ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مازیار فلاحی - لعنت به من

Kurosh
27-08-2013, 18:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مازیار فلاحی - لعنت به من
شهریور 92

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی این خواننده (قلب یخی) پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yoosef_st
27-08-2013, 23:58
به به
بسیار آلبوم زیبا و دلنشینی بود این البوم
فی الواقع من با یه ذهنیت خیلی منفی شروع کردم به گوش دادنِ آلبوم
اما هرچی بیشتر گوش میکنم بیشتر دوستش میدارم
شعرها خوب هستن
موسیقی خوب کار شده
لحن خوندن رو دوست دارم بسیار زیاد

از دو آلبوم دیگه ای که طی دو هفته اخیر منتشر شدن یه سر و گردن (شاید هم خیلی بیشتر) بالاتر ایستاده

hamijoon
28-08-2013, 01:22
واقعا لذت بردم . از ديروز پشت سر هم دارم گوش ميكنم .
واقعا آلبوم بي نظيريه . از لحاظ شعر ، تنظيم و موسيقي واقعا خواسته هاي من رو برآورده كرد .

واقعيتش نميتونم بگم كدوم ضعيفتر بود چون همشو دوس دارم . ولي از ترك 15 كه ريميكس هست زياد خوشم نيومد
بهترين شعر ميتونم بگم واسه ترك هوات خوبه ، قربون مست نگاهت ، عاشقونه ، يه روز صافي يه روز ابري ( به ترتيب )
تنظيم همه ترك هارو دوس دارم
بهترين موسيقي رو بازم ميگم عاشقونه يه ريتم خيلي خوبي داره

100% از آلبوم قبلي بهتر بود . الـبته قلب يخي هم خيلي خوب بود اما اين معركس .

:n12: مازيار :n12:

MOHAMMAD2010
28-08-2013, 13:22
واقعا آلبوم خوبیه
تقریبا همه آهنگا قشنگن

ali_agha1981
31-08-2013, 10:24
البته که یکی دو تا آهنگ خوب و متفاوت تو آلبوم پیدا میشه...
ولی این مازیار فلاحی همه آهنگهاش شبیه به همه...:n13: ..همش تکرار یه ملودی و تنظیم هست...
علت این هم که دیر نظر دادم این بود که بعد از شنیدن آلبوم خوابم برد...:n09:

MOHAMMAD2010
31-08-2013, 12:03
.همش تکرار یه ملودی و تنظیم هست...
آلبوم جدید گروه هفت رو گوش کن میفهمی تکراری یعنی چی !

Vah!d
31-08-2013, 12:37
به نظر من ملودی ها و تنظیم ها چندین پله از آلبوم گروه سون بالاتره!

ali_agha1981
31-08-2013, 20:27
آلبوم جدید گروه هفت رو گوش کن میفهمی تکراری یعنی چی !

به نظر من ملودی ها و تنظیم ها چندین پله از آلبوم گروه سون بالاتره!

من که نمیگم آلبوم سون بهتره..من اون فاجعه زیست محیطی رو شیفت دیلیت کردم..:n09:
.
.
.
.
.
.

اما در مورد این آلبوم و مازیار فلاحی :
مازیار فلاحی صداش خوبه ولی جوووون و قدرت نداره...منو یاد ارمیا تو اکادمی میندازه..
یه نموره هم سوسولی میخونه که زیاد خوشم نمیاد..:n02::14:
این آلبومش هم یه البوم هست که بیشتر مخاطب ها و طرفدارهای خودش رو ارضا میکنه...
بهترین تراک های آلبومش هم به نظرم مترسک و يه روز صافي يه روز ابري هست...
خصوصا مترسک که شعر واقعا زیبایی داره که اگه موزیک ویدیو میشد واقعا فوق العاده میشد با اون سوژه زیباش..
من الان دارم توی ذهنم تصویر سازیش رو میکنم..:n06:
واقعا حیف که چنین آهنگ هایی موزیک ویدیو نمیشه ، اونوقت چرت ترین آهنگهای لس آنجلسی موزیک ویدیو میشه..:n15:

sise
01-09-2013, 02:04
1- تقریبا بیشترشون
2- قربون مست نگاهت
3- -
4- قربون مست نگاهت
5- -

آقا آهنگ آروم و ملایم فقط به این معنی نیست که یکی پیانو بزنه و شما هم هی رو شعر بخونی! بعدش مثلا اوج کار هم این باشه که با همون لحن و ریتم وسطاش یه نت یا دو نت بری بالاتر بقیه شعر را بخونی!

