مشاهده نسخه کامل
: كمممممممممممممممممك - لپتاي هيبريدي با گرافيك
mm.caffee
29-08-2013, 21:06
سلام
عزيزان يكي از دوستان من الان آمريكاست و قراره يه لپتاپ واسه من بياره از اونجا
من دنبال يه لپتاپ هيبريدي ميگردم با سي پي يو i7 ميگردم كه گرافيك جداگونه داشته باشه
ولي مسئله اي كه هست ميخوام زير 1500 دلار باشه
الان acer aspire R7 رو ديدم ولي قيمتش بالاست
شما مدلي ميشناسيد؟
اگه ميتونيد كمكم كنيد
سلام
من دنبال يه لپتاپ هيبريدي ميگردم با سي پي يو i7 ميگردم كه گرافيك جداگونه داشته باشه
شما مدلي ميشناسيد؟
اگه ميتونيد كمكم كنيددوست عزیز شما مالیات و یا گمرکی رو هم محاسبه کردید اخه تقریبا قیمت ها زیاد فرق نمیکنه؟ فقط خوبیش اینه که تو کشورهای دیگه مدل های بیشتری وجود داره که دست رو باز میزاره.
mm.caffee
29-08-2013, 21:26
دوست عزیز شما مالیات و یا گمرکی رو هم محاسبه کردید اخه تقریبا قیمت ها زیاد فرق نمیکنه؟ فقط خوبیش اینه که تو کشورهای دیگه مدل های بیشتری وجود داره که دست رو باز میزاره.
آخه اون خودش مياره و فكر ميكنم ماليات و گمركي نميخوره
ماليات و گمركي در چه صورتي ميخوره؟
اگه داخل كارتونش بياره؟
آخه اون خودش مياره و فكر ميكنم ماليات و گمركي نميخوره
ماليات و گمركي در چه صورتي ميخوره؟
اگه داخل كارتونش بياره؟
دوست عزیز من فکر کنم که باز هم مالیات بهش تعلق میگیره اما دوست عزیز یه نگاه به این لینک بنداز که مدل خوبیه.اینم لینکش: Lenovo ThinkPad Helix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mm.caffee
29-08-2013, 23:01
يعني تو ايران ماليات ميخوره يا همون آمريكا؟
آخه قيمت توي آمريكاش فكر كنم با احتساب ماليات باشه
؟
mm.caffee
29-08-2013, 23:07
دوست عزیز من فکر کنم که باز هم مالیات بهش تعلق میگیره اما دوست عزیز یه نگاه به این لینک بنداز که مدل خوبیه.اینم لینکش: Lenovo ThinkPad Helix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزيز اين مدل كه 2000 دلاره
مدل acer r7 با مشخصات i5 اين مدل 999 دلار هست
من دنبال i7 و گرافيك جداگونه دار:n01: هستم كه زير 1500 دلار باشه
mm.caffee
29-08-2013, 23:26
راستي عزيز من دنبال 13 اينچ به بالا هستم:n01:
بهترین لپ تاپ های هیبریدی ایناست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mm.caffee
29-08-2013, 23:39
بهترین لپ تاپ های هیبریدی ایناست:
عزيز نگاشون كردم
ولي اينا فكر ميكنم تبلت هاي تبديل شونده به لپتاپ هستند نه لپتاپ هاي تبديل شونده به تبلت!
من دنبال مدلي ميگردم گرافيك مجزا داشته باشه مثل acer aspire R7
ولي مدل با cpu i7
ولي اين قيمتش خيلي بالاست
shahab_f
30-08-2013, 00:05
يعني تو ايران ماليات ميخوره يا همون آمريكا؟
آخه قيمت توي آمريكاش فكر كنم با احتساب ماليات باشه
؟
مالیات امریکا رو باید بده دیگه. البته مالیات تو امریکا به اندازه ی کشورهای اروپایی زیاد نیست.
ولی به هر حال، اگه پیگیر باشه توی فرودگاه میتونه پول مالیات رو پس بگیره. بخشی هست توی فرودگاه (VAT Refunds) که فاکتور خرید رو نگاه میکنند و اگه کسی داره جنسی رو خارج میکنه از کشوری، لازم نیست مالیات ِ اون کشور رو پرداخت کنه، بنابراین بخشی از پول که مربوط به مالیات بوده رو بهش پس میدند.
mm.caffee
30-08-2013, 00:07
مالیات امریکا رو باید بده دیگه. البته مالیات تو امریکا به اندازه ی کشورهای اروپایی زیاد نیست.
ولی به هر حال، اگه پیگیر باشه توی فرودگاه میتونه پول مالیات رو پس بگیره. بخشی هست توی فرودگاه (VAT Refunds) که فاکتور خرید رو نگاه میکنند و اگه کسی داره جنسی رو خارج میکنه از کشوری، لازم نیست مالیات ِ اون کشور رو پرداخت کنه، بنابراین بخشی از پول که مربوط به مالیات بوده رو بهش پس میدند.
دوست عزيز مثلا واسه لپتاپ 1000 دلاري چقدر ماليات پام ميفته؟
اگه تو كيف به عنوان لپتاپ شخصي بياره چي؟
shahab_f
30-08-2013, 00:19
دوست عزيز مثلا واسه لپتاپ 1000 دلاري چقدر ماليات پام ميفته؟
اگه تو كيف به عنوان لپتاپ شخصي بياره چي؟
توی اون قیمیتی که شما میبینید توی سایت های مختلف، مالیات حساب شده است. بنابراین آوردن به عنوان ِ لپ تاپ شخصی و غیره فایده ای نداره. توی فرودگاه که از شما مالیات رو نمیگیرند، بلکه توی فرودگاه به شما پس میدند. شما موقع خرید مالیات رو دادی. توی ایران هم همینه، شما هرچی میخری بخشی از پول، مالیات بوده.
عرض کردم این مسائل توی کشورهایی با مالیات بالا (مثل آلمان که 19% مالیات هست) نمود پیدا میکنه. برای امریکا به نظر من بی خیال ِ مالیات و غیره شو. لپ تاپ مورد نظر رو انتخاب کن، ببین از ایران ارزون تر درمیاد یا نه، اون وقت اقدام به خرید کن، تمام!
mm.caffee
30-08-2013, 00:23
توی اون قیمیتی که شما میبینید توی سایت های مختلف، مالیات حساب شده است. بنابراین آوردن به عنوان ِ لپ تاپ شخصی و غیره فایده ای نداره. توی فرودگاه که از شما مالیات رو نمیگیرند، بلکه توی فرودگاه به شما پس میدند. شما موقع خرید مالیات رو دادی. توی ایران هم همینه، شما هرچی میخری بخشی از پول، مالیات بوده.
عرض کردم این مسائل توی کشورهایی با مالیات بالا (مثل آلمان که 19% مالیات هست) نمود پیدا میکنه. برای امریکا به نظر من بی خیال ِ مالیات و غیره شو. لپ تاپ مورد نظر رو انتخاب کن، ببین از ایران ارزون تر درمیاد یا نه، اون وقت اقدام به خرید کن، تمام!
آره
از ايران كه 100 درصد ارزونتر در مياد
مثلا تبلت سرفس پرو رو دوستم ميتونه مدل 128 گيگ رو با قيمت 800 تا 900 دلار واسم بياره كه ايران 4.7 ميليون قيمتشه!
پس يعني اين قيمتي كه من تو سايتا ميبينم با احتساب مالياته و اگه فاكتور رو به فرودگاه نشون بدن يعني كمتر هم بام ميفته درسته؟:n02:
shahab_f
30-08-2013, 00:30
پس يعني اين قيمتي كه من تو سايتا ميبينم با احتساب مالياته و اگه فاكتور رو به فرودگاه نشون بدن يعني كمتر هم بام ميفته درسته؟:n02:
درسته. (یه 3-4 دلار پول پست ممکنه اضافه شه)
روی کاغذ قانونش اینه، کسی معمولا ولی حوصله ی انجام این کار رو نداره
mm.caffee
30-08-2013, 00:33
عزيز يه سوال
اگه بخواد بفرسته يه مدل ديگه اي رو به دبي، بعد يكي از دوستانم كه ميره اونجا بره بياره، اونوقت پول ارسالش از آمريكا به دبي معادل همون شيپينگي هست كه ذكر شده؟
اگه فري باشه يعني رايگان ميرسه دبي؟
از اونجا هم اگه يكي بخواد بياره فكر ميكنم كه احتمالا گمركي و ... ديگه نيازي نباشه اگه به عنوان كالاي شخصي باشه
درسته؟
shahab_f
30-08-2013, 00:45
عزيز يه سوال
اگه بخواد بفرسته يه مدل ديگه اي رو به دبي، بعد يكي از دوستانم كه ميره اونجا بره بياره، اونوقت پول ارسالش از آمريكا به دبي معادل همون شيپينگي هست كه ذكر شده؟
اگه فري باشه يعني رايگان ميرسه دبي؟
از اونجا هم اگه يكي بخواد بياره فكر ميكنم كه احتمالا گمركي و ... ديگه نيازي نباشه اگه به عنوان كالاي شخصي باشه
درسته؟
free بعیده تا دوبی بفرستند ها! شما تا مرحله ی نهایی برید جلو احتمالا پول شیپینگ رو مینویسه.
راجع به سایر سوالاتت اطلاعی ندارم
mm.caffee
30-08-2013, 00:49
free بعیده تا دوبی بفرستند ها! شما تا مرحله ی نهایی برید جلو احتمالا پول شیپینگ رو مینویسه.
راجع به سایر سوالاتت اطلاعی ندارم
ممنون از راهنمايي هايي كه كرديد
ولي مدلي سراغ نداريد كه اون خواسته هاي منو در صفحه اول پوشش بده؟
دوستان مدلي رو شناخت ندارند؟
parsicola
30-08-2013, 14:57
حالا چرا گیر دادی به هیبریدی؟! من یه مدل از سونی رو پیشنهاد میکنم که هیبریدی هست . بهتر از اینها سخت پیدا بشه.
VAIO Duo
هم 11 اینچ داره و هم 13 اینچ. قیمت از 1400 دلار (با بودجه ات میخوته ) سونی امسال قیمتهاش خیلی بهتر شده.
لامصب با آدم حرف میزنه!
مشخصات:
4th gen Intel® Core™ i7 processor available
Windows 8 Pro available
Full HD TRILUMINOS IPS touchscreen (1920 x 1080)
Up to 10 hours of battery life
Digitizer stylus plus stylus holder
Face recognition and CamScanner app
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت سونی آمریکا. بگردی چیزای دیگه هم گیرت میاد.
مالیات اینجور لوازم هم حدودا 8 درصده.
mm.caffee
30-08-2013, 15:02
حالا چرا گیر دادی به هیبریدی؟! من یه مدل از سونی رو پیشنهاد میکنم که هیبریدی هست . بهتر از اینها سخت پیدا بشه.
VAIO Duo
هم 11 اینچ داره و هم 13 اینچ. قیمت از 1400 دلار (با بودجه ات میخوته ) سونی امسال قیمتهاش خیلی بهتر شده.
لامصب با آدم حرف میزنه!
مشخصات:
4th gen Intel® Core™ i7 processor available
Windows 8 Pro available
Full HD TRILUMINOS IPS touchscreen (1920 x 1080)
Up to 10 hours of battery life
Digitizer stylus plus stylus holder
Face recognition and CamScanner app
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سایت سونی آمریکا. بگردی چیزای دیگه هم گیرت میاد.
مالیات اینجور لوازم هم حدودا 8 درصده.
