PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ تبلت ارزان قیمت asus memo pad hd 7

صفحه ها : 1 2 [3]

Nimus
15-07-2014, 18:37
این رو هم بگم که گارانتی اواژنگ بهترین گارانتی برای این مدله

steps
25-07-2014, 14:50
سلام
دوستان کسی تا حالا LCD این تبلت رو عوض کرده ؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟
ارزش داره lcd عوض بشه یا یکی دیگه بخریم بهتر هست؟

steps
25-07-2014, 14:51
سلام
دوستان کسی تا حالا LCD این تبلت رو عوض کرده ؟
هزینش حدودا چقدر میشه؟
ارزش داره lcd عوض بشه یا یکی دیگه بخریم بهتر هست؟

Iranian boy10
25-07-2014, 22:50
سلام ، کسی ترنس کاور این تبلت (Asus memopad 173x)رو میدونه باید از کجا تهیه کرد؟ :what::rolleyes:

Sent from my ME173X using Tapatalk

Sir_Pic
25-07-2014, 23:12
من از دیجی کالا خریدم

Iranian boy10
25-07-2014, 23:28
من از دیجی کالا خریدم

من رنگ آبیش رو میخوام که دیجی نداشت ، چند ماه هم هست اصلا موجود نیست!
کجای تهران میفروشن؟ پاساژ علا الدین ، بازار موبایل و... میتونم پیدا کنم؟ الان ۸ماهه خریدم ولی بخاطر نداشتن کاور جایی نمیبرم .

Nimus
25-07-2014, 23:48
من رنگ آبیش رو میخوام که دیجی نداشت ، چند ماه هم هست اصلا موجود نیست!
کجای تهران میفروشن؟ پاساژ علا الدین ، بازار موبایل و... میتونم پیدا کنم؟ الان ۸ماهه خریدم ولی بخاطر نداشتن کاور جایی نمیبرم .

سلام اصلا رنگ ابی این تبلت رو این شرکت تولیید نکرده!

Sir_Pic
25-07-2014, 23:53
منم خاکستری رو خریدم ، به مراتب کیفیت کمتری نسبت به پرسونا کاور داره

Iranian boy10
26-07-2014, 00:08
سلام اصلا رنگ ابی این تبلت رو این شرکت تولیید نکرده!
پس این عکس چیه؟ البته من خودم تبلت رو از همین سایت گرفتم همون موقع رنگ آبی و همه رنگها موجود بود ولی الان نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iranian boy10
26-07-2014, 00:09
منم خاکستری رو خریدم ، به مراتب کیفیت کمتری نسبت به پرسونا کاور داره

ترنس کاور بنظرم شیکتره

Nimus
26-07-2014, 10:30
پس این عکس چیه؟ البته من خودم تبلت رو از همین سایت گرفتم همون موقع رنگ آبی و همه رنگها موجود بود ولی الان نیست!

دوست عزیز این کاور شه چه ربطی به تبلت داره!!!!

Iranian boy10
26-07-2014, 14:39
دوست عزیز این کاور شه چه ربطی به تبلت داره!!!!

اگر به سوالم توجه میکردید که نکردید !!! سوالم درمورد خرید ترنس کاور برای این تبلت بود !!! شما داری درباره خود تبلت زمیگید!!! !

Nimus
26-07-2014, 19:11
اگر به سوالم توجه میکردید که نکردید !!! سوالم درمورد خرید ترنس کاور برای این تبلت بود !!! شما داری درباره خود تبلت زمیگید!!! !

شرمنده که توجه نکردم منو ببخشید!:n03:

GHAGHALEELEE
26-07-2014, 21:56
سلام بچه ها
من امروز me173 16gb رو خریدم ، فقط الان که اومدم بزنم به شارژ متوجه شدم دو شاخه اش استاندارد ایران نیست ، چون هم قطر فلز دو شاخه بزرگتر از سوراخهای پریز برق هست و هم یک شاخه پلاستیکی هم از وسط دو شاخه در اومده. شما هم همین مشکل رو داشتید ؟ مبدل براش راحت گیر میاد یا باید برم مراکز کامپیوتری؟
مرسی

Nimus
26-07-2014, 22:08
سلام بچه ها
من امروز me173 16gb رو خریدم ، فقط الان که اومدم بزنم به شارژ متوجه شدم دو شاخه اش استاندارد ایران نیست ، چون هم قطر فلز دو شاخه بزرگتر از سوراخهای پریز برق هست و هم یک شاخه پلاستیکی هم از وسط دو شاخه در اومده. شما هم همین مشکل رو داشتید ؟ مبدل براش راحت گیر میاد یا باید برم مراکز کامپیوتری؟
مرسی

سلام باید واسش تبدیل بگیرید و بعدبزنید به پریز برق

GHAGHALEELEE
27-07-2014, 21:24
سلام بچه ها
من امروز رفتم مبدل رو از محلمون گرفتم :n20:، 2 تومان شد ، حالا میخواستم ببینم شارژ اولیه برای اب بندی باطری باید بگذارم ؟ اگه اره چند ساعت ؟
سپاس:n16:

Nimus
27-07-2014, 22:32
سلام بچه ها
من امروز رفتم مبدل رو از محلمون گرفتم :n20:، 2 تومان شد ، حالا میخواستم ببینم شارژ اولیه برای اب بندی باطری باید بگذارم ؟ اگه اره چند ساعت ؟
سپاس:n16:

سلام 8 ساعت بزارید واسش کافیه

GHAGHALEELEE
29-07-2014, 19:25
درود بر دوستان گل (خصوصا Nimus عزیز که هی مزاحمش میشیم:n16:)
من ورژن اندریدم 4.2.1 هست ، برای شما هم همین هست ؟
ورژن جدید برای این تبلت میاد یا چون پرچم دار نیست نمیشه رو اندروید جدید براش حساب باز کرد ؟
چقدر برنامه این تبلت رو سنگین میکنه ؟ (البته منظورم بازی اچ دی نیست)
سپاس فراوان:n12:

blogmax
11-08-2014, 09:53
من ورژن اندریدم 4.2.1 هست ، برای شما هم همین هست ؟
ورژن جدید برای این تبلت میاد یا چون پرچم دار نیست نمیشه رو اندروید جدید براش حساب باز کرد ؟
چقدر برنامه این تبلت رو سنگین میکنه ؟ (البته منظورم بازی اچ دی نیست)
سپاس فراوان:n12:

بله برای ما هم همینه .
متاسفانه ایسوس هیچ وعده ای برای آپدیت به نسخه های بالاتر برای این تبلت نداده . در ضمن به پرچم دار بودن نیست . ایسوس یک برند معتبر است .
اگه برنامتون ویروسی نباشه هر چه قدر دوست داشته باشید میتونید روش برنامه بریزید . اما اگه برنامتون ویروسی باشه باعثه هنگ و اُفت سرعت میشه .

امیدوارم کمکی کرده باشم .

rahman4
11-08-2014, 13:32
من ورژن اندریدم 4.2.1 هست ، برای شما هم همین هست ؟ :n12:

خیر ورژن آندروید برای من 4.2.2 هستش

sadra6052
11-08-2014, 21:42
سلام بچه ها من یک تبلت فقط برای وقتهایی که بیرون هستم برای تماشای فیلم میخوام و نمیخوام هم زیاد هزینه کنم.نظرم روی این تبلت بود ولی دیدم خیلی ها به مشکل خوردن و امار مراجعه به گارانتی برای محصولات ایسوی (لااقل مدلهای ارزانتر) چند برابر شرکتهای دیگر بود و یکی دیگر اینکه با مرور زمان هم این تبلت خیلی بیشتر از مدلهای دیگر شرکتها به مشکلاتی برخورده.حالا میخواستم با شماهایی که این تبلت رو دارید مشورت کنم ، از خیر این محصول بگذرم برم lenovo a1000 رو بگیرم (البته این دو محصول چه از نظر قیمت و چه امکانات در یک رده نیستند ولی تو مدلهای ارزان قیمت لااقل از مدلهای چینی گمنام مطمئن تر هستند) یا همین محصول رو بگیرم ؟ مرسی
به نظر من لنوو بهتره من تو کمتر از یک روز بعد ال سی دی تبلتم مشکل دار شد نزدیک ۱ ماه تو گارانتی بود اخرش بهم گفتن مشکل خاصی نداره برام برگردوندن بعد بهشون گفتم اگه خارج از گارانتی برام درستش کنید چقدر خرج داره ،گفتن نزدیک ۴۰۰ هزار کلا از اون به بعد فهمیدم محصولات ایسوس اشغاله چون تو کمتر از ۱ روز اینجوری شد و هیچ کس جوابگو نیست

