ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سامسونگ یا سونی یا شاید ال جی؟حدود 2 میلیون.

JhCo
31-08-2013, 20:18
با سلام
در حدود دو میلیون تلویزیون 40 اینچ ال ای دی چی پیشنهاد می کنید؟
حقیقتش خودم سامسونگ 5550 یا مدل های دیگرش مد نظرمه ولی سایتی که تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست رو دیدم سونی تو این رنج قیمت داشت.البته بدون گارانتی و با گارانتی خود سایتش.نظرتون چیه؟بدجوری چشمک میزنه!
البته ال جی 42 اینچ هم میشه خرید.
سونی:r450 و r470
1.این سونی ها mkv ساپورت نمی کنن؟
2.برای دیدن فیلم با زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
3.و اینکه سونی که از تکنولوژی edge استفاده می کنه دمای پنل بالاتر میره و عمرش کمتره؟یا ربطی نداره؟
با تشکر

Facon_Archi
31-08-2013, 21:33
تجربه ای که خود من دارم این هست که سونی کیفیت تصویرش خیلی بهتر از مارک های دیگه هست
شفافیت ِ خاصی داره که بقیه با وجود کیفیتی که دارن فاقد اون شفافیت هستند

NOR-1
31-08-2013, 21:51
سونی کیفیتو فدای امکانات نکرده حتماً سونی بخرین

matinpour
31-08-2013, 22:25
با سلام
در حدود دو میلیون تلویزیون 40 اینچ ال ای دی چی پیشنهاد می کنید؟
حقیقتش خودم سامسونگ 5550 یا مدل های دیگرش مد نظرمه ولی سایتی که تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست رو دیدم سونی تو این رنج قیمت داشت.البته بدون گارانتی و با گارانتی خود سایتش.نظرتون چیه؟بدجوری چشمک میزنه!
البته ال جی 42 اینچ هم میشه خرید.
سونی:r450 و r470
1.این سونی ها mkv ساپورت نمی کنن؟
2.برای دیدن فیلم با زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
3.و اینکه سونی که از تکنولوژی edge استفاده می کنه دمای پنل بالاتر میره و عمرش کمتره؟یا ربطی نداره؟
با تشکر

دوست عزیز
اگر امکاناتی مانند زیر نویس و پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویری برایتان مهم نیست واگر چشمتان سونی را گرفته آن را بخرید و اگر آن آیتمها برایتان مهم هستند و دیگر امکانات آن سامسونگ را تهیه کنید.

JhCo
01-09-2013, 16:01
ضمن تشکر از پاسخ های شما امروز یکی به من گفت که پشتیبانی و تامین قطعات سامسونگ بهتره.یه مقدار دودل شدم.:n13:
کلا تا بحال راجع به خرابی سونی و پشتیبانی اون رو تجربه ای دارید؟سامسونگ چطور؟عمر مفید کدوم بیشتره؟

NOR-1
01-09-2013, 16:53
ضمن تشکر از پاسخ های شما امروز یکی به من گفت که پشتیبانی و تامین قطعات سامسونگ بهتره.یه مقدار دودل شدم.:n13:
کلا تا بحال راجع به خرابی سونی و پشتیبانی اون رو تجربه ای دارید؟سامسونگ چطور؟عمر مفید کدوم بیشتره؟

ولا ما یک سونی داریم 20 ساله داره کار میکنه (البته ژاپنی)

Facon_Archi
01-09-2013, 17:45

سونی مگه خراب هم میشه؟:n02:
نگران تهیه قطعات نباش! یه سونی درست حسابی بگیری خراب نمیشه که بخوای دنبال ِ قطعات باشی

JhCo
01-09-2013, 18:36
با سلام مجدد.با این حساب فکر کنم سونی بگیرم.مدل ex430 چطوره؟
راستی امکان داره تو چند هفته دیگه قیمتا پایین تر بیاد؟

essien
02-09-2013, 16:34
چرا خراب نمیشه ! انقدر مشتی هم خراب میشه که دیگه حالت از این برند بهم میخوره ... :n02:
ما یه ال سی دی براویا سری x ژاپن داشتیم به فنا رفت . زنگ زدیم نمایندگی گفت باید پنلش رو عوض کنی ! پنلی هم که آوردن جالب بود دیگه ژاپنی هم نبود و روش made in korea زده بود.

