ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ تبلت ارزان قیمت asus memo pad hd 7

صفحه ها : 1 [2] 3

blogmax
09-12-2013, 14:32
چرا مرورگر وب این تبلت باز نمیشه و پیغام متاسفانه مرورگر متوقف شده می دهد؟

دوست گرامی برو تو برنامه ها ،مرور گرو انتخاب کن ، force stop رو کلیک کن ، بعد clear data رو بزن

Sent from my ME173X using Tapatalk

Iranian boy10
10-12-2013, 22:20
سلام برای خلاصی از اثر انگشت روی صفحه باید چکار کنم؟ برچسب قیمتش چنده؟ یه سوال مهم اینه که اگر باتری این تبلت مشکل دار شد میشه تعویض کرد ؟ قیمتش چقدر اب میخوره؟

hesam 63
10-12-2013, 23:21
سلام برای خلاصی از اثر انگشت روی صفحه باید چکار کنم؟ برچسب قیمتش چنده؟ یه سوال مهم اینه که اگر باتری این تبلت مشکل دار شد میشه تعویض کرد ؟ قیمتش چقدر اب میخوره؟
محافظ صفحه یا همون برچسب از ده هزار تومن شروع می شه به بالا ... یه کم نصبش هم سخته و بهتره بزاری خود مغازه دار نصب کنه.
در مورد باتری هم وقتی الان داره صحیح و سالم کار می کنه بهتره فکر و ذهنیتت رو روی این مسئله نذاری. ایشالله مشکلی پیش نمیاد

blogmax
10-12-2013, 23:34
محافظ صفحه یا همون برچسب از ده هزار تومن شروع می شه به بالا ... یه کم نصبش هم سخته و بهتره بزاری خود مغازه دار نصب کنه.
در مورد باتری هم وقتی الان داره صحیح و سالم کار می کنه بهتره فکر و ذهنیتت رو روی این مسئله نذاری. ایشالله مشکلی پیش نمیاد

بله دوست عزیز درست میگوید.
درضمن اگه خدا نکرده به باتریش صدمه خورد یه 50 یا 70 تومن آب میخوره.

Sir_Pic
12-12-2013, 10:40
دوستان سایت دیجی کالا محافظ trans cover اورده هر کس میخواد تا تموم نشده سفارش بده ، من خودم پرسونا دارم ولی چون استند دار نبود ترنس سفارش دادم ، ضمنا هرجا میگردم اسکرین پروتکتور اصلی گیرم نمیاد براش ، چیکار کنم ؟

Sent from my HTC Desire HD

blogmax
13-12-2013, 09:51
باسلام.دوستان لطفا کمکم کنید.

من برنامه softkeyz رو بدون نصب تم یعنی با تم های خودش رو تبلت memo pad hd 7 نصب کردم بعد تم هارو انتخاب کردم.بعد ریستارت شد حالا نه دکمه داره نه نوتیفیکیشن.تورو خدا کمکم کنید هرکاری کردم درست نشد....کمک کمک کمک

[Mohsen]
14-12-2013, 00:40
دوستان نمیدونید این تبلت در پیشنهاد ویژه دیجی کالا هست یا نه؟

blogmax
14-12-2013, 01:23
;8021224']دوستان نمیدونید این تبلت در پیشنهاد ویژه دیجی کالا هست یا نه؟

آره دوست عزیز هست.

Armani2
14-12-2013, 01:43
دوست گرامی برو تو برنامه ها ،مرور گرو انتخاب کن ، force stop رو کلیک کن ، بعد clear data رو بزن

این کارو کردم بازم باز نمیشه

blogmax
14-12-2013, 15:55
این کارو کردم بازم باز نمیشه
داش اصلا باز نشه با کروم برو دیگه ...

blogmax
14-12-2013, 20:52
مهم **** مهم ***** مهم ****** مهم

دوستان هرکی خواست آموزش نصب کاستوم رام و بگرداندن تبلت های بریک شده و خراب شده رو بگم اینجا مطرح کنه تا یه تاپیک ایجاد کنم.باتشکر.

Sir_Pic
14-12-2013, 21:21
مهم **** مهم ***** مهم ****** مهم

دوستان هرکی خواست آموزش نصب کاستوم رام و بگرداندن تبلت های بریک شده و خراب شده رو بگم اینجا مطرح کنه تا یه تاپیک ایجاد کنم.باتشکر.

مگه برای این تبلت کاستوم رام اومده ???

Sent from my ME173X

LORD-Sh
14-12-2013, 21:27
یه آپدیت جدید (6مگ)اومده من نصبش کردم.تغییر خاصی نکرده فقط 2تا والپیپر اضافه شده و لوگوی استارت آپ ایسوس عوض شده
کابل OTG ندارم اینشو تست کنم.دوستان تست کنن اطلاع بدن ولی بازم بعید میدونم

blogmax
14-12-2013, 21:34
مگه برای این تبلت کاستوم رام اومده ???

Sent from my ME173X

آره داش خواستی آموزششو بزارم ولی پیچیده است اینم فروم خارجیش لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

blogmax
14-12-2013, 21:35
یه آپدیت جدید (6مگ)اومده من نصبش کردم.تغییر خاصی نکرده فقط 2تا والپیپر اضافه شده و لوگوی استارت آپ ایسوس عوض شده
کابل OTG ندارم اینشو تست کنم.دوستان تست کنن اطلاع بدن ولی بازم بعید میدونم

باشه داش ما هم آپدیت می کنیم می بینیم ساپورت می کنه .الان تبلت تو شارژ فردا بهت نتیجه رو میگم.

blogmax
14-12-2013, 21:44
دوستان به خاطر این که این تبلت از باطری خوبی بهره مند است آموزش های سالم نگه داشتن باطری رو میگم

1.اول از همه بعد از خرید آکبند دستگاه باطری آن را کاملا خالی کرده و بعد به مدت 6 الی 9 ساعت به شارژ اولیه بزنید.

2.دوم همیشه تبلت را فول شارژ ازش استفاده کنید .(اگر تبلت را به شارژ زده اید بهتر است تا 100 پر شود)

3.باطری را تا زمانی که کاملا خالی نشده به شارژ نزنید.(مثلا در 15 درصد به شارژ نزنید تاکاملا خالی بشه بعد)

4.از برنامه های صر فه جویی باطری به هیچ عنوان استفاده نکنید.(زیرا بنا به تجربه خودم و بنا به تجربه دوستان عمر باطری در بعضی از گوشی ها و تبلت ها از 2سال به 1 یا چند ماه کاهش پیدا می کند)

5.آخری و از همه مهمتر مهمتر هنگام شارژ کردن از تبلت به هیچ عنوان استفاده نکنید.(مهم)

Sir_Pic
14-12-2013, 23:26
آره داش خواستی آموزششو بزارم ولی پیچیده است اینم فروم خارجیش لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون لینکشو تو xda ندیده بودم ینی خیلی وقت بود اونجا سر نزده بودم حتما ممنون میشیم اموزش نصبش ر بزاری ,
شما خودت کاستوم رام نصب کردی ??? اگه اره از لحاظ پایداری چطوره ??? باگ ??? لگ ??? توییکز و پرسونالیزش خوبه یا نه ?? ممنون میشم جواب بدی

Sent from my ME173X

blogmax
15-12-2013, 00:01
ممنون لینکشو تو xda ندیده بودم ینی خیلی وقت بود اونجا سر نزده بودم حتما ممنون میشیم اموزش نصبش ر بزاری ,
شما خودت کاستوم رام نصب کردی ??? اگه اره از لحاظ پایداری چطوره ??? باگ ??? لگ ??? توییکز و پرسونالیزش خوبه یا نه ?? ممنون میشم جواب بدی

Sent from my ME173X

داش من خودم نصب کردم خوب بود ولی دوباره به حالت اولیه بر گردوندم .اگه بخواین آموزششو بگم.
در ضمن بگم .میتونی بعد از نصب رام میتونی به حالت اولیه ایسوس برگردونی.

Iranian boy10
15-12-2013, 02:16
دوستان به خاطر این که این تبلت از باطری خوبی بهره مند است آموزش های سالم نگه داشتن باطری رو میگم

1.اول از همه بعد از خرید آکبند دستگاه باطری آن را کاملا خالی کرده و بعد به مدت 6 الی 9 ساعت به شارژ اولیه بزنید.

2.دوم همیشه تبلت را فول شارژ ازش استفاده کنید .(اگر تبلت را به شارژ زده اید بهتر است تا 100 پر شود)

3.باطری را تا زمانی که کاملا خالی نشده به شارژ نزنید.(مثلا در 15 درصد به شارژ نزنید تاکاملا خالی بشه بعد)

4.از برنامه های صر فه جویی باطری به هیچ عنوان استفاده نکنید.(زیرا بنا به تجربه خودم و بنا به تجربه دوستان عمر باطری در بعضی از گوشی ها و تبلت ها از 2سال به 1 یا چند ماه کاهش پیدا می کند)

5.آخری و از همه مهمتر مهمتر هنگام شارژ کردن از تبلت به هیچ عنوان استفاده نکنید.(مهم)
سلام ولی خوندم چند جا که نباید در سیکلهای تکراری باتری پلیمری رو شارژ کرد چون تعداد سیکل های پیش فرض کاهش پیدا میکنه و باتری عمرش کوتاه میشه ! یه برنامه بنام Go power master دارم تو تبلت جنس باتری این تبلت رو لیتییوم یونی تشخیص داده ! چرا اشتباه تشخیص میده؟

Armani2
15-12-2013, 10:44
آپدیت کردم ولی باز هم خبری از ساپورت OTG نیست
تنها مشکل رفع شده مشکل مرورگر تبلت بود

blogmax
15-12-2013, 14:52
سلام ولی خوندم چند جا که نباید در سیکلهای تکراری باتری پلیمری رو شارژ کرد چون تعداد سیکل های پیش فرض کاهش پیدا میکنه و باتری عمرش کوتاه میشه ! یه برنامه بنام Go power master دارم تو تبلت جنس باتری این تبلت رو لیتییوم یونی تشخیص داده ! چرا اشتباه تشخیص میده؟

دوست عزیز واسه همین که میگم از برنامه ها برای بهتر کارکردن باطری استفاده نکنید.

blogmax
17-12-2013, 19:16
بالاخره توجه توجه توجه

بالاخره ویدیوی مقایسه دوتبلت nexus 7 و memo pad HD 7 در آپارات توسط خودم قرار داده شد.لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed_shelby
18-12-2013, 16:38
با سلام

چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....

1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...

2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....

خیلی ممنون...

blogmax
18-12-2013, 19:39
با سلام

چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....

1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...

2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....

خیلی ممنون...

داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .

جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .

hamed_shelby
18-12-2013, 19:52
داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .

جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .

خیلی ممنون

حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟

Переклад не
18-12-2013, 19:54
دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره

blogmax
18-12-2013, 20:28
دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره

دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟

blogmax
18-12-2013, 20:30
خیلی ممنون

حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟

بله .درضمن میتونید تم اندروید 4.4 هم برای این لانچر نصب کنید.

kalepoook
19-12-2013, 09:57
سلام
اون دوستمون که تبلتش خاموش شده بود فرستاد گارانتی نتیجه گرفت؟
تیلت من هم خاموش شده :n02:

Переклад не
19-12-2013, 12:56
دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟

من مدل Asus Fonepad 7 ME372CG رو دارم . اندروید 4.3روی گلکسی اس 3 هم درست عمل نکرده و بعضا ضعف هایی هم احساس میشه تو Asus Fonepad 7 ME372CG
یه سرچ کنید شما

blogmax
19-12-2013, 16:21
سلام
اون دوستمون که تبلتش خاموش شده بود فرستاد گارانتی نتیجه گرفت؟
تیلت من هم خاموش شده :n02:

دوست عزیز اگه خواستی بفرست گارانتی در غیر این صورت راه حلشو میگم درست کنید.

blogmax
19-12-2013, 16:22
من مدل Asus Fonepad 7 ME372CG رو دارم . اندروید 4.3روی گلکسی اس 3 هم درست عمل نکرده و بعضا ضعف هایی هم احساس میشه تو Asus Fonepad 7 ME372CG
یه سرچ کنید شما

بله درست عرض میکنید.در نکسوس 7 هم نیز چند کاربر گفتند اندروید 4.3 درست عمل نکرده.

blogmax
19-12-2013, 16:33
دو ستان یک خبر خوش

چند ویدیو که که در مورد این تبلت در آپارات گذاشتم.

نقد وبررسی این تبلت.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید

مقایسه این تبلت با nexus 7.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید.

نحوه ساپورت کابل otg به همراه آموزش.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید.

kalepoook
19-12-2013, 22:45

سلام
یه چند ساعت صبر کردم درست شد،اگه لطف کنید راه حلشو بگین ممنون میشم
گارانتی رو خدا نصیب هیچ کی نکنه
یه گوشی دادم گارانتی بلایی سرش اوردن که دست یه تعمیرکار تازه کار بود نمیاورد

blogmax
19-12-2013, 22:51
سلام

دوست عزیز خدارا شکر که تبلتتان دوباره روشن شد .
بله گارانتی این چنین است .هیچی تو گارانتی درست نیست.
دوست راه حلش یه کم سخت است .ولی با این را هی که میگم می توانید همه ی مشکلات نرم افزاری رو حل کنید.
تا فردا حتما میزارم.باتشکر..

blogmax
19-12-2013, 22:52
سلام

داش عجله که نداری؟

ببخشیدا تافردا میزارم امروز سرم یکم شلوغ .واقعا معذرت.

[Mohsen]
20-12-2013, 00:48
دو ستان یک خبر خوش

چند ویدیو که که در مورد این تبلت در آپارات گذاشتم.

نقد وبررسی این تبلت.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید

مقایسه این تبلت با nexus 7.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید.

نحوه ساپورت کابل otg به همراه آموزش.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه کنید.

میخواستم بدونم که بعد از انجام این کارها OTG بدون مشکل برای شما کار میکنه؟

zerohour
20-12-2013, 01:00
با این تبلت از کدام یک از سرویسهای اینترنت میشه استفاده کرد ( مبین نت و وایمکس ایرانسل و رایتل ) ؟

Iranian boy10
20-12-2013, 06:36
سلام. یه مشکل ، هر چی رم رو unmount میزنم هیچ عملی نمیکنه قبلا این عمل رو انجام میداد تازگیا اینطور شده چطور میتونم مشکلو حل کنم؟

blogmax
20-12-2013, 08:09
;8029431']میخواستم بدونم که بعد از انجام این کارها OTG بدون مشکل برای شما کار میکنه؟

بله دوست عزیز به راحتی می توانید به آن موس کیبورد ودسته بازی بزنید.

توجه : فقط برای بازکردن فلش ابتدا تبلتتان روت وسپس برنامه stickmount نصب شود.تا فلش را نیز بشناسد.

blogmax
20-12-2013, 08:10
سلام. یه مشکل ، هر چی رم رو unmount میزنم هیچ عملی نمیکنه قبلا این عمل رو انجام میداد تازگیا اینطور شده چطور میتونم مشکلو حل کنم؟

دوست عزیز تبلت را خاموش کنید.رم را در بیارید.تبلت را روشن کنید.حالا رم را بیندازید و دوباره تست کنید.

[Mohsen]
20-12-2013, 11:39
بله دوست عزیز به راحتی می توانید به آن موس کیبورد ودسته بازی بزنید.

توجه : فقط برای بازکردن فلش ابتدا تبلتتان روت وسپس برنامه stickmount نصب شود.تا فلش را نیز بشناسد.