delpiero107
16-08-2014, 11:54
سلام بچه ها میخام بازی real racing نصب کنم ببینید کدوم مربوط به پردازنده این تبلت هست که دانلود کنم مرسی

دانلود فایل Apk پردازنده Adreno ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل Apk پردازنده Mali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل Apk پردازنده powervr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل Apk پردازنده Tegra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل دیتای پردازنده Adreno ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل دیتای پردازنده Mali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل دیتای پردازنده powervr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود فایل دیتای پردازنده Tegra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rahman4
16-08-2014, 12:01
گرافیک این تبلت PowerVR SGX544 هستش، پس باید فایل مربوط به powervr رو دانلود کنی.

delpiero107
16-08-2014, 12:08
به نظرتون دانلود کنم میشه بازی رو باهاش انجام داد گرافیکش میکشه؟

rahman4
16-08-2014, 12:11
به نظرتون دانلود کنم میشه بازی رو باهاش انجام داد گرافیکش میکشه؟

والا من که نصب کرده بودم روون اجرا نمی کرد یه گیر کوچولو داشت!! ولی قابل تحمل بود، هرچند خیلی زود پاکش کردم[emoji16]

delpiero107
16-08-2014, 12:14
والا من که نصب کرده بودم روون اجرا نمی کرد یه گیر کوچولو داشت!! ولی قابل تحمل بود، هرچند خیلی زود پاکش کردم[emoji16]

چرا پاک ردین بازیش خوب نیست؟

rahman4
16-08-2014, 12:17
چرا پاک ردین بازیش خوب نیست؟

اتفاقا بازی خیلییییی خوبیه، ولی چون فضای زیادی از حافظه رو إشغال میکنه پاک کردم!

babwar
24-08-2014, 17:38
دوستان منم از این مدل گرفتم. مشکل عدم صحیح باتری با آپدیت 6 مگی درست شد. اما مشکل مصرف باتری دارم
من گذاشتمش تو حالت پرواز (فالای مد) و smart saving هم روشن کردم .سیم کارت رایتلم در آوردم باز با
این حال بدون مصرف به زور 24 ساعت دوم میراره خیلی از برنامه ها رو هم دی سیبل کردم بازم خالی میشه
باتریش.
توی سایت ها هم ندیم واسه آندروید 4.4 خبری باشه. توسایت ایسوس انگلیس که اصلا نیست فقط تو ی سایت چینی هست اونم چی خاصی واسه پشتی بانی نذاشته.
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتشه اصلا این مدل اصلی هست؟
پیشنهاد می کنم این مد رو نخرید بیشتر کسایی که گرفتن مشکل دارن.
کسی خبر درستی از اومدن آپدیت 4.4 داره؟
کسی مثل من این مشکل باتری که بدونه استفاده، از باتری خالی بشه تو ی 24 ساعت؟
و راه حلی پیدا کرده ؟ ممنون:n28:

HGH 878
06-09-2014, 15:39
دوستان عزیز بالاخره توانستید این تبلت را روت کنیئ یا خیر؟؟؟
من نرم افزار روت ایت تبلت را پیدا کردم

sasan.69
06-09-2014, 15:53
به نظر من لنوو بهتره من تو کمتر از یک روز بعد ال سی دی تبلتم مشکل دار شد نزدیک ۱ ماه تو گارانتی بود اخرش بهم گفتن مشکل خاصی نداره برام برگردوندن بعد بهشون گفتم اگه خارج از گارانتی برام درستش کنید چقدر خرج داره ،گفتن نزدیک ۴۰۰ هزار کلا از اون به بعد فهمیدم محصولات ایسوس اشغاله چون تو کمتر از ۱ روز اینجوری شد و هیچ کس جوابگو نیست

