مشاهده نسخه کامل
: آموزش allshare
matinpour
01-09-2013, 18:39
روش نصب درلپ تاپ
به سایت سامسونگ رفته و نرم افزار مربوطه را دانلود می کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سپس آن را در لپ تاپ نصب می کنید می توانید در هنگام نصب زبان فارسی را انتخاب کنید با انتخاب زبان فارسی در هنگام نصب بعضی از کلمات بصورت علامت سوال و یا نامفهم است هیچ مشگلی نیست نصب را ادامه دهید و بسته به سرعت سیستمتان زمانی طول میکشد تا برنامه نصب شود بعد از نصب آن برنامه را اجرا می کنید و برنامه جادویی تنظیمات اتصال اجرا میشود. آن را دنبال می کنید و در آخر در لیست دستگاه اسم تلویزیون شما با ip آدرس آن نمایان می شود.بعد روی اسم تلویزیونتان در لیست کلیک می کنید تا انتخاب شود. و بعد از انتخاب دکمه اتصال را می زنید.دیگر اتصال کامل شده است و شما در همان منو می توانید روش اجرا را انتخاب کنید و سپس روی دکمه کامل شد کلیک کنید.
برای انتخاب در قسمت ( پوشه مشترک رایانه من) که شامل my music – my pictures – my videos می شود فایلی وارد کنید باید آن پوشه را انتخاب و ازقسمت صفحه بزرگ روی آیکون + افزودن فایل ها برای پخش کلیک کنید و از مسیر ذخیره شده در لپ تاپ فایلهای مورد نظر را انتخاب کنید
لازم بذکر است که در موقع انتخاب فیلم زیر نویس دار حتما فیلم و زیر نویس را با هم انتخاب کنید یعنی در موقع انتخاب فیلم در صفحه مربوطه از قسمت منوی کشوی پایین رونده (تمام فایلها) را انتخاب تا فایل زیر نویس نمایان وآن را انتخاب کنید
وقتی که فایل و پوشه آن در( پوشه مشترک رایانه من) کپی شد آن وقت برای دیدن آن را انتخاب می کنید ولی آن را باز نمی کنید و در پایین روی دکمه( پخش در یک دستگاه دیگر.) کلیک می کنید که اسم تلویزیون و در بالای دکمه نمایان میشود روی آن کلیک کنید.منوی مدیا پلیر برای پخش باز می شود که معمولا بطور خودکار شروع به پخش می کند اگراتصال برقرار نباشد اخطار میدهد که پخش کننده راه دور نمی تواند محتوا را پخش کند وضعیت شبکه خود را بررسی کنید وروی دکمه تائید کلیک می کنید. و از بالای صفحه آن را مینی مایز یا صفحه را کوچک می کنید. و دردکستاب کنارآیکون ساعت روی آیکون شبکه وایرلس تان کلیک کرده و از منوی باز آن
روی اسم تلویزیونتان کلیک کرده و آن را انتخاب می کنید. در صفحه باز شده شبکه ای که اسم تلویزیون شما را دارد را انتخاب می کنید وروی آن دوبار کلیک می کنید تا صفحه ای نمایان می شود که باید رمز تلویزیون تان را به آن بدهید که برای پیدا کردن رمز از این مسیر در تلویزیون تان می روید
منوی----> شبکه---> عملکرد soft AP آن را روشن و کد کلید ایمنی را یادداشت می کنید و آن را درقسمت خواسته شده دوبار وارد وتایید میکنید حالا دیگر لپ تاپ شما و تلویزیون تان همدیگر را شناسایی کردند و آن قسمت را بسته و صفحه allshare تان را که کوچک کرده بودید رابزرگ و از روی مدیا پلیر آن فیلم را تماشا کنید خواهید دید که تلویزیون تان هر برنامه ای که در حال اجرا دارد را متوقف و فیلم مورد نظر شما را نمایش میدهد
چون شما برنامه allshare را در لپ تاپ تان دارید و فیلم – موسیقی – وعکس هایتان را در این برنامه به اشتراک گذاشتید و در صورتی که تلویزیون و لپ تاپ تان با هم در ارتباط هستند ولی برنامه allshare در حال اجرا نیست شما باز هم می توانید به مانند اینکه USB به تلویزیون تان وصل است از برنامه های تان استفاده کنید .یعنی از انتخاب منبع از روی کنترول تلویزیون و در بالا آن کلید Source را فشار دهید و از منوی Source روی allshare کلیک کنید.و از صفحه باز شده فیلم – عکس یا موسیقی خود را انتخاب کنید و یا از قسمت اسمارت هاب و از قسمت allshare در هر صورت قابل اجرا است.
روش نصب در pc با مودم وایرلس بدون استفاده از اینترنت
اول یک مودم وایر لس به کامپیوتر وصل می کنید ولی کابل تلفن را وصل نمی کنید. بعد از آن
تمام روش نصب بمانند روش نصب در لپ تاپ می باشد فقط در هنگام اجرا معمولا سرور را شنا سایی نمی کند به همین منظور از روی نرم افزار allshare از قسمت ابزارها tools را باز می کنید و آخرین آن یعنی تنظیمات را انتخاب می کنید.