اینجوری که من متوجه شدم حتما باید کابل رو به یک منبع برق خارجی وصل کرد تا کار کنه، درسته؟

zerohour
20-12-2013, 11:54
با این تبلت از کدام یک از سرویسهای اینترنت میشه استفاده کرد ( مبین نت و وایمکس ایرانسل و رایتل ) ؟

جواب لطفا

Sir_Pic
20-12-2013, 12:55
;8029705']اینجوری که من متوجه شدم حتما باید کابل رو به یک منبع برق خارجی وصل کرد تا کار کنه، درسته؟

بلهدرسته باید از y کابل استفاده کنید

Sent from my ME173X

Iranian boy10
20-12-2013, 15:53
دوست عزیز تبلت را خاموش کنید.رم را در بیارید.تبلت را روشن کنید.حالا رم را بیندازید و دوباره تست کنید.
اینگارو کردم جواب نداد ! ولی با ریست فکتوری درست شد. فکر میکردم این تبلت هنگ نمیکنه!

blogmax
20-12-2013, 22:07
لطفا به این تاپیک رای عالی دهید تا این تاپیک هم مهبوب شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blogmax
20-12-2013, 22:09
جواب لطفا
دوست عزیز اگه می خوای سیم کارت نصب کنی متاسفانه این تبلت از سیم پشتیبانی نمی کنه.
اگه می خوای از طریق otg مودم وصل کنی نمی تونی چون otg پشتیبانی نمیکنه.
تنها می توانی با وای فای به اینترنت وصل شی.

[Mohsen]
20-12-2013, 22:25
بلهدرسته باید از y کابل استفاده کنید

Sent from my ME173X

خب اینجوری که اصلا فایده ای نداره. یکی از مزیت های OTG قابل حمل بودنشه اما اینجوری همیشه به یک منبع تغذیه خارجی احتیاج هست.

احتیاج به لحیم کاری و تیکه کردن سیم هم نیست با یک هاب USB میشه این کار رو انجام داد. اگر خواستید بگید لینک آموزشش رو بگذارم.

Sir_Pic
20-12-2013, 22:32
;8030540']خب اینجوری که اصلا فایده ای نداره. یکی از مزیت های OTG قابل حمل بودنشه اما اینجوری همیشه به یک منبع تغذیه خارجی احتیاج هست.

احتیاج به لحیم کاری و تیکه کردن سیم هم نیست با یک هاب USB میشه این کار رو انجام داد. اگر خواستید بگید لینک آموزشش رو بگذارم.

دوست عزیز حتما اینکارو کن همه بچه ها ازت ممنون میشن :-)

Sent from my ME173X

[Mohsen]
20-12-2013, 22:52
دوست عزیز حتما اینکارو کن همه بچه ها ازت ممنون میشن :-)

Sent from my ME173X

البته بازم احتیاج به یک منبع برق خارجی هست! هنوزم به کار میاد؟ :n02:

چون چیپست دستگاه باید برق رو بفرسته به وسایل OTG تا زمانیکه خود ایسوز Firmware مورد نیاز رو عرضه نکنه حتما احتیاج به یک منبع برق ثانویه برای تامین برق قطعات هست. از این جهت اساس کار این روش ها مثل هم هستش با این تفاوت که ممکنه یک روش تر و تمیز تر باشه. البته منبع برق خارجی رو هم میشه قابل حمل کرد، زیاد کار سختی نیست.

Armani2
21-12-2013, 16:57

محبوب مجید جان

delpiero107
21-12-2013, 21:28
اره دوست عزیز مال من گارانتی درستش کرد پس فرستاد تبلت هم سالمه

blogmax
21-12-2013, 22:35
دوستان این هم لینک مقایسه بین galaxy tab 3 و memo pad hd7 در آپارات که خودم گذاشتم.میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تماشا کنید

blogmax
21-12-2013, 23:03
مهم ........... مهم................. مهم................ مهم

دوستان در این مورد تبلت7 memo pad hd گروه ساختم می توانید در آن عضو شده وفعالیت نمایید. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armani2
22-12-2013, 15:29
کسی میدونه اندروید 4.4 برای این تبلت عرضه میشه یا نه ؟

sobhanpc
22-12-2013, 18:06
سلام
آقا تبلت من هم الکی خاموش شد! دیگه روشن نشد! زدم تو شارز صفحه اتوران آمد و من فست بوت را زدم الان دیگه صفحه بوت هم نمی آید!! تو شارز هم هست!! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

blogmax
22-12-2013, 18:37
سلام
آقا تبلت من هم الکی خاموش شد! دیگه روشن نشد! زدم تو شارز صفحه اتوران آمد و من فست بوت را زدم الان دیگه صفحه بوت هم نمی آید!! تو شارز هم هست!! چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تبلت را خاموش کن . حالا دکمه ولوم + و پاور را باهم بگیرید . حالا بادکمه ولوم مثبت حرکت کرده وبوت را انتخاب کنید . حالا اگه بازم نشد . این بار ریکاوری را انتخاب کنید وحالا فکتوری ریست کنید.

blogmax
22-12-2013, 21:57
کسی میدونه اندروید 4.4 برای این تبلت عرضه میشه یا نه ؟

والا من توی فروم خارجی خوندم گفته بودن در دو سه ماه اول 2014 قراره بیاد.حالابه امید بنشینیم.

sobhanpc
22-12-2013, 22:01
دوست عزیز تبلت را خاموش کن . حالا دکمه ولوم + و پاور را باهم بگیرید . حالا بادکمه ولوم مثبت حرکت کرده وبوت را انتخاب کنید . حالا اگه بازم نشد . این بار ریکاوری را انتخاب کنید وحالا فکتوری ریست کنید.

قاط داره!!
ولش کردم! الان اومدم دوباره زدم به شارز علامت باطری اومد و حالا هم خودش روشن شد!
اون موقع حتی منوی بوت هم نمی اومد که من ریکاوری یا ... را انتخاب کنم!
blogmax
22-12-2013, 22:16
قاط داره!!
ولش کردم! الان اومدم دوباره زدم به شارز علامت باطری اومد و حالا هم خودش روشن شد!
اون موقع حتی منوی بوت هم نمی اومد که من ریکاوری یا ... را انتخاب کنم!
داش بازم ببخش .اگه سوالی داشتی بازم بگید.

sobhanpc
23-12-2013, 09:39
داش بازم ببخش .اگه سوالی داشتی بازم بگید.

نه بابا! چی رو ببخشم!
همین که میای و وقت می زاری و جواب سوالات ملت رو میدی و کارشون رو حل می کنی دمت گرم!

blogmax
23-12-2013, 09:59
نه بابا! چی رو ببخشم!
همین که میای و وقت می زاری و جواب سوالات ملت رو میدی و کارشون رو حل می کنی دمت گرم!

داداش وظیفمونه.

delpiero107
23-12-2013, 10:48
بچه ها الان جدیدترین رام واسه تبلت شما چند هستش مال من 4.2 هست جدیدتر نیومده اگه اومده چکار کنم؟

blogmax
23-12-2013, 14:41
بچه ها الان جدیدترین رام واسه تبلت شما چند هستش مال من 4.2 هست جدیدتر نیومده اگه اومده چکار کنم؟
نه خیر دوست عزیز.

blogmax
23-12-2013, 14:44

Click here to view the original image of 1018x279px.

habib mahvare
23-12-2013, 22:19
واسه من کماکان آپدیت به 4.2 نمیشه.فایل 168 مگابایتی رو که میگیرم نمیتونه نصبش کنه و ارور میده و پس از ارور به منوی ریکاوری میره.اونجا هم همه گزینه ها رو زدم ولی فرقی نکرد.ریست فکتوری هم کردم ولی باز موقع نصب اپدیت ارور میده.

blogmax
24-12-2013, 13:23
واسه من کماکان آپدیت به 4.2 نمیشه.فایل 168 مگابایتی رو که میگیرم نمیتونه نصبش کنه و ارور میده و پس از ارور به منوی ریکاوری میره.اونجا هم همه گزینه ها رو زدم ولی فرقی نکرد.ریست فکتوری هم کردم ولی باز موقع نصب اپدیت ارور میده.

دوست عزیز از گارانتی جویا شدید؟

Iranian boy10
25-12-2013, 10:35
سلام کسی با این تبلت بازی اسفالت ۸ رو بازی کرده؟ من که هر کاری کردم در قسمت لایسنس خارج میشه ! فایل دیتاشم هم تو پوشه obb حافظه داخلی وهم یه فایل obb داخل پوشه android مموری کارت درست کردم و فایل دیتا رو کپی کردم اونجا با این حال بازم در قسمت چک لایسنس خارج میشه! چکار کنم لطفا جواب بدید!

delpiero107
25-12-2013, 14:35
سلام کسی با این تبلت بازی اسفالت ۸ رو بازی کرده؟ من که هر کاری کردم در قسمت لایسنس خارج میشه ! فایل دیتاشم هم تو پوشه obb حافظه داخلی وهم یه فایل obb داخل پوشه android مموری کارت درست کردم و فایل دیتا رو کپی کردم اونجا با این حال بازم در قسمت چک لایسنس خارج میشه! چکار کنم لطفا جواب بدید!

دوست عزیز برای نصب بازی دیتا دار ابتدا وی پی ان یا یه فیلتر شکن خوب روشن کن بعد با ایدی google وصل بشو بعدش برو تو بازی چون دفعه اول نیازه به اینترنت وصل بشی دفعات بعد نیاز نداره

blogmax
25-12-2013, 16:45

داش ابتدا برنامه فیلتر شکن hotspot sheid رو از این جا دانلود کن :لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمام

Iranian boy10
25-12-2013, 17:17
داش ابتدا برنامه فیلتر شکن hotspot sheid رو از این جا دانلود کن :لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داش بعد از نصب hotspot sheild بازش کن بعد protected my conection رو بزن.حالا یک جیمیل بساز بعد اندروید مارکت رو بازکن تا اکانتت سینک بشه .حالا برای اولین بار وارد بازی شو وبازی کن .بعد از اون دیگه میتونی آفلاین بازی کنی.تمام

سلام not protectedn مینویسه! اینترنتم وصله با سایفون وصل شد' ولی اندروید مارکت کجاست که ساین بشم؟ تو منو پیداش نمیکنم!

blogmax
25-12-2013, 18:29
سلام not protectedn مینویسه! اینترنتم وصله با سایفون وصل شد' ولی اندروید مارکت کجاست که ساین بشم؟ تو منو پیداش نمیکنم!
داش همون play store .برو توش تا اکانتت سینک بشه هالا بدون خاموش کردن سایفون برو تو بازی تا بازی باز شه حالا بازی کن .بعد از اون میتونی آفلاین بازی کنی.تمام

Iranian boy10
25-12-2013, 23:32
داش همون play store .برو توش تا اکانتت سینک بشه هالا بدون خاموش کردن سایفون برو تو بازی تا بازی باز شه حالا بازی کن .بعد از اون میتونی آفلاین بازی کنی.تمام
متاسفانه فرقی نمیکنه!

blogmax
26-12-2013, 00:37
دوست عزیز دیتای بازی رو تو محل درستش ریختی اگه ریختی آموزش کاملشو میگم.

1 : ابتدا برنامه سایفون را بر روی تبلت نصب کرده وباز کنید.

2 : سپس یک جیمیل بسازید.

3 : حالا برید به تنظیمات . برنامه . همه برنامه ها . play store را انتخاب کنید . در صفحه باز شده روی clear data کلیک کنید .

4 : حالا برنامه play store را بازکنید تا کاملا بالا بیاد . بعد از بالا آمدن کامل play store اکانت جیمیل شما سینک میشود .

5 : بازی را اجرا کنید ویک یار بازی کنید .حالا بعد از این می توانید آفلاین بازی کنید.

Iranian boy10
26-12-2013, 00:45
دوست عزیز دیتای بازی رو تو محل درستش ریختی اگه ریختی آموزش کاملشو میگم.

1 : ابتدا برنامه سایفون را بر روی تبلت نصب کرده وباز کنید.

2 : سپس یک جیمیل بسازید.

3 : حالا برید به تنظیمات . برنامه . همه برنامه ها . play store را انتخاب کنید . در صفحه باز شده روی clear data کلیک کنید .

4 : حالا برنامه play store را بازکنید تا کاملا بالا بیاد . بعد از بالا آمدن کامل play store اکانت جیمیل شما سینک میشود .

5 : بازی را اجرا کنید ویک یار بازی کنید .حالا بعد از این می توانید آفلاین بازی کنید.
همه مراحل رو مو به مو رفتم'داش اصلا کار به بازی کردن نمیرسه چک لایسنس مینویسه بعد میپره بیرون!

Iranian boy10
26-12-2013, 00:58
دیتاشو در مسیر scared/android/obb/ ریختم !

blogmax
26-12-2013, 01:08
همه مراحل رو مو به مو رفتم'داش اصلا کار به بازی کردن نمیرسه چک لایسنس مینویسه بعد میپره بیرون!
داش نمیدونم دیگه چرا از بازی میپره.

blogmax
26-12-2013, 01:21

داش یه سوال . تو همه بازی های دیتادار میپره بیرون ؟

Iranian boy10
26-12-2013, 01:23
داش نمیدونم دیگه چرا از بازی میپره.
اوکی یاشا ممنون'
از دیروز اعصابم خورده که چرا اجرا نمیشه'شما خودت اجرا میکنید این بازییو؟
اولین بازی دیتا دارو نصب کردم اولین بار'

blogmax
26-12-2013, 01:25
اوکی یاشا ممنون'
از دیروز اعصابم خورده که چرا اجرا نمیشه'شما خودت اجرا میکنید این بازییو؟

بله قردش .من اجرا میکنم.

داش یه سوال تا حالابازی های دیتا دار دیگه رو با هاش اجرا کردی ؟مثل modern combat?

Iranian boy10
26-12-2013, 01:38
بله قردش .من اجرا میکنم.

داش یه سوال تا حالابازی های دیتا دار دیگه رو با هاش اجرا کردی ؟مثل modern combat?
نه برادر اجرا نکردم

blogmax
26-12-2013, 10:11
نه برادر اجرا نکردم
داش اول گیم modern combat رو نصب کن .بدون دیتا .حالاباز کن ببین به صفحه دانلود میره؟
اگه بازم انداخت بیرون و به صفحه دانلود نرفت باگارانتی تماس بگیرید.

Iranian boy10
26-12-2013, 20:28
داش اول گیم modern combat رو نصب کن .بدون دیتا .حالاباز کن ببین به صفحه دانلود میره؟
اگه بازم انداخت بیرون و به صفحه دانلود نرفت باگارانتی تماس بگیرید.
بله modern combat4 رو بدون دیتا باز کردم بدون اینکه صفحه دانلود رو نشون بده میزنه بیرون!
امروز هم فکر کنم زیاد استفادش کردم صفحه led لرزید قات زد و رنگها پیچید تو هم!
شما با تبلت مییاید فوروم؟
گارانتی ویستاس زنگ بزنم چی بگم؟

blogmax
26-12-2013, 21:09
بله modern combat4 رو بدون دیتا باز کردم بدون اینکه صفحه دانلود رو نشون بده میزنه بیرون!
امروز هم فکر کنم زیاد استفادش کردم صفحه led لرزید قات زد و رنگها پیچید تو هم!
شما با تبلت مییاید فوروم؟
گارانتی ویستاس زنگ بزنم چی بگم؟

داش حتما به گارانتی زنگ بزنید و مشکلتون بگید.

