ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چشمک زدن مانیتور بعد از نصب ویندوز

kayvanit
29-08-2013, 11:27
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

داستان از اونجایی شروع شد که ما یه کامپیورتر قدیمی ( کیس ) آوردیم سرو سامون بدیم . رو خودش ویندوز xp نصب بود ولی خیلی مشکل داشت و موقع نصب نرم افزار ارور میداد و ...

بعد ما رفتیم ویندوز xp sevies pack 2 رو نصب کردیم تمام مراحل نصب تموم شد ولی وقتی میخواد صفحه دسکتاپ رو بیاره و کار تموم بشه صفحه دسکتاپ میاد ولی نه تنها هیچ آیکون و

نوار پایین و رو نداره بلکه راست کلیک هم نمیشه بکنی فقط همون چمن زار سرسبز رو میبینی! و بد تر از این اینه که بعد از چند ثانیه کل صفحه میره و در این حالت مانیتور فقط چراغ پایینش

چشمک میزنه هر چی ریستارت کردم همینطوری میشه ! :n03::n13::n08:حالا من چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی جامع و کامل کنید

با تشکر از همه

saeed_136915
29-08-2013, 12:18
سلام
موقعی که چشمک میزنه کابل مانیتور رو به یه خروجی دیگه کارت گرافیک وصل کنین ببینین تصویر داره یا نه.

kayvanit
29-08-2013, 15:05
با تشکر از شما

کاری که گفته بودید رو انجام داده بودم حتی با یک ال سی دی دیگه هم امتحان کردم ولی نشد که نشد . اگه راه حل دیگه ای هست ممنون میشم بگید.

saeed_136915
29-08-2013, 15:15
اگه میتونین ویندوز رو عوض کنین.

mehdisarvari
29-08-2013, 17:47
مطمئن باش ويروسيه ..اگه مشكلي نيست هاردتو كلا فرمت كن ..دوباره ويندوز نصب كن ..ولي اينبار يه ويندوز ديگه

kayvanit
30-08-2013, 13:55
با تشکر

وارد حالت سیف مد شدم تمام فایل های درایو هارو کلا کات و پیست کردم روی فلش مموری و تک تک درایو هارو تو همون سیف مد فرمت کردم و ویندوز رو دوباره نصب کردم حتی در دو حالت fat 32 و ntfs هم امتحان کردم ولی نشد که نشد در ضمن اون فایلارو هم اسکن کردم ویروسی نبودن .:n09:

واقعا دیگه اعصابمو ریخته به هم این کیس ! :n27::n29::n23::n13:

اگه راه حل دیگه ای هست ...

mehdisarvari
30-08-2013, 20:20
همين كه ميگي صفحه دسكتاپ مياد ولي بعد از چند ثانيه صفحه سياه ميشه مانيتور چشمك ميزنه همين همه رو گيج كرده:n02:
حالا اگه ميخواي آيكون هات بياد كنترل +آلت +ديليت رو با هم بگير بعد از بالا روي فايل بعد ران كيليك كن بعد بزنexplorer.exe
بعد اينتر بزن...اگه ميتوني رزولوشن مانيتورتو تغيير بده شاد ديگه خاموش نشد