و وقتی که صفحه تنظیمات باز شد قسمت تنظیم ویژگی ها را باز می کنید
و در قسمت همیشه اجازه داده شود را تیک می زنید . و در همان صفحه دکمه همه موارد مجاز هستند را می زنید .تا تلویزیون و کامپیوتر تان مجاز به استفاده شود. و بعد صفحه را تائید کرد و از آن صفحه خارج می شوید حالا کامپیوتر شما به عنوان سرور شناخته می شود . و هم زمان سه پوشه my music – my pictures – my videos فعال می شود و شما هر آهنگ – فیلم و یا عکس را در کامپیوتر تان در این سه قسمت بگذارید در برنامه allshare قابل اجرا است و اگر نخواستید در این سه پوشه بگذارید در قسمت پوشه مشترک رایانه من روی دکمه +می زنید
و صفحه کوچکی باز می شود که شما از مسیر آن پوشه ای که فیلم - عکس – یا موسیقی را در آن ذخیره کرده اید را انتخاب و ok می کنید
و کافیست که در برنامه روی آن پوشه ها کلیک کرده و آنها را انتخاب ولی باز نکنید و در پایین روی دکمه( پخش در یک دستگاه دیگر.) کلیک می کنید که اسم تلویزیون و در بالای دکمه نمایان میشود روی آن کلیک کنید.منوی مدیا پلیر برای پخش باز می شود که معمولا بطور خودکار شروع به پخش می کند
در صورتی که دستگاه پخش کننده فعال نباشد شما می توانید از منوی ابزار ها – تنظیمات – صفحه پخش کننده را باز و آن را فعال کنید
چون شما برنامه allshare را درکامپیوترتان دارید و فیلم – موسیقی – وعکس هایتان را در این برنامه به اشتراک گذاشتید و در صورتی که تلویزیون و کامپیوترتان با هم در ارنباط هستند ولی برنامه allshare در حال اجرا نیست شما باز هم می توانید به مانند اینکه USB به تلویزیون تان وصل است از برنامه های تان استفاده کنید .یعنی از انتخاب منبع از روی کنترول تلویزیون و در بالا آن کلید Source را فشار دهید و از منوی Source روی allshare کلیک کنید.و از صفحه باز شده فیلم – عکس یا موسیقی خود را انتخاب کنید و یا از قسمت اسمارت هاب و از قسمت allshare در هر دو صورت قابل اجرا است.
روی سونی w804 هم جواب میده؟
هر کار کردم میشناسه ولی عدم دسترسی به سرور میزنه با نرم افزار دیگه ای
عالی بود با همین جواب گرفتم
ممنون
arash59b
22-09-2013, 13:39
خلی وقت هست که از این برنامه استفاده می کنم ولی متاسفانه این برنامه هم نواقصی داره. برنامه ای یاراهی وجود نداره که مثل ویدیو پروژکتور تصویر دسکتاپ رو روی TV بندازه؟
matinpour
22-09-2013, 16:08
خلی وقت هست که از این برنامه استفاده می کنم ولی متاسفانه این برنامه هم نواقصی داره. برنامه ای یاراهی وجود نداره که مثل ویدیو پروژکتور تصویر دسکتاپ رو روی TV بندازه؟
دوست عزیز
این برنامه و برنامه ویندوز مدیل پلیر کامپیوتر فقط کار شان اشتراک گذاری فیلم و عکس و موسیقی است و برای اینکه تصویر دسکتاپ رو روی TVبیاید نرم افزاری نیست بلکه باید از سیستم سخت افزاری مانند همان ویدیو پرژکتور و دستگاهای از این دست استفاده کنید یا بوسیله کابل hdmi ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون را بر قرار کنید.
arash59b
22-09-2013, 16:16
دوست عزیز
این برنامه و برنامه ویندوز مدیل پلیر کامپیوتر فقط کار شان اشتراک گذاری فیلم و عکس و موسیقی است و برای اینکه تصویر دسکتاپ رو روی TVبیاید نرم افزاری نیست بلکه باید از سیستم سخت افزاری مانند همان ویدیو پرژکتور و دستگاهای از این دست استفاده کنید یا بوسیله کابل hdmi ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون را بر قرار کنید.
مثال زدم، منظورم این نبود که دقیقا کار ویدیو پرژکتور رو انجام بده.
حداقل همونطور که فرمت فایل های تصویری مخصوص خودش رو پخش می کنه بتونه فرمت های دیگه رو از روی کامپبوتر اجرا و روی TV پخش کنه.
matinpour
22-09-2013, 16:38
روی سونی w804 هم جواب میده؟
هر کار کردم میشناسه ولی عدم دسترسی به سرور میزنه با نرم افزار دیگه ای
دوست عزیز
اگر مطلب را بطور کامل و بدقت انجام بدهید فکر نمی کنم مشگلی داشته باشید و اگر می خواهید می توانید از ویندوز مدیا پلیر کامپیوتر تان استفاده کنید برای این منظور بمانند برنامه ALLSHARE که بصورت WIFI است وقتی که ویندوز مدیا پلیر را اجرار می کنید از قسمت LIBRARY روی OPTION کیلیک کرده و صفحه OPTION باز می شود و در قسمت LIBRARY روی کلید CONFIGUR SHARING کلیک می کنید و صفحه دیگری باز می شود در کنار SHARE MY MEDIA TO یک مربع کوچک است که آن را تیک می زنید و سپس آن را OK می کنید لازم بذکر است که تلویزیون تان باید روشن باشد وفتی تلویزیونتان شناسایی شد ممکن است یک مثلث کوچک روی آن باشد که عدم اتصال را دارد روی آـن کلیک میکنید تا به رنگ آبی در بیاید و سپس روی کلید ALLOW کلیک می کنید تا تیک سبز نمایان شود سپس آن را APPLY کرده و OK می کنیم حالا هر فیلم یا عکس یا موسیقی را که در قسمت LIBRARY بکذارید می توانید از تلویزیون تان از قسمت ALLSHARE و از قسمتی که آیکون ویندوز مدیا پلیر است تماشا کنید
arash59b
22-09-2013, 16:45
حالا هر فیلم یا عکس یا موسیقی را که در قسمت LIBRARY بکذارید می توانید از تلویزیون تان از قسمت ALLSHARE و از قسمتی که آیکون ویندوز مدیا پلیر است تماشا کنید
یعنی شما می تونید همه فرمت ها رو از این طریق پخش کنید؟ (مثلا فرمت تصویری DAT)
matinpour
22-09-2013, 16:48
مثال زدم، منظورم این نبود که دقیقا کار ویدیو پرژکتور رو انجام بده.