ميخوام حالا كه از اونور مياد يه چيز خوبي بياره
اينو نگاه كردم ولي گرافيك جداگونه نداره
من ارشد مكانيك هستم و بعضي جاها به گرافيك نياز دارم
مدل 13 اينچيش كه i7 هست بالاي 1500 يا 1600 دلاره!
؟
mm.caffee
30-08-2013, 15:23
به نظرتون اين چطوره؟
البته i5 هست و بدون گرافيك خارجي
به نظرتون بياد ايران چقدره قيتش؟
به نظرتون اين چطوره؟
البته i5 هست و بدون گرافيك خارجي
به نظرتون بياد ايران چقدره قيتش؟
حدود 4 تومان
mm.caffee
30-08-2013, 16:17
حدود 4 تومان
4 تومن؟!:n04:
آخه من ميتونم به دوستم بگم بياره جوري كه زير 3 تومن در بياد!
به نظرتون نرم افزارهاي رشته مكانيك رو در مقطع ارشد اجرا ميكنه؟
مثل انسيس، متلب،...
بعد ماليات آمريكا حدودا چقدره؟
چقدر از 1000 دلار رو برميگردونن؟
؟
4 تومن؟!:n04:
آخه من ميتونم به دوستم بگم بياره جوري كه زير 3 تومن در بياد!
به نظرتون نرم افزارهاي رشته مكانيك رو در مقطع ارشد اجرا ميكنه؟
مثل انسيس، متلب،...
بعد ماليات آمريكا حدودا چقدره؟
چقدر از 1000 دلار رو برميگردونن؟
؟
برای نرم افزار هایی که میخواین کار کنین این لپ تاپ پیشنهاد نمیکنم چون باید باهاش طراحی و مدل سازی های سه بعدی انجام بدین ممکنه ضعیف عمل کنه
لپ تاپ هایی که زیر 3 تومان تو ایران هستن جوابگو کارتون هستن اما اگه با هزینه کمتر بفرستن که چه بهتر
mm.caffee
30-08-2013, 17:52
برای نرم افزار هایی که میخواین کار کنین این لپ تاپ پیشنهاد نمیکنم چون باید باهاش طراحی و مدل سازی های سه بعدی انجام بدین ممکنه ضعیف عمل کنه
لپ تاپ هایی که زیر 3 تومان تو ایران هستن جوابگو کارتون هستن اما اگه با هزینه کمتر بفرستن که چه بهتر
من لپتاپ hp envy 17t رو مد نظر دارم ولي دنبال مدل لمسي و فول اچ دي و گرافيك دارش رو ميخوام
ولي اين مدل حدود 1300 دلار درمياد ولي تو فروشگاه هاي مختلف كمتر گير مياد تو آمريكا ولي نميتونم اين مدل رو پيدا كنم:n03:
مثلا تو اين سايت dealspl.us
ميدونم همين رو زير 1000 دلار هم ميدن ولي پيداش نميكنم!
تو سايت اچ پي رفتم، وقتي رم 16 رو انتخاب ميكردم، ميشه هارد دوم اس اس دي نميتونيد انتخاب كنيد و براي انتخاب بايد حداكثر تا 8 انتخاب كنيد:n04:
ميتونيد تو اين زمينه كمكم كنيد؟
من لپتاپ hp envy 17t رو مد نظر دارم ولي دنبال مدل لمسي و فول اچ دي و گرافيك دارش رو ميخوام
ولي اين مدل حدود 1300 دلار درمياد ولي تو فروشگاه هاي مختلف كمتر گير مياد تو آمريكا ولي نميتونم اين مدل رو پيدا كنم:n03:
مثلا تو اين سايت dealspl.us
ميدونم همين رو زير 1000 دلار هم ميدن ولي پيداش نميكنم!
تو سايت اچ پي رفتم، وقتي رم 16 رو انتخاب ميكردم، ميشه هارد دوم اس اس دي نميتونيد انتخاب كنيد و براي انتخاب بايد حداكثر تا 8 انتخاب كنيد:n04:
ميتونيد تو اين زمينه كمكم كنيد؟
دوست عزیز خوب اینکه مشکلی نیست شما رم 8 رو انتخاب کنید چون خیلی راحت و خیلی ارزان میتونید اون رو به 16 ارتقا بدید.
دوست عزیز چرا نمیرید سراغ n550 از ایسوس چون واقعا مدل خیلی خوبیه و همچنین لمسی هم هست که شما میخواین.
mm.caffee
30-08-2013, 20:55
دوست عزیز چرا نمیرید سراغ n550 از ایسوس چون واقعا مدل خیلی خوبیه و همچنین لمسی هم هست که شما میخواین.
راستش بيشتر دنبال مدل 17.3 اينچي هستم اگه نخوام هيبريدي بگيرم
رم 8 رو به رم 16 حدودا با چه قيمتي ارتقا ميدن؟
ميرزه بخوام hp envy 17t را حدود 3300 يا 3400 بگيرم؟
راستش بيشتر دنبال مدل 17.3 اينچي هستم اگه نخوام هيبريدي بگيرم
رم 8 رو به رم 16 حدودا با چه قيمتي ارتقا ميدن؟
ميرزه بخوام hp envy 17t را حدود 3300 يا 3400 بگيرم؟
حدود 220 حالا شاید یه مقدار بالا یا پایینتر بستگی به نوعش داره و در مورد این مدلی که نام بردین اگه میشه یه لینک بدین تا مشخصات دقیقشو ببینم تا بهتون بگم میرزه یا نه چون شما مدل دقیق رو نگفتین.
mm.caffee
31-08-2013, 16:20
حدود 220 حالا شاید یه مقدار بالا یا پایینتر بستگی به نوعش داره و در مورد این مدلی که نام بردین اگه میشه یه لینک بدین تا مشخصات دقیقشو ببینم تا بهتون بگم میرزه یا نه چون شما مدل دقیق رو نگفتین.
عزيز ، اينم لينكش
راستي ميرزه y510p رو با حدود 800 دلار اگه تونست واسم بياره؟
مدل اچ دي
ميرزه 150 دلار بدم واسه فول اچ دي؟
mm.caffee
31-08-2013, 18:46
عزيزران مدل y510p SLI به نظرتون ميرزه بخرم؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد كه ميرزه بيارم يا نه؟
يا مدل اچ دي خاليش به نظرتون بيشتر ميرزه؟:n13:
عزيزران مدل y510p SLI به نظرتون ميرزه بخرم؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد كه ميرزه بيارم يا نه؟
يا مدل اچ دي خاليش به نظرتون بيشتر ميرزه؟:n13:
اگه n550 بخرین به صرفه تره هم IPS هم FULLHD هم صفحه تاچ
اما اگه لپ تاپ قویتری میخواین Y510 sli fullhd بخرین
mm.caffee
31-08-2013, 20:09
اگه n550 بخرین به صرفه تره هم IPS هم FULLHD هم صفحه تاچ
اما اگه لپ تاپ قویتری میخواین Y510 sli fullhd بخرین
خوب به نظر شما اگه بخوام y510p بگيرم، آيا ميصرفه مثلا 100 دلار فقط واسه فول اچ ديش بدم؟
يا ميرزه واقعا كه مدل SLI رو بخرم؟
SLI دقيقا چه امكاناتي رو اضافه ميكنه و آيا همراه لپتاپ داده ميشه امكاناتش؟
اگه مدل SLI رو بخرم به نظرتون قيمتش تو ايران چقدر ميشه اگه بياد؟!
خوب به نظر شما اگه بخوام y510p بگيرم، آيا ميصرفه مثلا 100 دلار فقط واسه فول اچ ديش بدم؟
يا ميرزه واقعا كه مدل SLI رو بخرم؟
SLI دقيقا چه امكاناتي رو اضافه ميكنه و آيا همراه لپتاپ داده ميشه امكاناتش؟
اگه مدل SLI رو بخرم به نظرتون قيمتش تو ايران چقدر ميشه اگه بياد؟!
