ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیفنوکسیلات،ضد اسهال یا مخدر قوی؟!!

shabnam1986
29-08-2013, 20:56
رفتم داروخونه ای که باهاش آشنام
بهم گفت این قرص ترکش از کزاک سخت تره
میشه توضیح بدین؟

raana
30-08-2013, 18:54
بله درسته این دارو، ترکیبی از داروی مخدر در خود دارد که با کاهش دادن حرکات روده موجب افزایش زمان عبور غذا از روده‌ها و جذب آب اضافی و کاهش شدت اسهال می‌شود.

جزو داروهای مخدر است که مصرف طولانی مدت مقادیر بیش از حد درمانی آن، موجب وابستگی جسمی‌ می‌شود و علاوه بر آن، به سرعت نسبت به آثار ضداسهال آن تحمل ایجاد می‌شود، به این معنی که با قطع دارو بیمار دچار اسهال شدید می‌‌شود.- اغلب جوان‌ها این داروها را به علت بعضی از آثار زود گذر آن مورد سوء مصرف قرار می‌دهند. در بعضی از موارد هم ممکن است ابتدا دارو با نظر پزشک مورد تجویز قرار گیرد، ولی مصرف طولانی مدت یا غیرضروری و اغلب افراطی آن، سرانجام بهاعتیاد منجر خواهد شد.

قرار نیست کسی به این دارو معتاد بشه ..فرد برای مدتی محدود تا بهبود علائم بیماری این دارو رو مصرف میکنه......بعد از اون هم کنار گذاشته میشه......اگر به صورت خودسرانه و طولانی مدت مصرف نشه...مشکلی پیش نمیاد......
هر دارویی رو اگر به صورت مداوم مصرف کنید......وابستگی ایجاد میکنه.......

shabnam1986
06-09-2013, 18:23
علائم اور دوز با این دارو چیه؟

Drug Man
06-09-2013, 21:12
علائم اور دوز با این دارو چیه؟

این کلمه اور دوز رو کی یادتون داده :n02:
علایم اوردوزش دقیقا مث تریاک و داروهای هست که مورفین دارن
کلا اگه به خاطر نعشگی مصرف میکنین اصلا داروی خوبی نیست

lionf3
06-09-2013, 21:49
عَـــــــــــــجَب:n04:

shabnam1986
13-09-2013, 17:34
این قرص خطرناک تره یا ترامادول؟

hesam_a_r
13-09-2013, 23:07
اعتیاد اور هست ولی پون بهش آتروپین سولفات اضافه میکنن اون حالت سرخوشی رو به خا طر اتروپین کاملا نداره ولی داروی loopramid از الکالویید های تریاک ضعیف ولی در تعداد بالا نعشه زا در درمان اسهال غیر امیبی وعفونی خط اول درمان دیفنوکسیلات در موارد حاد تر که الکتولیت های بدن در حال تخلیه هستن استفاده میشه
.................................................. ......................................

در باره ترامادول و دیفنوکسیلات چون ترامادول بر خلاف دیگر اپویید های صناعی مهار کننده انتخابی سروتونین ونور اپی نفرین هست قطع ناگهانیش امکان تشنج داره در همه افراد نه ولی با carbmazpin -gabapantin (البته با اجازه از فوق تصصان مخبر) وکلا مسدود کننده های کانال کاسیم برطرف میشه
.................................................. ......................................
داروهای ضد التهاب غیر استروییدی (nasid) اونا یا شربت انتی اسید اعتیاد داره؟ سندروم ترک ناگهانیشون میشه بم بگید؟ سوالم از ناظر هست .ممنون میشم جواب بدین

shabnam1986
06-10-2013, 17:53
ترک دیفنوکسیلات چ جوریه؟
من بعد از ی ماه استفاده شدم 50 کیلو و اگه هر 6 ساعت نخور م حالت پرختشگری و خواب آلودگی بهم دست میده

نسیم.مجد
06-10-2013, 23:12
ترک دیفنوکسیلات چ جوریه؟
من بعد از ی ماه استفاده شدم 50 کیلو و اگه هر 6 ساعت نخور م حالت پرختشگری و خواب آلودگی بهم دست میده

مث بقیه داروها باید پله ای و آهسته قطعش کنین
هنوز فلوکستین میخورین؟

shabnam1986
09-10-2013, 16:33
آره با دوز 80 میلی

S0R3N4
09-10-2013, 19:17
داروی دیفنوکسیلات از مشتقات تریاک به حساب میاد...
ولی نه در اون حدی که بخواد برای درمان اسهال بیمار رو معتاد کنه!!!
در ضمن!برای عدم سو مصرف از آتروپین در این قرص استفاده میشه!

shabnam1986
10-10-2013, 20:23
آتروپین چیه؟

hesam_a_r
13-11-2013, 15:34
اتروپین یک داروی انتی کولینرزیک با خصیت گشاد کنندگی مردمک چشم و باز کننده مجاری تنفسی و در جنگ شیمیمیا یی و بیو لوژیک به صورت تزریق مستقیم به عنوان پاد تن استفاده میشه