حداقل همونطور که فرمت فایل های تصویری مخصوص خودش رو پخش می کنه بتونه فرمت های دیگه رو از روی کامپبوتر اجرا و روی TV پخش کنه.
دوست عزیز
تا انجا که من می دانم تلویزیون قابلیت محدودی در پخش فرمتها دارد و فکر می کنم فقط می تواند از فرمتهای صوتی تصویری و زیر نویس پشتیبانی کند و قابلیت پخش فرمتهای PDF و ورد و EXE و غیره را ندارد پس با این حساب حتا اگر بتوان با نرم افزاری به تلویزیون ارتباط بر قرار کرد چون از این موارد ی که ذکر شد پشتیبانی نمی کند پس باید خود آن نرم افزار قابلیت دکودر کردن آن فایلها را برای نمایش داشته باشد.
من با هم که می اضافه می کنم فایل و زیرنویس رو باز هم تو تلویزیون نمایش داده نمی شن!
راهی هست؟
matinpour
23-09-2013, 19:49
من با هم که می اضافه می کنم فایل و زیرنویس رو باز هم تو تلویزیون نمایش داده نمی شن!
راهی هست؟
دوست عزیز
شما باید فایل فیلم و زیر نویس را که با هم هم نام شدن را در پوشه My Videos قرار دهید تا در هنگام پخش با هم اجرا شود. که در تلویزیون سامسونگ قابل اجرا است ولی در تلویزیونهای دیگر من امتحان نکردم.
!Bikhaneman!
29-09-2013, 16:58
سلام
من با موفقیت لپ تاپ و تلویزیون سامسونگ رو به هم وصل کردم اما یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی یه فیلم باکیفیت و 3D رو پخش میکنم، خیلی تیک و لگ داره و هر چند ثانیه تصویر متوقف میشه و Loading میزنه!
این احتمالا به خاطر این هست که سرعت وایرلس برای انتقال تصاویر با بیت ریت بالا جواب نمیده (هرچند من از روتر وایرلس 150Mb استفاده میکنم و سرعت اینترنت من هم 3مگ هست!)
راهی داره بشه از کابل HDMI بجای وایرلس برای پخش استفاده کرد؟ لینک آموزشی در این زمینه سراغ دارید؟
منون
matinpour
29-09-2013, 20:58
سلام
من با موفقیت لپ تاپ و تلویزیون سامسونگ رو به هم وصل کردم اما یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی یه فیلم باکیفیت و 3D رو پخش میکنم، خیلی تیک و لگ داره و هر چند ثانیه تصویر متوقف میشه و Loading میزنه!
این احتمالا به خاطر این هست که سرعت وایرلس برای انتقال تصاویر با بیت ریت بالا جواب نمیده (هرچند من از روتر وایرلس 150Mb استفاده میکنم و سرعت اینترنت من هم 3مگ هست!)
راهی داره بشه از کابل HDMI بجای وایرلس برای پخش استفاده کرد؟ لینک آموزشی در این زمینه سراغ دارید؟
منون
دوست عزیز
اگر شما بخواهید لپ تاپ تان را با تلویزیون به وسیله کابل hdmi ارتباط بدهید اصلا نیازی به هیچ برنامه ای ندارید و کافیست که کابل را به لپ تاپ و تلویزیون وصل و از درگاه مربوطه به مانند اینک روی tv یا av می روید بروید
!Bikhaneman!
30-09-2013, 22:26
دوست عزیز
اگر شما بخواهید لپ تاپ تان را با تلویزیون به وسیله کابل hdmi ارتباط بدهید اصلا نیازی به هیچ برنامه ای ندارید و کافیست که کابل را به لپ تاپ و تلویزیون وصل و از درگاه مربوطه به مانند اینک روی tv یا av می روید بروید
بله عزیز..در جریان هستم..با اینکار صفحه دسکتاپ رو روی LCD می بینیم، در واقع، تلویزیون تبدیل به مانیتور کامپیوتر میشه اما مشکل اینجاست که برای دیدن فیلمهای 3D نیاز به برنامه های خاص روی کامپیوتر هست که من چیز خوبی پیدا نکردم که بتونه ارتباط خوبی با تلویزیون برقرا کنه..قبلا یکی از دوستان تو همین فروم یه برنامه معرفی کرده بود که هرچی گشتم پیدا نکردم
گفتم از طریق ALlshare اقدام کنم که اونم متاسفانه فقط از طریق WiFi قابل انجام هست و با HDMI نمیشه
matinpour
30-09-2013, 23:02
بله عزیز..در جریان هستم..با اینکار صفحه دسکتاپ رو روی LCD می بینیم، در واقع، تلویزیون تبدیل به مانیتور کامپیوتر میشه اما مشکل اینجاست که برای دیدن فیلمهای 3D نیاز به برنامه های خاص روی کامپیوتر هست که من چیز خوبی پیدا نکردم که بتونه ارتباط خوبی با تلویزیون برقرا کنه..قبلا یکی از دوستان تو همین فروم یه برنامه معرفی کرده بود که هرچی گشتم پیدا نکردم
گفتم از طریق ALlshare اقدام کنم که اونم متاسفانه فقط از طریق WiFi قابل انجام هست و با HDMI نمیشه
دوست عزیز
از برنامه KM PLAYER استفاده کن که قابلیت خوبی برای 3D دارد من هم خودم از این برنامه استفاده می کنم
سلام و درود
من هرکاری کردم نشد که نشد لپ تاپ به وایرلس وصل بود تلویزیون رو هم با کابل وصل کردم نشد IP هم دستی انداختم نشد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مدل : Samsung Smart S5500 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$Download-Source$
سلام و درود
من هرکاری کردم نشد که نشد لپ تاپ به وایرلس وصل بود تلویزیون رو هم با کابل وصل کردم نشد IP هم دستی انداختم نشد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
تنظیمات شبکه ات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو در کامپیوتر چک کن. آنتی ویروست رو هم غیر فعال کن.
