مشاهده نسخه کامل
: سوپر کاپ اروپا | 2013 | بایرن مونیخ - چلسی
بایرن مونیخ- چلسی: ملاقات دوباره گواردیولا و مورینیو
دو تیم بایرن و چلسی جمعه شب در سوپر جام اروپا در پراگ به جدال هم خواهند رفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا جمعه شب امیدوارست تا بتواند به عنوان سرمربی بایرن نخستین جام را برابر چلسی در سوپر جام اروپا کسب کند.
بایرن فصل گذشته نام خودش را در تاریخ فوتبال آلمان به عنوان نخستین تیمی که توانسته بوندس لیگا، دی اف بی پوکال و لیگ قهرمانان را کسب کند به ثبت رساند.
با تمام این اوصاف گواردیولا در ژوئن گذشته جایگزین یوپ هاینکس شد تا دوران جدیدی در بایرن و دوران حرفه ای اش آغاز کند پس از آنکه موفق شد در بارسلونا به عنوان سرمربی سه قهرمانی در لالیگا و دو لیگ قهرمانان اروپا را طی سال های 2008 و 2012 تجربه کند.
ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا پیش از شروع فصل به بایرن پیوستند تا بایرن بیش از پیش تقویت شود.
در سوی دیگر مورینیو نیز اسپانیا را به مقصد لیگ برتر انگلیس و چلسی ترک کرد و جمعه شب بار دیگر شاهد تقابل دو رقیب قدیمی یعنی پپ گواردیولا و مورینیو خواهیم بود
آخرین مصاف چلسی و بایرن به سال 2012 در فینال لیگ قهرمانان اروپا باز می گردد که چلسی موفق شد برابر بایرن در آلیانز آرنا نخستین لیگ قهرمانان را در تاریخ باشگاهش کسب کند. در آن فینال بایرن در ضربات پنالتی بازی را به چلسی واگذار کرد
با تمام این اوصاف دیدار جمعه شب می تواند انگیزه های انتقام برای باوارایی ها به همراه داشته باشد چرا که در خانه ی خود لیگ قهرمانان را تقدیم چلسی کردند. این مصاف بین قهرمان یورو لیگ و لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود جایی که چلسی موفق شده بود فصل گذشته به همراه رافا بنیتس سرمربی سابقش یورو لیگ را فتح کند و بایرن نیز به همراه یوپ هاینکس لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد.
چلسی برای این بازی می تواند تقریبا با تیمی کامل و توام قوا به مصاف بایرن مونیخ برود و داوید لوئیس تنها بازیکن مصدوم آبی های لندن محسوب می شود.
از جمله بازیکنان مصدوم بایرن می توان به باستین شواین اشتایگر و خاوی مارتینس اشاره کرد که حضورشان برای این بازی مشخص نیست در حالی که تیاگو آلکانتارا و هولگر بداشتوبر قطعا به دلیل مصدومیتی که دارند به این بازی نمی رسند.
brad pitt
30-08-2013, 09:37
پیروز بازی مردان بزرگ استنفورد هستند
aluminum
30-08-2013, 09:47
من بعید میدونم چلسی حریف بازیکنهای آماده بایرن بشه . پیش بینی یک بازی تقریبا یک طرفه از طرف بایرن رو میکنم:n02:
خیلی هم به نظر آماده نمیان
گزارش بازی فرایبورگ رو که میشنیدم با وجود مالکیت سه چهار تا تک به تک رو از دست دادن تا دقیقه 86 گل مساوی رو خوردن
Meeting 15: Pep Won 7, Mou Won 3, Draw 5 Times
Goal.com
Guardiola Biggest Win 5-0
Mourinho Biggest Win 3-1
m.prodigy
30-08-2013, 12:09
البته که بازی دست بایرن خواهد بود.اما اینکه امید به گلزنی داشته باشیم یه مقدار سخته چون مورینیو مطمئنا دفاعی پر تعداد رو ارائه خواهد.
به نظر من پپ اینجا باید روی بازی هوایی تمرکز کنه(و میکنه).چون اینجا برخلاف بارسا بازیکنها بلندقد هستند.
همچنین سرعت روبن میتونه تاثیر مستقیم داشته باشه
vahidgame
30-08-2013, 12:56
من بعید میدونم چلسی حریف بازیکنهای آماده بایرن بشه . پیش بینی یک بازی تقریبا یک طرفه از طرف بایرن رو میکنم:n02:
بایرن هاینکس رو توی مونیخ شکست دادیم دیگه بایرن گواردیولا که این حرفا رو نداره :دی
احتمالا امشب بازی خیلی قشنگی رو خواهیم دید
از طرفی چلسی پارسال این جام رو از دست داد
از طرفی هم احتمالا بایرن به فکر انتقامه هم به خاطر فینال سال قبل CL و هم به خاطر اینکه کلا توی سه باری که بایرن توی رقابت های اروپایی با چلسی بازی داشته بازنده بوده :دی
ترکیب احتمالی دو تیم به این صورته:
چک
کول - تری - کیهیل - ایوانوویچ
لمپارد - رمیرس
هازارد ---- اسکار ---- شورله
تورس
نویر
آلابا - دانته - بواتنگ - لام
شواینی
ریبری - کروس - مولر - روبن
مانژوکیچ
هر دو تیم بازیکنای خلاق و بازیکنای باتجربه زیادی دارن
به نظر می رسه هافبک های هجومی دو تیم می تونن کلا نتیجه بازی رو تغییر بدن مثل ریبری و روبن از بایرن و هازارد و اسکار از چلسی
از نظر نیمکت هم چلسی و بایرن خیلی خوبن و این ترکیب بالا هم ممکنه به این صورت نباشه و فرضا برای چلسی ماتا هم از اول بازی کنه...
بایرن هاینکس رو توی مونیخ شکست دادیم دیگه بایرن گواردیولا که این حرفا رو نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه اتوبوس پارک کردن و 120 دقیقه زیر توپ زدن که این حرفا رو نداره:دی
اگه هاینکس سرمربی بود هنوز حتی 1درصد هم شک نداشتم که این بار چلسی رو مث آب خوردن میبریم ولی ازونجایی که گواردیولا همیشه مقابل تیمای دفاعی هنگ مغزش هنگ میکنه،اگه خوزه بخواد اتوبوس پارک بکنه اونوقت شانس چلسی رو اندکی بیشتر میدونم هرچند رای به پیروزی بایرن میدم
مورینیو قطعا باز سبک دفاع اتوبوسی رو پیاده میکنه
ولی بایرن چون بازیکن های سر زن هم کم نداره رو میاره به سانتر کردن و در نتیجه این سبک جلوش جواب نمیده
در کل بایرن حداقل با 2-3 اختلاف خواهد برد
vahidgame
30-08-2013, 13:37
دیگه اتوبوس پارک کردن و 120 دقیقه زیر توپ زدن که این حرفا رو نداره:دی
اگه هاینکس سرمربی بود هنوز حتی 1درصد هم شک نداشتم که این بار چلسی رو مث آب خوردن میبریم ولی ازونجایی که گواردیولا همیشه مقابل تیمای دفاعی هنگ مغزش هنگ میکنه،اگه خوزه بخواد اتوبوس پارک بکنه اونوقت شانس چلسی رو اندکی بیشتر میدونم هرچند رای به پیروزی بایرن میدم
جدیدا مد شده که تیم های بازنده از این حرفا زیاد می زنن به خصوص اگه توی فینال معتبرترین رقابت باشگاه جهان باشه اونم توی خونه :دی
چه خوبه ما جنبه باخت رو داشته باشیم :دی
در مورد بازی امشب هم چلسی با وجود بازیکنای خلاقی مثل هازارد نیازی به بازی خیلی دفاعی نداره...
+
تنها در صورتی به برد بایرن رای می دادم که داور تام اوبرو بودش که متاسفانه از داوری خداحافظی کرده و نمی تونه اینبار یار دوازدهم گواردیولا مقابل چلسی باشه :دی
MOHAMMAD2010
30-08-2013, 14:43
امیدوارم چلسی برنده بشه
جدیدا مد شده که تیم های بازنده از این حرفا زیاد می زنن به خصوص اگه توی فینال معتبرترین رقابت باشگاه جهان باشه اونم توی خونه :دی
چه خوبه ما جنبه باخت رو داشته باشیم :دی
در مورد بازی امشب هم چلسی با وجود بازیکنای خلاقی مثل هازارد نیازی به بازی خیلی دفاعی نداره...
+
تنها در صورتی به برد بایرن رای می دادم که داور تام اوبرو بودش که متاسفانه از داوری خداحافظی کرده و نمی تونه اینبار یار دوازدهم گواردیولا مقابل چلسی باشه :دی
من قدیما هم ازین حرفا زیاد میزدم:دی
هرچند به تاپیک همون موقع برگردیم من از سبک چلسی انتقادی نکردم چون چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت و مجبور به اونجور بازی کردن بود و خب نتیجشم گرفت ولی خب سال بعد دیدیم که اگه چلسی بخواد ازون سبک فاصله بگیره و به عبارت فوتبال دوستای عامی،بخواد فوتبال بازی بکنه چه بلایی سرش میاد :دی
مورینیو وقتی هم وقتی تو رئال بود با اون همه استعدادای تهاجمی که(( فکر میکنم هنوزم چلسی ندارتشون)) جلوی بایرن ((به جز یه بازه 15 دقیقه ای تو برنابئو)) رفت و برگشت دفاع کرد تیمش،اگه نخواد تاکتیک غیرمنتظره ای رو پیش بگیره بازم باید همون انتظار رو ازش داشت.
arashsard
30-08-2013, 15:58
هرچند به تاپیک همون موقع برگردیم من از سبک چلسی انتقادی نکردم چون چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت و مجبور به اونجور بازی کردن بود و خب نتیجشم گرفت ولی خب سال بعد دیدیم که اگه چلسی بخواد ازون سبک فاصله بگیره و به عبارت فوتبال دوستای عامی،بخواد فوتبال بازی بکنه چه بلایی سرش میاد :دی
مورینیو وقتی هم وقتی تو رئال بود با اون همه استعدادای تهاجمی که(( فکر میکنم هنوزم چلسی ندارتشون)) جلوی بایرن ((به جز یه بازه 15 دقیقه ای تو برنابئو)) رفت و برگشت دفاع کرد تیمش،اگه نخواد تاکتیک غیرمنتظره ای رو پیش بگیره بازم باید همون انتظار رو ازش داشت.
حالا اگه یه عمری فوتبال هجومی بازی میکردید باز یه چیزی ( منظورم اینکه آدم زورش نمیگرفت ).... 2 3 سالی هست که شیوه بایرن بهتر شده .. وگرنه فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ... بردیا جان شما هم نگران سبک بازی ما نباش... آسیاب به نوبت ... چلسی جوونایی داره روو میکنه که توو 2 3 آینده فوتبال جهان رو تحت تاثیر خودشون قرار میدن ... پرچم چلسی همیشه بالاس :n16:
همین چلسی نبود که سال 2005 یا 2006 4 تا توو استنفوربریج بهتون زد ... یکم هم به گذشته ها برگردید بد نیستا...
ahadpoolghahat
30-08-2013, 16:24
دوست من رئال جلو بایرن رفت و برگشت دفاع کرد ؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04::n04: پیشنهاد میکنم بازی رو یه بار دیگه با دقت فراوون ببینید ....... عجبا........!!
آمار بازی رفت :
Bayern
Real Madrid
2
Goals scored
1
4
Attempts on target
4
6
Attempts off target
3
6
Corners
4
54
Possession
46
آمار بازی برگشت :
Real Madrid
Bayern
2
Goals scored
1
9
Attempts on target
9
6
Attempts off target
7
5
Corners
5
46
Possession
54
لطفا اگه مثال میارید ، از تیمای دیگه خرج کنید...........:n01:
خوب فعلا که پرچم چلسی بالاست:دی
شاید بازیکنای بایرن از نظر اسمی بالاتر از چلسی باشن ولی فراموش نکنید که ما یکی از بزرگترین مربی های تاریخ (شاید بزرگترین:دی)رو داریم و البته انگیزمون هم بیشتر هست
خلاصه کنم چلسی امشب برندست:n07:
حالا اگه یه عمری فوتبال هجومی بازی میکردید باز یه چیزی ( منظورم اینکه آدم زورش نمیگرفت ).... 2 3 سالی هست که شیوه بایرن بهتر شده .. وگرنه فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ...
ماشینی و کسل کننده
ماشینی و خسته کننده
ماشینی و فلان
ماشینی و بیسار
نصف شماهایی که این حرفا رو میزنید اصلا نمیدونید ماشینی چی هستش و چه معنایی داره،فقط وقتی بچه بودید گوش میدادید گزارشگر تلویزیون چی میگه بعد میومدید مثل طوطی جلوی بقیه تکرار میکردید فوتبال آلمان ماشینی و خسته کنندست.
همین الانشم همینطورید و هیچ تفاوتی ندارید
الانم برو سرچ کن بعد بیا اینجا توضیح بده فوتبال ماشینی که میگی یعنی چی.
دوست من رئال جلو بایرن رفت و برگشت دفاع کرد ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میکنم بازی رو یه بار دیگه با دقت فراوون ببینید ....... عجبا........!!
آمار بازی رفت :
Bayern
Real Madrid
2
Goals scored
1
4
Attempts on target
4
6
Attempts off target
3
6
Corners
4
54
Possession
46
آمار بازی برگشت :
Real Madrid
Bayern
2
Goals scored
1
9
Attempts on target
9
6
Attempts off target
7
5
Corners
5
46
Possession
54
لطفا اگه مثال میارید ، از تیمای دیگه خرج کنید...........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به جای اینکه بری امار بازیو بیاری اگه حالشو داری و بازیو داری بهتره بشینی یه بار دیگه فیلم رفت برگشت رو نگاه بکنی تا روند بازی رو یادتون بیاد دقیق
شوتا و ضربه آزادایی که کریس رونالدو از وسط زمین سوت میکرد تو جمعیت هم جزو آمار حساب میشه و تیم محله ماهم میتونه اینجوری امار خوبی رو جلوی تیمای دیگه به جا بزاره
فوتبالی که بایرن و آلمان ازائه میداد یه فوتبال ماشینی و کسل کننده بوده ...
همین چلسی نبود که سال 2005 یا 2006 4 تا توو استنفوربریج بهتون زد ... یکم هم به گذشته ها برگردید بد نیستا...
فوتبال ماشینی از نظر نظم بالای تیمی و جدیت در تمام طول بازی که کاملا وِیژگی مثبتی هست اما "کسل کننده" نظری هست که معمولا توسط هوادران تیم های مقابل که نتونستن نتیجه بگیرن به کار میره:n06:
در مورد گذشته ها: به خاطر سابقه حضور کم چلسی در رقابت های لیگ قهرمانان و کاپ اروپای سابق (بر خلاف سال های اخیر که حضور پررنگی داشته) رویارویی های دو تیم فقط مربوط میشه به 10 سال اخیر و به اون شکل "گذشته ها"یی وجود نداره.
اون بازی که بهش اشاره شد یعنی تنها رویارویی دو تیم به جز فینال دو سال قبل، پیروزی 2-3 در بازی رفت و شکست 4-2 در بازی برگشت هست (4-2 در خانه خودی با "4 تا زدیم" یه مقدار فرق داره:n02:)
من قدیما هم ازین حرفا زیاد میزدم:دی
چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداش
دوست عزیز اگر چلسی چیزی برای ارائه کردن نداشت جلوی اینهمه تماشاگر بایرن و شرایطی که آلمانی ها برای خارجی ها به خصوص انگلیسی ها ایجاد میکنند نمیتونست بازی باخته را مساوی کنه و در ضربات پنالتی
که عقب افتاده بود و با اون حرکات عجیب و اعتماد به نفس کاذب نویر :n02: جلو بیفته و بازی را ببره
تازه ما در اون بازی 4 بازیکن اصلیمون یعنی تری - میرالش - ایوا - رامیرس نداشتیم که این بازیکنان از عناصر مهم دفاعی چلسی هم بودند !
اما برسیم به این بازی اول اینه فکر کنم همه قبول داشته باشند که مورینیو هم از نظر کوچینگ در بازی های خاص و هم تجربه از گواردیولا بهتر و بالاتره
تیم های مو تو ضد حمله و دفاع خیلی عالی عمل میکنند و برعکس تیم های پپ تو ضد حمله بسیار آسیب پذیرند:n02:
بایرن اگر بخواد کار بارسا را انجام بده و از جلو پرس کنه و پاسهای کوتاه و تیکی تاکا کنه مطمئنا هیچ تیمی به اندازه چلسی نمیتونه این سیستم بازی را خنثی کنه
بایرن گواردیولا با بایرن هاینکس خیلی تفاوت داره حداقل چیزی که من در بازی که با دورتموند داشت دیدم اینو حس کردم
به نظر من با یک سیستم خاص توسط اقای خاص این بایرن که در دفاع هم کم اشتباه نیست را میشه خیلی راحت شکست داد
به امید موفقیت شیرهای لندن
و در آخر این صحنه که واقعا فراموش نشدنیه
Masoud King
30-08-2013, 18:15
صحبت های قبل بازی از دو طرف:
مانوئل نویر: " این یک بازی زیبا خواهد شد و ما همیشه به دنبال برد هستیم و قطعاً تمام تلاش خود را خواهیم کرد ".
آرین روبن: " این یکی دیگر از بازی های مهم ما است و برای ما بیشتر اهمیت دارد و ما هر چه در توان داریم در زمین استفاده خواهیم کرد ".
اولی هوینس: " ما فصل پیش قهرمان لیگ قهرمانان شدیم و توانایی ها و شایستگی های خود را به نمایش گذاشته ایم و این بازی چیزی از ما کم یا زیاد نمیکند اما من مطمعن هستم بازیکنانمان تمام تلاششان را خواهند کرد ".
شورله: " امیدوارم تیمم مانند فینال 2012 بتواند بایرن را شکست دهد و بتوانیم این قهرمانی را ازعان خود کنیم ".
جوزه مورینیو : " بازی مقابل قهرمان اروپا بسیار هیجان انگیز است و شما خواهید دید چلسی در لیگ قهرمانان این فصل چه قدرتی دارد .این بازی تنها چالش بین بایرن و چلسی نیست بلکه جذابیت بیشتر این بازی به تقابل من وگواردیویلا است.بایرن طراوت بسیار زیادی دارد و بسیار بازیکنان خوب و با تجربه ای دارند که سال ها در کنار یکدیگر بوده اند ".
+
بعد از معاینات پرشکی رو شواینی معلوم شده که مصدومیت اونقدرها هم که اول بروز کرده، بد نبوده و می تونه بایرن رو تو سوپر کاپ همراهی کنه..
18:27 Bayern Munich: Schweinsteiger could face Chelsea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahadpoolghahat
30-08-2013, 18:15
شما به جای اینکه بری امار بازیو بیاری اگه حالشو داری و بازیو داری بهتره بشینی یه بار دیگه فیلم رفت برگشت رو نگاه بکنی تا روند بازی رو یادتون بیاد دقیق
شوتا و ضربه آزادایی که کریس رونالدو از وسط زمین سوت میکرد تو جمعیت هم جزو آمار حساب میشه و تیم محله ماهم میتونه اینجوری امار خوبی رو جلوی تیمای دیگه به جا بزاره
منم که پیشنهاد دادم یه بار با دقت بازی رو ببینید....... تعصب هم یه حدی داره دیگه...............
Arash4484
30-08-2013, 18:19
یک زمانی قدرت اصلی فوتبال جهان آرژانتین(مارادونا) بود و آلمان ، سه بار پیاپی آلمان به فینال جام جهانی راه پیدا کرد که دوبار رویاروی آلمان-آرژانتین بود...
در مقابل آرژانتین با بازیکنان تکنیکی و بخصوص مارادونا که کمابیش یک تنه تیمی رو پشت سر میگذاشت، آلمان تیمی بود بر اساس همکاری تیم و پاسکاری و جای مشخص بازیکنان در زمین...
این بود که در صحبتها کلمه فوتبال ماشینی و منطقی زیاد شنیده میشد، این سابقه بحث است تا جایی که من اطلاع دارم، زمانی که قهرمانی برزیل در جام 94 هم کم ارزش تلقی میشد. وگرنه به این حساب الان تمام تیمهای جهان ماشینی بازی میکنند. با قدرتمند شدن نسبی عمومی فوتبال در تمام جهان اون نوع فوتبال کمیاب شده، نه فوتبال ماشینی.
تیمی دفاع کند اتوبوسی، تیمی حمله کند بی منطق، پاسکاری و مالکیت توپ میشه بی هدف بودن، اینها همه در بحثهای هواداری است و بس...
Masoud King
30-08-2013, 18:33
اما برسیم به این بازی اول اینه فکر کنم همه قبول داشته باشند که مورینیو هم از نظر کوچینگ در بازی های خاص و هم تجربه از گواردیولا بهتر و بالاتره
اینو فک کنم فقط مخالف های پپ قبول داشته باشند و شما نظرت خودت رو برای بقیه در نظر نگیر..
+
تیمی دفاع کند اتوبوسی، تیمی حمله کند بی منطق، پاسکاری و مالکیت توپ میشه بی هدف بودن، اینها همه در بحثهای هواداری است و بس...
دفاع کردن اگه مثه اینتر جلوی بارسا باشه به نظرم سخت ترین کار ممکن هست و اجراش از هر کسی بر نمیاد.. کلا اینتر اون سال معنی دفاع رو مشخص کرد ولی سالی که چلسی قهرمان شد ما چیزی به اسم دفاع کردن ندیدم..نمونش بازی بارسا، چقد به تیر دروازه خورد و موقعیت خراب شد.. اینکه 11 نفر بریزی تو 18 اسمش دفاع کردن نیست و میشه همون اتوبوس..
m.prodigy
30-08-2013, 18:41
جمله بسیاز زیبایی گفتی دوست عزیز
برای من هم خیلی جالب شده این موضوع.یه تیم در حد بایرن ؛ رئال چلسی؛ بارسا و ...ده ها نفر کادر فنی دارند؛ چندین انالیزور؛ کمک مربی؛ کادر مدیریت باشگاه؛ اصلا خود بازیکنها و...که تماما کارشون و تخصصشون فوتباله و برای هر بازی اینقدر بحث و بررسی میکنن تا به یک نظر جامع میرسن!! اونوقت تصمیم میگیرن که حمله کنیم دفاع کنیم یا ضد حمله بزنیم یا بازی رو بکشیم و....!
حالا در این گیر و دار یه عده ای هوادار هستن که بدون توجه به پیچیدگی کار میان یک سری برچسب هایی میزنن به بازی تیم ها!! یادمون باشه تیم ها هر کار میکنن بر اساس یک فلسفه است و منطقی پشت قضیه وجود داره.
چه اشکال داره وقتی تیمی میدونه اگه هجومی بازی کنه ابکش میشه؛ بیاد دفاعی بازی کنه.
یا تیمی حفظ توپ کنه یا وقتی بضاعتش میرسه حمله کنه
چه ایرادی داره ماشینی بازی کنه یا ...؟
البته یه lمقدار از بحث های بازی خارج میشیم ولی در ادامه صحبت دوستان به نظرم چلسی در سال 2012 هم در بازی با بارسا و هم در بازی با بایرن دفاع کرد اما دفاع منسجمی نداشت، موقعیت های زیادی در هر دو بازی برای تیم حریف ایجاد شد اما با بی دقتی بازیکنان حریف یا بدشانسی وارد گل نشد.
درست بر خلاف چلسی هیدینک (یا اینتر مورینیو) که دفاع کاملا منسجمی داشت و تیم های مقابل به ندرت تونستن خلق موقعیت کنند، به یه شکل دیگه میشه گفت چلسی بازی های خوبشو سال 2009 کرد و در اون سال استحقاق قهرمانی رو داشت، اما جام رو سال 2012 برد!
برگردیم به موضوع اصلی تاپیک: طبق آخرین خبرها رسیدن شواینی به بازی در هاله ای از ابهام قرار داره و در طرف مقابل مارتینز مدتی میشه که به خاطر مصدومیت نتونسته برای بایرن به میدان بره و مشخص نیست در ترکیب قرار می گیره یا نه.
+
برای توصیف سبک بازی تیم مقابل الفاظی مثل "اتوبوس" یا موارد مشابه اون زیاد جالب و شایسته نیست، میشه از واژه های بهتر و دقیق تری استفاده کرد.
arashsard
30-08-2013, 20:07
ماشینی و کسل کننده
ماشینی و خسته کننده
ماشینی و فلان
ماشینی و بیسار
نصف شماهایی که این حرفا رو میزنید اصلا نمیدونید ماشینی چی هستش و چه معنایی داره،فقط وقتی بچه بودید گوش میدادید گزارشگر تلویزیون چی میگه بعد میومدید مثل طوطی جلوی بقیه تکرار میکردید فوتبال آلمان ماشینی و خسته کنندست.
همین الانشم همینطورید و هیچ تفاوتی ندارید
الانم برو سرچ کن بعد بیا اینجا توضیح بده فوتبال ماشینی که میگی یعنی چی.
بعله فقط شما میدونید فوتبال و سیستم چی هست .. شما اصلا دکتر صدر .... بنده از سال 2003 که چلسی توو نیمه نهایی به موناکو باخت این تیمو دوست دارم تا الان ... از فینال 99 بارسلون هم فوتبال میبنم .... نیاز به سرچ کردن دوست عزیز .... بازی های آلمان هم زیاد دیدم ... الان هم که بایرن فوتبالش بهتر شده فقط و فقط به لطف 2 تا بال کناریش ( ریبری - روبن ) هست که خیلی آمادن ... به نظر این 2 نفرو از بایرن بگیری بایرن چیزی واسه ارائه نداره ... و یه تیم کاملا معمولی هست ... دورتموند تیم کاملتر و هماهنگتر و دوست داشتنی تره ... دنیا فقط شیر های لندن :n16:
vahidgame
30-08-2013, 20:22
نکته جالبه اینکه دوستان از به کار بردن کلمه ماشینی بهشون برمی خوره ولی از استفاده کلمه اتوبوس ابایی ندارن :دی
والا چلسی اون فصل که صد در صد آماده نبود و دی متئو هم مربی زیاد باتجربه ای نبود و بدون تاکتیک ضد حمله نمی تونست به موفقیت برسه
ضمن اینکه به قول دوستان جالبه توی بازی فینال چهار تا بازیکن اصلی از عناصر دفاعی چلسی نبودن!
نکته جالبتر اینه که طرفدارای بایرن نمیان بگن که روبن میاد توی اون بازی یه پنالتی خراب می کنه یا از اون مهمتر توی ضربات پنالتی آلمان ها که از نظر اعتماد به نفس توی پنالتی معروفن دقیقا یه بازیکن از اونا پنالتی آخر رو خراب می کنه! یا نمیگن که اون طرف چلسی هر چند از نظر مهره مثل بایرن نبود و ضعف داشت ولی بازیکنایی مثل دروگبا رو داشت که سرنوشت هر بازیی رو می تونن تغییر بدن و همین بازیکنا هستن که توی همچین بازی هایی تفاوت تیم ها رو نشون میدن. حالا نمی دونم اینا هم احتمالا به دفاع کردن چلسی برمی گرده و کلا بایرن ضعف خودش نبود که قهرمان نشد!
اون بازی که بهش اشاره شد یعنی تنها رویارویی دو تیم به جز فینال دو سال قبل، پیروزی 2-3 در بازی رفت و شکست 4-2 در بازی برگشت هست (4-2 در خانه خودی با "4 تا زدیم" یه مقدار فرق داره)
اون بازی یادمه چلسی 4 تا زد 4 تا هم نزد :دی
4 بر 1 هم جلو بود که دقایق آخر بالاک یه پنالتی رو گل کرد
در کل اون زمان اوج چلسی بود حالا هم اوج بایرنه و نمیشه اینو در نظر نگرفت...