درضمن یه سوال دیگه تبلتون روت کردین؟

Iranian boy10
26-12-2013, 21:16
داش حتما به گارانتی زنگ بزنید و مشکلتون بگید.

درضمن یه سوال دیگه تبلتون روت کردین؟
نه روت نکردم . یعنی این مشکل یعنی نقص فنی داره تبلتم ؟ 1ماهم نیست خریدمش از دیجی کالا ، چرا باید تبلت خراب بهم بدن؟
درضمن تبلتمو ریست فکتوری کردم . بعضی وقتا اصلا میخوام اس دی کارتو Unmount کنم عمل نمیکنه میکشم بیرون کارتو مینویسه بیرون کشیده شد غیرمنتظره وبلی بازم مشخصات اس دی کارت رو نوشته!!! به نظرتون چشه این تبلتتتتتتتتتتتتت ؟! پشیمونم از خریدشششششش :n21:

blogmax
26-12-2013, 21:40
نه روت نکردم . یعنی این مشکل یعنی نقص فنی داره تبلتم ؟ 1ماهم نیست خریدمش از دیجی کالا ، چرا باید تبلت خراب بهم بدن؟
درضمن تبلتمو ریست فکتوری کردم . بعضی وقتا اصلا میخوام اس دی کارتو Unmount کنم عمل نمیکنه میکشم بیرون کارتو مینویسه بیرون کشیده شد غیرمنتظره وبلی بازم مشخصات اس دی کارت رو نوشته!!! به نظرتون چشه این تبلتتتتتتتتتتتتت ؟! پشیمونم از خریدشششششش :n21:

دوست عزیز هیچوقت از چیزی که خریدی پشیمون نشید.این باعث میشه به مرور زمان همه چی به چشمتون بد بیاد وقدرت انتخابتون پایین میاد .

واسه همه مشکل پیش میاد شما فقط با گارانتی هماهنگ بشید وتبلت خودتون به گارانتی بفرستید همراه تبلتم یه کاغذ که توش مشکلات تبلت رو نوشتید بفرستید. شاید تبلتتون عوض کنن.

در ضمن به گارانتی همه مشکلاتو بگید.

قردش ناراحت اولما ایشالاه جورنر.

Iranian boy10
26-12-2013, 22:01
دوست عزیز هیچوقت از چیزی که خریدی پشیمون نشید.این باعث میشه به مرور زمان همه چی به چشمتون بد بیاد وقدرت انتخابتون پایین میاد .

واسه همه مشکل پیش میاد شما فقط با گارانتی هماهنگ بشید وتبلت خودتون به گارانتی بفرستید همراه تبلتم یه کاغذ که توش مشکلات تبلت رو نوشتید بفرستید. شاید تبلتتون عوض کنن.

در ضمن به گارانتی همه مشکلاتو بگید.

قردش ناراحت اولما ایشالاه جورنر.
ساغول قردش.:n12:
نگرانی که دارم اینه که تبلتو بدم دست گارانتی ، آثار باز و بسته شدن که کم کمش خط و خشه بیوفته روش . این خرابکاریها هم باعث میشه موقع فروش کسی نخره.
:n16:

blogmax
26-12-2013, 22:19
ساغول قردش.:n12:
نگرانی که دارم اینه که تبلتو بدم دست گارانتی ، آثار باز و بسته شدن که کم کمش خط و خشه بیوفته روش . این خرابکاریها هم باعث میشه موقع فروش کسی نخره.
:n16:

دوست عزیز مشکل نرم افزاری مهمه یا مشکل فیزیکی؟

habib mahvare
27-12-2013, 16:52
دوست عزیز از گارانتی جویا شدید؟

من از دیجی کالا گرفتم.روی کارتن تبلت چیزی نزده.دوستانی که از دیجی کالا گرفتن میدونن با چه گارانتی عرضه میشه و شماره تلفنشون چنده.من احتملا برگه گارانتیش رو گم کردم.نمیدونم ویستا بود یا چیزی شبیه این.

habib mahvare
29-12-2013, 00:21

have this error.

Installing update...
Verifying current system...
assert failed: apply_patch_check("/system/framework/core.odex", "e362ac227de0a7ddeef7429ed3e3a3b4c6bec627", "414c9d3ecb9a4c87f4a684b4f354af6544fe6e3a")
Upadte.zip is not correct Installation aborted.

من الان نرم افزار فلش تولز اخرین ورژن رو دارم.ورژن کارخانه ای این تبلتME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918.ftf رو هم دارم.اصلا چه جوری میتونم دوباره به حالت اول کارخانه ای برگردونم.توی اینRooting the ASUS Memo Pad HD 7 (ME173x) - Page 44 - xda-developers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه به این نتیجه رسیدم که پس از روت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردن این اتفاق میفته و با ریست کردن به تنظیمات کارخانه ای هم مشکل حل نمیشه.انگار یه سری از فایلهای سیستمی من پریده.قبلا با motochopper روتش کرده بودم.تا به حال 10 بار ریست کارخانهای کردم ولی همش همین ارور رو میده

blogmax
29-12-2013, 16:10
have this error.

Installing update...
Verifying current system...
assert failed: apply_patch_check("/system/framework/core.odex", "e362ac227de0a7ddeef7429ed3e3a3b4c6bec627", "414c9d3ecb9a4c87f4a684b4f354af6544fe6e3a")
Upadte.zip is not correct Installation aborted.

من الان نرم افزار فلش تولز اخرین ورژن رو دارم.ورژن کارخانه ای این تبلتME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918.ftf رو هم دارم.اصلا چه جوری میتونم دوباره به حالت اول کارخانه ای برگردونم.توی اینRooting the ASUS Memo Pad HD 7 (ME173x) - Page 44 - xda-developers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه به این نتیجه رسیدم که پس از روت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردن این اتفاق میفته و با ریست کردن به تنظیمات کارخانه ای هم مشکل حل نمیشه.انگار یه سری از فایلهای سیستمی من پریده.قبلا با motochopper روتش کرده بودم.تا به حال 10 بار ریست کارخانهای کردم ولی همش همین ارور رو میده

دوست عزیز ابتدا این فایل رو دانلود کنید :Stock Asus Rom-and-bootloader.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا همه فایل هارو اکسترکت کنید ، حالا از پوشه درایور ، vcom درایور را نصب کنید‌.

الان از پوشه فلشر flashtools رو باز کنید،داخل فلش تولز روی scater-loading کنید ، از پوشه signed bin فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt رو انتخاب کنید ، حالا روی دانلود کلیک کنید و OK رو بزنید،حالا تبلت رو خاموش و به کامپیوتر وصل کنید تا عملیات انجام شود،بعد از انجام عملیات صدایی میاد و یک گزینه سبز میاد ، حالا تبلت رو از کامپیوتر خارج کنید ، دقت کنید تا تبلت از کامپیوتر جداشده.

حالا دوباره روی scater loading کلیک کنید و اینبار فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt را از پوشه خارج از signed bin انتخاب کنید، بعد از انتخاب فقط گزینه preloaded انتخاب شده است،
حالا روی download کلیک کنید و دوباره تبلت را وصل کنید حالا بعد از فلش گزینه سبز رنگ OK میاید . تمام تبلتتان آماده است.

دقت کنید من وسایت هیچ مسولیتی در مورد خرابی تبلت نداریم .این روش تست شده وسالم است.

hamed_yazdani
01-01-2014, 16:14
بعد از فکتوری ریست امکان بازگشت فایلهایی که توی حافظه ی داخلی بوده هست؟
چند راه هست که فقط برای MSC جواب میده. حالت دیفالت اتصال ممو پد هم MTP هست( البته usb debugging رو هم تست کردم جواب نداد)

blogmax
01-01-2014, 19:07
بعد از فکتوری ریست امکان بازگشت فایلهایی که توی حافظه ی داخلی بوده هست؟
چند راه هست که فقط برای MSC جواب میده. حالت دیفالت اتصال ممو پد هم MTP هست( البته usb debugging رو هم تست کردم جواب نداد)
بله داش . من در حال من در حال بررسی مشکل Msc هستم . اگه به نتیجه برسم جواب میدم

blogmax
01-01-2014, 19:12
دوستان آیا کسی است از این تبلت بدش بیاید؟
علتش را نیز بگویید.

mahdipc1
01-01-2014, 22:00
دوستان همین چند ساعت پیش تبلتم کار میکرد.رفتم بیرون اومدم الان تبلت کار نمیکنه برنامه خاصی هم نزدم.روشن نمیشه.باتری هم 75 درصد داشت ولی نمیاره:n03:
چیکار کنم؟

blogmax
01-01-2014, 22:53
دوستان همین چند ساعت پیش تبلتم کار میکرد.رفتم بیرون اومدم الان تبلت کار نمیکنه برنامه خاصی هم نزدم.روشن نمیشه.باتری هم 75 درصد داشت ولی نمیاره:n03:
چیکار کنم؟
قردش یه یک روز صبرکن اگه درست نشد ، قید اطلاعات بزن با روش بالا که توضیح دادم تبلت رو فلش کن . انشاءالله جورنر .نگران اولما قردش.

mahdipc1
01-01-2014, 23:03
قردش یه یک روز صبرکن اگه درست نشد ، قید اطلاعات بزن با روش بالا که توضیح دادم تبلت رو فلش کن . انشاءالله جورنر .نگران اولما قردش.
ساغول
اما نمیاره دکمه هارو هم نگه میدارم نمیاره بالا...باز صبر کنم؟
:n13:

علتش چیه؟

blogmax
01-01-2014, 23:10
ساغول
اما نمیاره دکمه هارو هم نگه میدارم نمیاره بالا...باز صبر کنم؟
:n13:

علتش چیه؟

داش نمیدونم علتش چیه ولی اینجور که شما میگید تا شنبه صبر کنید و هیچ کاری نکنید هیچ کاری . بعد شنبه اول وقت با گارانتی تماس بگیرید.

mahdipc1
01-01-2014, 23:13
داش نمیدونم علتش چیه ولی اینجور که شما میگید تا شنبه صبر کنید و هیچ کاری نکنید هیچ کاری . بعد شنبه اول وقت با گارانتی تماس بگیرید.
باشه دمت گرم.درست شد مینویسم...دعا کن درست شه فایلا رو لازم دارم:(

blogmax
01-01-2014, 23:22
باشه دمت گرم.درست شد مینویسم...دعا کن درست شه فایلا رو لازم دارم:(

به امید خدا درست میشه نترس.
یا علی

mahdipc1
02-01-2014, 11:11
گارداش درست شد...مرسی از راهنماییت.
راسی یه سوال باتری دستگاه کجا قرار داره..منظور کل پشت رو گرفته یا یه جای خاصی رو؟اگه با عکس نشون بدی ممنون میشم

habib mahvare
02-01-2014, 20:45
دوست عزیز ابتدا این فایل رو دانلود کنید :Stock Asus Rom-and-bootloader.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا همه فایل هارو اکسترکت کنید ، حالا از پوشه درایور ، vcom درایور را نصب کنید‌.

الان از پوشه فلشر flashtools رو باز کنید،داخل فلش تولز روی scater-loading کنید ، از پوشه signed bin فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt رو انتخاب کنید ، حالا روی دانلود کلیک کنید و OK رو بزنید،حالا تبلت رو خاموش و به کامپیوتر وصل کنید تا عملیات انجام شود،بعد از انجام عملیات صدایی میاد و یک گزینه سبز میاد ، حالا تبلت رو از کامپیوتر خارج کنید ، دقت کنید تا تبلت از کامپیوتر جداشده.

حالا دوباره روی scater loading کلیک کنید و اینبار فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt را از پوشه خارج از signed bin انتخاب کنید، بعد از انتخاب فقط گزینه preloaded انتخاب شده است،
حالا روی download کلیک کنید و دوباره تبلت را وصل کنید حالا بعد از فلش گزینه سبز رنگ OK میاید . تمام تبلتتان آماده است.

دقت کنید من وسایت هیچ مسولیتی در مورد خرابی تبلت نداریم .این روش تست شده وسالم است.
با سلام و تشکر از عنایت شما دوست عزیز.
البته فکر کنم یه جای آموزش شما ایراد داشت.یه مرحله از قبل این کارهارو شما جا انداخته بودید.این رو با مراجعه به صفحه
که همه چیز توش هست فهمیدم.ولی فایل دانلودیتون خیلی بدردم خورد.الان دیگه مشکل آپدیتی ندارم و فایل 56 مگابایتی رو هم به خوبی دانلود و نصب کردم.مرسی از شما دوست عزیز واسه تایپ پست طولانی تون واسه من.

blogmax
02-01-2014, 20:48
گارداش درست شد...مرسی از راهنماییت.
راسی یه سوال باتری دستگاه کجا قرار داره..منظور کل پشت رو گرفته یا یه جای خاصی رو؟اگه با عکس نشون بدی ممنون میشم

ساغ اول . در مورد باطری هم باید بگم پشت تبلت دوستم رو باز کرده بود دیدم تقریبا ارز بالای اسپیکر تا وسط تبلت بود.

LORD-Sh
02-01-2014, 20:49
دوستان آیا کسی است از این تبلت بدش بیاید؟
علتش را نیز بگویید.
من ازش خیلی خوشم میاد ولی یه مشکلی باش دارم.شارژش که زیر حدود 50درصد میشه اگه خاموشش کنی و بخوای روشنش کنی روشن نمیشه و علامت ضعیف بودن باتری میده. به محض اینکه به شارژر وصلش کنم و دکمشو فشار بدم سریع روشن میشه.مشکل عجیبیه.گارانتی هم که هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد. کسی شماره ای چیزی داره ازش که جواب بدن؟ (گارانتی ویستا)

blogmax
02-01-2014, 20:51
من ازش خیلی خوشم میاد ولی یه مشکلی باش دارم.شارژش که زیر حدود 50درصد میشه اگه خاموشش کنی و بخوای روشنش کنی روشن نمیشه و علامت ضعیف بودن باتری میده. به محض اینکه به شارژر وصلش کنم و دکمشو فشار بدم سریع روشن میشه.مشکل عجیبیه.گارانتی هم که هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد. کسی شماره ای چیزی داره ازش که جواب بدن؟ (گارانتی ویستا)

دوست عزیز این مورد رو همه دارن . در این مورد ایسوس برای سهولت باطری اینکار رو انجام داده.

blogmax
02-01-2014, 20:53
با سلام و تشکر از عنایت شما دوست عزیز.
البته فکر کنم یه جای آموزش شما ایراد داشت.یه مرحله از قبل این کارهارو شما جا انداخته بودید.این رو با مراجعه به صفحه
که همه چیز توش هست فهمیدم.ولی فایل دانلودیتون خیلی بدردم خورد.الان دیگه مشکل آپدیتی ندارم و فایل 56 مگابایتی رو هم به خوبی دانلود و نصب کردم.مرسی از شما دوست عزیز واسه تایپ پست طولانی تون واسه من.

داش ممنون . بازم معذرت می خوام اگه کم کاری کردم.

LORD-Sh
02-01-2014, 21:01
دوست عزیز این مورد رو همه دارن . در این مورد ایسوس برای سهولت باطری اینکار رو انجام داده.
یعنی شما هم این مشکلو دارین؟ یعنی من اگه بیرون از خونه باشم و بخوام تبلتو ریست کنم ضایع میشم! خیلی بده
یکی از دوستام هم این تبلتو داره ولی اینطوری نیست

habib mahvare
02-01-2014, 21:01
داش ممنون . بازم معذرت می خوام اگه کم کاری کردم.

الان صفحه تبلتم هم تصویرش عوض شده و ترو تمیزه.ورژنش هم 4.2.2 شده.آیا نیازی هست که ازش بکاپ بگیرم؟که اگه یه روز تنظیماتش بهم خورد دوباره به این وضع اولش برگرده؟یا با همین روشی که انجام دادم دوباره روش اعمال کنم(البته جون به لب شدم و ترس از بریک شدن داشتم).اگه ریست فکتوری بکنم به 4.1.2 بر میگرده یا تو همین 4.2.2 میمونه؟راستی الان که دیگه لازم نیست ریست فکتوری کنم که؟(بعد بوت 4.2.2 رو میگم)

blogmax
02-01-2014, 21:08
الان صفحه تبلتم هم تصویرش عوض شده و ترو تمیزه.ورژنش هم 4.2.2 شده.آیا نیازی هست که ازش بکاپ بگیرم؟که اگه یه روز تنظیماتش بهم خورد دوباره به این وضع اولش برگرده؟یا با همین روشی که انجام دادم دوباره روش اعمال کنم(البته جون به لب شدم و ترس از بریک شدن داشتم).اگه ریست فکتوری بکنم به 4.1.2 بر میگرده یا تو همین 4.2.2 میمونه؟راستی الان که دیگه لازم نیست ریست فکتوری کنم که؟(بعد بوت 4.2.2 رو میگم)
دوست عزیز شما همیشه یک بک آپ روی یک مموری کارت داشته باشید. برای همه میگم حتما از ریکاوری برروی مموری کارت بک آپ بگیرید . تا کید می کنم.

دوست عزیز از من می‌شنوید هیچ وقت روی تبلت خود هیچ کاری نکنید مثل : روت ، نصب رام ، باز کرد در پشتی تبلت ، به تعمیر فرستادن تبلت پیش افراد تازه کار و ... .

blogmax
02-01-2014, 21:10
یعنی شما هم این مشکلو دارین؟ یعنی من اگه بیرون از خونه باشم و بخوام تبلتو ریست کنم ضایع میشم! خیلی بده
یکی از دوستام هم این تبلتو داره ولی اینطوری نیست

بله . در ضمن ایسوس قول داده طی آپدیت های بعدی مشکلات تبلتو اعم از این مشکل بر طرف کنه.

habib mahvare
02-01-2014, 21:13
دوست عزیز شما همیشه یک بک آپ روی یک مموری کارت داشته باشید. برای همه میگم حتما از ریکاوری برروی مموری کارت بک آپ بگیرید . تا کید می کنم.

دوست عزیز از من می‌شنوید هیچ وقت روی تبلت خود هیچ کاری نکنید مثل : روت ، نصب رام ، باز کرد در پشتی تبلت ، به تعمیر فرستادن تبلت پیش افراد تازه کار و ... .

روت که دیگه نمیکنم عمرا.چون به درد من زیاد نمیخوره و بیشتر واسم دردسر درست کرد. چون جلوی آپدیت شدن رو میگرفت.الان شما به من بگو که چه جوری باید بکاپ بگیرم؟

habib mahvare
02-01-2014, 21:22
رم هم فعلا ندارم.نمیتونم بکاپ رو روی هاردم بفرستم؟موقعی که تبلت با کابل به کامپیوتر وصله؟

blogmax
02-01-2014, 21:26
روت که دیگه نمیکنم عمرا.چون به درد من زیاد نمیخوره و بیشتر واسم دردسر درست کرد. چون جلوی آپدیت شدن رو میگرفت.الان شما به من بگو که چه جوری باید بکاپ بگیرم؟

تبلت خود رو خاموش کنید ویکی مموری کارت روی اون بندازید.

حالا تبلت خود را با گر فتن دکمه های ولوم مثبت و پاور روشن کنید.

حالا در صفحه باز شده ریکاوری رو انتخاب کنید .

در ریکاوری باکلید ولوم پایین حرکت و با دکمه ولوم مثبت گزینه بک آپ رو انتخاب کنید . حالا گزینه yes رو بزنید بک آپ شروع میشود بعد از بک آپ تبلت خودرو ریستارت کنید.

blogmax
02-01-2014, 21:28
رم هم فعلا ندارم.نمیتونم بکاپ رو روی هاردم بفرستم؟موقعی که تبلت با کابل به کامپیوتر وصله؟

نه خیر . یک مموری پیدا کنید .حداقل دو گیگ یا یک گیگ.

LORD-Sh
03-01-2014, 01:18
بله . در ضمن ایسوس قول داده طی آپدیت های بعدی مشکلات تبلتو اعم از این مشکل بر طرف کنه.
تا الان فکر کنم 4-5 تا آپدیت داده ولی هنوز درست نشده.یعنی مشکل سخت افزاری نیست؟
کجا قول داده؟ اگه میشه یه لینک بدید
ممنون

blogmax
03-01-2014, 11:21
تا الان فکر کنم 4-5 تا آپدیت داده ولی هنوز درست نشده.یعنی مشکل سخت افزاری نیست؟
کجا قول داده؟ اگه میشه یه لینک بدید
ممنون
دوست عزیز منم تو فروم های خارجی مثل xda خوندم.

HGH 878
06-01-2014, 21:49
سلام یه سوال مهم دوستان من مدل 8 گیگ این تبلت رو از دیجی کالا خریدم ولی مثل اینکه دوربینش 5 نیست. درسته؟؟؟

blogmax
06-01-2014, 22:08
سلام یه سوال مهم دوستان من مدل 8 گیگ این تبلت رو از دیجی کالا خریدم ولی مثل اینکه دوربینش 5 نیست. درسته؟؟؟
نه بابا.
حتما نظراتو خوندی .اون بابا به اشتباه گفته . مدل قبلی این تبلتو میگفت. در ظمن میتونید از خودش بپرسید.

saeed2u
07-01-2014, 19:48

بله درسته
نسخه 8 گیگ دوربین 2 و نسخه 16 گیگ دوربین 5 مگاپیکسل داره

blogmax
12-01-2014, 21:48
دوستان گرامی اگه آپدیت جدیدی در یافت کردید در اینجا مطرح کنید

bsh689
15-01-2014, 13:03
سلام دوستان من نرم افزار آهنگ سازی اف ال استدیو میخام رو این برنامه نصب کنم اصلا این تبلتو برا همین خریدم ولی اول که می خواد نرم افزار اجرا بشه باید دیتای این برنامه را اکسترکت کنه که وسط کار ارور حافظه میده این تبلت ما که کل حافظش خالیه هیچی روش نریختم دیتای برنامه هم 148 مگه چیکار کنم موندم حیرون تو اینترنت دیدم با این تبلت این برنامه رو اجرا میکنن برا همین خریدمش دیروز تا به وای فای وصل شد یه آپدیت 54 مگی گرفت بعد من این نرم افزار را نصب کردم و کارنداد :n03: در ضمن مرورگر خودش هم پیغانم (متاسفانه باید خارج شوید ) میده و کار نمیکنه دوستان متخصص یه نگاهی به این لینک برنامه بیفکنن ببینن میشه مرا از این حیرانی نجات دهند

saeed2u
15-01-2014, 17:27
سلام دوستان من نرم افزار آهنگ سازی اف ال استدیو میخام رو این برنامه نصب کنم اصلا این تبلتو برا همین خریدم ولی اول که می خواد نرم افزار اجرا بشه باید دیتای این برنامه را اکسترکت کنه که وسط کار ارور حافظه میده این تبلت ما که کل حافظش خالیه هیچی روش نریختم دیتای برنامه هم 148 مگه چیکار کنم موندم حیرون تو اینترنت دیدم با این تبلت این برنامه رو اجرا میکنن برا همین خریدمش دیروز تا به وای فای وصل شد یه آپدیت 54 مگی گرفت بعد من این نرم افزار را نصب کردم و کارنداد :n03: در ضمن مرورگر خودش هم پیغانم (متاسفانه باید خارج شوید ) میده و کار نمیکنه دوستان متخصص یه نگاهی به این لینک برنامه بیفکنن ببینن میشه مرا از این حیرانی نجات دهند

ابتدا فایل دیتا رو توی مسیر زیر بریزید
Android / Obb
سپس برنامه رو نصب کنید
اجازه آپدیت شدن به برنامه رو ندید

kalepoook
18-01-2014, 11:44
سلام
دوستان مشکل otg حل شد یا نه
rezasalimi70
20-01-2014, 00:56
سلام کسی بلده چطوری میتونم با بلوتوث تبلت به اینترنت کامپیوتر وصل شم ؟

HGH 878
21-01-2014, 11:11
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنین. دیروز داشتم مموری داخل تبلتم قرار میدادم. یه دفعه دیدم خاصیت فنریش رو ار دست داده. و مموری هم کامل وارد دستگاه نمیشه و اون رو نمیخونه. مموری رو تست کردم . سالم بود. ولی توی تبلت کامل نمیره و راحت هم درمیاد. میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعمیرش میکنن یا نه یعنی شامل گارانتی میشه؟؟؟:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:: n28::n28::n28:

hamed_yazdani
22-01-2014, 12:33
سلام کسی بلده چطوری میتونم با بلوتوث تبلت به اینترنت کامپیوتر وصل شم ؟
با بلوتوث امکانش نیست. اگر لپتاپ داشته باشین میشه با کانکتفای از وایرلس لپتاپ اینترنت رو شیر کنید و روی تبلتتون استفاده کنین!

New-P30world
22-01-2014, 16:05
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنین. دیروز داشتم مموری داخل تبلتم قرار میدادم. یه دفعه دیدم خاصیت فنریش رو ار دست داده. و مموری هم کامل وارد دستگاه نمیشه و اون رو نمیخونه. مموری رو تست کردم . سالم بود. ولی توی تبلت کامل نمیره و راحت هم درمیاد. میخواستم ببینم ببرم گارانتی تعمیرش میکنن یا نه یعنی شامل گارانتی میشه؟؟؟:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:: n28::n28::n28:

شما ببر واسه گارانتی نهایتاً بگن جزء گارانتی نیست! مهم اینه مسه روز اولش درست بشه

ipo
29-01-2014, 07:31
دوستان من یه مشکل خیلی بد دارم
در قسمت تنظیمات storage هرچی default write disk را تغییر میدم به sd card هیچ تغییری اتفاق نمیافته.
هم چنان باید دیتاها را روی مموری داخلی ریخت و ...
چکار کنم؟
از شماها هم همین طوره؟

hamed_yazdani
29-01-2014, 16:39
دوستان من یه مشکل خیلی بد دارم
در قسمت تنظیمات storage هرچی default write disk را تغییر میدم به sd card هیچ تغییری اتفاق نمیافته.
هم چنان باید دیتاها را روی مموری داخلی ریخت و ...
چکار کنم؟
از شماها هم همین طوره؟
اون قسمتی که شما تغییر میدی مربوط میشه به سیو کردن فایل های دوربین و بلوتوث و غیره.برای قرار دادن دیتای برنامه ها در مموری کارت باید راه دیگه ای باشه!

mahdi khaza
05-02-2014, 22:54
سلام من عصو تازه ی این سایتم
یسوال در باره ی تبلت asus memo pad hd 7 داشتم من این تبلت رو یک هفته ی خریدم دفعه ی اول که به اینترنت وصلش کردم ازم خواست تا آپدیتش کونم منم رد کردم حالا می خوام آپدیتش کنم ولی نمی دونم چجوری باید این کارو بکنم اگه می شه کمکم کنید

Sir_Pic
05-02-2014, 22:59
سلام من عصو تازه ی این سایتم
یسوال در باره ی تبلت asus memo pad hd 7 داشتم من این تبلت رو یک هفته ی خریدم دفعه ی اول که به اینترنت وصلش کردم ازم خواست تا آپدیتش کونم منم رد کردم حالا می خوام آپدیتش کنم ولی نمی دونم چجوری باید این کارو بکنم اگه می شه کمکم کنید

دوست گرامی برای دریافت مجدد آپدیت به مسیر setting\about tablet برو و از اونجا گزینه system update رو. بزن.

Sent from my HTC Desire HD

Iranian boy10
06-02-2014, 13:40
سلام.
otg ساپورت میکنه یا نه ؟

Sir_Pic
06-02-2014, 15:49
سلام.
otg ساپورت میکنه یا نه ؟

از طریق کابل y و منبع تغذیه خارجی بله ساپورت میکنه

Sent from my ME173X

aliparastoo
09-02-2014, 00:49
سلام به همه دوستان من یه مشکل دارم داره دیوونم میکنه حدود دوماهه این تبلتو گرفت ازشم خیلی راضیم فقط از دیروز وقتی شارژش تکمیل شده تا میخوام باهاش بازی کنم یا چند دقیقه باهاش کارکنم یه اخطار در باره باطری میده که سریع میره نمیشه فهمید چیه بعدشم ریست میشه تا بوت اسکرین میاد بازم ریست میشه همین منوال ادامه داره تا شارژش تموم بشه یا بزنمش به شارژر تو تنظیمات قسمت باتری که میرم مثلا نوشته در حال شارژ97درصد 4ثانیه در باتری .ریست فکتوریشم کردم بازم جواب نداد چبکارش کنم بدم گارانتی؟کارانتیش ویستاس کجا باید بدمش؟:n30:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif:sad::sq_3:

blogmax
11-02-2014, 19:06
سلام به همه دوستان من یه مشکل دارم داره دیوونم میکنه حدود دوماهه این تبلتو گرفت ازشم خیلی راضیم فقط از دیروز وقتی شارژش تکمیل شده تا میخوام باهاش بازی کنم یا چند دقیقه باهاش کارکنم یه اخطار در باره باطری میده که سریع میره نمیشه فهمید چیه بعدشم ریست میشه تا بوت اسکرین میاد بازم ریست میشه همین منوال ادامه داره تا شارژش تموم بشه یا بزنمش به شارژر تو تنظیمات قسمت باتری که میرم مثلا نوشته در حال شارژ97درصد 4ثانیه در باتری .ریست فکتوریشم کردم بازم جواب نداد چبکارش کنم بدم گارانتی؟کارانتیش ویستاس کجا باید بدمش؟:n30:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif:sad::sq_3:
داش آره ببرش گارنتی !!! زودها شما با گارانتی زنگ بزن و هماهنگ کن

rahman4
11-02-2014, 21:24
داش آره ببرش گارنتی !!! زودها شما با گارانتی زنگ بزن و هماهنگ کن

سلام رفيق
خبر نداری برای این تبلت قراره اپدیت بیاد یا نه؟! :what:

فرستاده شده از ME173Xِ من با Tapatalk

majidcmp2
14-02-2014, 19:37
منم یکی از این تبلتا خریدم خیلی راضیم
اما چندتا مشکل کوچولو داره که قابل چشم پوشیه اصلیش همین OTG ساپورت نمی کنه

majidcmp2
14-02-2014, 19:44
البته یه پستی تو یه سایتی دیدم که روش کار OTG که ساپورت کنه نوشته هنوز امتحانش نکردم اما گفته بود عملیه من این مراحلو می زارم اگه بچه ها انجام دادن بگن
فقط دقت کنید همه مراحل رو کامل انجام بدین:
1-اول از همه باید USB Debugging رو فعال کنید.از داخل تنظیمات به Developer Options رفته و تیک USB Debugging رو بزنید.
اما اگه تو تنظیماتتون Developer Options رو ندارین از تنظیمات برین تو About tablet و روی Build number که آخر همون صفحه هست 7 بار پشت سر هم بزنید تا Developer Options بیاد تو تنظیماتتون.
2-حالا تبلت رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کنید.
باید درایور های usb تبلت روی کامپیوتر نصب باشه.
اگر نصب هست که هیچی ولی اگر نیست این فایل رو از لینک زیر دانلود کنید و از حالت فشرده خارجش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا نرم افزار SuperOneClick رو باز کنید و از نوار بالا به زبانه advance برین و check drivers رو بزنید تا چک کنه اگه نصب نبود بزنین نصب بشه.
دقت کنید از این نرم افزار برای روت استفاده نکنید فقط برای نصب درایور ها.....
3-حالا motochopper رو از لینک زیر دانلود کنید در فولدر باز شده روی “Run.bat” دابل کلیک کنید تا یک صفحه سیاه و کوچیک باز شه و وقتی عملیات روت تموم شد خود تبلت ریستارت میشه و اگه نشد خودتون انجام بدین.
برای مطمئن شدن هم از نرم افزار rooot checker استفاده کنید.

rezasalimi70
16-02-2014, 17:56
سلام کسی با برنامه لاین کار کرده موقع تماس تلفنی با همین تبلت صدای طرف نمیاد ولی صدای من میره کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟

amirhasan.king
16-02-2014, 23:48
من شارژر تبلتم گم شد رفتم مغازه دار بهم شارژر سامسونگ داد گفت میخوره بهش
تبلت من asus memo pad hd 7
و شارژری که گرفتم روش اینا رو نوشته

MOdel :etaou10ebe
Input:100-240v~
50-60~ 0.15a

delpiero107
26-02-2014, 21:48
سلام بچه ها آپدیت جدید برای تبلت نیومده جدیدترین ورژن چنده؟

mahdi khaza
08-03-2014, 22:22
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید

[Mohsen]
09-03-2014, 21:48
سلام، دوستان من میخوام این تبلت رو بخرم فقط منتظرم تا دیجی کالا برای پیشنهاد ویژه بگذاره. 2 تا سوال:

1- به نظرتون احتیاج به محافظ LCD هم هست که برای این تبلت بخرم یا نه؟

2- بین رنگ خاکستری و سفید، شما باشید کدوم رو میخرید؟

blogmax
09-03-2014, 22:28
;8142462']سلام، دوستان من میخوام این تبلت رو بخرم فقط منتظرم تا دیجی کالا برای پیشنهاد ویژه بگذاره. 2 تا سوال:

1- به نظرتون احتیاج به محافظ LCD هم هست که برای این تبلت بخرم یا نه؟

2- بین رنگ خاکستری و سفید، شما باشید کدوم رو میخرید؟
داش این تبلت دومدل داره '' یکی هشت گیگ حافظ داخلی داره و دوربین پشتیش ۲ مگاپیکسله ! یکیشم مدل شانزده گیگش هس که دوربین این مدل پنج مگاپیکسله ؟ انتخاب کردین کدوم مدلو میخاین؟

خب در مورد سوالتون باید بگم

بله هست و صد درصد اگه از من به عنوان یه دوست میشنوید حتی یه کیفم براش بخر ! چون واقعا خش پزیره پشتش !! واقعا !! بعدا پشیمون میشید که فلان شد بهمان شد مثل من .
من سفیدو دارم و ازش راضی نیستم !! خاکستری خوبه !! ولی با انواع رنگی که کیف هاش داره میتونید رنگشو تغییر بدید .
بازم معذرت اگه کم گفتم .

blogmax
09-03-2014, 22:32
سلام ییخشید من یه سوال دارم در مورد تبلت memo pad hd 7
تبلت من در حالت خاموش شارژ میشه ولی وقتی روشن هست شارژ نمی شه اگه میشه کمکم کنید

داش این مشکل سخت افزاری نیست !! بلکه رام اصلی تبلت ایراد پیدا کرده ! از گارانتی بپرسید ببینید میشه درستش کرد ؟ اگه نشه باید آموزش نصب یه رام دیگرو باید بگم !! که اونم سخته و احتمال خراب کاری زیاده
بازم معذرت داش

[Mohsen]
10-03-2014, 01:32
داش این تبلت دومدل داره '' یکی هشت گیگ حافظ داخلی داره و دوربین پشتیش ۲ مگاپیکسله ! یکیشم مدل شانزده گیگش هس که دوربین این مدل پنج مگاپیکسله ؟ انتخاب کردین کدوم مدلو میخاین؟

خب در مورد سوالتون باید بگم

بله هست و صد درصد اگه از من به عنوان یه دوست میشنوید حتی یه کیفم براش بخر ! چون واقعا خش پزیره پشتش !! واقعا !! بعدا پشیمون میشید که فلان شد بهمان شد مثل من .
من سفیدو دارم و ازش راضی نیستم !! خاکستری خوبه !! ولی با انواع رنگی که کیف هاش داره میتونید رنگشو تغییر بدید .
بازم معذرت اگه کم گفتم .

فرمایش شما تایید میشه، چون دیجی کالا مدل 16 گیگ رو نداره فعلا باید همون 8 گیگ رو بگیرم.

کیف که میخوام براش یکی از همین TransCover ها بگیرم سوال من اینجاست که آیا محافظ صفحه ضدخش هم بگیرم یا اگر کیف بخرم دیگه به این احتیاجی نیست؟

میشه بگید چرا از سفیدش راضی نیستید؟ آخه سفیدش که توی عکس ها از خاکستری قشنگ تر دیده میشه :n13:

bahareh_bus
12-03-2014, 22:30
;8142769']فرمایش شما تایید میشه، چون دیجی کالا مدل 16 گیگ رو نداره فعلا باید همون 8 گیگ رو بگیرم.

کیف که میخوام براش یکی از همین TransCover ها بگیرم سوال من اینجاست که آیا محافظ صفحه ضدخش هم بگیرم یا اگر کیف بخرم دیگه به این احتیاجی نیست؟

میشه بگید چرا از سفیدش راضی نیستید؟ آخه سفیدش که توی عکس ها از خاکستری قشنگ تر دیده میشه :n13:

چند روز پیش دیجی کالا مدل 8 گیگش رو فروش ویژه گذاشته بود که رنگ سرمه ایش رو گرفتم. (375 تومن)

صفحه اش گوریلا گلس نیست ولی در برابر خش مقاومه. شخصآ با کلید و چاقو افتادم به جونش ولی خش برنداشت مگر اینکه اجسام سخت با فشار زیادی روش کشیده بشن که خش برداره وگرنه با استفاده معمولی طوریش نمیشه پس نمی ارزه که به قیمت تار شدن صفحه و کاهش حساسیت تاچ هرچند به میزان اندک محافظ بندازیم رو صفحه اش.

در مورد کیف هم سلیقه ای اما به نظرم ارزش نداره واسه یه تبلت 300 تومنی یه کیف 100 تومنی بگیریم! اگه مشکل بودجه نداری همون ترانس کاور براش کفایت می کنه ولی خوب 100 گرم به وزنش اضافه میکنه که با وزن خودش میشه 400 گرم و حداقل برای من یکی ناخوشاینده. من این تبلت رو به خاطر کوچیکی و سبکیش گرفتم.

در کل زیاد وسواس نداشته باش این ابزارها حتی اگه به خوبی هم ازش نگهداری کنی 2-3 سال بیشتر کارایی نداره برات.

blogmax
13-03-2014, 09:52
چند روز پیش دیجی کالا مدل 8 گیگش رو فروش ویژه گذاشته بود که رنگ سرمه ایش رو گرفتم. (375 تومن)

صفحه اش گوریلا گلس نیست ولی در برابر خش مقاومه. شخصآ با کلید و چاقو افتادم به جونش ولی خش برنداشت مگر اینکه اجسام سخت با فشار زیادی روش کشیده بشن که خش برداره وگرنه با استفاده معمولی طوریش نمیشه پس نمی ارزه که به قیمت تار شدن صفحه و کاهش حساسیت تاچ هرچند به میزان اندک محافظ بندازیم رو صفحه اش.

در مورد کیف هم سلیقه ای اما به نظرم ارزش نداره واسه یه تبلت 300 تومنی یه کیف 100 تومنی بگیریم! اگه مشکل بودجه نداری همون ترانس کاور براش کفایت می کنه ولی خوب 100 گرم به وزنش اضافه میکنه که با وزن خودش میشه 400 گرم و حداقل برای من یکی ناخوشاینده. من این تبلت رو به خاطر کوچیکی و سبکیش گرفتم.

در کل زیاد وسواس نداشته باش این ابزارها حتی اگه به خوبی هم ازش نگهداری کنی 2-3 سال بیشتر کارایی نداره برات.

با سلام !
ببخشید چرا ارزش نداره ؟ من خودم اولای اومدنش به بازار خریم ! مدل ۱۶ گیگ با قیت ۶۴۰ هزار تومان ، صفحه نمایشش واقعا لکه پذیر بود اما در مورد ضدخش بودنش بگم ، گلکسی اس ۴ از صفحه نمایش گوریلا گلس نسل سوم استفاده میکنه ، برادرم گفت عیب نداره برا گلکسیم ضد خش نمیخرم ، ولی بعد دو ماه به چه کنم افتاده ، روصفحش یه خش بزرگ افتاده و وقتی تو آفتاب به صفحش نیگا میکنی خش های کوچکی دیده میشه .

پس استفاده از یه ضد خش لازمه . در مورد کیف هم باید بگم ، خیر زیاد سنگین نمیکنه بلکه شیک ترم میشه تبلت ، وقابلیت های زیادی داره . و کی گفته که صد تومن ؟ من تو تهران نیستم اما تو تبریز ۶۰ تومنه . من کیف نخریدم الان پشت تبلت واقعا پر از خط و خشه . توصیه میکنم یه کیفو یه ضد خش تهیه کنید.اگه هم خاستین از پشت تبلت یک عکس میگیرم تا ببینید چه قدر خطو خش افتاده.
باتشکر

bahareh_bus
13-03-2014, 11:31
با سلام !
ببخشید چرا ارزش نداره ؟ من خودم اولای اومدنش به بازار خریم ! مدل ۱۶ گیگ با قیت ۶۴۰ هزار تومان ، صفحه نمایشش واقعا لکه پذیر بود اما در مورد ضدخش بودنش بگم ، گلکسی اس ۴ از صفحه نمایش گوریلا گلس نسل سوم استفاده میکنه ، برادرم گفت عیب نداره برا گلکسیم ضد خش نمیخرم ، ولی بعد دو ماه به چه کنم افتاده ، روصفحش یه خش بزرگ افتاده و وقتی تو آفتاب به صفحش نیگا میکنی خش های کوچکی دیده میشه .

پس استفاده از یه ضد خش لازمه . در مورد کیف هم باید بگم ، خیر زیاد سنگین نمیکنه بلکه شیک ترم میشه تبلت ، وقابلیت های زیادی داره . و کی گفته که صد تومن ؟ من تو تهران نیستم اما تو تبریز ۶۰ تومنه . من کیف نخریدم الان پشت تبلت واقعا پر از خط و خشه . توصیه میکنم یه کیفو یه ضد خش تهیه کنید.اگه هم خاستین از پشت تبلت یک عکس میگیرم تا ببینید چه قدر خطو خش افتاده.
باتشکر

من خودم ویو 2 دارم که صفحه اش گوریلا گلس نسل یک هست. (اولین گوشی که از گوریلا گلس استفاده کرد) بعد از دو سال نیم استفاده بدون محافظ صفحه کوچکترین خشی رو صفحه اش نیفتاده.

[Mohsen]
13-03-2014, 12:01
در مورد کیف به نظرم ترنس کاور ارزشش رو داره ضمن اینکه قیمتش هم زیاد نیست و با تبلت هم سازگاری کامل داره و حتی به عنوان پایه هم میشه ازش استفاده کرد. به هر حال خریدن کیف سلیقه ای هستش ولی برای محافظت از تبلت خیلی بهتره که باشه.

درباره خش افتادن هم خیلی عجیبه که با کلید خش نیوفتاده! چون من توی مشخصات تبلت هیچ چیزی در مورد ضدخش بودنش نخوندم ولی خب بازم به طرز استفاده اشخاص برمیگرده که بعد از مدتی چه مقدار خش روی تبلت بیوفته.

blogmax
13-03-2014, 16:17
من خودم ویو 2 دارم که صفحه اش گوریلا گلس نسل یک هست. (اولین گوشی که از گوریلا گلس استفاده کرد) بعد از دو سال نیم استفاده بدون محافظ صفحه کوچکترین خشی رو صفحه اش نیفتاده.
باسلام .
بله درست عرض میکنید ، ولی به قول آقا محسن کاملا سلیقه ای هس .

باتشکر

blogmax
13-03-2014, 16:20
;8147043']در مورد کیف به نظرم ترنس کاور ارزشش رو داره ضمن اینکه قیمتش هم زیاد نیست و با تبلت هم سازگاری کامل داره و حتی به عنوان پایه هم میشه ازش استفاده کرد. به هر حال خریدن کیف سلیقه ای هستش ولی برای محافظت از تبلت خیلی بهتره که باشه.

درباره خش افتادن هم خیلی عجیبه که با کلید خش نیوفتاده! چون من توی مشخصات تبلت هیچ چیزی در مورد ضدخش بودنش نخوندم ولی خب بازم به طرز استفاده اشخاص برمیگرده که بعد از مدتی چه مقدار خش روی تبلت بیوفته.
داش درسته هیچ جایی ننوشته . ولی بعده خرید میبینید که لکه پزیریه فوق العاده ای داره . ودرست میفرمایید کاملا سلیقه ای هس .
وپیشاپیش مبارک باشه تبلتتون . امیدوارم از خریدتون راضی باشید . بعده خرید هر مشکلی که داشتید اینجا عرض کنید حتما من یا دوستان گرامی حلش میکنیم .
باتشکر

blogmax
13-03-2014, 21:46
با سلام ! دوستان لطفا اگر آپدیت جدید در یافت کردید خاهش میکنم در اینجا مطرح کنید .
برای اینکه من نمیتوانم به صورت ota یا اتوماتیک آپدیت کنم . حتما باید آپدیت را از سایت دانلود کنم .
باتشکر از همه دوستان

reza2kn
15-03-2014, 14:12
سلام به همه دوستان.

من میخوام این تبلت رو بگیرم ، ولی سیم کارت نخوردنش اذیت میکنه.

از اونجایی که OTG داره ، مودم بهش وصل میشه که باهاش بشه GPRS استفاده کرد؟

موفق باشید:n12:

blogmax
15-03-2014, 14:26
سلام به همه دوستان.

باسلام . داش شما میتونید نسخه دوسیم کارتشو بخرید . خیلی هم پیشرفته تر از این نسخه شده.
اگه بخایید بازم در خدمت هستم .
با تشکر

pckho0r
15-03-2014, 15:27
سلام به همه دوستان.

این تبلت otg نداره

reza2kn
15-03-2014, 15:46
باسلام . داش شما میتونید نسخه دوسیم کارتشو بخرید . خیلی هم پیشرفته تر از این نسخه شده.
اگه بخایید بازم در خدمت هستم .
با تشکر

نه خوب اون 370 تومن گرونتره!

راجع به همین نسخه میخواستم بدونم ، چون یه ویدئو هم تو یوتوب دیدم یه نفر داشت همینکار رو با نسخه ME 172V میکرد... یه مودم 3G یو اس بی ورداش وصل کرد بهش رفت تو نت.