بهتره فول بخرین با بلو-ری اگه دیدین مشکل گرافیک داشتین کارت sli بخرین خودتون میتونین با بلو-ری عوض کنین
mm.caffee
31-08-2013, 21:01
اختلاف قيمتشون كه گفتيد حدود 1 دلاره:n13:
بهتر نيست به نظرتون با كارت SLI بگيرم؟
به نظرتون اگه با كارت SLI بگيرم، قيمتش تو ايران چند ميشه؟
با رم 16 هم 80 دلار اضافه ميشه
اختلاف قيمتشون كه گفتيد حدود 1 دلاره:n13:
بهتر نيست به نظرتون با كارت SLI بگيرم؟
به نظرتون اگه با كارت SLI بگيرم، قيمتش تو ايران چند ميشه؟
با رم 16 هم 80 دلار اضافه ميشه
اره خب می ارزه اگه بلوری لازم نداشته باشید اما فول بهتره
تو ایران y510 نه به صورت sli اومده نه خود کارت جانبی برای همین قیمت ندارم . کانفیگ بلوری و HD وارد شده با قیمت 3.600
mm.caffee
31-08-2013, 22:06
ميشه لينك 3600 ش رو بديد؟
ممنون
ميشه لينك 3600 ش رو بديد؟
ممنون
تو پاساژ پایتخت
mm.caffee
31-08-2013, 22:11
يعني همون مدلي كه هارد اس اس دي نداره و فول اچ دي نيست و SLI نيست ديگه؟
ساده ترين كانفينگ i7 ديگه؟
mm.caffee
31-08-2013, 22:16
اينا دقيقا كدوم كانفينگا هستن؟!
تو سايت لنوو اينا فكر كنم نيستن!
ميتونيد بگيد اينا كدوم مدل هستند؟ مدل چند دلاري سايت لنوو؟
آخه ت سايت لنوو فقط يه مدل بلوري داره كه اونم قيمتش بالاي 1200 دلار هست
parsicola
31-08-2013, 22:47
دوست عزیز شما اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن.
از لبتاپ هیبریدی سبک وزن و باریک رسیدی به n550 و در ادامه به y510p گیمینگ sli ! و علاقه به لبتاپ های 17 اینچ ، فکر کنم کمی جلوتر بریم به AIO هم برسیم.
اینجوری نمیتوی کمک درستی بگیری. بالاخره تصمیم بگیر چه چیزی برات مهمتره. اینکه لبتاپی بخوای که هیبریدی باشه ، سبک باشه ، تبلت باشه ، گیمینگ باشه و خونه رو هم جارو بزنه هنوز ساخته نشده! :n02:
ناراحت نشی لطفا
mm.caffee
31-08-2013, 23:13
نه عزيز ناراحت نشدم ولي اگر تاپيك رو كامل پيگيري كرده باشي من دنبال هيبريدي بودم كه گرافيك داشته باشه كه اين مدلش خيلي گرون بود
دوستمون گفت واسه ارشد مكانيك كه من هستم اين هيبريدي هاي بدون گرافيك واستون مشكل ساز ميشن
بعد گفتن برم سراغ n550 كه من اين مدل رو نميخواستم و جايي هم نگفتم اين مدل رو ميخوام
وقتي دوستمون بهم گفتن هيبريدي ها به درد نرم افزاراي رشتم نميخورن رفتم سراخ سري هاي جديد hp كه كار درسيم رو انجام بده كه باز ديدم دوستان n550 رو پيشنهاد دادن
وقتي ديدم مدلاي hp هم اون ملاكاي قيمتي منو نداره ديدم انگار y510p خيلي كامله و دوستمون هم تاييد كرد