در آهنگ اولی گرچه منو ناگهان به یاد آهنگ "گل هیاهو" فریدون اسرایی انداخت اما لحن صدای بی حال خواننده روی آهنگ میشینه و در واقع این لحن آروم و بی حال بیانگر درون او میشه و کار خوبه. اما مشکل اینجاست که کم کم این حس و حال بی حالی از حالت زیبایی خودش خارج میشه و ما باید یه 14 تا ترانه را با همین لحن گوش کنیم!!

هرچی جلوتر میریم کم کم آهنگها تکراری میشن. فقط باید خودتو به شعر آویزون کنی تا شاید بتونی لذت ببری. اما همون لحن آروم و دلنشین و پر از شکوه که در اول به دل مینشینه کم کم به لوسی میزنه. گاهی کم کم رد پای لحن و شیوه ریتمی حمید عسکری هم دیده میشه.
اثری از تنظیم خلاقانه ای نیست. صداهایی که به گوش میرسه تنوع و گوناگونی حاصل از یک تنظیم زیباشناسانه کافی ندارن. گاهی باید صدای یک ساز از بقیه جدا بشه تا بتونه شعله احساس کلام را بیشتر تلقین کنه. درست مثل زبانه های آتش.
(به آهنگ "علامت سوال" شادمهر دقت کنید که چطور در پایان جمله "از اونور شب اومدم" صدای گیتار پر رنگ میشه تا حس تنهایی را داد بزنه)

اما همه اینها به کنار مشکل عمده ای که گریبانگیر موسیقی داخلی شده شیوه"ذکر مصیبت" خوانی اکثر خواننده هاست.
دقیق یادم یست این پدیده "منفی خوانی" از کارهای رضا صادقی شروع شد یا شادمهر عقیلی. اما اونقدر زیادی رشد کرده که داره به "خودزنی" تبدیل میشه و اون اینکه خواننده ها حداقل نصف آهنگهای آلبومشون نکته اصلی شعر و لحنشون اینه که "خاک تو سر من"!! درست مانند عنوان همین آلبوم و این به شکل عجیبی با روحیه "عزاپروری" ایرانی همسو است. که بحثش کمی طولانیه.

در کل به نظر من آلبومی خواهد بود که با وجود گیرایی اولیه برای بعضی شنوندگان به دلیل آهنگهای یکنواخت و دم دستی و تنظیم ساده و بی تکلف خیلی زود فراموش میشه.

aluminum
01-09-2013, 14:29
به نظر من پیشرفت که چه عرض کنم یک پسرفت نسبتا به البوم قبلی مازیار فلاحی بوده

Xo0oX
03-09-2013, 10:46
آلبوم خوبی هست . ولی آلبوم قلب یخی خیلی بیشتر دوست دارم .:n12:

لعنت به من اگر واسش میمردم دسته منو گرفتو بعد ول کرد

mosi_alfa
09-09-2013, 11:49
یکی به من بگه چرا اسم البوم رو از اسم ترکی گذاشتن که قبلا به عنوان تک اهنگ اومده بود بیرون؟ دو سه تا تک اهنگ تکراریه دیگه هم که گذاشته بودن تو البوم
من که اول دمو اهنگای جدیدو از بیپ تونز گرفتم، از چندتاش خوشم اومد همونا رو خریدم، هرکدوم 2000ریال

Kurosh
30-09-2013, 20:18
با تشــکر از 17 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی عاشقونه با 8 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی انجمن خواهد شد :)

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی