ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نـظـر شـما در مــورد خــرید لـپ تـاپ HP ENVY DV6-7214NR

Alireza-Khan
27-08-2013, 21:30
سلام به همه ی دوستای گلم ... :n12:

آقا من تصمیم گرفتم HP ENVY DV6-7214NR بخرم . تنها مشکلی که داره هارد 750GB هست که من از اون لحاظ مشکلی ندارم . اینم کانفیگش :

CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3630QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 750 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): W8
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Blu R

بعلاوه اینکه صفحش Full HD هستش و کیبوردشم بک لایت داره ؛ سه تا پورت USB3 یدونه USB2 ؛ فینگر پرینتم که داره ! در کل من خوشم اومده و لپ تاپ قوی هستش ! قیمتشم 3,800,000 ! گرون که هست ولی چه کنیم دیگه ! وضع همینه !

» نـظــر شــمـا چــیـه ؟!

Capital
28-08-2013, 00:00
سلام به همه ی دوستای گلم ... :n12:

آقا من تصمیم گرفتم HP ENVY DV6-7214NR بخرم . تنها مشکلی که داره هارد 750GB هست که من از اون لحاظ مشکلی ندارم . اینم کانفیگش :

CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3630QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 750 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): W8
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Blu R

بعلاوه اینکه صفحش Full HD هستش و کیبوردشم بک لایت داره ؛ سه تا پورت USB3 یدونه USB2 ؛ فینگر پرینتم که داره ! در کل من خوشم اومده و لپ تاپ قوی هستش ! قیمتشم 3,800,000 ! گرون که هست ولی چه کنیم دیگه ! وضع همینه !

» نـظــر شــمـا چــیـه ؟!
دوست عزیز من یه چیز به شما میگم اونم اینکه با این پولی که داری میتونین لپ تاپ n550jv رو بگیرین که دلایلش هم اینه که اولا سی پی یو n550jv از نسل چهارم اینتل هست اما این مدل از نسل سوم هست همچنین سی پی یو این مدل خیلی قویتر و پرسرعت تر هست و همچنین دارای مصرف کمتری هست و از نطر کارت گرافیک هم باید بگم که گرافیک GT 750M قویتر از 650M هست و بازی ها رو روانتر اجرا میکننه و همچنین N550 دارای صفحه نمایش FULL HD و دارای سه پورت USB 3.0 هست و در اخر اینکه این مدل لمسی هست.

Alireza-Khan
28-08-2013, 03:06
ممنونم علی جان . ولی باید قبول کرد که اگه شما اینجوری میگید اینهمه جلوتره ولی قیمت یکی هست ! اینم دلیل داره . اصولا نباید یک لپ تاپ صفحه لمسی با مدل مشابهش تفاوت قیمت نداشته باشه ! از نظر طراحی واقعا از 7214 عقبه . من ASUS دیدم واقعا عقبه از HP ! نه فینگر پرینت داره ! نه سیستم صوتیش مثه HP هست ( Beats ) و اکثرا باتریاش 4 سلولی هستن !

Alireza-Khan
28-08-2013, 03:07
به نظرتون اگه تا مهر ماه صبر کنم قیمتا تغییر میکنه ؟

Alireza-Khan
28-08-2013, 03:18
همچنین اینکه این کانفیگایی که وارد ایران شده همشون DOS هستن ! سی پی یو که خیلی سرتر نیست ! یه کارت گرافیکش کلاس 1 هست که اونم مشکل داغ کردنو بش اضافه کنیم جز دردسر چیزه دیگه نداره ! GT650 کارت گرافیک ضعیفی نیست !
الان مسئله اینه من از صفحه لمسی میترسم ! بعدا مشکل درست میکنه و دلیل داره که اینجوری هم قیمته با مدلای مشابهش ! این یک ...
دو اینکه بلوری نداره ! سه اینکه پورت USB2 نداره ! سه اینکه فینگر پرینت نداره ! چهار اینکه باتریش 4 سلولی هست ! پنج اینکه بیتس نیست سیتم صوتیش ! شش اینکه طراحی جالبی نداره !

به نظرت اگه 7214 رو بگیرم پشیمون میشم ؟!

Capital
28-08-2013, 16:24
ممنونم علی جان . ولی باید قبول کرد که اگه شما اینجوری میگید اینهمه جلوتره ولی قیمت یکی هست ! اینم دلیل داره . اصولا نباید یک لپ تاپ صفحه لمسی با مدل مشابهش تفاوت قیمت نداشته باشه ! از نظر طراحی واقعا از 7214 عقبه . من ASUS دیدم واقعا عقبه از HP ! نه فینگر پرینت داره ! نه سیستم صوتیش مثه HP هست ( Beats ) و اکثرا باتریاش 4 سلولی هستن !
دوست عزیز یه چیزی میگم که امیدوارم ناراحت نشین اما ما انسانها کلا عادت داریم که از همه چیز ایراد بگیریم و همچنین اینکه نیمه خالی لیوان رو نگاه کنیم.ببینید دوست عزیز من در روز به خیلی ها مشاوره میدم که چجور لپ تاپی بگیرند پس یقینا با انواع و اقسام برندها کار کردم و در مورد سخت افزار خیلی تحقیقات داشتم اما میتونم الان یه چیزی رو بهتون به شرط بگم اونم اینکه شاید یه زمانی HP جلوتر از ASUS بود اما الان واقعا ASUS هم از لحاظ کارکرد و هم کیفیت طراحی و ساخت بالاتر از HP هست البته اینم بگم که HP هم برند خیلی خوبیه اما با وجود ASUS عقب تر هست و یه چیزی هم بگم اونم اینکه شما اگه یه مقدار تو گوگل جستجو کنید تفاوت باتری لیتیوم پلیمری با لیتیوم یونی را پیدا میکنید پس یه باتری 4 سلولی لیتیوم پلیمری قدرت زیادی داره و این دلیل نمیشه که چون قیمتش مناسبه پس یه مشکلی داره به فرض مثال الان یه سونی با کانفیگ خیلی ضعیف تر از این HP یا ایسوس گرونتره پس باید بگیم که چون HP ارزونتره پس بدرد نمیخوره البته در اخر اینو هم بگم که نظر هر کسی برای خودش محترمه اما من قصدم این بود که شما رو اگاه کنم که اگه روزی یه لپ تاپ با کانفیگ ضعیف تر گرفتین به خاطر قدرت و سرعت کمتر حسرت بخورین و یه چیزی هم بگم که اگه باز هم حرف من رو قبول ندارین از دوستان دیگه که استاد هستند مثل جناب NOR بپرسین و یا در کل برین تو کلوب این مدل و از کسانی که دارن بپرسین و همچنین اینکه عکس هاشو هم ببینید که گفتین که زیبا نیست که این اصلا تایید نمیشه و همچنین اینکه مثلا اگه لپ تاپی USB 2.0 نداشته باشه چه اتفاقی میفته؟.اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza-Khan
28-08-2013, 21:40
دوست عزیز حق با توئه ولی باید قبول کرد که اچ پی 7214 هم بلوری داره ، هم فینگر پرینت ، هم هاردش 7200 rpm هست و هم گرافیک 650 تفاوت آنچنانی با 750 نداره و در بعضی موارد جلوتر از 750 هست ! و اینکه رم DDR5 داره ! همچنین باید اینم قبول کنیم که صفحه لمسی اونم برای اولین بار رو یه همچین لپ تاپی خریدش ریسکه ! اونم با این وضع گارانتی تو ایران ! کسی که لپ تاپ بخواد دیگه نباید پی صفحه تاچ باشه ! تاچ اسکرین میخواد یه All in One بره بگیره ! لپ تاپ با صفحه لمسی هنوز جا نیفتاده و برای ما ایرانی ها تو این برهه خریدنش ریسکه واقعا ! در ضمن ویندوز 8 اورجینال رو 7214 هست و سیستم صوتی قوی تری هم داره ! فقط پردازندش نسل چهار هست که 3630 حالا حالا ها سر هست و آدم پشیمون نمیشه از خریدش ! حرفام تا چه حدی قابل قبول بود ؟ :n12:

Alireza-Khan
28-08-2013, 22:01
بنچ مارک کارت های گرافیک ! تفاوتشو ببینین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنچ مارک پردازنده رو توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از لحاظ قدرت گرافیک و پردازنده میشه گفت خیلی کم جلو هست ! در حالیکه از نظر هارد دیسک و بلوری و صوتی و فینگر پرینت و ویندوز اورجینال و یک مقداری هم طراحی ( به نظر من البته ) از 7214 عقبه ! درسته ؟