این تبلت otg نداره

داره دوست من :n01:

موفق باشید

reza2kn
19-03-2014, 11:55
با سلام به همه دوستان.
من بالاخره همون مدل Dual Sim این تبلت رو گرفتم و تو راهه..
از بچه ها کسی با آندروید 4.3 کار کرده؟ چون چند جا دیدم ملت باهاش مشکل داشتن و اینم به صورت پیش فرض روش 4.3 هست..
تازه یه چیز عجیب هم این که کلا آندروید از نسخه 4 به بعد از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ، ولی زنگ زدم گارانتی ویستا ، گفت این 4.3 هست و فقط از فارسی پشتیبانی نمیکنه که Firmware جدید 16 فروردین میاد و تو اون مشکل حل میشه، باید بیای واست نصب کنیم! :n13:
یه دونه Firmware جدید هم تو سایت ایسوس واسه این تبلت اومده حدود 10 روز پیش ، ولی SKU واسه چینه که احتمالا همونه میخوان نصب کنن:n05:

blogmax
19-03-2014, 18:28
با سلام به همه دوستان.
من بالاخره همون مدل Dual Sim این تبلت رو گرفتم و تو راهه..
از بچه ها کسی با آندروید 4.3 کار کرده؟ چون چند جا دیدم ملت باهاش مشکل داشتن و اینم به صورت پیش فرض روش 4.3 هست..
تازه یه چیز عجیب هم این که کلا آندروید از نسخه 4 به بعد از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ، ولی زنگ زدم گارانتی ویستا ، گفت این 4.3 هست و فقط از فارسی پشتیبانی نمیکنه که Firmware جدید 16 فروردین میاد و تو اون مشکل حل میشه، باید بیای واست نصب کنیم! :n13:
یه دونه Firmware جدید هم تو سایت ایسوس واسه این تبلت اومده حدود 10 روز پیش ، ولی SKU واسه چینه که احتمالا همونه میخوان نصب کنن:n05:

دوست عزیز با سلام . داش زیاد به حرف های مردم و دیگران گوش نده ، مگه میشه اندروید ۴،۳ از فارسی پشتیبانی نکنه؟؟؟؟؟ شما خریدید اگه بیاد برسه دستتون میبینید ، اگه فارسی نبود بیا اینجا بگو ، بدون صد درصد دوستان گرامی یا بنده حقیر میتونیم کمکت کنیم ، زیاد به حرفای دیکران گوش نکن ، فقط از تجربشون استفاده کن ،، من در حدی نیستم که شمارو نصیحت کنما نه ، ولی یه عنوان یه برادر کوچیک از من بشنو . ایشالاه که از خریدتون راضی باشید ، و در ضمن هر مشکلی هم که باشه بدونید ایسوس با آپدیت هاش حلش میکنه .
پیشاپیش عیدتونم مبارک . همینطور شما دوستان گرامی عیدتون مبارک.:n12:

rahman4
19-03-2014, 19:29
ميموپد دو سیم کارته:what:

reza2kn
19-03-2014, 19:58
دوست عزیز با سلام . داش زیاد به حرف های مردم و دیگران گوش نده ، مگه میشه اندروید ۴،۳ از فارسی پشتیبانی نکنه؟؟؟؟؟ شما خریدید اگه بیاد برسه دستتون میبینید ، اگه فارسی نبود بیا اینجا بگو ، بدون صد درصد دوستان گرامی یا بنده حقیر میتونیم کمکت کنیم ، زیاد به حرفای دیکران گوش نکن ، فقط از تجربشون استفاده کن ،، من در حدی نیستم که شمارو نصیحت کنما نه ، ولی یه عنوان یه برادر کوچیک از من بشنو . ایشالاه که از خریدتون راضی باشید ، و در ضمن هر مشکلی هم که باشه بدونید ایسوس با آپدیت هاش حلش میکنه .
پیشاپیش عیدتونم مبارک . همینطور شما دوستان گرامی عیدتون مبارک.:n12:

ممنون.خواهش میکنم عزیز ، بزرگی :n06:
حالا اومد دستم یه چندتا تست میکنم با این قبلیه مقایسه کنیم.
از همه مهمتر امیدوارم مشکل OTG حل شده باشه و بشه راحت و بدون منبع تغذیه گجت ها رو وصل کرد..
میخوام با برنامه VRoot روتش کنم ، بعد اگه خواستم ببرم گارانتی میتونم UnRoot کنم که نفهمن روت شده بوده دیگه؟

ميموپد دو سیم کارته:what:

ASUS MeMO Pad HD7 ME175 Dual SIM - 8GB ، تو دیجی کالا هم هست الان ، نمیشه لینک گذاشت.
:n06:

book3000
20-03-2014, 00:45
سلام دوستان
مدل me-175 راچند روز پیش خریدم (710)بعد از روشن کردن به محض اینکه زبانش را فارسی کردم دستگاه قفل کرد.
بعد از تماس با گارانتی گفتند 10 الی 15 دقیقه کار دارد.بمن گفت زبان فارسی روی کلیه دستگاههای 175 موجود در بازار نصب نشده
(بمن اینجوری گفتند) بعد از بردن گارانتی الان که مشکلی نداره
فیلمهای فول hd رو راحت پخش میکنه و اتصال gps اش از گوشی سامسونگم خیلی خیلی سریعتر میگیره
بهر حال دوستان بعد از خرید اگر زبان فارسی نیاز دارند باید یه سری به گارانتی بزنند

reza2kn
20-03-2014, 01:37
سلام دوستان
مدل me-175 راچند روز پیش خریدم (710)بعد از روشن کردن به محض اینکه زبانش را فارسی کردم دستگاه قفل کرد.
بعد از تماس با گارانتی گفتند 10 الی 15 دقیقه کار دارد.بمن گفت زبان فارسی روی کلیه دستگاههای 175 موجود در بازار نصب نشده
(بمن اینجوری گفتند) بعد از بردن گارانتی الان که مشکلی نداره
فیلمهای فول hd رو راحت پخش میکنه و اتصال gps اش از گوشی سامسونگم خیلی خیلی سریعتر میگیره
بهر حال دوستان بعد از خرید اگر زبان فارسی نیاز دارند باید یه سری به گارانتی بزنند

عجب! به منم همچین چیزی گفتن. ولی آخه کلا از آندروید 4 به بعد زبان فارسی به صورت خودکار پشتیبانی میشه:n13:
شما هم با گارانتی ویستا گرفتی؟

موفق باشید:n02:

book3000
20-03-2014, 11:48
با گارانتی ویستا دوست عزیز
ضمنا از 27اسفند تا 16فروردین تعطیله
اگه زبانش انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد

reza2kn
20-03-2014, 14:13
با گارانتی ویستا دوست عزیز
ضمنا از 27اسفند تا 16فروردین تعطیله
اگه زبانش انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد

واقعا عجیبه! حالا برسه به دستم چک میکنم.
البته من در که هرصورت قصد فارسی کردن منو رو ندارم ، پشتیبانی فارسی تو وب و فایل ها و نوشتن مهمه.
کابل OTG رو باهاش امتحان کردی ببینی هارد یا فلش و کیبورد اینا بهش وصل میشن یا نه؟
روتش نکردی؟
موفق باشید :n12:

book3000
21-03-2014, 01:15
هارد اکسترنال بهش وصل کردم کار نکرد
یه فیلم تو اینترنت دیدم با یه کابل مخصوص کیبورد و جوی استیک بهش وصل کرد (فکر کنم تو همین سایت بود)

reza2kn
21-03-2014, 13:43
سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.

blogmax
21-03-2014, 20:21
سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.

داش ممنون ، داش از من میشنوی روت نکن ، فقط از سره تجربه ، من روت کردم یه برنامه نصب کردم دکمه های هومو و برگشت در کل دکمه های سخت افزاریش حذف شد هر چی هم ریستارت کردم نشد ، آخرش اونقدر تحقیقو محقیق کردم سختی دیدم ،، دای اولدوم تا تونستم به اولش برگردونم ، والا من انگلیسیم ضعیف بود ، اونقدر رفتم تو سایتایی نظیر xda دیگه انگلیسیم فول شده ، هههههه . داش الان هم کاملا درست نشده نمیتونم آپدیت ota یا اوتومات دریافت کنم وباید از دوستانی که توی xda دارم آپدیت دستیشو بگیرم ،، ولی بازم خودت میدونی آخه چرا میخای روت کنی . ودر ضمن در گارانتی عهم مشکل داره من وفتی دکمه های سخت افزاریش حذف شده بود بردمش گارانتی با اینکه ریست کرده بودم فهمیدن . ولیدبازم خودت میدونی این یه تجربه شخصی بود ، وممنون که یه نقد کوتاه گزاشتی . ممنون

blogmax
21-03-2014, 20:23
دوستانی که مدل me173x رو دارن یا همون بی سیمکارت ، آپدیت دریافت نکردن،؟

reza2kn
21-03-2014, 22:13
داش ممنون ، داش از من میشنوی روت نکن ، فقط از سره تجربه ، من روت کردم یه برنامه نصب کردم دکمه های هومو و برگشت در کل دکمه های سخت افزاریش حذف شد هر چی هم ریستارت کردم نشد ، آخرش اونقدر تحقیقو محقیق کردم سختی دیدم ،، دای اولدوم تا تونستم به اولش برگردونم ، والا من انگلیسیم ضعیف بود ، اونقدر رفتم تو سایتایی نظیر xda دیگه انگلیسیم فول شده ، هههههه . داش الان هم کاملا درست نشده نمیتونم آپدیت ota یا اوتومات دریافت کنم وباید از دوستانی که توی xda دارم آپدیت دستیشو بگیرم ،، ولی بازم خودت میدونی آخه چرا میخای روت کنی . ودر ضمن در گارانتی عهم مشکل داره من وفتی دکمه های سخت افزاریش حذف شده بود بردمش گارانتی با اینکه ریست کرده بودم فهمیدن . ولیدبازم خودت میدونی این یه تجربه شخصی بود ، وممنون که یه نقد کوتاه گزاشتی . ممنون

والا خیلی از برنامه ها و بازی ها رو که میخوام نصب کنم نیاز به روت داره..
بیشتر مشکل هایی که تو سیستم پیش میاد و بخوای درست کنی روت میخواد..
دیتا کلی از برنامه ها و بازی ها رو با Titanium Backup نصب میکنن که اونم روت میخواد..
و کلی دلیل دیگه..
والا اگه به خودم بود که از خدام بود روت نکنم و آپدیت ها رو راحت بگیرم! ولی واقعا نمیشه..

شما از کدوم راه روت کردی که اون بلا سرش اومدد؟

Sir_Pic
21-03-2014, 22:53

بعد از ابدیت ۵۶ مگابایت دیگه نیومده نمیدونم مشکل otg توی گریمور جدید حل شده بانه کسی خبر داره ؟؟؟؟

Sent from my ME173X using Tapatalk 2

bahareh_bus
22-03-2014, 00:06
اگه در استفاده از اندروید تازه کار هستید (مثل خودم) توصیه می کنم روت نکنید چون دسترسی برنامه ها به کرنل سیستم عامل ساده میشه و دستگاهتون مستعد اشکالات نرم افزاری متعدد!
بهترین ورژن اندروید هم همین 4.2 هست و اکثر برنامه ها و بازی ها با ورژن های 4.3 و 4.4 مشکل دارند و باید اپدیت بشن.

habib mahvare
28-03-2014, 23:37

نخیر آپدیت جدید براش نیومده متاسفانه.

رضا
03-04-2014, 13:02
قبل از تعطیلات 12 و 13 رفتم جمهوری برای خرید کیف و کابل برای مدل 8 گیگ. فقط یه مدل کیف توی نمایندگی خود ایسوس طبقه دوم یا سوم علاالدین پیداکردم که 65 قیمت داد و گفت کابل هم نگرد که نیست. دوستان اگه کسی کیف یا کاور یا کابل مناسب از جایی گرفته لطف کنه به ما هم آمار بده ممنون میشم.
ضمنا قسمت بیشتر این تاپیک رو خوندم و متوجه شدم گویا قراره در آپدیتهای بعدی مشکل otg حل بشه به نظر شما همین کابل otg y رو بگیرم یا صبر کنم؟

hojjat_jon
04-04-2014, 16:46
دوستان سلام
من این تبلت رو یه هفته میشه خریدم یه سوال داشتم و اون اینکه تبلت شما هم فقط از یه طرف اسپیکرش صدا میاد؟
(منظورم اینه که با توجه به اینکه اسپیکرش کل عرض پایین تبلت رو گرفته ولی فقط از طرف راستش(همون طرفی که دکمه های کم و زیاد کردن ولم و پاور قرار داره)صدا میاد)

bahareh_bus
04-04-2014, 23:30
دوستان سلام
من این تبلت رو یه هفته میشه خریدم یه سوال داشتم و اون اینکه تبلت شما هم فقط از یه طرف اسپیکرش صدا میاد؟
(منظورم اینه که با توجه به اینکه اسپیکرش کل عرض پایین تبلت رو گرفته ولی فقط از طرف راستش(همون طرفی که دکمه های کم و زیاد کردن ولم و پاور قرار داره)صدا میاد)

اسپیکرهای این تبلت استریو نیست.

blogmax
05-04-2014, 11:07
اسپیکرهای این تبلت استریو نیست.
بنابر گفته ی ایسوس و تست هایی که در یوتیوب انجام دادن متوجه شدن که دو تا اسپیکر این تبلت دو اسپیکر استریو در حد متوسط است . شما با چه مدرکی میگید که اسپیکر های این تبلت استریو نیست ؟ لطفا مشخصات شتباه ندید ! باتشکر.

[Mohsen]
05-04-2014, 12:55
درسته، من هم الان سایت ایسوز رو نگاه کردم و در قسمت مشخصات این تبلت نوشته شده که Stereo هست.

خط سوم:

.Dual stereo speakers*² with Sonicmaster Technology for incredible sound effect

hojjat_jon
05-04-2014, 16:43
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.

hojjat_jon
05-04-2014, 16:47
ولی فک کنم نسخه ی 16 گیگش استریو باشه مال من 8 گیگه
دوستایی که نسخه ی 8 گیگشو دارن لطف کنن و ببینن که صدا از دو طرف اسپیکر میاد یا فقط یه طرفش،چون اگه از دو طرفش بیاد یارو مغازه دار سرمو کلا گذاشته و جنس خراب انداخته بهم
فقط خواهش میکنم زود جواب بدین.

hojjat_jon
05-04-2014, 21:32
دوستانی که دارن خواهشا لطف کنن و جواب بدن.

bahareh_bus
05-04-2014, 23:29
اسپیکرهای استریو تنها بر روی نسخه 16 گیگابایتی وجود داره.

تبلت من مدل 8 گیگابایتی است و الان که چک کردم دقیقآ تنها از سمت رست خروجی اسپیکر صدا میاد.

bahareh_bus
05-04-2014, 23:32
اسپیکرهای استریو تنها بر روی نسخه 16 گیگابایتی وجود داره.

تبلت من مدل 8 گیگابایتی است و الان که چک کردم دقیقآ تنها از سمت رست خروجی اسپیکر صدا میاد.

hojjat_jon
05-04-2014, 23:45
واقعا ممنونم دوست عزیز
داشتم از دلشوره میمردم

bahareh_bus
08-04-2014, 23:26
مموپد از نمای داخلی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس یه کم حجیمه برای لود شدنش صبر پیشه کنید.
با دقت به جزئیات عکس میشه دلیل قیمت پایین این تبلت رو فهمید!

