مشاهده نسخه کامل
: تعویض پوسته سایت و بالا نیامدن
hossein 1994
29-08-2013, 22:11
سلام
من پوسته سایت رو عوض کردم ولی خراب بود ولی الان نمیتونم وارد کنترل پنل ورد پرس بشم لطفا کمک کنید
Thor God
30-08-2013, 01:25
بهتر نیست یه کم بیشتر توضیح بدی ؟
فایل های دیگه ای رو از رو هاست پاک نکردی ؟
آدرس سایتت رو بده ... .
hossein 1994
30-08-2013, 08:02
رو ورد پرس پوسته رو تعویض کردم دیگه بالا نمیاد پوسته ش خراب بود اصلا وارد هاست نشدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن الان رو هاست ورد پرس رو دوباره با همون دیتابیس قبلی نصب کنم اون صفخات قبل بالا میاد؟منظورم عکس یا فایل نیست مطالب و صفحاتی که بود منظورم هست
Thor God
30-08-2013, 13:29
اگه رو دیتابیس قبلی وردپرس نصب کنی تمام اطلاعاتت می پره.
باید یه بک آپ از اطلاعاتت بگیری ، بعدش که وردپرس رو نصب کردی با phpmyadmin دیتابیس رو ایمپورت کنی. وگرنه نصب خالی تمام اطلاعاتت رو میپرونه. کاره سختی نیست فقط باید متوجه باشی که داری چی کار می کنی.
در رابطه با مشکل ورودت هم من دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست. صفحه wp-admin که بالا میاد. شما یه با پسورد رو بازیابی کن. ببین چی میشه.
رو ورد پرس پوسته رو تعویض کردم دیگه بالا نمیاد پوسته ش خراب بود اصلا وارد هاست نشدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن الان رو هاست ورد پرس رو دوباره با همون دیتابیس قبلی نصب کنم اون صفخات قبل بالا میاد؟منظورم عکس یا فایل نیست مطالب و صفحاتی که بود منظورم هست
این قالبی که نصب کردین مورد داره
تنها راهش نصب مجدد وردپرس هست:n06:
Thor God
01-09-2013, 11:47
دوست عزیز مشکلت حل شد یا نه ؟ ما رو در جریان بزار ... .
hossein 1994
03-09-2013, 17:48
دوست عزیز مشکلت حل شد یا نه ؟ ما رو در جریان بزار ... .
از هاست رفتم تو قسمت تم و حذف کردم بالا اومد
ممنون از همتون:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.