کلا به شرایط نگهداری خودت خیلی مربوط میشه . استفاده از فاراتل و کنترل بچه های شیطون و ...
قیمتا هم دیگه به این سادگیا پایین نمیاد. خیالت راحت ... من گفتم ماه رمضون ارزون میشه و ... اون مدلهایی که مدنظرم بود گرونتر شدن.
در مورد پخش فایل و زیرنویس و ... میتونی اصلا بهش توجه نکنی و بجاش یه player بگیری فک کنم با دور و بر 200 بشه گرفت که هر فایلی رو بتونی پخش کنی باهاش .
میتونی هم بهش توجه کنی و بری سمت الجی و سامسونگ که از این نظر خیلی خوبن.

JhCo
02-09-2013, 18:53
چرا خراب نمیشه ! انقدر مشتی هم خراب میشه که دیگه حالت از این برند بهم میخوره ... :n02:
ما یه ال سی دی براویا سری x ژاپن داشتیم به فنا رفت . زنگ زدیم نمایندگی گفت باید پنلش رو عوض کنی ! پنلی هم که آوردن جالب بود دیگه ژاپنی هم نبود و روش made in korea زده بود.

کلا به شرایط نگهداری خودت خیلی مربوط میشه . استفاده از فاراتل و کنترل بچه های شیطون و ...
قیمتا هم دیگه به این سادگیا پایین نمیاد. خیالت راحت ... من گفتم ماه رمضون ارزون میشه و ... اون مدلهایی که مدنظرم بود گرونتر شدن.
در مورد پخش فایل و زیرنویس و ... میتونی اصلا بهش توجه نکنی و بجاش یه player بگیری فک کنم با دور و بر 200 بشه گرفت که هر فایلی رو بتونی پخش کنی باهاش .
گیج شدم دوباره :n13: حالا چی شد به فنا رفت؟

NOR-1
03-09-2013, 09:55

یعنی کلاً سونی دیگه ژاپن نمیزنه؟

amir_t6262
03-09-2013, 20:48
یه چند سالی یک شرکتی به اسم S LCD پنل سامسونگ و سونی را تولید میکرد که شرکتی کره ای بود.
چند سال قبل ولی سامسونگ کل سهام سونی را در این شرکت خرید.

یک نکته ای که من در جایی خواندم که گفته بود، شاید پنل سونی و سامسونگ را یک کارخانه بسازد ولی موتور پردازش تصویرشان مسلما متفاوت است و همین روی کیفیت آنها تاثیر میگذارد.

بهرحال اگر دنبال امکانات جانبی هستید، سامسونگ را انتخاب کنید.
اگر دنبال کیفیت تصویر هستید، برخی مدلهای سونی را انتخاب کنید. در مورد سونی دقت کنید که مدلی که میخرید مونتاژ کجاست.

JhCo
04-09-2013, 19:52
اگر دنبال کیفیت تصویر هستید، برخی مدلهای سونی را انتخاب کنید.
انگار این مدلهای EX430 و R470 و مدلهای دیگه سونی حدود 2 میلیونش مخصوص هند و آفریقا و اینهاست و احتمالا کیفیت نداره.
الان رفتم تو نخ ال جی.ولی این مدلهای جدیدش یه برجستگی قرمز داره جلوش با آرمش شده مثل زبون اینجوری:24:(مدلهای LN5400 و ...)اگه دیزاین جدید نخوایم باید چیکار کنیم!:42:
کیفیتش رو هم یه جا دیدم به نظرم رنگ سیاهش خوب نبود(جالبه تو اون نمایندگی فروش ال جی مثلا فیلم ارجینال ال جی برای تست هم بود ال سی دی و ال ای دیش تقریبا یه کیفیت داشتن).