مشاهده نسخه کامل
: ۱۰۰۰ نکته، راهکار، کمک و کلک(!) برای Skyrim ( لبه آسمان)
edwardsvsnc
29-08-2013, 19:40
سلام دوستان.اینجا برای بازی Skyrim نکته ها و چیزیایی که در حین بازی کردن یاد گرفتید رو قرار بدید تا همه استفاده کنند! بیاید اینجا برای Skyrim یک راهنمای کامل بسازیم و ۱۰۰۰ یا بیشتر نکته برای پیشبرد بازی بگذارید! ایده این تایپک از : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به ذهن من رسید، امیدوارم استقبال بشه.ممنون.
edwardsvsnc
29-08-2013, 19:54
1- وقتی مشعل به دست دارید، قفل ها زودتر باز می شوند!*2- می تونید به follower هاتون بگید دزدی کنند و یا قفلی رو باز کنند! *3- پول مغازه دار ها هر 48.ساعت رفرش می شه.*4- جسد های زنده شده نُرد ها ( اون اسکلت ها) توی معابد، نسبت به جادوی آتش حساس اند و با جادوی undead می تونید اونا رو فراری بدید.* now please help and continue this list andtry and make a 1000!*
من تونستم یه بار 3 تا یار بگیرم یکی که از قبل داشتم بعد یه زنه ای از darkbrothehood بم ملحق شد بعد تو اخرین dlc dragonborn یه darkelf بود که 5 تا فک کنم quest انجام دادم هر بار هم 5000 سکه میگرفت ازم که ماموریتو انجام بدم و هربار یه تیکه ارمور میداد اخرش هم بهتون بی چونو چرا ملح میشد فقط اکثرا با هم جنگشون میشه مواظب باشید :دی
دوست عزیز برای این بازی تاپیک وجود داره و بهتره که اینگونه مسایل رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
Elder Scrolls V: Skyrim
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.