ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید این سیستم:]

murchehh
31-08-2013, 22:43
سلام دوستان
می خواستم راهنمایی کنید برا خرید سیستم، این مدل ها رو در نظر دارم اگه نظرتون رو در موردشون بگید ممنون میشم:n06:
MB: Asus p8B77 MLX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU: intel core i3 3210 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VGA: Asus gt 610 2G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM: corssair 4G 1600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا GEIL 4G 1600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟؟؟
Power: یه مدل از گرین که با این گرافیک بخونه و وسایل جانبی مثل کارت صدا و... رو هم ساپورت کنه؟؟؟
خواستم ببینم این قطعات خوب با هم سازگار یا به قولی مچ هستند؟؟؟
در ضمن استفاده هم بیشتر وبگردی و تماشی فیلم هست البته کمی هم بازی:n01:
گرافیک برای پخش Full HD و یه مقدار هم بازی مثل pes و... کافیه با توجه به اینکه CPU و Main هم گرافیک دارن???
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان:n06:

Ali*Reza
31-08-2013, 22:58
سلام.
سیستم انتخابیتون مناسبه و قطعات با هم متناسبن. البته گرافیک مدنظرتون تقریبا جزو گرافیکهای ضعیف محسوب میشه و خیلی مناسب بازی نیست.
برای پاور پیشنهاد من Green 430 A-EU با قیمت تقریبی 150 هست.
پردازنده انتخابیتون دارای گرافیک داخلی هست که اگر کاربرد اصلیتون گیم نیست میتونین از این گرافیک استفاده کنین و هزینه گرافیک مجزا رو روی بقیه قطعات مثل پردازنده بزارین.

murchehh
01-09-2013, 11:35
خیلی ممنون دوستم از راهنمایی تون :n01:
اگه از CPU به عنوان گرافیک هم استفاده کنم کارایی خود CPU کمتر نمیشه یا مثلا داغ نمیکنه؟؟؟ تو پخش ویدیو های Full HD و وب گردی بازده خوبی داره؟؟؟
بعد یه سوال دیگه از بین زم های GEIL و Corssair کدوم انتخاب بهتری میتونه باشه؟؟؟:n01:

Ali*Reza
01-09-2013, 17:58
در مورد پردازنده مشکلی نیست و گرافیک داخلی پردازنده برای کاربردهای عادی و غیر از گیم مناسبه و کفایت میکنه.
برای رم هم ، برندهای مدنظرتون جزو برندهای معتبر و با کیفیت در زمینه رم هستند و تفاوتی بینشون نیست.