matinpour
22-02-2014, 19:47
سلام و درود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$Download-Source$
دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را نکته به نکته عمل کنید یقینا مشگلی نخواهید داشت چون تمامی مراحل بارها در لپ تاپ ها و PC ها تست شده و مشگلی در اجرای آن نبوده است.
با سلام متین جان مثل اموزش پیش رفتم ولی فقط نفهمیدم که اولش گفته :
به سایت سامسونگ رفته و نرم افزار مربوطه را دانلود می کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو نفهمیدم چی باید ئانلود کنم منظور نرم افزار allshare هست؟
نرم افزار allshare نصب هست ولی هر کاری میکنم نمیشه تو لپ تاپ تو نرم افزار allshare فولدر های music picture video میاره فیلم هم add کردم ولی هرکاری میکنم تلویزیون رو پیدا نمیکنه !!!
matinpour
23-02-2014, 20:59
با سلام متین جان مثل اموزش پیش رفتم ولی فقط نفهمیدم که اولش گفته :
اینو نفهمیدم چی باید ئانلود کنم منظور نرم افزار allshare هست؟
نرم افزار allshare نصب هست ولی هر کاری میکنم نمیشه تو لپ تاپ تو نرم افزار allshare فولدر های music picture video میاره فیلم هم add کردم ولی هرکاری میکنم تلویزیون رو پیدا نمیکنه !!!
دوست عزیز
بله برنامه allshare را دانلود و نصب کنید و
اگراتصال برقرار نباشد اخطار میدهد که پخش کننده راه دور نمی تواند محتوا را پخش کند وضعیت شبکه خود را بررسی کنید وروی دکمه تائید کلیک می کنید. و از بالای صفحه آن را مینی مایز یا صفحه را کوچک می کنید. و دردکستاب کنارآیکون ساعت روی آیکون شبکه وایرلس تان کلیک راست کرده و از منوی باز آن
View available wireless networks را انتخاب می کنید. در صفحه باز شده شبکه ای که اسم تلویزیون شما را دارد را انتخاب می کنید وروی آن دوبار کلیک می کنید تا صفحه ای نمایان می شود که باید رمز تلویزیون تان را به آن بدهید که برای پیدا کردن رمز از این مسیر در تلویزیون تان می روید
منوی----> شبکه---> عملکرد soft AP آن را روشن و کد کلید ایمنی را یادداشت می کنید و آن را درقسمت خواسته شده دوبار وارد وتایید میکنید حالا دیگر لب تاب شما و تلویزیون تان همدیگر را شناسایی کردند و آن قسمت را بسته و صفحه allshare تان را که کوچک کرده بودید رابزرگ و از روی مدیا پلیر آن فیلم را تماشا کنید خواهید دید که تلویزیون تان هر برنامه ای که در حال اجرا دارد را متوقف و فیلم مورد نظر شما را نمایش میدهد
با سلام متین جان خوبی
داداش من هرچی گشتم اینو که شما گفتین رو پیدا نکردم
V
iew available wireless networks
روی شبکه وایرلس راست کلیک کردم نبود باز کردم نبود رفتم تو کنترل پنل قسمت اینترنت بازم نبود اینم عکس
راست کلیک:
باز کردم:
قسمت اینترنت تو کنترل پنل:
خواهشا راهنمایی کنید
با سلام متین جان خوبی
داداش من هرچی گشتم اینو که شما گفتین رو پیدا نکردم
[B][SIZE=3][FONT=arial black]V
روی شبکه وایرلس راست کلیک کردم نبود باز کردم نبود رفتم تو کنترل پنل قسمت اینترنت بازم نبود اینم عکس
راست کلیک:
باز کردم:
قسمت اینترنت تو کنترل پنل:
خواهشا راهنمایی کنید
برو به Device Manager ببین اصلا تلویزیونت رو کامپیوتر پیدا کرده؟
برو به Network ببین اسم تلویزیونت اونجاست یا نه.
Firewall ات رو هم غیر فعال کن برای امتحان.
در Network and Sharing Center ،نوع شبکه رو از Public تبدیل کن به Home و Network Discovery و File Sharing رو مطمئن شو که فعاله.
مثل اینکه در کامپیوتر هم با سیم وصلی به شبکه و هم با وایرلس. یکی از این دو رو غیر فعال کن برای پیدا کردن راحت تر مشکل.