البته یه lمقدار از بحث های بازی خارج میشیم ولی در ادامه صحبت دوستان به نظرم چلسی در سال 2012 هم در بازی با بارسا و هم در بازی با بایرن دفاع کرد اما دفاع منسجمی نداشت، موقعیت های زیادی در هر دو بازی برای تیم حریف ایجاد شد اما با بی دقتی بازیکنان حریف یا بدشانسی وارد گل نشد.
درست بر خلاف چلسی هیدینک (یا اینتر مورینیو) که دفاع کاملا منسجمی داشت و تیم های مقابل به ندرت تونستن خلق موقعیت کنند، به یه شکل دیگه میشه گفت چلسی بازی های خوبشو سال 2009 کرد و در اون سال استحقاق قهرمانی رو داشت، اما جام رو سال 2012 برد!
درسته بهترین تیم رو چلسی اون سال نداشت ولی در نهایت حقش بود که قهرمان بشه
توی 6-7 سال قبلش می تونم بگم به طور قاطع حداقل 2 بار حقش بود که قهرمان بشه اونم بدون در نظر گرفتن فینال سال 2008!
یه بار همون سال 2009 که شاهکار هیدینگ رو دیدیم که در نهایت فوتبال بی رحم توی نیمه نهایی خودشو نشون داد وگرنه اون چلسی امکان نداشت توی فینال قهرمان نشه
یه بار هم باز توی نیمه نهایی سال 2005 که مورینیو مربی تیم بود و آماده ترین چلسی زمان مورینیو بودش ولی متاسفانه لیورپول با گلی که در اصل از خط نگذشته بود برنده بازی شد!
+
کم کم ممکنه از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم
در مورد بازی امشب یه نکته دیگه که به نظرم می رسه اینه که اگه همچین بازیی چند ماه دیگه فرضا توی لیگ قهرمانان اتفاق بیافته مطمئنا تیما آماده ترن و ستاره های بیشتری رو در اختیار دارن. از چلسی که لوئیز مصدومه و ماتا هم خیلی آماده نیست. همین طور خریدهای جدید نیستن مثل ویلیان و اتوئو و کلا از نظر تیمی هم چند ماه دیگه مطمئنا خیلی آماده تره. بایرن هم همین شرایط رو داره و چند مصدوم هم داره مثل تیاگو و کلا ستاره های جدید اون مثل تیاگو و گوتره هنوز خودشونو نشون ندادن...
ولی با این حال امیدوارم بازی خیلی قشنگی و پرگلی باشه
SA3EDLORD
30-08-2013, 20:27
من فک میکنم امشب شاهد یه بازی چذاب و هجومی از طرف هر دو تیم باشیم..... فک نکنم مورینیو مثه ماتئو دفاع اتوبوسی بکنه!
ینی واقعا با بازیکنای خلاقی مثه اسکار و لمپارد :n12: کی میاد دفاع کنه؟
من دوست دارم چلسی ببره :n02:
Masoud King
30-08-2013, 21:37
حالا نمی دونم اینا هم احتمالا به دفاع کردن چلسی برمی گرده و کلا بایرن ضعف خودش نبود که قهرمان نشد!
وحید جان ما که قبول داریم به خودمون باختیم نه شما :دی
کم کم ممکنه از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم
در مورد بازی امشب یه نکته دیگه که به نظرم می رسه اینه که اگه همچین بازیی چند ماه دیگه فرضا توی لیگ قهرمانان اتفاق بیافته مطمئنا تیما آماده ترن و ستاره های بیشتری رو در اختیار دارن. از چلسی که لوئیز مصدومه و ماتا هم خیلی آماده نیست. همین طور خریدهای جدید نیستن مثل ویلیان و اتوئو و کلا از نظر تیمی هم چند ماه دیگه مطمئنا خیلی آماده تره. بایرن هم همین شرایط رو داره و چند مصدوم هم داره مثل تیاگو و کلا ستاره های جدید اون مثل تیاگو و گوتره هنوز خودشونو نشون ندادن...
ولی با این حال امیدوارم بازی خیلی قشنگی و پرگلی باشه
تیاگو و گوتزه رو بیخیال .. تیاگو همون هایی هم که بود دردی رو دوا نمی کرد ولی نبود مارتینز و شواینی خیلی خیلی ضربه می زنه به تیم
ترکیب دو تیم:
Čech, Ivanović, Cahill, David Luiz, A.Cole; Ramires, Lampard, Schürrle, Oscar, Hazard, Torres
Neuer, Rafinha, Lahm, Alaba, Boateng, Dante, Kroos, Ribery, Robben, Mueller, Mandzukic
(غیبت شواینی و مارتینز همون طور که انتظار می رفت)
vahidgame
30-08-2013, 21:48
خب ترکیب هم اعلام شد و نسبت به اون ترکیب احتمالی که گفتم هر تیم یک تغییر دارن:
چلسی: چک - کیهیل - لوئیز - ایوانوویچ - کول - رمیرس - لمپارد - شورله - اسکار - هازارد - تورس
نویر - بواتنگ - دانته - رافینیا - آلابا - لام - کروس - مولر - روبن - ریبری - مانژوکیچ
رسیدن لوئیز به این بازی یکمی غیر منتظره بود و ظاهرا چلسی لوئیز رو نگه داشته بوده برای این بازی!
ولی با این حال من زوج لوئیز و تری رو بیشتر ترجیح میدم ولی فقط یه خصوصیتش اینه که لمپارد به عنوان کاپیتان توی فینال ها بهتر نتیجه گرفته :دی
بایرن هم شواین اشنایدر رو در اختیار نداره و به جاش لام رو اورده هافبک و رافینیا رو جای لام به دفاع راست برده
کلا همین می تونه ضعف بایرن باشه چون عملا توی ترکیب اصلیش کسی به عنوان هافبک دفاعی وجود نداره
خاوی مارتیز هم به بازی رسیده و روی نیمکت قرار داره
دوست عزیز اگر چلسی چیزی برای ارائه کردن نداشت جلوی اینهمه تماشاگر بایرن و شرایطی که آلمانی ها برای خارجی ها به خصوص انگلیسی ها ایجاد میکنند نمیتونست بازی باخته را مساوی کنه و در ضربات پنالتی که عقب افتاده بود و با اون حرکات عجیب و اعتماد به نفس کاذب نویر :n02: جلو بیفته و بازی را ببره
تازه ما در اون بازی 4 بازیکن اصلیمون یعنی تری - میرالش - ایوا - رامیرس نداشتیم که این بازیکنان از عناصر مهم دفاعی چلسی هم بودند !
خب مث اینکه بد صحبتمو گفتم
چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت یعنی توانایی ارائه یه بازی برابر رو با بایرن نداشت به همین خاطر یه سیستم دفاعی چیند
بعدشم پس غیبت بادشتوبر،آلابا،گوستاوو برای فینال به حساب نمیومد نه؟
هافبک دفاعی رو هاینکس مجبور شد بزاره مدافع،هافبک تهاجمی رو بزاره هافبک دفاعی و بازیکنی که تو کل فصل ذخیره بود رو بزاره دفاع چپ
بعله فقط شما میدونید فوتبال و سیستم چی هست .. شما اصلا دکتر صدر .... بنده از سال 2003 که چلسی توو نیمه نهایی به موناکو باخت این تیمو دوست دارم تا الان ... از فینال 99 بارسلون هم فوتبال میبنم .... نیاز به سرچ کردن دوست عزیز .... بازی های آلمان هم زیاد دیدم ... الان هم که بایرن فوتبالش بهتر شده فقط و فقط به لطف 2 تا بال کناریش ( ریبری - روبن ) هست که خیلی آمادن ... به نظر این 2 نفرو از بایرن بگیری بایرن چیزی واسه ارائه نداره ... و یه تیم کاملا معمولی هست ... دورتموند تیم کاملتر و هماهنگتر و دوست داشتنی تره ... دنیا فقط شیر های لندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه پس شما هم جزو آبراموویچی ها هستید
اگه بخوایم سابقه وسط بکشیم که من قبلا گفتم و الانم محض اطلاع میگم که از سال 99 طرفدار بایرن هستم و قدیمیترین فوتبال خارجی که یادم هست هم بازی آلمان کرواسی 98 هست،اگه به داخلی بخوام استناد کنم که میره به بازی های جام ملت ها آسیای 96 که اکثر بازی های ایران چه جلوی عراق و عربستان تو گروهی یا بازی با عربستان و کویت تو نیمه نهایی و رده بندی رو یادمه ولی بحث ما این نبود که بخوایم سابقه بکشیم وسط
عاشقای فوتبال برزیلی و آرژانتینی که بیشتر بر اساس استعدادای فردی دنبال میشد همیشه گیر میدن به بازی تیمی آلمان میگن،حالا باز اونا بگن یه چیزی،وگرنه یه طرفدار فوتبال انگلیس که سالهاست تاکتیک تیم ملی اون کشور بر اساس صرفا بازی مستقیم بنا شده بیاد بازی هماهنگ و کاملا منظم تیم دیگه رو زیر سوال ببره،خیلیه واقعا
خود چلسی هم طی این سالها یادم نمیاد فوتبال تداوم داری که بشه اسمشو جذاب و تماشاگر پسند گذاشت ارائه بده،وقتی خودتون همچین چیزیو هیچوقت نداشتید به بقیه چرا گیر میدید؟
یه عده میان میگن اصطلاح اتوبوسی بازی کردن و اینا مال هوادارای عامی فوتبال هستش
ای هواداران ذوب در خوزه مورینیو :دی،نظر شما رو به مصاحبه ای که مورینیو توی سال 2004-2005 بعد از بازی جلوی تاتنهام کرد جلب میکنم که بدونید این اصطلاح دفاع اتوبوسی رو کی وارد فوتبال کردش اصلا که حالا مارو متهم میکنید به اینکه کل اعتبار انالیز تیم فنی حریف و .... رو میبریم زیر سوال((که منظور من هم اصلا این نبوده))
As we say in Portugal, they brought the bus and they left the bus in front of the goal. I would have been frustrated if I had been a supporter who paid £50 to watch this game because Spurs came to defend. There was only one team looking to win, they only came not to concede - it's not fair for the football we played
فکر میکنم همه دیگه انگلیسی بلد هستن که بدونن.