Capital
28-08-2013, 22:04
دوست عزیز حق با توئه ولی باید قبول کرد که اچ پی 7214 هم بلوری داره ، هم فینگر پرینت ، هم هاردش 7200 rpm هست و هم گرافیک 650 تفاوت آنچنانی با 750 نداره و در بعضی موارد جلوتر از 750 هست ! همچنین باید اینم قبول کنیم که صفحه لمسی اونم برای اولین بار رو یه همچین لپ تاپی خریدش ریسکه ! اونم با این وضع گارانتی تو ایران ! کسی که لپ تاپ بخواد دیگه نباید پی صفحه تاچ باشه ! تاچ اسکرین میخواد یه All in One بره بگیره ! لپ تاپ با صفحه لمسی هنوز جا نیفتاده و برای ما ایرانی ها تو این برهه خریدنش ریسکه واقعا ! در ضمن ویندوز 8 اورجینال رو 7214 هست و سیستم صوتی قوی تری هم داره ! فقط پردازندش نسل چهار هست که 3630 حالا حالا ها سر هست و آدم پشیمون نمیشه از خریدش ! حرفام تا چه حدی قابل قبول بود ؟ :n12:
دوست عزیز من نمیتونم حرفاتون رو هزم کنم.همچنین اینکه شما یه سر به تاپیکی که قبلا من نوشتم بزنید تا یه کم در مورد سی پی یو ها اطلاعات کسب کنید.البته در مورد این بدونید که اگه از کاربرهای حرفه ای نیستید همون 3630QM خوبه و براتون مشکل ایجاد نمیکنه اما خوب 4700HQ خیلی خیلی بهتر از این 3630QM هست و راستی گرافیک 750 یه سر و گردن بالاتر از 650 هست همچنین اینکه راستی شما مگه مطالب امنیتی دارید که انقدر فینگر پرینت, براتون مهمه.البته باز هم میگم که نظرتون محترمه.اینم لینکی که گفتم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Capital
28-08-2013, 22:07
خوب اینم benchmark گرافیک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم benchmark سی پی یو: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza-Khan
28-08-2013, 22:20
علی جان من خودم خیلی سر در میارم راجب این چیزا داداش ! کارمم با لپ تاپ خیلی حرفه ای هست ! لپ تاپ قبلیم DELL VOSTRO بود و میخوام تعویضش کنم ! ما نباید به اعداد و ارقام نگاه کنیم که ! بگیم این 650 اون 750 یعنی 100 تا بزرگتره :n02: ! تو این موارد سرعت کر و شادر رو باید بررسی کرد که بنچ مارکشو دادم خدمتتون و میتونید تفوت دو مدل رو نگاه کنید ! که نهایتا 60-100 تا فرق داره ! 3D مارک هاشونم تفاوت چندانی نداره ! نه که تفاوت نداره ! ولی این تفاوت جزیی هست و به هیچ عنوان واسه مکاربرایی مثل من و شما محسوس نخواهد بود ! در مورد پردازنده هم باید بگم که تفاوتایی هست که مقل مورد قبل به هیچ عنوان محسوس نیست ! برای مثال 5 درجه کمتر داغ میکنه به دلیل بزرگتر بودن سایز قالب ! هردو 2.4 گیگا هرتز و کش 6 مگ ! درسته ؟ :n16:

Alireza-Khan
28-08-2013, 22:25
خوب با این بنچ مارکی که شما ارائه کردید هیچ موردی رو جا ننداخته ! حتی اون پردازنده هایی که ارائه شدن و شکست خوردن تو این لیست موجوده ! با این وجود رنک 4700 HQ با 3630 QM فقط 14 رتبه هست اونم با احتساب پردازنده های شکست خورده و مدل های برابر مثل 4700 HQ و EQ ! در مورد کارت گرافیک -- عرض کردم که بالا بودن 3D مارک برای من و امثال من محسوس و ملموس نخواهد بود به هیچ عنوان ! اینجا فقط با اعداد به نوعی بازی شده !

Capital
28-08-2013, 23:02
من همه حرفامو زدم و در اخر یه چیز میگم اونم اینکه شما به خرید بازار هم نگاه کنید دیگه اون موقع معلوم میشه حتی الان تو تاپیک ها هم نگاه کنید باز هم معلوم میشه.به نظرات در مورد ایسوس نگاه کنید باز هم معلوم میشه و در اخر تا چند هفت دیگه با فروش این لپ تاپ همه چیز معلوم میشه پس با این اوضاع دیگه نه حرف من هست نه حرف شما. در اخر هم یه چیزی میگم اونم اینکه دوستان بیان تو این تاپیک و نظرشونو بگم که ایا این مدل HP ENVY DV6-7214NR با قیمت 3800 در برابر N550JV با قیمت 3750 چیه و کدوم بهتره.

Alireza-Khan
29-08-2013, 00:54
نظرت کاملا محترمه و هر آدمی با مقایسه این دوتا ASUS رو انتخاب میکنه ! ولی میگم که ایسوس همه چیو فدای صفحه لمسیش کرده و از قید خیلی چیزا زده ! فقط و فقط برای اینکه این مدل قیمتش وسوسه کننده باشه و فروشش زیاد باشه ! اگه 7214 با همین کانفیگ و مزایاش صفحه لمسی داشت 4.800 به بالا قیمتش بود ! همینطور ایسوس ! اگه بلوری و فینگر پرینت و ویندوز اورجینال و هارد 7200 میذاشت رو این لپ تاپ قیمتش نزدیک 1 تومن میرفت بالا ! به نوعی با این کاستی ها عوام فریبی میکنه بخاطر اینکه فروششو ببره بالا ! و از همینجا میتونم قول بدم کسایی که برای اولین بار هست صفحه لمسی میخرن نهایتا تا دو سال آینده از کار کردشون پشیمون خواهند شد ! امیدوارم منتطقی نگاه کنید به این مسئله ! :n12:

Capital
29-08-2013, 19:58
نظرت کاملا محترمه و هر آدمی با مقایسه این دوتا ASUS رو انتخاب میکنه ! ولی میگم که ایسوس همه چیو فدای صفحه لمسیش کرده و از قید خیلی چیزا زده ! فقط و فقط برای اینکه این مدل قیمتش وسوسه کننده باشه و فروشش زیاد باشه ! اگه 7214 با همین کانفیگ و مزایاش صفحه لمسی داشت 4.800 به بالا قیمتش بود ! همینطور ایسوس ! اگه بلوری و فینگر پرینت و ویندوز اورجینال و هارد 7200 میذاشت رو این لپ تاپ قیمتش نزدیک 1 تومن میرفت بالا ! به نوعی با این کاستی ها عوام فریبی میکنه بخاطر اینکه فروششو ببره بالا ! و از همینجا میتونم قول بدم کسایی که برای اولین بار هست صفحه لمسی میخرن نهایتا تا دو سال آینده از کار کردشون پشیمون خواهند شد ! امیدوارم منتطقی نگاه کنید به این مسئله ! :n12:اگه میشه دیگه تمومش کنید چون درست نیست که زیاد دنبالش رو گرفت بالاخره هم من نظرمو گفتم و هم شما.من در کل گفتم همه چیز با فروش این دو مدل معلوم میشه که کدوم بیشتر فروش میره.دیگه اون موقع نمیشه ایراد گرفت چون اگه من و شما اشتباه کنیم دیگه نمیشه گفت که همه دارن اشتباه میکنن و در اخر اینو بگم که هر چیزی احتمال خرابی داره شاید یه مدل لمسش خراب شه اما بقیه درست کار کنند به نظر من باید با تکنولوژی جلو رفت نه اینکه بترسیم که حالا اگه لمسی بگیرم واااای که دیگه چه بلایی سرمون میاد.

NOR-1
29-08-2013, 21:07
اگه کلاً تصمیم گرفتین لپ تاپ واسه کارتون بگیرین قضیه رو کلی نگاه نکنین که این خوبه اون بده ببینین چی میخواین مثلاً حتما بلو-ری داشته باشه یا FullHd باشه یا 15 اینچ باشه ،همه این گزینه هارو بزارین کنار هم ، لپ تاپی که بیشتر این گزینه هارو داشت اونو بگیرین، اینطوری انتخاب کنین
وگرنه برین سراغ pc که جز به جز قطعات رو انتخاب کنین قطعاً ارزون تر هم تموم میشه

Alireza-Khan
01-09-2013, 22:43
دوستان دیگه نظری ندارن ؟ :n12:

3aman021
01-09-2013, 23:03
اگه با n550 مشکلی نداری صبر کن کانفیگ بدون صفحه لمسیش بیاد و بخر!و گرنه یا صبر کن مدلهای جدیدتر وارد شه یا همون 7214 رو بخر!