اين بود كل تاپيك كه اگه كامل بخونيد متوجه ميشيد
الان شما هم مدلي رو مد نظر داريد؟
من دنبال مدلي هستم با قيمت مناسبتر و امكانات بهتر نسبت به ديگر لپتاپ ها
هيبريدي هم ديگه نميگيرم چون به قول دوستمون به دليل نداشتن گرافيك نميتونه بكشه
y510 با این کانفیگ وارد شده:
CPU: intel core i7 4700QM 2.4~3.4GHz [6M]
RAM: 8G DDR3 1600
HDD: 1T 5400 rpm
SSD: No
ODD: Blu-Ray combo Embeded
VGA :Nvidia Optimus Geforce GT750M (2G DDR5 Dedicated)
Display : 15.6" (1366*768) HD LED TFT Color VibrantView
WebCam : HD 720p
Battery: 6cell up to 3 Hours
Wight: 2.7kg
Price: 3.600.000 گارانتی سازگار
Color: Metal
mm.caffee
01-09-2013, 12:24
y510 با این کانفیگ وارد شده:
CPU: intel core i7 4700QM 2.4~3.4GHz [6M]
RAM: 8G DDR3 1600
HDD: 1T 5400 rpm
SSD: No
ODD: Blu-Ray combo Embeded
VGA :Nvidia Optimus Geforce GT750M (2G DDR5 Dedicated)
Display : 15.6" (1366*768) HD LED TFT Color VibrantView
WebCam : HD 720p
Battery: 6cell up to 3 Hours
Wight: 2.7kg
Price: 3.600.000 گارانتی سازگار
Color: Metal
عزيز ميتوني لينك سايت لننو ش رو بهم بدي؟
آخه نيست ميخوام دوستم بياره، ولي اصلا اين مدل رو كه با بلوري داده شده باشه نديدم!
حالا به نظرتون ديگه y510p تمام خواسته هاي رشته من رو ارضا ميكنه؟
اگه بخوام بازي هاي سنگين هم يه وقتايي انجام بدم چطوره؟
زياد اهل بازي نيستم ولي ميخوام اگه شد يه چيز قوي بگيرم كه ديگه كم نياره
parsicola
01-09-2013, 13:29
با این حساب فکر میکنم چون لبتاپ هیبریدی خواستین و از طرفی هم واسه مهندسی میخواین پس سبک بودن و قابل حمل بودن براتون مهمه و لذا یه لبتاپ 14 اینچ خیلی بهتر از حتی لبتاپ 13 اینچ هیبریدی میتونه تصویر بزرگترش رضایت شمارو جلب کنه. از طرفی برای سبک بودن باید لبتاپی بگیری که زیر 2 کیلو باشه ، میخواین کارت گرافیک قوی هم داشته باشه که مثلا یه کارت 760 حرفه ای میتونه حسابی آدمو سوپرایز کنه، تصویر خوبی هم داشته باشه ، چون نرم افزار های مهندسی کار میکنی باید هارد سریعی داشته باشه یعنی SSD داشته باشه ، و همچنین dvd درایو هم داشته باشه. کیفیت قطعات خوبی داشته باشه و استحکام داشته باشه و در نهایت زیر 1500 دلار باشه.
تمام موارد بالا رو یه لبتاپ داره که خود من هم منتظر ورودش به ایران هستم و یا احتمالا به دوستم خواهم گفت از آمریکا برام بدون ویندوز اورجینالشو بگیره که حدود 200 دلار هم ارزونتر بشه . لبتاپ MSI GE40 یه لبتاپ عالی واسه یه مهندس جوان میتونه باشه.
