ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض پورت usb کیس

alidodar1
30-08-2013, 15:30
سلام
من چند هفته پیش کامپیوترم دچار مشکل شده بود کیسم رو دادم تعمیر. تعمیرکار درستش کرد ولی انگار پورت های usb عقب و جلو رو طوری وصل کرده بود که مستقیم برق داشتن! یعنی کامپیوتر هم که خاموش میشد پورت ها برق داشتن یعنی چراغ موس و کیبرد روشن میموند!!!
من هم خیلی حال کرده بودم و گوشیم رو که شارژرش خراب بود شبها با کابل usb به مستقیما به کامپیوتر خاموشم وصل میکردم و میزاشتم تا صبح شارژ بشه!!! ولی درست از دیشب که به کامپیوتر وصل بود صبح متوجه شدم فقط 20% شارژ شده یا به عبارتی اصلا شارژ نشده!
وقتی سیستم رو روشن کردم و به پورتش فلش وصل کردم صفحه کامپیوتر برفک شد!!! و تصویرش ریخت به همو اولش فک کردم فلش ویروسیه ولی وقتی فلش های دیگه زدم و حتی پرت عقب هم امتحان کردم بازم اینجوری میشد و من سریع از جلوی کیس ریست میکردم!
احتمال دادم بدلیل برق دهی زیاد کل پورت های usb سوخته باشه! (البته بازم دقیق نمیدونم ولی احتمال میدم همین باشه)
میخواستم بدونم شما فک میکنید مشکل از پورت ها باشه یا کل مادربورد یا احتمالا پاور به فنا رفته!
اگه اشکال از پورت ها باشه آیا پورت های usb رو میشه جدا تهیه کرد و تعویضش خیلی دردسر داره یا آسون میشه خودم انجامش بدم؟ یا اینکه حتما باید بدم بیرون انجام بدن

ممنون
ببخشید یه کم طولانی شد:n26: