ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وصل نشدن wifi تلویزیون lg la66000

SAEEDSAMSUNG
27-08-2013, 11:11
سلام من داخل تلویزیون وقتی روی وایرلس خودم کلیک میکنم سرچ میکنه و بعد میگه اینترنت وصل نیست. درصورتی که گوشیم. لپ تاپم و همه چیز راحت وصل میشن به اینترنت ولی تلویزیون میگه وصل نیست. مودمم رمز نداره و حتی اسمشو تو تلویزیون نشون میده ولی روش که کلیک میکنم میگه وصل نیست!!!! کسی میتونه کمکم کنه؟

SAEEDSAMSUNG
29-08-2013, 11:05
کسی نبود کمک کنه؟

matinpour
30-08-2013, 11:07
سلام من داخل تلویزیون وقتی روی وایرلس خودم کلیک میکنم سرچ میکنه و بعد میگه اینترنت وصل نیست. درصورتی که گوشیم. لپ تاپم و همه چیز راحت وصل میشن به اینترنت ولی تلویزیون میگه وصل نیست. مودمم رمز نداره و حتی اسمشو تو تلویزیون نشون میده ولی روش که کلیک میکنم میگه وصل نیست!!!! کسی میتونه کمکم کنه؟

دوست عزیز
اگر تلویزیون شما بطور خودکار نمی تواند به اینترنت وصل شود آن را بطور دستی تنظیم کنید یعنی
تنظیمات خودکار شبکه بی سیم
از طریق یک روتر بی سیم برای اتصال به اینترنت تلویزیون ٍ SSID و کلید تنظیمات امنیت روتر بی سیم را قبل از اقدام به اتصال چک کنید ٍ کلید امنیتی را می توان بر روی روتر بی سیم صفحه نمایش پیکربندی کنید.
1- تنظیم نوع شبکه بی سیم به طور خودکار لیستی از شبکه های بی سیم در دسترس را نشان می دهد.
2- شبکه (SSID) را که می خواهید برای اتصال انتخاب کنید. اگر روتر بی سیم مورد نظر ظاهر نمی شود لیست، اضافه کردن شبکه و SSID شبکه را به صورت دستی وارد کنید را انتخاب کنید.

3- کلید امنیتی را وارد کنید و Done. (انجام شد) را انتخاب کنید. اگر شبکه انتخاب شده است امنیت را فعال کنید، تلویزیون
تلاش می کند برای یک اتصال راه دور.
4- تلویزیون تلاش می کند برای اتصال به شبکه. و سپس یک بار نشان داده می شود پیام تایید است اتصال برقرار شدOK. به ادامه را انتخاب کنید . اگر نتوانست، دوباره امتحان کنید یا بطور دستی اتصال را برقرار کنید.
تنظیمات شبکه بی سیم دستی
اگر شبکه نیاز به آدرس آی پی استاتیک، آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS را دارد وارد کنید
برای اتصال به شبکه به صورت دستی. برای به دست آوردن آی پی آدرس، ماسک زیر شبکه، دروازه و مقادیر DNS،
با ارائه دهنده سرویس(ISP) اینترنت تان تماس بگیرید. برای اطلاعات بیشتر به IP" پویا در مقابل استاتیک آدرسهای" مراجعه کنید
1- تنظیم نوع شبکه بی سیم به طور خودکار یک لیست از شبکه های بی سیم در دسترس را نشان می دهد.

2- شبکه (SSID) را که می خواهید برای اتصال انتخاب کنید. اگر روتر بی سیم مورد نظر نمایان نمی شود لیست، اضافه کردن شبکه و SSID شبکه را به صورت دستی وارد کنید را انتخاب کنید.

3- کلید امنیتی را وارد کنید وDone. ( انجام شد) را انتخاب کنید. اگر شبکه انتخاب شده است امنیت را فعال کنید، تلویزیون
جستجو می کند برای یک اتصال.
4- انتخاب Stop را هنگامی که تلویزیون جستجو برای اتصال به شبکه می کند. پس اتصال به شبکه قطع شده است، تنظیمات IP را انتخاب کنید.

5- از صفحه تنظیمات IP، تنظیمات IP به صورت دستی وارد کنید، را وارد کنید آدرس آی پی، ماسک زیر شبکه،
دروازه، و ارزش DNS سرور، و سپس OK را بزنید.

6- تلویزیون تلاش برای اتصال به شبکه با استفاده از تنظیمات مشخص شده است.تایید پیام و سپس نشان داده می شود یک بار اتصال برقرار شد OK . را به ادامه انتخاب کنید .

هشدارها به هنگام کار کردن با شبکه های بی سیم
● ● این تلویزیون با پشتیبانی از پروتکل های IEEE 802.11a/b/g/n ارتباطات. استفاده از
IEEE 802.11n را می دهد. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● برای استفاده از شبکه های بی سیم، تلویزیون باید به یک روتر بی سیم و یا مودم متصل شده باشد. اگر روتر بی سیم پشتیبانی از DHCP داشته باشد، تلویزیون می تواند یک DHCP و یا آدرس IP استاتیک به اتصال به استفاده از شبکه های بی سیم بدهد.
● ● انتخاب یک کانال که در حال حاضر در استفاده از روتر بی سیم نیست. این به این منظور است که روتربی سیم در حال حاضر توسط یک دستگاه دیگر استفاده می شود، نتیجه این است که معمولا دخالت و / یا شکست ارتباطات بوجود می آید.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی است و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم

● ● شبکه های بی سیم آداپتور با پروتکل های ارتباطی از IEEE 802.11a/b/g/n پشتیبانی میشود.
با استفاده از IEEE 802.11n را بدهند. در غیر این صورت زمانی که شما بازی های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه ویدئو داشته باشید، ممکن است بازی انجام نشود.
● ● برای استفاده از شبکه های بی سیم، تلویزیون باید به یک روتر بی سیم و یا مودم متصل شده باشد. اگر روتر بی سیم پشتیبانی از DHCP داشته باشد، تلویزیون می تواند یک DHCP و یا آدرس IP استاتیک به اتصال به استفاده از شبکه های بی سیم بدهد.
● ● انتخاب یک کانال که در حال حاضر در استفاده از روتر بی سیم نیست. این به این منظور است که روتربی سیم در حال حاضر توسط یک دستگاه دیگر استفاده می شود، نتیجه این است که معمولا دخالت و / یا شکست ارتباطات بوجود می آید.
● ● شبکه های بی سیم دارای یک سیستم امنیتی اختیاری است. برای فعال کردن امنیت شبکه های بی سیم سیستم، شما نیاز به ایجاد یک کلید امنیتی با استفاده از کاراکتر و اعداد دارید. این کلید امنیتی و مورد نیاز برای اتصال به شبکه های بی سیم است.

ghazaasadil
14-09-2013, 04:52
سلام.من تلویزیون la66000 ال جی دارم.باوایرلس وکابل لن راحت به اینترنت متصل میشه.اما زمانی که رمز ورود برای وایرلس مودم تعریف میکنم با وجود وارد کردن رمز در تلویزیون به اینترنت متصل نمیشه.ایا روی تی وی نیاز به تنظیم خاصی هست یا باید سطح امنیتی رمز مودم وایرلس را تغییر داد.ممنون

majid-n
14-09-2013, 11:58
سلام.من تلویزیون la66000 ال جی دارم.باوایرلس وکابل لن راحت به اینترنت متصل میشه.اما زمانی که رمز ورود برای وایرلس مودم تعریف میکنم با وجود وارد کردن رمز در تلویزیون به اینترنت متصل نمیشه.ایا روی تی وی نیاز به تنظیم خاصی هست یا باید سطح امنیتی رمز مودم وایرلس را تغییر داد.ممنون

دوست عزیز طبق دستورگفته شده بالا برید انشالله کهحل میشه

sajad_111
30-01-2014, 13:29
سلام و خسته نباشید
تلویزیون LG LA66000 42 میشه بهش کیس کامپیوتر وصل کرد ؟

hamd raheme
02-02-2014, 00:15
نه داش کاری داشتی زنگ بزن 09195142872

behruz999
28-04-2014, 12:24
آیا میشه با اینترنت تلویزیون شبکه های ماهواره ای رو هم تماشا کرد؟
من یه مدل lg la 66000 دارم لطفا" راهنماییم کنید