Iloveu-ALL
30-08-2013, 22:45
چرا لباس بایرن 4 تا ستاره داره؟ :n02:
هنوز آپدیتش نیومده :n02:
یوزر پس ندادن آپدیت بشه :n02:
arashsard
30-08-2013, 23:16
خوبه پس شما هم جزو آبراموویچی ها هستی
به نظرت یه پسر 8 9 ساله میدونه آبرامویچ کیه و چیه ؟؟؟؟ بازی قبل موناکو با آرسنال داشتیم ... 1 بر صفر توو استنفروربریج باختیم ... توو هایبوری سابق هم 1 بر 0 عقب افتادیم ... اما 2 گل زدیم... این شد که من عاشق چلسی شدم ... خراب روحیشون شدم ...
eman619rv
30-08-2013, 23:28
باورتون نمیشه وقتی دیدم تورس فیکسه اومدم پای پی سی که پست بدم که تورس حتما امشب گل میزنه ، همون موقع گل زد!! :n09:
مرد فینال هاست تورس! شاید خیلی ها بهتر از اون باشند ، اما کسی که توی تاریخ بعدا ازش یاد میشه تورسه! حتی با این همه کم توفیقی در چلسی !
بنده خدا هایی که از شبکه سه میبینن چه که نمیکشن!! واسه خنده هم که میشد هر از گاهی میزدم کانال سه و با جملات گوهر بار مزدک خنده ام میگرفت! باورتون نمیشه هر 4 بار کمتز ار ده ثانیه نیگاه میکردم تو همین چند ثانیه حتما یه چیزی در مورد بارسا و پپ میگفت!!!:n29: چند نمونه:
1.یه صحنه ای روبن و ریبری نزدیک بهم بازی کردن جوری "تاکتیک های جدید پپ " باعث شده این دو هم کنار هم ببینیم که من یه لحظه فکر کردم در طول تاریخ هیچ وقت دو بال جناحین بازیشون رو عوض نکردن!
2. انگار بایرن هم هیچ سبک بازی نداشته و فقط داره از بارسا نمونه برداری میکنه
3.حتی وقتی صحبت از بازی های دوستانه هم میشه در منسب وکیل مدافع بارسا تاکید میکنه که بایرن 6 تا بازی پیش فصلش رو برده البته اون بازی که در مقابل بارسا بود ، ترکیب دوم اونها بوده!:n29:
4.تنفرش از مو هم که غیر قابل انکاره دیگه!
فکر کنم حتی هوادار های بارسا هم ناراحت بشن چه برسه به طرفدارای دو تیمی که بازیشون هست!
arashsard
31-08-2013, 00:12
خب بازی توو 90 دیقه تموم شد ... واقعا رامیرس خطای خیلی خیلی بیخودی کرد ... کارو خیلی سخت کرد ... نیمه دوم 3 4 موقعیت خیلی خیلی خوب داشتیم .... مخصوصا موقعیت اسکار :n04: چجوری اون توپو گل نکرد آخه ...
بایرن تا پشت محوطه خیلی خوب میاد ولی بنظرم بعدش اصلا نمیتونن خوب کار کنن .... واقعا ریبری خیلی آمادس... بایرن ریبری رو نداشت معلوم نبود چه وضعی داشت ... تقریبا تمام نیمچه موقعیت های بایرن رو ریبری میزنه :n02:
به هر حال میریم ببینیم وقت اضافه چی پیش میاد ... :n16:
هنوز آپدیتش نیومده :n02:
یوزر پس ندادن آپدیت بشه :n02:
٤ستاره بايرن به خاطر تعداد قهرمانياش توي بوندس ليگاست و ربطي به چمپيونزليگ نداره
فکر کنم حتی هوادار های بارسا هم ناراحت بشن
!
مثلا چه ناراحتی به دنبال داره ؟ مثلا میگه :بایرن 6 تا بازی پیش فصلش رو برده البته اون بازی که در مقابل بارسا بود ، ترکیب دوم اونها بوده!
بیاد بگه ترکیب اصلی بارسا بوده؟ که به جز مسی و ماسکرانو هیچ بازیکن اصلی بارسا نبوده یا اینکه سبک بایرن با حضور پپ بیش از پیش به بارسلونا نزدیک و الگوبرداری شده غیر اینه مگه ؟
=======
بازی رفت وقت اضافه
بازی خوبی بود تو 90 دقیقه ... وقتی طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نیستی و بازی قشنگ دنبال میشه دوست داری ادامه داشته باشه :دی
به نظرت یه پسر 8 9 ساله میدونه آبرامویچ کیه و چیه ؟؟؟؟ بازی قبل موناکو با آرسنال داشتیم ... 1 بر صفر توو استنفروربریج باختیم ... توو هایبوری سابق هم 1 بر 0 عقب افتادیم ... اما 2 گل زدیم... این شد که من عاشق چلسی شدم ... خراب روحیشون شدم ...
حمل برتوهين گذاشتي انگار
وقتي ابراموويچ اومد تو چلسي جو رسانه اي اطرافش خيلي بالا رفت و بيشتر بهش پرداختن و به خاطر بازيكناي خوبي كه خريده بود تلويزيونم زياد پخش ميكرد بازيشو و طبيعي بود يه عده جذبش بشن.بيشتر طرفداراي ايراني چلسي جزو همين نسلن.اونايي كه از زمان ويالي و زولا طرفدار چلسي بودن تعدادشون خيلي كمه
خود من بايرنو وقتي شناختم و طرفدارش شدم كه علي دايي رفته بود بايرن و تلويزيون و اطرافيا همش صحبت از بايرن بود منم توجهم به بايرن جذب شد
Iloveu-ALL
31-08-2013, 00:22
سبک بارسلونا و تیکی تاکا رو در واقع خود پپ پدید آورده و خودش اختیار داره این سبکه رو یه تیم دیگه اجرا کنه البته سبک پپ.
عحب بازی ای
دقیقه 121 گل تساوی ... فکر کنم دیرترین گل تاریخ فوتبال باشه :n02:
خوب بایرن در ضربات پنالتی برنده شد و قهرمان سوپر کاپ شد
این بازی منو یاد بازی معروف لیورپول - میلان انداخت
تبریک به طرفدارای بایرن
arashsard
31-08-2013, 01:04
عجب بازی نفس گیری شده بود.... واقعا عجب توپی رفت توو گل ... همون موقع که لمپارد نتونست توپو خوب دور کنه گفتم بلای بارسا الان سرمون میاد ... به هر حال بازی قشنگی بود و تبریک به هواداران بایرن ... انتخاب لوکاکو واسه پنالتی پنجم اشتباه بود....
مورینیو با چه شور و هیجانی تماشاچی ها رو کوچ می کرد :n02:
اولین سوپر کاپ اروپایی بایرن رو به هواداران این تیم تبریک میگم
SA3EDLORD
31-08-2013, 01:13
این گواردیولا با مونیخ چکار کرده :n08:
Alex Fera
31-08-2013, 01:19
دوست داشتم چلسی ببره،اما..............
بایرن بهتر بازی کرد،بیشتر حمله کرد،تاکتیکای بهتر و برنامه ریزی شده تری داشت،حقشم بود ببره.............
+
خدائیش با نویر حال میکنم،نیمه دوم وقتای اضافه واقعا به جای یه سوئیپر بازی میکرد:n02:
اون هدی هم که زد که دیگه استثنایی بود وجدانا.................
manchester fan
31-08-2013, 01:19
این مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن :n02:
هم بایرن خوب کار کرد و هم چلسی ولی خب میشه گفت بایرن به حقش رسید
قطعا این چلسی با مورینیو خیلی بهتر و کامل تر از تیم فعلیش میشه و بایرن هم در همون حدی که زمان هاینکس بود بشه خوبه :n02:
پ.ن : فوتبال ماشینی یعنی اینکه تا 10 ثانیه مونده به آخر بازی ناامید نشی و بازی در نهایت ببری
سبک بازی بایرن زمان هاینکس هم بیشتر دوست داشتم
m.prodigy
31-08-2013, 01:20
بازی فوق العاده ای بود...
مخصوصا دونیمه وقت های اضافه.بایرن چه توگی میریخت روی دروازه
مبارکه بایرنی ها و پپ باشه
Alex Fera
31-08-2013, 01:30
+
عجب بازی بود
کل وقت اضافه سر پا بودم،نویر خوب توپایی رو گرفت تو بازی ولی گل بدی خوردش
چک عالی بودش،مث فینال 2012،دقیقا اون لحظات آخر بازی یاد بازی بایرن ختافه تو یوفا 2008 افتادم که بایرن تو وقت اضافه 1-3 عقب افتاده بود و تو 5دقیقه آخر بازی 2تا گل زد((گل آخرش دقیقه 120)) و صعود کرد،اون بازی که اولیور کان دقایق آخر همش تو محوطه جریمه ختافه بودش :دی حالا نویر تا اون حد جرات نداشت بیاد که کار خوبیم کرد
و کوچینگ پپ افتضاح بود،گذاشتن فیلیپ لام تو هافبک دفاعی باعث شده بود تیم تو ضدحملات به شدت آسیب پذیر باشه،از قرار معلوم نخواسته بود به مارتینز 90 دقیقه بازی بده.
تعویض روبن هم آخرت اشتباه بود،شکیری واقعا رو اعصاب بودش.
+
رامیرز و بازیکنای چلسی دقیقا به چی داشتن اعتراض میکردن بعد اخراجش؟بابا خوار پای گوتزه رو خاشاک کردش:دی
این مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن :n02:
فراموش کردین یک طرف اسطوره بارسا و موفق ترین مربی تاریخ این باشگاه بود
پپ بی دلیل دست رو نیمار نزاشته بود
تمام کننده و شوتزن فوق العاده ایه
که بایرن امشب دقیقا کم داشت
چه بازی دراماتیکی شد:n01:
به جان خودم من طرفدار هیچ کدوم از تیما نیستم ولی انصافا هر دو تیم بازی سریعی انجام دادن و موقعیتای زیادی ایجاد کردن
ولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
تبریک به بایرنیها
برام جالب بود که میفهمیدم بایرن برای اولین بار این جام رو میبرد
من هنوز تو کف اون هد شیرجه ای نویرم....! :n09: مثل موشک یدفعه اومد تو تصویر ...!
ولی انتظار میرفت بایرن با این مهره ها به بازی مسلط تر باشه....
Masoud King
31-08-2013, 01:43
این تیم بایرن روی ضده حمله ها خیلی آسیب پذیره.
دانته یه سوتی داد که نوئر جمش کرد وگرنه من هیچ وقت این حرکت ناشیانش رو یادم نمی رفت.. نوئر یه سر توپ زد، این رو هم جو گرفت : دی
گوتزه خیلی نا آماده هست.. شکیری هم قربونش برم از روبن بدتره..
فعلا خیلی خوشحالم، نه به خاطر این جام کشکی به خاطر این 120 دقیقه فوتبال بازی کردن و آخرش بردن
نوئر هم گل دوم با اینکه خیلی مشکوک بود ولی اشتباه بدی کرد از اونور چک نامرد گل نمی خورد!!
خدائیش با نویر حال میکنم،نیمه دوم وقتای اضافه واقعا به جای یه سوئیپر بازی میکرد:n02:
اون هدی هم که زد که دیگه استثنایی بود وجدانا.................
این حرکتای نوئر کپی رایت داره : دی
روحیه ای که آدم میگیره از کارای نوئر بی اندازه هست
و کوچینگ پپ افتضاح بود،گذاشتن فیلیپ لام تو هافبک دفاعی باعث شده بود تیم تو ضدحملات به شدت آسیب پذیر باشه،از قرار معلوم نخواسته بود به مارتینز 90 دقیقه بازی بده.
گزینه دیگه ای نبود این وسط..
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
نوئر تو یورو جلوی ایتالیا هم شده بود دفاع آخر و روی خط وسط زمین توپ دفع می کرد..
عادی هست تیم ده نفره بره توی دفاع و داشتن قهرمان هم می شدن همینطوری
Alex Fera
31-08-2013, 01:52
عجب بازی بود
کل وقت اضافه سر پا بودم
من که تو پنالتی ها چسبیده بودم به صفحه..............
تعویض روبن هم آخرت اشتباه بود،شکیری واقعا رو اعصاب بودش.
کاملا مافقم...........
شکیری تو اون تایمی که بازی کرد حداقل 5 تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد،مطمئنن اگه روبن بود خیلی زودتر بایرن به گل میرسید.................
دوست عزیز تو اینجور بازی ها 10 نفره بودن خیلی روی تیم فشار میاره منچستر 10 نفره جلوی رئال در اولترافورد 10 دقیقه هم دوام نیاورد و شکست را پذیرفت
اما چلسی امشب عالی بود و 10 ثانیه با بردن جام فاصله داشت فراموش نکنید با تیمی بازی داشت که بارسا و یووه و ... را به راحتی برده بود و 2 ماه قبل پایان لیگ قهرمان شده بود!
در ضمن چلسی با همین بازیکنان چند روز پیش بازی مشکلی جلو یونایتد در لیگ برگزار کرده بود اما بایرن به بازیکنان اصلیش استراحت داده بود
اما باز هم از لحاظ بدنی چلسی بهتر از بایرن ظاهر شد
گزینه دیگه ای نبود این وسط..
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
گوستاوو رو رد کرد رفت،تیموشچوک رو رد کرد رفت،امره کن رو داد رفت
معلومه دستش یوهو خالی میمونه اگه مصدومیتی پیش بیاد
از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
Masoud King
31-08-2013, 02:03
از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
خب جای کروس اون جلو مجبور بود گوتزه رو بزاره که اصلا آماده نیست.
در اینکه گذاشتن لام توی هافبک دفاعی اشتباهه، اصلا بحثی ندارم.. حتی قبل بازی به معراج می گفتم که خدا کنه لام رو نزاره هافبک دفاعی. اما اون فروختن ها کار دستمون داد... واقعا حیف شد گوستاوو رو فروختن.\
+
بعد بازی ریبری رفت تو تماشاگرا، لیدر بایرن بهش بلندگو داد، در گوشش هی شعار می گفت، ریبری هم تو بلندگو تکرار می کرد.
پپ یه جور خوشحالی بایرنی ها رو نگاه می کرد که انگار براش تازگی داره این کارا : دی
+
ریبری بعد بازی گفته:
وقتی گل زده و رفته سمت پپ، بهش گفته که "I told him this is a goal for you, against Mourinho."
معنیش واضحه اومدم ترجمه کنم کلمات جالبی تو ذهنم نیومد : دی
vahidgame
31-08-2013, 02:49
چلسی قبل ده نفره خیلی خوب بود و تاکتیکای مورینیو هم بهتر از گواردیولا جواب داده بود
ولی وقتی ده نفره شد و بعدش هازارد هم گل زد دیگه کاری نمیشد کرد و مجبور به دفاع کردن بودن
یعنی هر تیمی حتی بارسا و رئال و ... هم توی این شرایط بودن مجبور به دفاع کردن بودن!
دیگه دل به ضد حمله هم نمیشد بست چون بازیکنا خسته شده بودن و وینگرها هم همگی تعویض شدن که به نظرم شورله نباید بیرون می رفت
چلسی یکمی هم بدشانس بود مثل اون صحنه تک به تک اسکار ولی در کل رمیرس نباید اون خطا رو می کرد و کلا ده نفره شدن توی همچین بازی هایی کارو خیلی سخت می کنه!
گل دوم هم که بایرن زد دیگه به نظرم رسید که احتمالا چلسی بازنده ست
چون بازیکنای خاصی رو نداشت که پنالتی بزنن و بعد از پنالتی پنجم نوبت دفاع وسط ها و میکل میشد!
در کل بایرن انتقام گرفت ولی خوبه توی سوپر کاپ این اتفاق افتاد و ایشالا توی لیگ قهرمانان امسال اگه دوباره چلسی به بایرن بخورره اون جا ما انتقام می گیریم :دی
تبریک میگم به طرفداران بایرن...
فقط یه چیزی که وجود داره اینه که چلسی به تیم بایرن آماده و اشتباهات خودش باخت یعنی در کل به تیم باخت نه به فرد خاصی
بعضی از افراد کلا زحمت های افراد دیگه رو به اسم خودشون تموم می کنن و بعدها هم از بعضی طرفداران لقب های الکی می گیرن :دی
این افراد اگه تونستن پورتو و اینتر رو بدون فوق ستاره ها قهرمان کنن اون موقع هست که میشه این لقب ها رو بهشون داد :دی
ولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
احتمالا شما بازی رو کامل ندیدی :دی
در مورد این بالا هم توضیح دادم
اگه شرایط برعکس این بود مطمئن باشید بایرن هم تقریبا همین کارو می کرد
اگه دقت کنید در حین 90 دقیقه چلسی دفاع مطلق نکردو موقعیت های خطرناکی هم ایجاد کرد
موقعیت های خطرناک بایرن هم بیشتر توی همون دو تا نیمه وقت های اضافه بودش که این یه جورایی طبیعی بود...
arashsard
31-08-2013, 02:53
کم اهمیت ترین جام اروپایی رو از دست دادیم ... ناراحتی از از دست دادن این جام در مقابل اون بازی معروف جلسی بارسا یک صدوم نیست .... بازی منچستر چلسی و از از دست دادن اون پنالتی معروف تری .... ما از این زخما زیاد دیدیم :n06: چلسی توو این بازی کاملا حرفه ای و خوب بازی کرد ... با اضافه شدن اتوئو و ویلیان تیم عالی میشه .... مطمئن باشید این تیم با مرور زمان بهتر و بهتر هم میشه .... تیم خیلی جوون هست و نیاز به هماهنگی و کار بیشتر داره ....
