو بزرگ کردن نیست ... و کارت گرافیکم که ATI radeon 4600 series رو آخرین آپدیت سال 2013 رو هم رو براش نصبیدم ولی بازم مشکل حل نشد بگذریم از اون که من رفتم کابل HDMI که از مانیتور به کارت گرافیک وصل بود رو چک کردم ولی اونم بی فایده بود همه چیز اوکی اه ولی نمی دونم چرا هنوزم که هنوزه صفحه ی دسکتاپ مانیتور از گوشه ها و کناره ها یکم کم میاره ... خلاصه تنظیمات خود صفحه مانیتور رو روی دسکتاپ رو هم انجام دادم تا اخرین رزولوشن بردمشون ولی به جای بزرگ شدن همون اندازه موند و اسم فایل ها رو با خود صفحه ی دسکتاپ رو خیلی بد و بی کیفیت نشون میداد خلاصه من موندم که چی کنم :n30::n28::n03::n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
01-09-2013, 19:18
سلام
بهتر بود مدل دقیق کارت گرافیک رو میفرمودین... چون ممکنه 1080p ساپرت نکنه و این مشکل پیش بیاد

Rauofgh
01-09-2013, 19:21
اینم یه عکس واضح تر....

Rauofgh
01-09-2013, 19:31
سلام
بهتر بود مدل دقیق کارت گرافیک رو میفرمودین... چون ممکنه 1080p ساپرت نکنه و این مشکل پیش بیاد

این دقیقا همون اطلاعاتی که میخواستی از کارت گرافیک من ...

لطفا کمک کنید :n28:

saeed_136915
01-09-2013, 20:01
من زیاد با ATI آشنایی ندارم ولی فکر نکنم درایور کارت گرافیکتون نصب باشه

Rauofgh
01-09-2013, 21:57
من زیاد با ATI آشنایی ندارم ولی فکر نکنم درایور کارت گرافیکتون نصب باشه

پس این چیه؟...

Rezajaambax
01-09-2013, 22:12
آخرین نسخه رو دریافت کن. رزولیشن درست رو انتخاب کن. هرتز مناسب انتخاب کن. اگه مانیتوز درایور داره نصب کن

Rauofgh
01-09-2013, 22:50
آخرین نسخه رو دریافت کن. رزولیشن درست رو انتخاب کن. هرتز مناسب انتخاب کن. اگه مانیتوز درایور داره نصب کن

ای بابا توی نوشته ها و کامنتا گفتم که همشون نصبه ولی نمیدونم چرا اینطوره ... مانیتورم هم توی جعبه اش دی وی دی ای نداشت که نصب شه... و توی سایت خود ایسوس هم چیزی ازش نبود که دان شه حتی مطلبی هم در مورد این نوع مانیتور نداشت ... :n28:

Rauofgh
02-09-2013, 13:11
کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟

Rauofgh
02-09-2013, 15:05
دوستان اینم از خروجی و ورودی های کابل که عکس گرفتم که ورودی مانیتور hdmi اه خلاصه گفتم شاید بتونه کمک کنه تا سریع تر مشکلم حل شه...

saeed_136915
02-09-2013, 15:10
شما GPU-z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنین ببینین مدل دقیق کارتتون رو نشون میده یا نه.

Rauofgh
02-09-2013, 15:39
باو عکس اینچیزا نشون دادم اپدیت کردم دیگه اینا چیه شاید از مانیتورم باشه شاید باید مانیتورم یه کاریش کرد اینا چاره ای برای درد ما نی ... که ...

saeed_136915
02-09-2013, 15:46
دوست عزیز توی عکسی که گذاشتین Chip Type رو زده unavailable یعنی درایورش نصب نیست؛ اگه ویندوزتون 64 بیتی هست درایورش اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم 32 بیتی هست یا خودتون از سایت AMD بگردین پیدا کنین یا هم اینکه بگین من لینک بدم.

Rauofgh
02-09-2013, 15:46
شما GPU-z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنین ببینین مدل دقیق کارتتون رو نشون میده یا نه.

خب بیا اینم از نصب کردنمون و اینم از مشخصات دقیق دقیق کارت گرافیکمون....

vissoto
02-09-2013, 17:39
من سیستمم گرافیک انبورد اینتل داره ولی توی تنظیماتتش (روی ایکون کارت گرافیگتون کنار ساعت کلیک کنید) که یه چرخی زدم گزینه هایی برای کش دادن وبزرگ کردن صفحه از بالا یا چپ وراست داره طبیعتا کارت های amd باید همچین چیزی داشته باشن! در کنتل پنل کارت گرافیکتان دنبال موادری مانند advansd setting یا horizontal size یاvertical size بگگردید!!

vissoto
02-09-2013, 17:43
بر روی جعبه مانیتور حداکثر رزولوشن معمولا نوشته میشود الا دقیقا رزولوشن شما چنده؟!
hdmi را بی خیال شوید و dvi را چک کنید!

Rauofgh
02-09-2013, 17:45
بر روی جعبه مانیتور حداکثر رزولوشن معمولا نوشته میشود الا دقیقا رزولوشن شما چنده؟!
hdmi را بی خیال شوید و dvi را چک کنید!

آقا من الان چک میکنم رزولوشن هم به اندازه ی کافی خیلی بالا بود فک کنم یا از کابل یا از این کشیدن درست شه...

vissoto
02-09-2013, 18:08
من تا کنون مانیتوری که فاقد دکمه های فیزیکی یا لمسی یاشه مشاهده نکردم اگر دکمه دارد قطعا برای بزرگ و کوچک نمودن تصویر از اطراف مانیتور هم گزینه ای باید داشته باشد
رزولوشن مانیتور را هم maximumقرار ندهید ویک مرحله ان را کاهش دهید