PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم مناسب (فقط کیس) برای کارهای گرافیکی رندر گیری(مثل تری دی مکس) و محاسباتی سازه (مثل ایتبز)

baran_hamidmz
27-08-2013, 11:36
با سلام
دوستان عزیز من می خوام یه کیس برای کارهای محاسباتی سازه و ترسیم گرافیکی مثل نرم افزارهای 3dmax و.... جمع کنم.
اگر بتونید کمکم کنید ممنون میشم.

اگر چهار تا سیستم با قیمت های 2و 2.5 و 3 و 3.5 میلیون بهم پیشنهاد بدین ممنون میشم.

درضمن من نیازی به موس و کیبورد و مانیتور و ... ندارم فقط می خوام یه کیس جمع کنم.

راستی اگر به نظرتون صبر کنم قیمت ها پایین میاد؟

با تشکر

Hessam 2
27-08-2013, 14:04
بودجه تون کم هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baran_hamidmz
27-08-2013, 16:28
بودجه تون کم هست:

مرسی از راهنمایی تون میشه مزایا و معایب هر کدوم از سیستم های معرفی شده رو بگین تا راحت تر انتخاب کنم.

Hessam 2
27-08-2013, 16:37
مرسی از راهنمایی تون میشه مزایا و معایب هر کدوم از سیستم های معرفی شده رو بگین تا راحت تر انتخاب کنم.

چندان تفاوتی نداره! سیستم اول در کارهای محاسباتی که نیاز به پردازش سنگین دارن و بیشترین فشار بر روی CPU سوار هست، بهتر جواب میده!
سیستم دوم در کاربری های گرافیکی بهتر جواب میده!

حالا هر کدوم که مد نظرتون هست، خریداری کنید.

baran_hamidmz
27-08-2013, 16:48
اگر بخوام هم کارهای گرافیکی و هم کارهای محاسباتی رو خوب جواب بده چطور. میشه یه سیستم برای استفاده هر دوی اینها پیشنهاد بدین

Hessam 2
27-08-2013, 16:51
اگر بخوام هم کارهای گرافیکی و هم کارهای محاسباتی رو خوب جواب بده چطور. میشه یه سیستم برای استفاده هر دوی اینها پیشنهاد بدین

تنها با افزایش یک میلیون تومانی بودجه، میسر هست.

baran_hamidmz
27-08-2013, 16:53
اشکال نداره

Hessam 2
27-08-2013, 17:11
همچین سیستمی خوراک کاربری شماست:
برای کاهش هزینه ی سیستم زیر: می تونید مادربرد GA-X79-UD3 رو جایگزین کنید به قیمت 900 هزار تومن.
رم رو یک عدد 8 گیگ بخرید به قیمت 350. اس اس دی فعلاً نخرید.
دی وی دی رایتر و کولر رو هم می تونید بعداً اضافه کنید و فعلاً نخرید.
در صورت انجام موارد فوق می تونید یک میلیون و 700 هزار تومن صرفه جویی کنید.

اینکه میگم فعلاً نخرید یعنی در آینده تونستید بودجه ای جور کنید، به مرور بهش اضافه کنید و بخرید.

اگر هم بودجه ی تون می رسه و هیچ مشکلی ندارید که پیشنهاد می کنم بودجه رو 7-8 میلیون کنید!!! در کل هر چی بیشتر باشه، کار شما سریع تر و با کیفیت بسیار بیشتری خروجی میده بهتون.
رندرینگ هست کارتون؟! خروجی رند هم می گیرید؟

baran_hamidmz
27-08-2013, 17:14
از راهنمایی بی منت و به جای شما ممنونم...