انصافا آلمان ها توو ضربات پنالتی حرف ندارن ... :n16: بازم تبریک به هواداران بایرن مونیخ
Masoud King
31-08-2013, 03:09
بعضی از افراد کلا زحمت های افراد دیگه رو به اسم خودشون تموم می کنن و بعدها هم از بعضی طرفداران لقب های الکی می گیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این افراد اگه تونستن پورتو و اینتر رو بدون فوق ستاره ها قهرمان کنن اون موقع هست که میشه این لقب ها رو بهشون داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت که اصلا پپ نیست؟ : دی همون تیم پپ رو دادن دست یکی دیگه نتونست باهاش تو سی ال به جایی برسه و به زور خودشو تا 4 تا کشید بالا..
دیگه بی انصافی نکن، اون سال که اینتر قهرمان شد ستاره هایی مثه اشنایدر، لوسیو، اتوو، زانتی، مایکون و میلیتو داشت.. درسته فوق ستاره نداشت ولی11 تا بازیکن تاپ داشت که بهتر از هر بازیکن دیگه ای تونستن تفکرات مورینیو رو پیاده سازی کنن..
تیم پورتو هم که قهرمان شد مسیر قهرمانیش واقعا خیلی تاثیر داشت تو قهرمان شدنش، نمی خوام زیر سوال ببرم ولی اگه فوق ستاره نداشت اما بجاش شانس داشت :دی گرچه هموجا هم دکو، مانیش، کاروالیو رو داشت
vahidgame
31-08-2013, 03:17
منظورت که اصلا پپ نیست؟ : دی همون تیم پپ رو دادن دست یکی دیگه نتونست باهاش تو سی ال به جایی برسه و به زور خودشو تا 4 تا کشید بالا..
دیگه بی انصافی نکن، اون سال که اینتر قهرمان شد ستاره هایی مثه اشنایدر، لوسیو، اتوو، زانتی، مایکون و میلیتو داشت.. درسته فوق ستاره نداشت ولی11 تا بازیکن تاپ داشت که بهتر از هر بازیکن دیگه ای تونستن تفکرات مورینیو رو پیاده سازی کنن..
تیم پورتو هم که قهرمان شد مسیر قهرمانیش واقعا خیلی تاثیر داشت تو قهرمان شدنش، نمی خوام زیر سوال ببرم ولی اگه فوق ستاره نداشت اما بجاش شانس داشت :دی گرچه هموجا هم دکو، مانیش، کاروالیو رو داشت
نه من نمی شناسمش :دی
اگه بحث شانس باشه هم که اون سالی که چلسی کامل هیدینگ توی نیمه نهایی اسیر تام اوبرو و پلاتینی و اینا شد که اگه این قضایا وجود نداشت الان همین مربی شما سه تا جام مهم رو به خاطر همین از دست داده بود :دی
کلا بحث شانس باشه مورینیو توی همین چلسی حداقل یه CL رو با بدشانسی تموم از دست داد یعنی همون سال 2005 که توی همین تاپیک در موردش توضیح دادم...
+
آره پورتو و اینتر هم ستاره داشتن ولی فوق ستاره هایی که چندین سال در کنار هم بازی کردن رو دیگه نداشتن به اضافه اینکه اینا تیمای حاضر و آماده و قهرمان اروپا نبودن که یه مربی بیاد اونو تحویل بگیره :دی
برای مقایسه دو مربی اینا خیلی مهمه
وحید جان اینجوری بخوای حساب کنی
گل اسکولز که 2004 اشتباه آفساید گرفته شد تا پورتو جای منچستر صعود کنه
گل آفساید میلیتو برای اینتر که 2010 در نهایت بارسا رو حذف کرد
اینا اسمش شانسه و مورینیو رو زیر سوال میبره؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------
مورینیو: تیم بهتر باخت
گواردیولا: هاینکس معمار و خالق این عنوان است، این جام رو به او تقدیم می کنم
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ریبری: به پپ گفتم این هم یک گل، مقابل مورینیو، برای تو!
این بال تکنیکی مدال دیگری به افتخاراتش افزود.
سایت گل – فرانک ریبری سوپرجام اروپا را تقدیم کرد به پپ گواردیولا.
بایرن مونیخ توانست سوپرجام را در ضربات پنالتی مقابل چلسی ببرد.
ریبری پس از بازی گفت: «تا آخرین لحظه جنگیدیم. این افتخاری بود که کاملا شایستهاش بودیم. این پیروزی برای پپ هم مهم است.
من رابطهای فوقالعاده با گواردیولا دارم. پس از گل که به سمتش دویدم لحظهای خارقالعاده برایم بود.
به او گفتم این هم یک گل برای تو. آن هم مقابل مورینیو.»
Ribery: Super Cup for Pep
همون تیم پپ رو دادن دست یکی دیگه نتونست باهاش تو سی ال به جایی برسه و به زور خودشو تا 4 تا کشید بالا..
همون تیم نبود!
مسی و ژاوی مصدوم و نا آماده + خط دفاع ناقص
بازی فوق العاده جذابی بود، سناریوی بازی سال 2012 برای بایرن تکرار شد، یعنی ارائه یه بازی تهاجمی و برتر مثل اون فینال اما این دفعه با کسب نتیجه، اون هم با انتقام در همون ضربات پنالتی.
جدیت و خشونت در بازی به خصوص از سمت بازیکنان چلسی بسیار بالا بود و مشخصا میشد احساس کرد که اهمیت بازی برای طرفین از یک سوپرکاپ معمولی به مراتب بیشتر بود.
حضور پرشور طرفداران باواریایی در این استادیوم کوچک به خاطر همسایگی چک (از سمت غرب) با آلمان و صحبت کردن به زبان آلمانی به عنوان یکی از زبان های پر استفاده در این کشور بود.
چلسی نسبت به بازی روز شنبه خودش خیلی بهتر ظاهر شد و در مجموع بازی خوبی رو ارائه کرد، واکنش های مورینیو هم در نوع خودش جالب بود، مثه این می مونه که توی اون سه سال در رئال و به خصوص دو سال آخر کمی از خود واقعیش فاصله گرفته بود و آرام تر شده بود، اما تعداد واکنش هایی که دیشب داشت شاید به اندازه کل واکنش های فصل قبلش بود و میشه گفت دیشب همون مورینیوی سابق رو دیدیم، مثل اینکه از قفس فشارهای سنگین رئال آزاد شده بود!
ستاره میدان برای بایرن، ریبری و برای چلسی، بدون شک پیتر چک بود.
واکنش ریبری بعد از گل و تقدیم گل به پپ و واکنش پپ به ریبری هم در نوع خودش جالب بود!
هازارد در عین اینکه گل مهمی رو به ثمر رسوند، به اعتقاد من بر خلاف گل ریبری ، بیشتر روی اشتباهات مکرر مدافعین در آزاد گذاشتنش و واکنش نامناسب نوئر گل رو به ثمر رسوند.
نوئر هم اون حرکات معروف خودش رو انجام داد، حرکاتی که برای هواداران شالکه/بایرن/تیم ملی آلمان کاملا عادی شده و دیگه اگه اونها رو انجام نده جای تعجب داره!
صحبت های پپ در مورد لام که این روزها ازش در هر پستی استفاده می کنه: "لام به احتمال زیاد باهوش ترین بازیکنی هست که در دوران مربی گریم باهاش کار کردم، او در یک سطح و level دیگه هست!"
در مورد بایرن نتیجه کسب شد اما این نتیجه به سختی کسب شد، مثل اینکه بایرن کار خودش رو سخت کرده باشه، کاملا میشد اون "اصطکاک" ایجاد شده در اثر تغییرات زیادی که در ساختار تیم ایجاد شده رو دید، پپ خوب می دونه سطح توقعات خیلی بالاتر از این هست و این بایرن از نظر انسجام تیمی با بایرن فصل قبل فاصله خیلی زیادی داره، قابل پذیرش نیست برای تیمی که در چهار بازی آخر دور حذفی لیگ قهرمانان گلی رو دریافت نکرده به یکباره در فاز دفاعی تا این حد آسیب پذیر بشه (در بازی با دورتموند و بازی های لیگ هم این مسئله رو به وضوح بیشتری دیدیم)، البته غیبت شواینی (و مارتینز از ابتدا) هم مطمئنا در این مسئله دخیل هست تا حدی که حتی بعد از آمدن همون مارتینز نا آماده به میدان، انسجام تیمی و آرامش در حرکات بایرن به طور محسوسی بهبود پیدا کرد. در ادامه و بازی های آینده و بازگشت شواینی باید ببینیم پپ از چه ساختار و چه نفراتی استفاده می کنه، اون موقع می تونیم قضاوت بهتری داشته باشیم.
اگه بحث شانس باشه هم که اون سالی که چلسی کامل هیدینگ توی نیمه نهایی اسیر تام اوبرو و پلاتینی و اینا شد که اگه این قضایا وجود نداشت الان همین مربی شما سه تا جام مهم رو به خاطر همین از دست داده بود :دی
کلا بحث شانس باشه مورینیو توی همین چلسی حداقل یه CL رو با بدشانسی تموم از دست داد یعنی همون سال 2005 که توی همین تاپیک در موردش توضیح دادم...
+
آره پورتو و اینتر هم ستاره داشتن ولی فوق ستاره هایی که چندین سال در کنار هم بازی کردن رو دیگه نداشتن به اضافه اینکه اینا تیمای حاضر و آماده و قهرمان اروپا نبودن که یه مربی بیاد اونو تحویل بگیره :دی
برای مقایسه دو مربی اینا خیلی مهمه
وحید این برداشت درست نیست و واقعا خیلی ها ازش ساده عبور می کنن، بحث داوری مسئله جدایی هست، اما از نظر فوتبالی بخوایم بگیم تیمی که پپ تحویل گرفت تیمی بود که دو سال پشت سر هم لیگ رو واگذار کرده بود، سال آخر حتی در لیگ معمولا "دو اسبه" اسپانیا بعد از رئال و ویارئال پیگرینی سوم شده بود! تیم بارسایی که سال 2006 قهرمان اروپا شده بود با بارسای پپ تقریبا هیچ شباهتی نداشت، حتی بازیکن های فیکس این دو تا تیم رو نگاه کنی فقط سه/چهار مورد مشترک وجود داره، قبل از اومدن پپ این صحبت های بازیکن سازی لاماسیا و استفاده از اونها به این شکلی که امروز می بینیم مطرح نبود، مثلا از فینال 2006 تنها بازیکن هایی که از تیم های پایه ای بارسا حضور داشتن پویول و والدز بودند(کمتر از خیلی از تیم های دیگه اون زمان) و پپ بود که به ژاوی، اینیستا و بعدها پدرو، بوسکتز و پیکه ... فرصت داد و از اونها استفاده کرد و امثال رونالدینیو، دکو، ادمیلسون و ... رو کنار گذاشت.
Iloveu-ALL
31-08-2013, 12:47
من یه جا به اشتباه گفتم تیکی تاکا سبک گواردیلایه ، عذر میخوام ، آخه یه مطلب قبلا خونده بودم تو پیج توتال فوتبال (ویکی پدیا فارسی) که نوشته بود، تیکی تاکا سبک پیشرفته ی توتال فوتبال که توسط پپ به وجود اومده ولی الان که رفتم دیدم این رو پاک کردن :n02:
arashsard
31-08-2013, 14:25
داش وحید مهمترین بد شانسی توی CL اون گل گارسیا ( لیورپول ) که از خط رد نشد ولی داور گل گرفت ... اون صد در صد میتونست قهرمان اروپا بشه ... ما زیاد زخم خوردیم ... :n27:
غول مرحله اخر
31-08-2013, 21:56
آقا من بعده چند سال بازی 2تیم اروپایی رو دیدم. اونم در 20دقیه آخر نیمه اول دیگه نیمه دوم خوابم برد.
بابا عجب بازی بوددددددددددد جیگرم حال آمد.:n19::n19:
واقعا لذت بردم. اینا زیبایی و هیجان واقعی فوتبال رو اثبات کرده
از بازی ریبری واقعا خوشم :n09:
دیدین چلسی چقدر از حمله سریع به دفاع می آمد؟ این نشون میده که آقای مورینیو واقعا از بایرن شناخت داشته که به طور کامل به لاک دفاعی نرفته. اگر شما یادتون باشه بازی های رئال و بارسا تیم مورینو کامل به لاک دفاعی میرفته ولی این بازی چون میدونست بایرن مثله بارسا( بازیکنانی مثله ژاوی و اینیستا و مسی رو نداره) ترسش کمتر شده بود. البته تو این شکی نیست که پپ مربی بزرگی هستش
در کل بنظرم چلسی تیمه بهتری نسبت به بایرن بوده. :n05:
خوزه مورینیو درباره خطای رامیرز بر روی گوتزه:
درسته که بر طبق قانون، خطای رامیرز کارت زرد داشت ولی داور نباید فینال رو با اخراج کردن رامیرز میکشت.اگر یه داور انگلیسی بودش بازی رو متوقف میکرد و به رامیرز میگفتش که ببین تو به هیچ کسی آسیب نزدی ولی دیگه نباید تکرارش بکنی و بعدش هم به بازیکنای بایرن میگفت که انقدر شیرجه نرید و انقدر سعی نکنید بقیه رو تحریک کنید و جوانمردانه بازی کنید.
اینم عکس امروز از ماریو گوتزه بعد از خطایی که به قول مورینیو نباید بابتش رامیرز اخراج میشد چون فینال بوده و رامیرز هم به کسی آسیبی نرسونده بوده
پی نوشت:
آرین روبن و خاوی مارتینز هم از بس شیرجه رفتن بین 3روز تا یک هفته مصدوم شدن!
romantic
01-09-2013, 21:27
خوزه مورینیو درباره خطای رامیرز بر روی گوتزه:
درسته که بر طبق قانون، خطای رامیرز کارت زرد داشت ولی داور نباید فینال رو با اخراج کردن رامیرز میکشت.اگر یه داور انگلیسی بودش بازی رو متوقف میکرد و به رامیرز میگفتش که ببین تو به هیچ کسی آسیب نزدی ولی دیگه نباید تکرارش بکنی و بعدش هم به بازیکنای بایرن میگفت که انقدر شیرجه نرید و انقدر سعی نکنید بقیه رو تحریک کنید و جوانمردانه بازی کنید.
اینم عکس امروز از ماریو گوتزه بعد از خطایی که به قول مورینیو نباید بابتش رامیرز اخراج میشد چون فینال بوده و رامیرز هم به کسی آسیبی نرسونده بوده
پی نوشت:
آرین روبن و خاوی مارتینز هم از بس شیرجه رفتن بین 3روز تا یک هفته مصدوم شدن!
متاسفانه بعضی ها سبکی از بازی رو چنان با افتخار به دنیا ارایه دادن و آونقدر هم رسانه های زرد و درپیت انگلیسی (که یکی از آفتهای فوتبال انگلیس هستن) این قضیه رو یزرگ کردن که دیگه بازی ای نیست که یک طرفش یه تیم انگلیسی باشه و توش این حرکت معروق "با استوک رو پای مهاجم رفتن" رو نبینی.
واقعا برای من خیلی سخته بفهمم چطور یه آدم خودش رو راضی میکنه با اون سرعت و شدت بره رو پای یه آدم دیگه. مگه فوتبال آمریکاییه که یه بازیکن به همچین چیزی افتخار کنه؟
جالبه تا دیروز یه دفاعی مثل بلان یا همین امروز تیاگو سیلوا، وقتی میتونستن توپ رو با ظرافت از جلوی مهاجم بقاپن تشویق میشدن. الان مثلا تو انگلیس وقتی یه مدافع با دو پا تکل 10 متری میره و توپ و مهاجم رو با هم میفرسته اوت، تماشاگرا مثل تماشاگرای جنگهای گلادیاتوری روم باستان حنجره پاره میکنن
یعنی واقعا از اینکه بازیکن های ظریفی مثل گوتزه مصدوم بشن و مدام بین زمین فوتبال و بیمارستان در رفت و آمد باشن به این ورزش ضربه نمیخوره؟
به نظرم فیفا و یوفا وقتی اینقدر روی یه حرکت ساده آرنج و دست سخت گیری میکنن و فقط به خاطر یه لمس کوچیک کارت میدن، باید روی این حرکت متمرکز بشن و علاوه بر اخراج مستقیم جریمه جداگانه هم درنظر بگیرن
به نظرم فیفا و یوفا وقتی اینقدر روی یه حرکت ساده آرنج و دست سخت گیری میکنن و فقط به خاطر یه لمس کوچیک کارت میدن، باید روی این حرکت متمرکز بشن و علاوه بر اخراج مستقیم جریمه جداگانه هم درنظر بگیرن
جریمه میکنن ولی فقط در مواقع خاص به نفع تیم های خاص
فرانک ریبری سال 2010 توی بازی نیمه نهایی جلوی لیون به خاطر خطای مشابه همین خطای رامیرز،یه ضرب از زمین بازی اخراج شد و بعدش یوفا هم محرومیتشو بیشتر کرد تا توی فینال جلوی اینتر مورینیو نتونه بازی کنه،رومینیگه بعد اینکه فرجام خواهی بایرن رد شد گفتش که چون تیم مقابلمون یه تیم ایتالیایی هستش ما به جایی نرسیدیم.یادم نمیاد مورینیو اون موقع حرفی زده بود که ریبری به کسی آسیبی نزده پس نباید اخراج میشده یا از بازی جلوی تیم من تو فینال محروم میشده.
ولی بعد ها دیگه هیچکسی به خاطر همچین خطایی نه اخراج مستقیم شد نه محرومیت شد،نمونشو میخواید؟((حداقل من یادم نمیاد))
کوین پرینس بواتنگ با خطایی تقریبا مشابه توی انگلیس میشاییل بالاک رو چند ماه خونه نشین کرد و از جام جهانی محرومش کرد ولی فقط کارت زرد گرفت،سرخیو راموس تو نیمه نهایی جلوی آلمان با استوک رفت رو پای پودولسکی ولی گمونم کارت زرد هم نگرفتش،یه کم برم سرچ کنم نمونه های دیگه هم میتونم مثال بزنم ولی خب.
کلا قضاوت و داوری تو این زمینه ها سلیقه ای هستش چون تفسیرا فرق میکنه دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.