[Mohsen]
08-04-2014, 23:40
مموپد از نمای داخلی:

عکس یه کم حجیمه برای لود شدنش صبر پیشه کنید.
با دقت به جزئیات عکس میشه دلیل قیمت پایین این تبلت رو فهمید!

?What's the problem

pckho0r
09-04-2014, 00:35
;8179243']?What's the problem

شاسی کاملا پلاستیکی با درزهای فراوان
برد مدارچاپی بی کیفیت با تراکم پایین

اگه یه برد گوشی یا تبلت های سامسونگ رو از نزدیک دیده باشین بدون نیاز به هیچ دانش الکترونیکی به وضوح کیفیت ساخت بالا در طراحی چینش و اتصال قطعات رو مشاهده خواهید کرد.
چیزی که مشخصه اسوس تا جایی که به ظاهر دستگاه اسیب نزنه از کیفیت شاسی و بدنه کم کرده تا هزینه هارو کاهش بده. نوع اتصال برد بر روی شاسی و پیچ ها اماتورترین طراحی ممکنه که اسوس در این تبلت بکار برده.
دلیل ضخامت نسبتا بالای این تبلت هم عدم سعی اسوس در طراحی مهندسی شده برد و شاسی برمیگرده. همه چیز درساده ترین شکل ممکن طراحی شده.
میشه گفت این تبلت نمونه مشابه ای از طراحی و مهندسی تبلت های چینی با برند اسوس هست. چون مدل های چینی هم دقیقا به همین شکل و سیاق طراحی و ساخته میشن!

[Mohsen]
09-04-2014, 00:59
مهم این نیست که داخل دستگاه از چه معماری ای استفاده کردند مهم کارکرد دستگاه در عمل هست که به عقیده من توی این سال هایی که با محصولات ایسوز سرکار داشتم یکی از بهترین طول عمر ها رو دارند. از سی دی رام گرفته تا لپ تاپ، محصولات ایسوز واقعا محصولات قابلی هستند و ارزش پولی رو که خرج میکنید دارند اما در مورد سامسونگ که من تا حالا داخل اسمارت فون یا تبلتش رو از نزدیک ندیدم ولی این رو تا به حال بارها دیدم که چقدر آمار خرابی محصولات سامسونگ بالاست و انواع و اقسام مشکلات سخت افزاری رو بعد از مدتی پیدا میکنند از ترکیدگی باتری گرفته تا سوخگی خازن یا نیم سوز شدن IC به وفور در محصولات سامسونگ دیده میشه. جالب اینجاست که سامسونگ هایی که در ایران هستند اینطور بی کیفیتن من تا حالا در تست های ضربه و اورکلاک که از محصولات سامسونگ در آمریکا دیدم کیفیشون خیلی بالاتره و حتی نصف اون تست ها رو نمیتونید در سامسونگ های اینجا انجام بدید.

bahareh_bus
09-04-2014, 10:43
در ادامه صحبت های pckho0r عکسی از نمای داخلی گلگسی تب سامسونگ رو ببینیم:

فکر می کنم عکس خودش گویای همه چیز هست و من دیگه صحبتی نمی کنم!

rahman4
09-04-2014, 10:43
من هم كاري ندارم داخلش چی هست یا نیست مهم اینکه داااااااارم اززززززززش لذذذذذذذذذذت میبرم. :cool:;)

bahareh_bus
09-04-2014, 12:16
مموپد رو با گوگل نگسوز 7 ورژن 2012 مقایسه می کنند. شاید روی کاغذ مموپد گزینه به صرفه تری باشه ولی هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری!

ظاهرآ کیفیت ساخت مموپد در بین تبلت های 7 اینچی در رده اخر قرار میگیر! (البته منهای تبلت های چینی)

aliparastoo
17-04-2014, 13:52
با سلام دوستان من خودم مموپد 173 مدل 16 گیگشو دارم امروز داداشم نسخه جدیدشو 175 که دوسیمکارته خرید اولش که با زبان فارسی مشکل داشت اما با یه اپدیت 6.5مگی حل شد ولی بازم اون نوار ابشاری تنظیماتو که از بالای صفحه میکشم پایین بعضی از ایکن ها ی تنظمات مثل بلوتوث دیده نمیشه دوربینش رو هم با تبلت خودم مقایسه کردم کیفیتش خیلی کمتره هنوز سیمکارت بهش وصل نکردم ببینم چجوریه otg رو کامل ساپورت میکنه هم با فلش 16 گیگ هم با هارد اکسترنال 640 گیگ تست کردم اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه برای بازی هم خوبه ولی من از تبلت خودم که سیمکارت نمیخوره بیشتر راضیم بنظرم بهتر از اینه اگه اونم otgساپورت میکرد دیگه هیچ کم وکسری نداشت بچه هایی که مدل دوسیمکارتشو دارن لطفا بگن که کیفیت دوربینشون چجوریه و اینکه اونا هم با فارسیش مشکل دارن؟

yasi_s30
24-04-2014, 02:49
otg ساپورت میکند

asus memo pad hd7-me175-dual sim

تست شد

هم هارد 1 ترا آورد بالا
هم کیبورد و هم موس و هم گیم پد.هرکی گفته نمیاره 2زار اطلاعات نداره.

دوستان 1 هفتست این تبلت رو خریدم .
*در اینجا تحلیل و تجربیات خودمو می خوام در اختیار دوستان بزارم که ایشالا به کارتون بیاد*
مزایا :::
کیفیت خیلی خوب نمایشگر
تاچ مناسب و خوب
سخت افزار خوب
کیفیت بدنه مناسب
سیم کارت خور بودن و پشتیبانی از 2g 3g gprs و مکالمه و...
باطریه خوب
حافظه جانبی خوردن و امکان send2sd card برای پر نشدن حافظه داخلی
پشتیبانی از otg
معایب:::
دوربین پشت نسبتاً ضعیف
دوربین جلوی خیلی ضعیف
نداشتن فلش دوربین
بازیهای تست شده و کیفیت اجرای آن :::
آسفالت 8 »»»» خوب در حد medium بدون لگ
فیفا 14 »»»» عالی
واکینگ دد»»»» عالی
نید فور اپید مست وانتد »»»» عالی
پس 2012 »»»» عالی
دووس ایکس »»»» عالی
مدرن کم بت 3-4 »»»» عالی
دد اسپیس »»»» عالی
انگری برد استاروارز جدید(2) »»»» عالی
و بازیهای ضعیفتر »»»» عالی و بدون لگ
تمامی بازی های قید شده نصب شده و اجرا شده و بصورت عالی اجرا شده و فقط در آسفالت 8 در تنظیمات high اجازه نخواهید داشت.
تمامی بازیها قابل ارسال به حافظ جانبی اس دی بوده بجز دد اسپیس حتی دیتاها نیز move to sd cad شدند.
تمامی فیلمها با هر کیفیتی عالی اجرا و نمایش داده شدند
انواع نرم افزار ها تست و بدون مشکل اجرا گردید.
عملکرد وای فای و آنتن سیم کارت های آن در حد عالی و خیلی خوب
صدا در حد خیلی خوب و خوب
عمکرد otg و تست آن با هارد 1ترا و موس و کیبورد و پد گیم انجام گردید و مشکل خاصی مشاهده نشد و اوکی بود.(گفتنیست حتی روت هم نمیخواست فقط نرم افزار یو اس بی استیک رو نصب کنید)(چون آندرویدش بالاتر از 4 هست نیازی به روت نیست برای بالا آوردن و شناخت otg)
گفتنیست تبلت حتی نیاز به روت ندارد و تمامی این تست ها و تجربیات بدون روت انجام گرفته است.
از نظر من در این رنج قیمت و هم رده خود، بهترین تب میباشد و با تب های دیگر در این رنج قیمت قابل مقایسه نیست.
با تشکر از همه مشکلی بود در خدمتیم.
با سپاس از سایت
یاسی اس 30

yasi_s30
25-04-2014, 03:50
دوستان فقط یه سوال کسی تونسته این تلتو بدون مشکل روت کنه؟(ممنون میشم کمکم کنین)
asus memo pad hd7 dual sim me175
و اینکه گیم پد رو وصل میکنم روشن میشه ولی توی چه بازی تاحالا امتحان کردین و برای فیفا14 چطور میشه این کارو کرد و با چه نرم افزار یا گیم پدی.
من تقریبا همه نرمافزارارو تست کردم نشد که بعضیاش الته روت میخواست؟!!!!!!:n03:

ali.reihani
26-04-2014, 13:53
از خود شما ها که این تبلت رو دارید میپرسم!
fonepad بهتر نبود؟؟

yasi_s30
26-04-2014, 17:25
کسی میتونه بگه asus meo pad hd7 dual sim me175kg رو چطور میشه روت کرد؟؟؟
هر کاری میکنم با هر نرم افزاری نمیشه؟؟!!! برای استفاده از نرم افزار siatex میخوام که روت می خواد برای تعرف گیم پد توی همه بازی ها از جمله فیفا14
تورو خدا یعنی کسی نیست کمکمون کنه!

saied.1992
26-04-2014, 21:14
کسی میتونه بگه asus meo pad hd7 dual sim me175kg رو چطور میشه روت کرد؟؟؟
هر کاری میکنم با هر نرم افزاری نمیشه؟؟!!! برای استفاده از نرم افزار siatex میخوام که روت می خواد برای تعرف گیم پد توی همه بازی ها از جمله فیفا14
تورو خدا یعنی کسی نیست کمکمون کنه!

من تبلت asus memo pad hd7 173X خودمو با این برنامه روت کردم
امیدوارم رو تبلت شما هم جواب بده

بعد از نصب برنامه و روت کردن، دستگاه رو ریستارت کنید

yasi_s30
28-04-2014, 17:55
با فاراموت روت نمیشه داداش
کلاً فرق داره با me173
کسی نیست کمک کنه درباره روت کردن asus memo pad hed7 me175kg

Sir_Pic
28-04-2014, 19:22
با فاراموت روت نمیشه داداش
کلاً فرق داره با me173
کسی نیست کمک کنه درباره روت کردن asus memo pad hed7 me175kg

از motochoper استفاده کن حتما جواب خواهد داد

pershianix
05-05-2014, 15:59
بالاخره مشکل otg در memopad 173x حل شد یا نه؟ پس این آپدیتی که قولشو داده بودند نیومد؟ کسی خبر نداره کی کیاد؟

sadra6052
14-05-2014, 10:01
اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن

bahareh_bus
14-05-2014, 23:30
اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن

تبلت بنده هم چنین مشکلی رو داره. مشکلی که جدیدآ با این تبلت برخورد کردم اینه که شارژ تبلت از 100 تا 30 درصد به صورت نرمال و طبیعی کاهش پیدا میکنه (فرضآ به ازای هر 3-4 دقیقه 1 درصد کم میکنه) اما از 30 تا صفر رو به سرعت شارژ از دست میده و در کمتر از یک ربع تبلت خاموش میشه!!!

تصحیح : دوستانی که مشکل تخلیه سریع باتری دارن نگران نباشن چون ایراد از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ نصب شده روی تبلت هست! شما اگه باتری رو فول شارژ کنید بعد شروع به پخش ویدئو کنید به صورت کاملآ نرمال و یکنواخت به ازای هر 3 دقیقه و 30 ثانیه یک درصد از شارژ باتری کم میشه تا زمانی تبلت خاموش بشه. (تبلت بنده بعد از 10 ساعت و 30 دقیقه پخش مداوم یک فایل ویدئویی 720 با میزان نور 50 درصد خاموش شد) حالا اگه شما بعد از فول شارژ به صورت میانگین روزی 2-3 ساعت از تبلت استفاده کنید زمانی که شارژ تبلت به کمتر از 30 درصد برسه به یکباره شارژ باقیمانده در زمان کوتاهی مصرف میشه مثلآ کمتر از 20 دقیقه! اما مشکل از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ بوده که به اشتباه میزان باقیمانده رو 30 درصد نمایش داده و میزان واقعی بسیار کمتر از این مقدار بوده. اینطور به نظر میرسه که نرم افزار تخمین شارژ کالیبره نیست و در استفاده های پیاپی هر بار به میزان یکی دو درصد خطا ایجاد میشه که در نهایت بعد از گذشت چند روز میزان خطا بالا میره و به 10-20 درصد میرسه!

sadra6052
15-05-2014, 11:32
حالا به نظرت ببرم گارانتی جوابم رو می دن چون باید به یه مغاره بدم که اون برام بفرسته گارانتی در ضمن ۳ ماه دیگه گارانتی داره

bahareh_bus
15-05-2014, 13:35
حالا به نظرت ببرم گارانتی جوابم رو می دن چون باید به یه مغاره بدم که اون برام بفرسته گارانتی در ضمن ۳ ماه دیگه گارانتی داره

این تبلت برخلاف ظاهر گول زننده اش کلآ کیفیت ساخت پایینی داره و بروز این گونه مشکلات ناشی از ایرادات کارخانه ای هست. میل خودته که بفرستی یا نه.

sadra9074
23-05-2014, 11:57
کسی نمی دونه چرا همیشه ۵۰ درصد از رم پره .از روز اول که گرفتم همین جوری بوده حتی زمانی که تبلت تازه روشن میکنی هم حدودا ۵۰ درصد پره؟:n13:

bahareh_bus
23-05-2014, 12:52
کسی نمی دونه چرا همیشه ۵۰ درصد از رم پره .از روز اول که گرفتم همین جوری بوده حتی زمانی که تبلت تازه روشن میکنی هم حدودا ۵۰ درصد پره؟:n13:

انتظار داری وقتی تبلت روشن میشه 90 درصد رم خالی باشه؟!!!

147369258
23-05-2014, 16:58
آقا تو رو خدا یکی بگه برای روت این دستگاه لعنتی چیکار باید کرد .یک هفته هستش دارم میگردم . لطفا کمک کنید .asus memo pad hd7 me175kg

Armani2
24-05-2014, 19:22
آقا تو رو خدا یکی بگه برای روت این دستگاه لعنتی چیکار باید کرد .یک هفته هستش دارم میگردم . لطفا کمک کنید .asus memo pad hd7 me175kg
با نرم‌افزار فراما روت مثل آب خوردن روت میشه :n26::n23:

Armani2
24-05-2014, 19:25
این تبلت برخلاف ظاهر گول زننده اش کلآ کیفیت ساخت پایینی داره و بروز این گونه مشکلات ناشی از ایرادات کارخانه ای هست. میل خودته که بفرستی یا نه.
نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره هرچقدر پول بدی آش میخوری !!!

147369258
29-05-2014, 13:04
با نرم‌افزار فراما روت مثل آب خوردن روت میشه :n26::n23:

با کدام ورِژن از فراما لطفا لینک دانلود برام بزار .:n16:

Sir_Pic
29-05-2014, 13:43

آخرین ورژن رو از سایت فارسروید دانلود کنید

Sent from my Asus Memopad using tapatalk 2

Armani2
29-05-2014, 13:49
آخرین ورژن دانلود کن توضیحات برنامه داخل انجمن xda هست

Molecule
29-05-2014, 16:48
سلام منم 500 تومن بیشتر ندارم راهی نیست جنس چینی نخرم ؟ یا اینکه برم همون چینیو بخرم خودمو خلاص کنم (تبلت پیر گاردین همه چی میخوره 350 هم قیمتشه) برا من مهمه که حداقل تو فاصله 15 متری وای فای رو جواب بده صفحات وب رو خوب باز کنه و هنگم نکنه :D من memo pad me173 رو قیمت کردم 570 میگن اینجا

Armani2
29-05-2014, 17:08
سلام منم 500 تومن بیشتر ندارم راهی نیست جنس چینی نخرم ؟ یا اینکه برم همون چینیو بخرم خودمو خلاص کنم (تبلت پیر گاردین همه چی میخوره 350 هم قیمتشه) برا من مهمه که حداقل تو فاصله 15 متری وای فای رو جواب بده صفحات وب رو خوب باز کنه و هنگم نکنه :D من memo pad me173 رو قیمت کردم 570 میگن اینجا
مدل 8گیگ تبلتو بگیر سخت افزاری پایین تره ولی از چینی بهتره!