درست میفرمایید ..دوست منم ایسوز گرفتم و همش واسه تعمییر گارانتی بود...خودمa3500 لنوو گرفتم. واقعا راضی هستم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم

sadra6052
01-11-2014, 12:27
یکی به من بگه بالاخره با چی روت میشه و لطفا یه رام کاستوم رو هم که واقعا توپ باشه بگید

rahman4
01-11-2014, 17:18
یکی به من بگه بالاخره با چی روت میشه و لطفا یه رام کاستوم رو هم که واقعا توپ باشه بگید
من با برنامه farmaroot راحت روتش کرد، وکاستوم رامی براش نیست جز یدونه که دیگه اپدیت نمیشه و به پای رام اصلی نمیرسه.

nima-62
03-12-2014, 13:08
سلام دوستان یک سوال درباره شارژ اولیه تبلت داشتم. هر تبلت یا هر اسمارت فونی رو که بار اول روشن می کنیم یک مقدار شارژ اولیه ( کارخانه ای ) داره. می خواستم بدونم باید اون مقدار شارژ رو به صفر درصد برسونیم و وقتی تبلت خاموش شد، شارژ اولیه رو انجام بدیم؟ یا اینکه نه نیازی به اینکار نیست و با همون مقدار شارژی که تو تبلت هست .اون رو خاموش کنیم و شارژ کنیم؟

sadra6052
03-12-2014, 18:38
سلام دوستان یک سوال درباره شارژ اولیه تبلت داشتم. هر تبلت یا هر اسمارت فونی رو که بار اول روشن می کنیم یک مقدار شارژ اولیه ( کارخانه ای ) داره. می خواستم بدونم باید اون مقدار شارژ رو به صفر درصد برسونیم و وقتی تبلت خاموش شد، شارژ اولیه رو انجام بدیم؟ یا اینکه نه نیازی به اینکار نیست و با همون مقدار شارژی که تو تبلت هست .اون رو خاموش کنیم و شارژ کنیم؟
بله شارژ رو تموم کنید و گوشی یا تبلت رو حدودا ۴ ساعت به شارژ بزنید یعنی زمانی که شارژ ۱۰۰ درصد شد بعد از نیم ساعت شارژر رو جدا کنید

rezasalimi70
15-01-2015, 23:52
سلام من ی مشکل دارم دوربین جلو تبلتم تو شب خیلی سیاه نشون میده نمیدونم فکر کنم دوربینم خرابه از اولم اینطوری بوده ب نظرتون میشه با نرم افزایی خاصی درستش کرد چون تو چت های تصویری صورتمو قرمز نشون میده کسی هم چین مشکلی داره ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shengo_k
16-01-2015, 00:05
سلام من ی مشکل دارم دوربین جلو تبلتم تو شب خیلی سیاه نشون میده نمیدونم فکر کنم دوربینم خرابه از اولم اینطوری بوده ب نظرتون میشه با نرم افزایی خاصی درستش کرد چون تو چت های تصویری صورتمو قرمز نشون میده کسی هم چین مشکلی داره ؟؟
دوربین جلوی تبلت ها به دلیل نداشتن فلاش در شب و شرایط نوری نامناسب عکس ها و فیلم های ضعیفی میگیره و فکر‌نکنم با نرم افزار خاصی بشه این مشکل رو حل کرد

sadra6052
16-01-2015, 01:04
دوستان پشت تبلت به راحتی باز شدن گوشی های سامسونگ هست هر کی خواست بگه تا بهش بگم چه جوری

rezasalimi70
16-01-2016, 21:28
سلام دیگه برا این تبلت اندرود بالاتر نیومد ؟ یعنی دیگه کلا نمیاد ؟؟