مدل مودمت چیه؟
برنامه allshare اندروید رو میشه پورت کرد که روی گوشی غیر سامسونگ هم نصب کرد؟
برنامه allshare اندروید رو میشه پورت کرد که روی گوشی غیر سامسونگ هم نصب کرد؟
مشکلت هنوز حل نشده؟ بهتره اگه واردی، سیستم عامل گوشیت رو Reset و همه چیز رو پاک کنی.
marlonbrando2
15-04-2014, 14:48
سلام دوستان
تمام مراحل را انجام دادم ولی تلویزون در برنامه شناسایی
نمیشه
البته مودم بنده ازطریق کابل شبکه به کامپیوتر متصل است (adsl +wifi)
ارتباط از طریق wi fiبا تبلت تست کردم برقرار بود وعکس ها و فیلمها به وسیله برنامه all share به روی تبلت قابل مشاهده بودن
درصورتی که تلویزون برنامه all share را داشته باشد نیاز به دانگل wi fi هست ؟
مدل تلویزیون c550j1
matinpour
15-04-2014, 19:47
سلام دوستان
تمام مراحل را انجام دادم ولی تلویزون در برنامه شناسایی
نمیشه
البته مودم بنده ازطریق کابل شبکه به کامپیوتر متصل است (adsl +wifi)
ارتباط از طریق wi fiبا تبلت تست کردم برقرار بود وعکس ها و فیلمها به وسیله برنامه all share به روی تبلت قابل مشاهده بودن
درصورتی که تلویزون برنامه all share را داشته باشد نیاز به دانگل wi fi هست ؟
مدل تلویزیون c550j1
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما وای فای داشته باشد و اگر وای فای آن داخلی باشد نیازی به دانگل نیست ولی اگر وای فای خارجی داشته باشد حتما باید دانگل داشته باشد تا ارتباط برقرار شود و برای فهمیدن آن اگر شما بتوانید بطور وایر لس مودمتان را به تلویزیون وصل کنید در این صورت می توانید از پست اول همین تایپیک استفاده کنید وگر نه خیر
وقتی لینک دانلود نرم افزار را می زنم یک پنجره ای باز می کند که چندین فایل هست برای کشور های مختلف ما چه گزینه ای را و برای چه زبانی بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
matinpour
14-08-2014, 23:01
وقتی لینک دانلود نرم افزار را می زنم یک پنجره ای باز می کند که چندین فایل هست برای کشور های مختلف ما چه گزینه ای را و برای چه زبانی بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
در صفحه باشده روی گزینهSoftwar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کرده و این فایل را دنلود کنید35.55 MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا روی اینجا کلیک کنید.
من این برنامه را دانلود کردم اما برنامه با نمی شود و می گه:error reading setup initialization file
باید این را بگم که ویندوز من 8 است لطفا بگید چه کار باید من بکنم؟
matinpour
16-08-2014, 11:09
من این برنامه را دانلود کردم اما برنامه با نمی شود و می گه:error reading setup initialization file
باید این را بگم که ویندوز من 8 است لطفا بگید چه کار باید من بکنم؟
دوست عزیز
منهم همین ویندوز را دارم و همین فایل را نصب کردم این خطا به منزله این است که ممکن است فایل تان درست دانلود نشده است دوباره سعی کنید.
من برنامه را گرفتم الان هم دارم به لطف شما با این برنامه کار می کنم.
در هنگام استفاده سوالی برایم پیش آمده.
من چگونه می توانم فایل هایی را که در این برنامه کپی یا جابه جا کاردم ، کاری کنم که این فایل ها به درون خود برنامه allshare که در تلویزیون وجود دارد برود.
ما وقتی برنامه allshare را در تلویزیون باز می کنیم سه گزینه videos music picture باز می شود که من می خواهم که این آهنگ ها یا عکس هایی که در برنامه allshare کامپیوترم کپی یا جابه جا کردم را در همان سه گزینه که در برنامه allshare تلویزیون وجود دارد ریخته شود و من از همان تلویزیون به آنها دسترسی پیدا کنم.
من نمی دانم چرا اما ویدئو هایم این اتفاق برایشان افتاده .
لطفا رانمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:n28::n27::n28::n28::n28: :n28::n28::n28::n28:
سلام
آیا این امکان فقط برای لپ تاپ کار می کنه؟
من روی پی سی نصب کردم و متاسفانه تلویزیونم ( سامسونگ es7770 ) رو شناسایی نمی کنه.
نمی دونم چه باید کرد...
matinpour
01-11-2014, 23:10
سلام
آیا این امکان فقط برای لپ تاپ کار می کنه؟
من روی پی سی نصب کردم و متاسفانه تلویزیونم ( سامسونگ es7770 ) رو شناسایی نمی کنه.
نمی دونم چه باید کرد...
دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را بدقت مطالعه کنید خواهید دید که انجام خواهد شد .
لازم بذکر است اگر تمام مراحل ذکر شده را بدرستی انجام دادید و اجرا نشد باید حتما فایروال و یا آنتی ویروس کامپیوترتان را غیر فعال کنید.
pm_kaboy
18-11-2014, 22:17
عالی بود واقعا حال کردم .
ازت ممنونم از خرید تلویزیون جدیدم (سامسونگ 48) بسیار راضیم.
جالب اینکه اکثر فروشنده ها این محصولات از این امکانات یا خبر ندارد یا مهم نمی دونن یه مشتری بگن.
سلام
مرسی بابت اموزرش
من از این طریق تونستم دیتاهای PC رو با تی وی شیر کنم.
فقط با هر بار ری استارت سیستم باید allshare ِبار اجرا بشه نه؟
چون وقتی از quick lunch خارجش میکنم دیگه با تی وی ارتباط نداره.
