ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با وایرلس لبتاپ dell-1557 studio

essien
31-08-2013, 11:19
یه لبتاپ dell 1557 داریم. و یه روتر وایرلس d-link 2730 .
روتر رو کانفیگ کردم و برای وایرلسش ssid و پسورد گذاشتم و خیلی راحت به تبلت گالکسی اینترنت میرسونه و هیچ مشکلی نیست.

اما متاسفانه لبتاپ مشکلی که باهاش دارم اینه که هر چقدر اسکن میکنم وایرلس های دور و بر رو نشون نمیده! درایور وایرلس رو به آخرین ورژنی که وجود داره بروز هم کردم ولی فرقی نمیکنه.
نمیدونم چی شد از بس که اسکن کردم و ور رفتم یکبار تونست لیست وایرلس ها رو نمایش بده و زدم که به روتر کانکت بشه. حتی ssid و پسورد رو هم پرسید زدم ولی بازم کانکت نشد!
بعدش یه ریست کردم و باز هم دیگه چیزی رو نشناخت ...

این وسط نکته ای که به چشمم خورد این بود که تو نرم افزار وایرلس لبتاپ زده:
chanell:not supported

دیگه اینکه تو روتر تو لیست کشورها ایران رو نداره و من all chanell رو انتخاب کردم برای وایرلس.

ضمنا لبتاپ و روتر فاصله بسیار کمی با هم دارن . چون میخاستم مطمئن بشم ایراد از فاصله دو دستگاه نباشه ...

و اینکه وایرلس هم با دکمه ای که روی کیبورد هست روشن میشه و enabled هم هست . مشکل از اون هم نیست.

حالا چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بتونم با روتر از طریق وایرلس اینترنت به لبتاپ برسونم.
ممنون .

essien
01-09-2013, 08:04
دوستان نظری ندارید ؟:n13:

pp8khat
01-09-2013, 15:08
سلام. منم 1557 دارم.
شما آخرین درایور ها رو از سایت خود دل گرفتی؟(همه ی درایور ها رو از اونجا دانلود کن و نصب کن. گویا سایت دل تو ایران بالا نمی آد، بپیچونش!)
اگه درست نشد، security type رو بزن No authentication و wep(البته امنیت نداره این کار)

essien
02-09-2013, 13:04
سلام.
بله دوست عزیز از خود سایت دل درایور رو آپدیت کردم. چه قبل از آپدیت و چه بعد از اون مشکلات پا بر جا بود ...
ولی دوست عزیز الان مشکل اصلی اینه که اصلا وقتی اسکن میکنه لیست وایرلس ها رو نشون نمیده!
حالا چه اونی که security داره چه اونی که نداره ...
برای اطمینان حتی روتر رو بدون سکوریتی گذاشتم ولی نشون نمیده.

راستی از ویندوز ارجینال ویستا که با لبتاپ بود استفاده میکنم. ویندوز شما هم ویستا است؟

pp8khat
02-09-2013, 14:40
سلام.
بله دوست عزیز از خود سایت دل درایور رو آپدیت کردم. چه قبل از آپدیت و چه بعد از اون مشکلات پا بر جا بود ...
ولی دوست عزیز الان مشکل اصلی اینه که اصلا وقتی اسکن میکنه لیست وایرلس ها رو نشون نمیده!
حالا چه اونی که security داره چه اونی که نداره ...
برای اطمینان حتی روتر رو بدون سکوریتی گذاشتم ولی نشون نمیده.

راستی از ویندوز ارجینال ویستا که با لبتاپ بود استفاده میکنم. ویندوز شما هم ویستا است؟

ویندوز اورجینال من که 7 home بود. دو ماه پیش عوضش کردم 7 pro.
1-شما الان پنجره device manager رو که باز می کنی، هیچ علامت تعجب زرد رنگی نمی بینی؟
2- ببین تو قسمت network adaptors مشخصات Dell Wireless 1397 WLAN mini-card اینجوریه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

essien
02-09-2013, 16:25
سلام.
علامت زردی تو دیوایس منجر نیست.
درایور هم همینه ...

pp8khat
02-09-2013, 18:21
سلام.
علامت زردی تو دیوایس منجر نیست.
درایور هم همینه ...
نمی دونم والا...جای شما بودم وین 7 می نصبیدم...ویستا کلا فازش خوب نیست!

essien
22-09-2013, 08:53
مشکل از همین ویستا بود با نصب 7 حل شد!
ممنون ...