مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید smart tv
mansoory
31-08-2013, 20:53
سلام من قصد خرید یه تلویزیون 3d رو دارم . بین دو برند ال جی و سامی موندم. بین خرید مدل7770 .. 40 اینچ سامی و 42اینچ LA66000 ال جی موندم . ممنون میشم یه راهنمایی کنید که بین این دو مدل کدوم رو بگیرم. دوربین 7770 به کارم نمیاد فقط برام کیفیت تصویر و پخش 3d و اینترنتش برام مهم هست؟
mansoory
01-09-2013, 11:00
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
toorajjj
01-09-2013, 11:11
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000
سامسونگ F 6400
سامسونگ;F 7100
کاربرد هم دیدن فیلم و بازی و مسابقات ورزشی و گاهی دیدن فیلم سه بعدی است
و یک سوال دیگه با گارانتی بخرم یا تست شده بدون گارانتی سوال آخر بنظرتون قیمتا پایین تر میاد
amir_t6262
02-09-2013, 13:20
سلام من قصد خرید یه تلویزیون 3d رو دارم . بین دو برند ال جی و سامی موندم. بین خرید مدل7770 .. 40 اینچ سامی و 42اینچ LA66000 ال جی موندم . ممنون میشم یه راهنمایی کنید که بین این دو مدل کدوم رو بگیرم. دوربین 7770 به کارم نمیاد فقط برام کیفیت تصویر و پخش 3d و اینترنتش برام مهم هست؟
دوربین 7770 مربوط به حسگر حرکتی آن است که شما میتوانی با حرکات دست تلویزیون را کنترل کنی.
چیز به درد بخوری هم نیست. نه حسگر صوتی اش و نه حسگر حرکتی اش.
در مورد پخش سه بعدی، فنآوری پخش سه بعدی سامسونگ و LG کاملا با هم متفاوت است.
عینکهای سه بعدی سامسونگ باتری میخوره و سنگین تره ولی LG عینکهایش معمولی است. خیلی ها اعتقاد دارند که بهمین خاطر دیدن فیلم 3D در تلویزیون LG راحت تر است و کمتر دچار چشم درد میشوی.
در کیفیت تصویر دو بعدی من سامسونگ و در سه بعدی LG را پیشنهاد میکنم.
amir_t6262
02-09-2013, 13:26
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000
سامسونگ F 6400
سامسونگ
;F 7100
کاربرد هم دیدن فیلم و بازی و مسابقات ورزشی و گاهی دیدن فیلم سه بعدی است
و یک سوال دیگه با گارانتی بخرم یا تست شده بدون گارانتی سوال آخر بنظرتون قیمتا پایین تر میاد
یک موضوع بسیار مهم در مقایسه سامسونگ و LG با سونی، این است که سامسونگ و LG به راحتی فیلم ( با هر فرمتی) را روی فلش USB با زیرنویس فارسی نمایش میدهد ( البته مدلهای گارانتی دارش)
اما در تلویزیون سونی به این راحتی نمیتوانی فیلم با زیرنویس ببینی و باید حتما یک پخش کننده فیلم مثل HDPlayer یا گیرنده دیجیتال یا لپ تاپ و کامپیوتر و ... را بهش وصل کنی.
در مورد قیمت هم نظر شخصی من این است که پایین تر خواهد آمد. خصوصا در پاییز و اوایل زمستان، البته اگر اتفاق عجیب و غریبی نیفتد!
در مورد گارانتی هم اگر سامسونگ و LG میگیری، حتما گارانتی دارش را بگیر.
toorajjj
02-09-2013, 14:42
یک موضوع بسیار مهم در مقایسه سامسونگ و LG با سونی، این است که سامسونگ و LG به راحتی فیلم ( با هر فرمتی) را روی فلش USB با زیرنویس فارسی نمایش میدهد ( البته مدلهای گارانتی دارش)
اما در تلویزیون سونی به این راحتی نمیتوانی فیلم با زیرنویس ببینی و باید حتما یک پخش کننده فیلم مثل HDPlayer یا گیرنده دیجیتال یا لپ تاپ و کامپیوتر و ... را بهش وصل کنی.
در مورد قیمت هم نظر شخصی من این است که پایین تر خواهد آمد. خصوصا در پاییز و اوایل زمستان، البته اگر اتفاق عجیب و غریبی نیفتد!
در مورد گارانتی هم اگر سامسونگ و LG میگیری، حتما گارانتی دارش را بگیر.
ممنونم دوست عزیز از پاسختون . در مورد پخش فیلم بگم که برام مهم نیست مه بلوری پلیر خواهم ریخت. بنابران این قضیه را بزاریم کنار . فقط کیفیت تصویر بخصوص در حالتهای حرکت سریع برام مهم هست مثل فیلم اکشن و ورزشی و بازی. قیمت هم خودم هم حسم اینه که میاد پایین اما اگه بازم دلار نوسان کنه چاره چیه؟ برای من قیمت با گارنتی سونی 4900 گفتن . گارانتی شهر خودمون هم که از بانه میاره 4 تومن میگه با دوسال گارانتی تعویض. حالا موندم بگیرم یا صبر کنم؟ از طرفی یه دوسته دیگه میگه اینا مدلای جدیده و هنوز مشخص نیست چچورین؟!!1 از طرفی بین w800 و w 900 هم موندم نمیدونم چقدر توکیفیت تفاوت دارند و آیا ارزش یه میلیون اضافه دادن را دارده یا نه؟?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.