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک تاپیک همین فرومه واسه مشخصات کلی این لبتاپ
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک سایت msi برای اطلاعات بیشتر
کمتر لبتاپی تمام موارد بالا رو یکجا داره
mm.caffee
01-09-2013, 13:40
با این حساب فکر میکنم چون لبتاپ هیبریدی خواستین و از طرفی هم واسه مهندسی میخواین پس سبک بودن و قابل حمل بودن براتون مهمه و لذا یه لبتاپ 14 اینچ خیلی بهتر از حتی لبتاپ 13 اینچ هیبریدی میتونه تصویر بزرگترش رضایت شمارو جلب کنه. از طرفی برای سبک بودن باید لبتاپی بگیری که زیر 2 کیلو باشه ، میخواین کارت گرافیک قوی هم داشته باشه که مثلا یه کارت 760 حرفه ای میتونه حسابی آدمو سوپرایز کنه، تصویر خوبی هم داشته باشه ، چون نرم افزار های مهندسی کار میکنی باید هارد سریعی داشته باشه یعنی SSD داشته باشه ، و همچنین dvd درایو هم داشته باشه. کیفیت قطعات خوبی داشته باشه و استحکام داشته باشه و در نهایت زیر 1500 دلار باشه.
تمام موارد بالا رو یه لبتاپ داره که خود من هم منتظر ورودش به ایران هستم و یا احتمالا به دوستم خواهم گفت از آمریکا برام بدون ویندوز اورجینالشو بگیره که حدود 200 دلار هم ارزونتر بشه . لبتاپ MSI GE40 یه لبتاپ عالی واسه یه مهندس جوان میتونه باشه.
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک تاپیک همین فرومه واسه مشخصات کلی این لبتاپ
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک سایت msi برای اطلاعات بیشتر
کمتر لبتاپی تمام موارد بالا رو یکجا داره
نگاش كردم و واقعا لپتاپ خوبي هست ولي به نظرتون با همين قيمت لپتاپ y510p SLI ارجحيت نداره؟
چون 2 تا گرافيك 750 داره و ...
از نظر وزني كه حرفتون كاملا درسته ولي واقعا هر دو مدل كاملي هستند
انتخاب سختيه
نظرتون چيه؟
parsicola
01-09-2013, 13:54
نگاش كردم و واقعا لپتاپ خوبي هست ولي به نظرتون با همين قيمت لپتاپ y510p SLI ارجحيت نداره؟
چون 2 تا گرافيك 750 داره و ...
از نظر وزني كه حرفتون كاملا درسته ولي واقعا هر دو مدل كاملي هستند
انتخاب سختيه
نظرتون چيه؟
y510p به صورت sli گرونتر از این درمیاد ، خیلی سنگینتره (2 برابر ) ، مشکلات خاصی داره که من به خاطر این مشکلات اونو هیچوقت انتخاب نمیکنم ، ریوو کامل مشخصات و مشکلات این لبتاپ لنوو رو از سایت noteboockcheck براتون تو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ترجمه کردم که خوندنش مهمه. حتما دقیق بخون.
mm.caffee
01-09-2013, 13:58
y510p به صورت sli گرونتر از این درمیاد ، خیلی سنگینتره (2 برابر ) ، مشکلات خاصی داره که من به خاطر این مشکلات اونو هیچوقت انتخاب نمیکنم ، ریوو کامل مشخصات و مشکلات این لبتاپ لنوو رو از سایت noteboockcheck براتون تو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ترجمه کردم که خوندنش مهمه. حتما دقیق بخون.
منم اينو ديدم
گفته بد نيست
parsicola
01-09-2013, 14:04
منم اينو ديدم
گفته بد نيست
این سایت ایرانی فقط تعریف کرده و اصلا به موارد تخصصی که در لینک بالا گذاشتم اشاره نشده.
یه انسان
03-09-2013, 21:05
سلام
شما مدلي ميشناسيد؟
اگه ميتونيد كمكم كنيد
پیشنهاد من asus n550jv است همه مشخصاتی رو که می خواین رو دارید برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوب این برند مراجعه کنید
پیشنهاد من asus n550jv است همه مشخصاتی رو که می خواین رو دارید برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوب این برند مراجعه کنید
دوست عزیز تو این شکی نیست که لپ تاپ N550JV خوبه اما این دوستمون هیبریدی میخوان که این مدل هیبریدی نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.