147369258
30-05-2014, 03:50
آخرین ورژن دانلود کن توضیحات برنامه داخل انجمن xda هست
نه آقا آخرین ورژن رو دانلود کردم روت نشد ارور ۰۶ میده کار خاصی باید بکنم ؟

G.R.E.E.N
30-05-2014, 12:40
سلام
قیمت تبلت ASUS Memo Pad ME173X HD
8 گیگ و 16 گیگش چنده؟
با گارانتی و بدون گارنتی
ممنون

sarah333
30-05-2014, 14:49
با سلام
ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب سولات منو بده
1.میشه منو راهنمایی کنید چطور برنامه های این تبلت رو روی حافظه جانبیش نصب کنم.2آیا این امکان هست که همه بازی ها در یک فایل قرار بگیره و هرکدوم جدا جدا آیکنش روی صفحه برنامه ها ظاهر نشه3.uninstall کردن برنامه ها در این تبلت از کجا و چطور انجام میشه.4.از کجا می تونم یک اطلاعات کلی در مورد نصب و اجرا و یا خذف یک برنامه از روی این تبلت اطلاعات به دست بیارم

Armani2
30-05-2014, 14:58
نه آقا آخرین ورژن رو دانلود کردم روت نشد ارور ۰۶ میده کار خاصی باید بکنم ؟
بعد از نصب برنامه فراماروت روی گزینه install superSU بزن بعدش برنامه superSU نصب میشه که مدیرت روت دستگاه با این برنامه هست
تبلت من که با این برنامه راحت روت شد مشکل کار شما کجاست متاسفانه نمیدونم

Armani2
30-05-2014, 15:11
با سلام
ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب سولات منو بده
1.میشه منو راهنمایی کنید چطور برنامه های این تبلت رو روی حافظه جانبیش نصب کنم.2آیا این امکان هست که همه بازی ها در یک فایل قرار بگیره و هرکدوم جدا جدا آیکنش روی صفحه برنامه ها ظاهر نشه3.uninstall کردن برنامه ها در این تبلت از کجا و چطور انجام میشه.4.از کجا می تونم یک اطلاعات کلی در مورد نصب و اجرا و یا خذف یک برنامه از روی این تبلت اطلاعات به دست بیارم
1.اگه منظور شما نصب برنامه روی مموری کارت هست که اندروید اجازه این کارو به صورت پیش فرض نمیده
2.؟؟؟
3,4. Menuکلیک setting کلیک Apps کلیک روی برنامه مورد نظر Uninstall حذف

147369258
31-05-2014, 01:05
بعد از نصب برنامه فراماروت روی گزینه install superSU بزن بعدش برنامه superSU نصب میشه که مدیرت روت دستگاه با این برنامه هست
تبلت من که با این برنامه راحت روت شد مشکل کار شما کجاست متاسفانه نمیدونم
شما خا طر جمعی تبلت تون memopad me-175kg هستش آخه همه دنبال روت این مدل هستن بعد شما میگید که با فراما اینو روت کردین . یا ما نمیتونیم با فراما کار کنیم یا شما تبلتتون یه چیز دیگه هستش.!!!!:n13:

147369258
31-05-2014, 01:10
یه اهل فن بیاد بگه ما چیکار کنیم این دستگاه روت بشه (memopad me-175kg) البته اگه کمکی میکنه مدل ۴ گیگ رو خریدم.:n16:

Armani2
02-06-2014, 14:36
شما خا طر جمعی تبلت تون memopad me-175kg هستش آخه همه دنبال روت این مدل هستن بعد شما میگید که با فراما اینو روت کردین . یا ما نمیتونیم با فراما کار کنیم یا شما تبلتتون یه چیز دیگه هستش.!!!!:n13:
اینجا تاپیک me173x هست صفحه اول نگاه کن:n02:

147369258
06-06-2014, 23:56
اینجا تاپیک me173x هست صفحه اول نگاه کن:n02:
اوکی گرفتم حالا اگه میشه بگید این چینی اشغال چطوری روت میشه؟:n22:

tohidrl
15-06-2014, 21:48
عزیز منم مشکله تورو دارم دقیقا همین تبلتو دارم و دنباله روت شمارمو مینویسم توی وایبر یا وات ساپ پی ام بده بهم ۰۹۳۵۶۱۷۳۵۸۱

tohidrl
15-06-2014, 21:51
منم مثل تو همین مشکلو دارم همین تبلتو دارم و در به در دنباله روش روتشم شمارمو مینویسم توی وایبر یا واتساپ پی ام بده 09356173581

Armani2
18-06-2014, 00:44
خیلی سرچ کردم فهمیدم مدل سیم کارت خور تاحالا روت نشده
نماز شب میخونی برا روت شدنش دعا کن:n10:

thetrader
18-06-2014, 01:46
به نظرتون این مدل برای بازی های سنگین مناسبه.

rahman4
22-06-2014, 12:33
اپدیت جدید واسه تبلت اومده[emoji3]

rahman4
22-06-2014, 12:47
ظاهرآ چیز خاصی بهش اضاف نشده! فقط چیزی که من مشاهده کردم فکس کردن ناتفکشن که قبلاً با باز کردن برنامه ای تقریبا غیر قابل مشاهده میشد.

saied.1992
22-06-2014, 19:50
اپدیت جدید واسه تبلت اومده[emoji3]

OTG اضافه نشد دوست عزیز؟؟؟

rahman4
23-06-2014, 02:56

والا من كابلشو ندارم! فردا جور ميكنم ی تست میگیرم،، دوستان کسی تست نکرده؟؟!!

rahman4
23-06-2014, 10:52

چک کردم نتیجه منفی [emoji20]

saied.1992
23-06-2014, 10:56
چک کردم نتیجه منفی [emoji20]

داداش خیلی ممنون ... پس کی میخواد این مشکل حل بشه من نمیدونم :-(

Armani2
24-06-2014, 00:32
داداش خیلی ممنون ... پس کی میخواد این مشکل حل بشه من نمیدونم :-(
OTG مربوط میشه به سخت افزار که متاسفانه این تبلت پشتیبانی نمیکنه:n27:

ulsss
25-06-2014, 01:29
برای otg این محصول باید از کابل خاصی بنام y-otg استفاده کنید.
otg سخت افزاری هست که این تبلت نداره بجاش از کابل y-otg استفاده کنید درست میشه.

delpiero107
28-06-2014, 07:42
بچه ها هنوز نسخه جدید اندروید واسه تبلت نیومده؟

Armani2
30-06-2014, 18:44
بچه ها هنوز نسخه جدید اندروید واسه تبلت نیومده؟

نه ورژن آخرش همون 4.2.2 هست

komodx
01-07-2014, 18:22
تبلت بنده هم چنین مشکلی رو داره. مشکلی که جدیدآ با این تبلت برخورد کردم اینه که شارژ تبلت از 100 تا 30 درصد به صورت نرمال و طبیعی کاهش پیدا میکنه (فرضآ به ازای هر 3-4 دقیقه 1 درصد کم میکنه) اما از 30 تا صفر رو به سرعت شارژ از دست میده و در کمتر از یک ربع تبلت خاموش میشه!!!

تصحیح : دوستانی که مشکل تخلیه سریع باتری دارن نگران نباشن چون ایراد از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ نصب شده روی تبلت هست! شما اگه باتری رو فول شارژ کنید بعد شروع به پخش ویدئو کنید به صورت کاملآ نرمال و یکنواخت به ازای هر 3 دقیقه و 30 ثانیه یک درصد از شارژ باتری کم میشه تا زمانی تبلت خاموش بشه. (تبلت بنده بعد از 10 ساعت و 30 دقیقه پخش مداوم یک فایل ویدئویی 720 با میزان نور 50 درصد خاموش شد) حالا اگه شما بعد از فول شارژ به صورت میانگین روزی 2-3 ساعت از تبلت استفاده کنید زمانی که شارژ تبلت به کمتر از 30 درصد برسه به یکباره شارژ باقیمانده در زمان کوتاهی مصرف میشه مثلآ کمتر از 20 دقیقه! اما مشکل از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ بوده که به اشتباه میزان باقیمانده رو 30 درصد نمایش داده و میزان واقعی بسیار کمتر از این مقدار بوده. اینطور به نظر میرسه که نرم افزار تخمین شارژ کالیبره نیست و در استفاده های پیاپی هر بار به میزان یکی دو درصد خطا ایجاد میشه که در نهایت بعد از گذشت چند روز میزان خطا بالا میره و به 10-20 درصد میرسه!

سلام داداش ممنون که انقدر وقت گذاشتی به نتیجه رسیدی بعد هم واسه ما نوشتی خیلی :n16:گلی. یه لطفی بکن بگو راه حل چیه ؟ تجربت چی میگه من وقتی شارژش خالی میشه دیگه شارژم نمیشه باهیچ کابل و شارژری یا منبع شوک میدم بعد بالا میارم اندروید رو روز از نو روزی از نو !!!!!!!!!! بچه ها کسی میدونه چکار باید کرد با این مشکل؟کم مونده بود برم باطری بخرمااا !!!

Core
01-07-2014, 18:38
از دوستان کسی جایی سراغ داره LCD این تبلت رو تعویض کنه. LCD شکسته هست اما تاچ به خوبی کار میکنه.
گارانتی تماس گرفتم فرمودند بیش از 400 هزار تومان هزینه ی تعویضش هست.

komodx
01-07-2014, 19:08
از دوستان کسی جایی سراغ داره LCD این تبلت رو تعویض کنه. LCD شکسته هست اما تاچ به خوبی کار میکنه.
گارانتی تماس گرفتم فرمودند بیش از 400 هزار تومان هزینه ی تعویضش هست.
lcd شو بگیر بیار من برات عوض میکنم تهران حوالی سپاه

HGH 878
03-07-2014, 10:35
سلام دوستانی که میخوان این تبلت رو روتش کنن.من امروز موفق شدم.
اسم نرم افزارم تا عصر براتون میذارم.

Core
03-07-2014, 20:21
lcd شو بگیر بیار من برات عوض میکنم تهران حوالی سپاه
دوست عزیز LCD این مدل رو باید از کجا تهیه کنم؟
فکر کنم مشکل اصلی پیدا کردن LCD این مدل باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

yadegare_behesht
07-07-2014, 16:13
سلام دوستانی که میخوان این تبلت رو روتش کنن.من امروز موفق شدم.
اسم نرم افزارم تا عصر براتون میذارم.

با چه برنامه ای روت کردید؟

لگ پیدا نکرد؟

GHAGHALEELEE
11-07-2014, 17:40
سلام بچه ها من یک تبلت فقط برای وقتهایی که بیرون هستم برای تماشای فیلم میخوام و نمیخوام هم زیاد هزینه کنم.نظرم روی این تبلت بود ولی دیدم خیلی ها به مشکل خوردن و امار مراجعه به گارانتی برای محصولات ایسوی (لااقل مدلهای ارزانتر) چند برابر شرکتهای دیگر بود و یکی دیگر اینکه با مرور زمان هم این تبلت خیلی بیشتر از مدلهای دیگر شرکتها به مشکلاتی برخورده.حالا میخواستم با شماهایی که این تبلت رو دارید مشورت کنم ، از خیر این محصول بگذرم برم lenovo a1000 رو بگیرم (البته این دو محصول چه از نظر قیمت و چه امکانات در یک رده نیستند ولی تو مدلهای ارزان قیمت لااقل از مدلهای چینی گمنام مطمئن تر هستند) یا همین محصول رو بگیرم ؟ مرسی

Nimus
14-07-2014, 16:08
سلام بچه ها من یک تبلت فقط برای وقتهایی که بیرون هستم برای تماشای فیلم میخوام و نمیخوام هم زیاد هزینه کنم.نظرم روی این تبلت بود ولی دیدم خیلی ها به مشکل خوردن و امار مراجعه به گارانتی برای محصولات ایسوی (لااقل مدلهای ارزانتر) چند برابر شرکتهای دیگر بود و یکی دیگر اینکه با مرور زمان هم این تبلت خیلی بیشتر از مدلهای دیگر شرکتها به مشکلاتی برخورده.حالا میخواستم با شماهایی که این تبلت رو دارید مشورت کنم ، از خیر این محصول بگذرم برم lenovo a1000 رو بگیرم (البته این دو محصول چه از نظر قیمت و چه امکانات در یک رده نیستند ولی تو مدلهای ارزان قیمت لااقل از مدلهای چینی گمنام مطمئن تر هستند) یا همین محصول رو بگیرم ؟ مرسی

سلام اگه نمیخواین اینو بگیرید اگه a1000 رو هم بگیرین خیلی افتضاحه و بهتون میگم که ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمشو بگیرید

ierajsat
14-07-2014, 18:54
سلام
تبلتم روی لوگوی ایسوز هنگ کرده و بالا نمیاد
لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

GHAGHALEELEE
15-07-2014, 14:31
سلام اگه نمیخواین اینو بگیرید اگه a1000 رو هم بگیرین خیلی افتضاحه و بهتون میگم که ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمشو بگیرید
اخه فون پد هم ایسوز هست دیگه.

Nimus
15-07-2014, 17:52
اخه فون پد هم ایسوز هست دیگه.

باشه ایسوس مگه چی هست من خودم دارمش واقعا CPU فوق العاده هست و تمام بازی های قدرتمندو اجرا میکنه و مطمئن باشین با این قیمت دارین یه تبلت یه تومنی میخرین

GHAGHALEELEE
15-07-2014, 18:27
باشه ایسوس مگه چی هست من خودم دارمش واقعا CPU فوق العاده هست و تمام بازی های قدرتمندو اجرا میکنه و مطمئن باشین با این قیمت دارین یه تبلت یه تومنی میخرین

اقا مرسی که وقت میگذارید و کمک میکنید
حرف شما درست هست من هم از امکاناتی که میده خیلی خوشم میاد مشکلم همونطور که تو پستم گفتم گارانتی رفتن چندین برابر محصولات ایسوس نسبت به مارکهای دیگه بود.
شما الان چند وقته محصولتون رو خریدید ؟ مشکلی توی این مدت نداشتید ؟ گارانتی هم مهمه که سازگار باشه یا ویستا یا الماس یا سریر ؟

Nimus
15-07-2014, 18:36
اقا مرسی که وقت میگذارید و کمک میکنید
حرف شما درست هست من هم از امکاناتی که میده خیلی خوشم میاد مشکلم همونطور که تو پستم گفتم گارانتی رفتن چندین برابر محصولات ایسوس نسبت به مارکهای دیگه بود.
شما الان چند وقته محصولتون رو خریدید ؟ مشکلی توی این مدت نداشتید ؟ گارانتی هم مهمه که سازگار باشه یا ویستا یا الماس یا سریر ؟

سلام خواهش میکنم ولی من یه ساله که این تبو دارم تنها چیزی که تو این تب نبود مشکل بود!
گارانتی من هم اواژنگ هست که واقعا عالیه من تا به حال با این گارانتی مشکلی نداشتم