maxor
28-08-2013, 16:43
سلام دوستان
یه کارت شبکه TP LINK TL-WN951N v1.0
برام اوردن سالم از رو کیس باز شده فقط درایور همراهش نبود
منم از سایت tp link اخرین ورژن درایور رو دانلود کردم از این ادرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان نصب یه ارور میده و فقط درایور رو نصب میکنه و اون برنامه ای که باهاش تنظیمات این کارتها رو انجام میده نصب نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودم نرم افزار رو از رو سی دی درایور یه کارت دیگه نصب کردم. کارت رو شناسایی نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرم کارت شناسایی شده و مشکلی نداره فقط برنامه ای ندارم که باهاش کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو ویندوز 7 32 و 64 بیت امتحان کردم همین جوریه حتی درایور ورژن قبل هم امتحان کردم جواب نداد.
ممنون میشم راهنمایی کنین من چیکار کنم.
یه کارت شبکه TP LINK TL-WN951N v1.0
برام اوردن سالم از رو کیس باز شده فقط درایور همراهش نبود
منم از سایت tp link اخرین ورژن درایور رو دانلود کردم از این ادرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان نصب یه ارور میده و فقط درایور رو نصب میکنه و اون برنامه ای که باهاش تنظیمات این کارتها رو انجام میده نصب نمیشه
خودم نرم افزار رو از رو سی دی درایور یه کارت دیگه نصب کردم. کارت رو شناسایی نمیکنه.
به نظرم کارت شناسایی شده و مشکلی نداره فقط برنامه ای ندارم که باهاش کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو ویندوز 7 32 و 64 بیت امتحان کردم همین جوریه حتی درایور ورژن قبل هم امتحان کردم جواب نداد.
ممنون میشم راهنمایی کنین من چیکار کنم.