ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خربد میکرو اس دی برای کار چند منظوره کاره درستیه ؟پیشنهاد مدل خوب

Mehrdad092000
30-08-2013, 07:21
سلام دوستان
من میخوام یه وسیله ذخریه اصلاعات بگیرم همراه (هارد اکسترنال دارم پرتابل و رومیزی) با توجه به انکه هارد اکسترنال حساسه و خودمم تجربه یعدی دارم باهاشو هردم بد سکتور میفته مبخوام یه میکرو Sd بگیرم که هم بتونم توش اطلاعاتمو بریزم هم بزنم به ps3 یا گوشیهای جدید که اکثرا این مدل تراشه هستن به نظرتون این کاره درستیه؟
بعدش چه برندی خوبه و کدوم مذلش باید سرعتشم زیاد باشه نه؟
adata
silicon
patriot
?

ssass
30-08-2013, 16:15
سلام
من خودم همیشه بجای خرید فلش، میکرو اس دی میخرم. چون میشه ازش برا گوشی، تبلت، دوربین، کامپیوتر و ... ازش استفاده کرد. مثلا میشه با یه تبدیل ساده ازش بعنوان کارت اس دی تویه دوربین ها استفاده کرد.
بهترین و برترین مارک تولید کننده کارت حافظه SanDiSK هستش. سعی کن حتما از این مارک بخری.

Mehrdad092000
31-08-2013, 04:49
سلام
من خودم همیشه بجای خرید فلش، میکرو اس دی میخرم. چون میشه ازش برا گوشی، تبلت، دوربین، کامپیوتر و ... ازش استفاده کرد. مثلا میشه با یه تبدیل ساده ازش بعنوان کارت اس دی تویه دوربین ها استفاده کرد.
بهترین و برترین مارک تولید کننده کارت حافظه SanDiSK هستش. سعی کن حتما از این مارک بخری.

ممنون دوست عزيز
اره منم به اسن نتيجه رسيدم اينو بگيرم .عمرشون چجوريه
بد سكتور اينا نداره كه
چند مدل داشتن به سري سرعتاش ٩٠mb بود
يه سرچي زدم اين مارك هم خوبه

ssass
31-08-2013, 08:50
حدود 5 سالی هست که میکرو اس دی دارم و هر سال به تعدادشون اضافه میشه. هر کاری بگی باهاشون کردم و همه مدلی فرمتشون کردم. اصلا نه بدسکتور گرفتن و نسوختن.
سعی کن از همین مدلای جدید سن دیسک بگیری که دو رنگه، نصفش قرمزه و نصفش خاکستری. گارانتیشون هم لایف تایمه.
این سایت چند مدلشو گذاشته. ازش خرید نکنی چون قیمتاش فضاییه:n04:ولی خوبیش اینه که تو ایران هست و فعلا تقلبی ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i x e l.ir/21-memory

Mehrdad092000
02-09-2013, 02:26
پس همون میکرو sd میگیرم بهتره
ممنون چنتا برند خوشم اومد اکثرشونم چند جور داشتن یه سری داشتن 90mُرعت بود

Mehrdad092000
02-09-2013, 02:34
این چیه چرا 32 نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
اینا چطورن ؟

ssass
02-09-2013, 09:35
از لحاظ سرعت و کارآیی و ... به این ترتیبن:
SanDisk Extreme Pro
SanDisk Extreme
SanDisk Ultra

فک کنم به این دلیل 32 نداره که مدله جدیدیه و سخته با این قابلیت حجم بالا تولید کنه فعلا. چون سرعت رایت 90 مگ سرعت کمی نیس و در حد یو اس بی 3 هستش

قیمت اون 16 گیگ هم باید خیلی بالا باشه و بعید میدونم داخل ایران اومده باشه. تنها فقط مدل الترا رو دیدم که وارد شده.
میخوای از خارج خرید کنی؟

Mehrdad092000
02-09-2013, 21:10
از لحاظ سرعت و کارآیی و ... به این ترتیبن:
SanDisk Extreme Pro
SanDisk Extreme
SanDisk Ultra

فک کنم به این دلیل 32 نداره که مدله جدیدیه و سخته با این قابلیت حجم بالا تولید کنه فعلا. چون سرعت رایت 90 مگ سرعت کمی نیس و در حد یو اس بی 3 هستش

قیمت اون 16 گیگ هم باید خیلی بالا باشه و بعید میدونم داخل ایران اومده باشه. تنها فقط مدل الترا رو دیدم که وارد شده.
میخوای از خارج خرید کنی؟
به نظرم این برند قیمت هاش یکمم فضایی تره
چنتا برند دیگه دیدم با سرعت بالا قیمتشونو باید در بیارم

Mehrdad092000
08-09-2013, 06:35
ممنون میشم تاپیک منم برید راهنمایی کنید
32گبگاش
اینا کدومش خوبه و قیمتاشون؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_9

این مدل پاتریوت هم خوبه چون یه کارت ریدر usb هم میخوام