ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپتاپ برای ارشد

ALI1376
01-09-2013, 15:16
سلام دوستان
قصدم اینه یه لپتاپ بخرم که :
1-بازیهای روز رو راحت اجرا کنه
2-2تا نرم افزار سنگین مهندسی مثلا مثل "متلب" و "اتوکد" رو راحت اجرا کنه.

یه نفر بهم ASUS N550JV رو معرفی کرد اما چیزی هست تو این مایه ها که یک مقدار قیمتش پایینتر باشه؟؟؟خودم شخصا فک میکنم این لپتاپ واسه این چیزی که من میخوام زیاده. کانفیگ این مدل رو به یه بنده خدا که وایو میفروخت نشون دادم گفت این قطعات با هم مچ نیستن و به قول خودش پرفورمنس ایسوس اصلا به پای وایو نمیرسه...به دور از تعصب راهنمایی کنید...قیمت ایده آل من حول و حوش 3500 هستش اما اگه چیز دندون گیری باشه تا 3700-3800 هم راه داره.کار گرافیکی هم اصلا نمیکنم.

vissoto
01-09-2013, 15:38
بهترین برای بازی لپتاب های سری Gاز برند msiرا امتحان کنید (البته از قیمتهایش خبر ندارم) ارایه کننده ::::: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
0212700

hossein6599
01-09-2013, 16:14
سلام دوست عزیز اگر چه برای نیاز شما میشه کمتر هم هزینه کرد اما تا سه میلیون و خورده ای پیشنهاد من به شما asus n56vb هست اینم لینک بررسی و مشخصاتش در سایت معتبر نوت بوک چک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک لپ تاپ قدرتمند چهار هسته ای رم هشت گرافیک 740m صفحه نمایش مات فول اچ دی به همراه سیستم صوتی عالی و ساب ووفر کیبر عالی کیفیت ساخت عالی با خرید این مدل واقعا احساس رضایت میکنی

البته اون لپ تاپ n550jv هم بسیار عالی هست کمی سی پی یو و گرافیکش بهتره اما گرونتره و صفحه نمایشش مات نیست(مدل ماتش قیمت الکی گرونتری داره)
در ضمن دیگه ازین شوخیها نکن!یعنی چی پرفورمنس مچ نیست و ازین حرفها! یه زمانی ازین حرفها باب شده بود الان حتی شرکتهای کم اعتبار تری مثل ایسر و ام اس ای و سامسونگ و... هم دیگه خودشون رو خیلی بالا کشیدن چه برسه امثال ایسوس. الان ایسوس در بالاترین جایگاههای لپ تاپ دنیاست و یکی از کمترین امار خرابیها رو داره و بررسی سایت های مختلف هم گویای همین نکته هست البته کیفیت ساخت و محصولات سونی هم بسیار عالی هست

ALI1376
01-09-2013, 16:53
انجمن دکمه تشکر نداره ؟؟؟ میخواستم ازتون تشکر کنم...یعنی شما میگی این لپتاپ به راحتی از پس درخواستهای من برمیاد؟؟؟ صفحه نمایش مات نقطه ضعفی نداره؟؟؟مثلا دیدش کم باشه یا هرچی؟؟

Capital
02-09-2013, 00:41
دوست عزیز تو این رنج قیمتی که شما میخواین بدین n46vz , n56vz , n550jv , y500 و n56vb هست که از نظر سی پی یو قویترین n550jv هست و در رتبه دوم y500 و n56vb هست و در رتبه سوم هم n46vz و n56vz هست که البته به جز n550jv بقیه از لحاظ cpu مثل هم هستند اما در مورد گرافیک باز هم n550jv قویتره بعد در رتبه دوم n46vz , n56vz , y500 و در رتبه سوم هم n56vb که البته چیزهای دیگه هم هست که در کل اولویت رو به n550jv بدین.

hossein6599
02-09-2013, 13:58
نه دوست عزیز صفحه نمایش مات این مدل بسیار خوب هست در کل مات بودن در نمایشگرها یک مزیته و باعث میشه نور محیط رو انعکاس نده. زاویه دید این مدل هم اگر چه بالاتر از حد متوسط لپ تاپهاست اما خیلی هم خوب نیست که ربطی به مات بودن یا براق بودن نداره جون پنلش ips نیست زاویه دیدش هم تو هم لینکی که دادم به شکل تصویری مشخصه اما اگه زاویه دید عالی میخوای مدل n550jv هست که پنلش ips هست و همینطور کیفیت فوق العاده بالایی در کنتراست و برایتنس و بالانس رنگها داره که گفتم مدل 3800 تومانی موجود در بازار براق و ظاهرا لمسی هست و مدل ماتش گرونتره ببین اگر براق بودن برات مشکلی نیست و همینطور 400 تومان پول بیشتر خب این گزینه رو انتخاب کن که واقعا کم نقصه

ALI1376
02-09-2013, 19:16
از دوستان گل ممنونم که کمکم میکنند...دنبال دکمه تشکر میگردم اما بخدا نیست...یکی منو راهنمایی کنه خواهشا :n13: احتمالا همین مدل n550jv رو بگیرم...یه سوال آیا کاوری تو بازار هست برای لپتاپ که صفحه رو مات کنه...مثل همون کاوری که روی گوشیها فیت میشه و ضد خش هستش،آیا برای لپتاپ هم داریم که ماتش کنه؟؟؟مرسی

Capital
02-09-2013, 22:20
از دوستان گل ممنونم که کمکم میکنند...دنبال دکمه تشکر میگردم اما بخدا نیست...یکی منو راهنمایی کنه خواهشا :n13: احتمالا همین مدل n550jv رو بگیرم...یه سوال آیا کاوری تو بازار هست برای لپتاپ که صفحه رو مات کنه...مثل همون کاوری که روی گوشیها فیت میشه و ضد خش هستش،آیا برای لپتاپ هم داریم که ماتش کنه؟؟؟مرسی
بله داریم و همچنین یقین داشته باشین که از خرید این مدل پشیمون نمیشین چون هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ کانفیگ خوبه.

hossein6599
02-09-2013, 23:21
پیشاپیش مبارکت باشه. دکمه تشکر هم پایین هر پست سمت راست هست البته شاید چون هنوز پستهای ارسالی خود ت کمه این قابلیت برات فعال نباشه!

ALI1376
02-09-2013, 23:41
ممنون از حسین و علی عزیز
مثل اینکه دکمه تشکر هنوز برای من فعال نشده...بازم ازتون ممنونم.

Capital
03-09-2013, 21:26
ممنون از حسین و علی عزیز
مثل اینکه دکمه تشکر هنوز برای من فعال نشده...بازم ازتون ممنونم.

دوست عزیز درسته. یه مقدار دیگه که پست بزارین دکمه تشکر به کار میوفته.