مورد بعدی اینکه ایا میشه همزمان دو تا تی وی با یک پی سی شیر بشن؟
مثلا میخوام همسایه مون به یکی از پوشه هام دسترسی داشته باشه.(در عین حال خودم هم به اون پوشه دسترسی دارم)
حالا باید تی وی اونارو هم رو allshare ست کنم؟
matinpour
14-02-2015, 10:30
سلام
مرسی بابت اموزرش
من از این طریق تونستم دیتاهای PC رو با تی وی شیر کنم.
فقط با هر بار ری استارت سیستم باید allshare ِبار اجرا بشه نه؟
چون وقتی از quick lunch خارجش میکنم دیگه با تی وی ارتباط نداره.
مورد بعدی اینکه ایا میشه همزمان دو تا تی وی با یک پی سی شیر بشن؟
مثلا میخوام همسایه مون به یکی از پوشه هام دسترسی داشته باشه.(در عین حال خودم هم به اون پوشه دسترسی دارم)
حالا باید تی وی اونارو هم رو allshare ست کنم؟
دوست عزیز
بله می شود تلویزیون دیگری را نیز انتخاب کنید
و معمولا اگر آنتی ویروس یا فایروال مشگلی بوجود نیاورد و سیستم درست عمل کند با هر بار ریست هم باز برنامه آماده بکار است در صورتی که نبود می توانید دوبار آن را فعال کنید
سلام
به دو دستگاه برای اتصال ویفی باید ایپی مودم رو داد؟ یا همدیگه؟
matinpour
23-02-2015, 10:24
سلام
به دو دستگاه برای اتصال ویفی باید ایپی مودم رو داد؟ یا همدیگه؟
دوست عزیز
اگر مطلب را درست بخوانید خواهید دید که ip بطور خودکار خوانده می شود و نیازی به دادن ip نیست فقط باید رمز تلویزیون تان را به آن بدهید که آن هم توضیح دادم
سلام
مدل 46h6330 که ورودی LAN داره رو از طریق کابل به مودم وایرلس متصل کردم و شناسایی شد حالا آیا برای اینکه لب تاب یا گوشی از طریق شبکه به تلویزیون وصل بشه باید ALLSHARE رو نصب کنم?
ALLSHARE برای این مدل لینک دانلودش کجاست؟
ممنون
matinpour
27-02-2015, 00:00
سلام
مدل 46h6330 که ورودی LAN داره رو از طریق کابل به مودم وایرلس متصل کردم و شناسایی شد حالا آیا برای اینکه لب تاب یا گوشی از طریق شبکه به تلویزیون وصل بشه باید ALLSHARE رو نصب کنم?
ALLSHARE برای این مدل لینک دانلودش کجاست؟
ممنون
دوست عزیز
بله باید برنامه را در کامپیوتر و یا لپتاپ نصب کنید .
همه چیز در پست اول بطور کامل توضیح داده شده. حتی لینک دانلود
نمایش زیرنویس از طریق این برنامه روی فیلمی که به اشتراک گذاشته میشهبه چه طریق امکان پذیره؟
چون وقتی در پنجره نمایش فیلم برنامه آیکون زیرنویس چراغش روشن میشه روی تصویر زیرنویس نمایش داده نمیشه
نمایش زیرنویس از طریق این برنامه روی فیلمی که به اشتراک گذاشته میشه به چه طریق امکان پذیره؟
مثلا وقتی محتویات یک دی وی دی (یعنی محتویات فولدر VIDEO-TS)که زیرنویس داره رو به اشتراک میگذارم..زیرنویس رو نمایش نمیده!
با اینکه در پنجره نمایش فیلم خود برنامه ALLSHARE ,آیکون زیرنویس چراغش روشن میشه ولی روی تصویر زیرنویسی نمایش داده نمیشه در حالیکه در کلیک راستش گزینه های مربوط به زیرنویس مثل اندازه فونت وجود داره؟
matinpour
06-03-2015, 18:32
نمایش زیرنویس از طریق این برنامه روی فیلمی که به اشتراک گذاشته میشه به چه طریق امکان پذیره؟
مثلا وقتی محتویات یک دی وی دی (یعنی محتویات فولدر VIDEO-TS)که زیرنویس داره رو به اشتراک میگذارم..زیرنویس رو نمایش نمیده!
با اینکه در پنجره نمایش فیلم خود برنامه ALLSHARE ,آیکون زیرنویس چراغش روشن میشه ولی روی تصویر زیرنویسی نمایش داده نمیشه در حالیکه در کلیک راستش گزینه های مربوط به زیرنویس مثل اندازه فونت وجود داره؟
دوست عزیز
اگر آن فیلم را با همان خصوصیات به وسیله usb بتوانید باتلویزیون ببینید قاعدتاً باید با روش گفته شده در پست اول هم خواهید دید.
من باز هم موفق نشدم زیرنویس فیلم رو نمایش بدم..
اگر ممکنه راهنمایی کنید به چه صورت محتویات یک دی وی دی که زیرنویس هم داره رو با زیرنویس از طریق این برنامه ذز tvپخش کنم
با تشکر
matinpour
12-03-2015, 21:35
من باز هم موفق نشدم زیرنویس فیلم رو نمایش بدم..
اگر ممکنه راهنمایی کنید به چه صورت محتویات یک دی وی دی که زیرنویس هم داره رو با زیرنویس از طریق این برنامه ذز tvپخش کنم
با تشکر
دوست عزیز
همانطور که در پست اول هم توضیح دادم در موقع انتخاب فیلم زیر نویس دار حتما فیلم و زیر نویس را با هم انتخاب کنید یعنی در موقع انتخاب فیلم در صفحه مربوطه از قسمت منوی کشوی پایین رونده (تمام فایلها) یعنی فایل فیلم و زیرنویس را در یک فولدر انتخاب تا فایل زیر نویس نمایان و آن را انتخاب کنید که در برنامه شما زیر نویس را نمی بینید ولی در موقع اجرای فیلم زیرنویس هم اجرا می شود.
لازم بذکر است حتما باید فایروال و یا آنتی ویروس غیر فعال شود.
من یک دی وی دی زیرنویس دار رو در رام لب تاب قرار دادم و از این آدرس کل دو پوشه audio-ts , video-tsرو در پوشه مشترک رایانه وارد کردم و روی گزینه پخش هم چراغ زیرنویس روشن بود.اما در تصویر نمایش داده شده در تلویزیون زیرنویسی نمایش داده نشد
آیا منظورتون از وارد کردن زیرنویس با فایل اینه که فایل زیرنویس جداگانه با پسوند srtباید باشه؟چون در یک دی وی دی زیرنویس دار فایل srt جداگانه نداره و همه زیرنویسها در درون فایلهای تصویری قرار داده شده و قابل تفکیک نیست
matinpour
14-03-2015, 20:24
من یک دی وی دی زیرنویس دار رو در رام لب تاب قرار دادم و از این آدرس کل دو پوشه audio-ts , video-tsرو در پوشه مشترک رایانه وارد کردم و روی گزینه پخش هم چراغ زیرنویس روشن بود.اما در تصویر نمایش داده شده در تلویزیون زیرنویسی نمایش داده نشد
آیا منظورتون از وارد کردن زیرنویس با فایل اینه که فایل زیرنویس جداگانه با پسوند srtباید باشه؟چون در یک دی وی دی زیرنویس دار فایل srt جداگانه نداره و همه زیرنویسها در درون فایلهای تصویری قرار داده شده و قابل تفکیک نیست
دوست عزیز
بله منظور فایل زیر نویس با فرمت srt و جداگانه است.
زیرنویس نمایش داده شد اما فونت نامفهوم شده..چطور فایل زیرنویس رو به صورت درست و قابل نمایش تبدیل کنم؟
همین زیرنویس فارسی در لب تاب درست و فارسی نمایش داده میشه اما وقتی از طریق برنامه پخش میشه فونت نامفهومی داره
matinpour
18-03-2015, 16:25
زیرنویس نمایش داده شد اما فونت نامفهوم شده..چطور فایل زیرنویس رو به صورت درست و قابل نمایش تبدیل کنم؟
همین زیرنویس فارسی در لب تاب درست و فارسی نمایش داده میشه اما وقتی از طریق برنامه پخش میشه فونت نامفهومی داره
دوست عزیز
از این پست بهره ببرید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من همه کارایی که گفتید رو انجام دادم بلاخره تلویزیون متصل میشه ولی اسمش نمیاد تو قسمت دستگاه مشترک متصل و همچنین تو قسمت پوشه مشترک هم هر چی اضافه میکنم هیچ فایلی دیده نمیشه , تو تلویزیون هم میتونم وارد کامپیوتر بشم ولی باز اونجا هم هیچ عکس یا فیلم یا موزیکی نیست فقط پوشه ها هست
کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید تلویزیون هم UA40H6390AW هست سری 6
ممنون
navid_fo
04-06-2015, 00:30
سلام
من همه کارایی که گفتید رو انجام دادم بلاخره تلویزیون متصل میشه ولی اسمش نمیاد تو قسمت دستگاه مشترک متصل و همچنین تو قسمت پوشه مشترک هم هر چی اضافه میکنم هیچ فایلی دیده نمیشه , تو تلویزیون هم میتونم وارد کامپیوتر بشم ولی باز اونجا هم هیچ عکس یا فیلم یا موزیکی نیست فقط پوشه ها هست
کلافه شدم لطفا راهنمایی کنید تلویزیون هم UA40H6390AW هست سری 6
ممنون
سلام
شما آنتی ویروستو disable کنش نباید مشکلی باشه اگه بقیه کارارو انجام داده باشی درست
navid_fo
04-06-2015, 00:40
سلام
به همه میشه به من بگین چی جوری بتونم فایل دو زبانه language بتونم با mkv merge درست کنم حتی فایل های آماده دو زبانه که خود تاینی مویز میده روی تلویزیون LED C 8000 سامسونگ نمیادش میشه به من بگین من خودم آموزش همه رو خوندم انجام دادم بازم نمیادش
دیدم چند بار بیاد انتخاب زبان با یه فایل هایی اما حیف یادم نبود دقت کنم ببرمش توی mkv merge در بیارم چی جوریه یا جاهایی که صحنه داره میره روی زیرنویس زبون فارسیش نمیادش :(
matinpour
04-06-2015, 14:58
سلام
به همه میشه به من بگین چی جوری بتونم فایل دو زبانه language بتونم با mkv merge درست کنم حتی فایل های آماده دو زبانه که خود تاینی مویز میده روی تلویزیون LED C 8000 سامسونگ نمیادش میشه به من بگین من خودم آموزش همه رو خوندم انجام دادم بازم نمیادش
دیدم چند بار بیاد انتخاب زبان با یه فایل هایی اما حیف یادم نبود دقت کنم ببرمش توی mkv merge در بیارم چی جوریه یا جاهایی که صحنه داره میره روی زیرنویس زبون فارسیش نمیادش :(
دوست عزیز
نحوه دیدن فیلم های دوزبانه در تلویزیون ال ای دی سامسونگ
موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزن. یکی از گزینه ها انتخاب زبان هست. اگر فیلمتان چند استریم صدا داشته باشه این گزینه فعال میشه.
برای استفاده از نرم افزار هم می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
و همچنین از این پست.
#7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از جوابتون ولی من هم فایروال هم آنتی ویروس رو دیزابل کرده بودم
matinpour
07-06-2015, 20:06
ممنون از جوابتون ولی من هم فایروال هم آنتی ویروس رو دیزابل کرده بودم
دوست عزیز
اگر برنامه تان را طبق پست اول راه اندازی کرده باشید می توانید به به اجرا درآوردن برنامه و با استفاده از دکمه کنترول source وانتخاب در لیست آن یعنی allshare کامپیوترتان که در لیست هست می توانید از آن طریق به فیلمها و عکس و موسیقی تان دسترسی داشته باشید.
لازم بذکر است که بعضی از آنتی ویروسها از این کار جلوگیری می کنند و شما باید فایروال ویا آنتی ویروس را غیر فعال کنید.
Mehrdad092000
07-09-2015, 04:21
سلام روی lg uf950میشه یا فقط سامسونگ هاس؟
pc
8.1 win
amd a10 5700
matinpour
07-09-2015, 14:39
سلام روی lg uf950میشه یا فقط سامسونگ هاس؟
pc
8.1 win
amd a10 5700
دوست عزیز
این مخصوص سامسونگ است برای ال جی از این لینک و از قسمت SmartShare استفاده کنید.
Mehrdad092000
10-09-2015, 01:46
دوست عزیز
این مخصوص سامسونگ است برای ال جی از این لینک و از قسمت SmartShare استفاده کنید.
اخه یجا زده بود برای تلویزریون های دیگه هم همین سوال کردم
اسمارت شیر گرفتم برای تصویر انداختن میخوام مثل widi intel یه چیزی
baktash1
13-09-2015, 09:05
برای ال جی از این استفاده کن:
Mehrdad092000
14-09-2015, 07:22
برای ال جی از این استفاده کن:
عزیز اینو دارم یه چی میخوام برای تصویر مثل intel widi
ehsancj7
26-02-2016, 18:30
سلام دوست عزیز
من یه مشکل بزرگ با این برنامه دارم اونم اینه که از همون ابتدا نرم افزارم تلویزیون هوشمندمو نمیشناسه.
ایا ایراد از لپ تاپ منه یا کار خاصی باید انجام بدم؟"؟؟
matinpour
27-02-2016, 23:39
سلام دوست عزیز
من یه مشکل بزرگ با این برنامه دارم اونم اینه که از همون ابتدا نرم افزارم تلویزیون هوشمندمو نمیشناسه.
ایا ایراد از لپ تاپ منه یا کار خاصی باید انجام بدم؟"؟؟
دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را بطور کامل انجام دهید و فایروالتان هم خاموش باشد حنماً انجام خواهد شد.
ehsancj7
28-02-2016, 22:22
دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را بطور کامل انجام دهید و فایروالتان هم خاموش باشد حنماً انجام خواهد شد.
دقیق خوندم عزیزم و فایروالم هم خاموشه. آیا میتونه از لپ تاپم باشه؟؟
matinpour
29-02-2016, 19:36
دقیق خوندم عزیزم و فایروالم هم خاموشه. آیا میتونه از لپ تاپم باشه؟؟
دوست عزیز
در کامپیوتر و دردکستاپ کنارآیکون ساعت روی آیکون شبکه وایرلس تان کلیک کرده و از منوی باز آن
روی اسم تلویزیونتان کلیک کرده و آن را انتخاب می کنید.
و باقی توضیحات را در پست اول دادم توجه کنید
لازم بذکر است که این برنامه فقط در تلویزیونهای سامسونگ قابلیت دارد.
ehsancj7
01-03-2016, 22:59
دوست عزیز ممنون از چوابتون اما متاسفانه اسم تلویزیون منو نمیاره توقسمت شبکه های وایرلس!!! تی وی من هم سامسونگ هوشمند است
hosseinaliad
17-05-2016, 18:55
دوستان تیوی من 6960 سامسونگ هستش. لبتابم لنوو z510.
allshare نصب کردم. کامپیوترم توی allshare شناسایی شده. اما تلویزیون رو نشناخته.
چه میشه کرد؟ پست اول هم که فقط در صورتی کارایی داره که همه چی درست پیش بره. آموزشی برای عیب یابی ها نداره.
مرسی.
آیا راهی وجود دارد که بشود فایل های office را به وسیله allshare به تلویوزیون ارسال گردد.
با تشکر
امامی
با سلام و تبریک سال نو دوستان من allshared رو نصب میکنم اما مشکل دقیقا اینه که تو تسک بار میاد بالا اما تو اجرا متوقف میشه یعنی اون پایین هستش اما موقع اجرا تو ویندوز نمایه ابی رنگش که یک صفحه ی لود ابی مستطیلیه میاد اما قبل از اینکه بالا بیاد یعنی برنامه بالا بیاد توسط ویندوز متوقف میشه و همچنان در تسک بار فعاله و بسته نمیشه ولی فایده ای نداره
حالا راهی برای حل این مشکل هست؟
ویندوز ۸.۱
انتی ویروس avg is به طور کامل غیر فعال میکنم
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13: :n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
درود
میشه با AllShare دسکتاپ کامپیوتر را از طریق شبکه شر کرد روی تلوزیون؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.