ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرایط عجیب سرویس اولیه سایپا

Ali_softcenter
27-08-2013, 08:48
سلام

مدیران عزیز لطفا قفل نکنید....چون ربطی به تاپیک تحویل محصولات سایپا نداره.سرچ هم کار نکرد :n02:

از اینجا شروع کنم که....

من یه پراید 111 آبی کاربنی اسفند 91 تحویل گرفتم! بماند که نه آبی میخواستم نه بدون ایربگ...نه اون رنگی که میخواستم رو دادن نه اون تیپی که میخواستم!! بگذریم!

الان 5100 تا کار کرده...

وقتی ماشین هزار تا کار کرده بود...هر کسی به ما می رسید میگفت روغن موتور رو عوض کن! روغنی که سایپا می ریزه مفت نمی ارزه! الحق هم که آبکی بود! خلاصه اینقدر هزار نفر به ما گفتن تا ما سر 2000 تا روغن ماشین رو عوض کردیم به علاوه فیلتر روغن....بهران تکتاز ریختم که با تعویض و همه چیش و فیلتر 40 تومن شد....

ماشین بعد یه مدت..لنتاش به صدا افتاد! فرمونش میچرخونی صدا میده...در ها رگلاژ نیست ....و برو بگیر تا آخر!!!

خلاصه الان 5100 کار کرده...رفتم نمایندگی سایپا فرحزاد....میگم میخوام بیارم گارانتی...چه چیز هایی شامل گارانتیه؟

میگه اولا روغن موتور و فیلتر رو عوض میکنیم...

میگم من خودم عوض کردم...

میگه اشتباه کردی!!! اجباریه! عوض میکینم باید پولشو بدی!! عوض هم نکنیم باید پولشو بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگم جان؟؟؟؟ چقدر اون وقت؟؟ میگه 38 تومن!!!!

میگم مرد حسابی کجای قرارداد یا دفترچه نوشته مشتری اگه روغنو عوض کنه ..گارانتی هم بالاجبار عوض میکنن باید پولشو بده؟؟؟

میگه نوشته سرویس اولیه اجباریه!! اینم شامل سرویسه!!!

بعد اون دختری که نشسته توی پذیرش میگه آچار کشی و رگلاژ و ...هم پولیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! میگم پس چی مجانیه؟ میگه گیربکست ایراد داشته باشه!! بعد رفتم بیرون از تعمیر کارشون میپرسم میگه نه رایگانه آچار کشی و رگلاژ.....

نمیدونم این چه مسخره بازی هست؟؟؟؟؟

از یه طرف بخوام ببرم گارانتی باید الکی 40 تومن بابات روغن بدم دوباره روغن آبکی خودشون رو بریزه داخل ماشین....

بعد معلوم نیست موقع تحویل چه فاکتوری جلو ما بذاره!!!

جایی نیست بشه شکایت کرد؟؟

من یه سوال دارم..

500 هزار تومن بابات کارت نارنجی از ما گرفتن اولش.....این 500 هزار تومن کجا برای من خرج میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

:n24:

30vil
27-08-2013, 09:19
من اونموقعه ها ریو گرفته بودم سر 2500 تا رفتم نمایندگی مرکزی و تمام روغنها عوض شده بود و ماشین آچارکشی شده بود و رگلاژ درها انجام شده بود و ایراداتی هم که گفته بودم و کارهایی که خواسته بودم هم انجام دادند

تمام این کارها هم رایگان بود نمیدونم شاید برای پراید هزینه داره!

بهتره شما هم به نمایندگی مرکزی آذری مراجعه کنید تازه ریو ما رو هم بعد از این کارها برده بودند کارواش و حسابی تمیزش کرده بودند:n02:

mehdi30nema
27-08-2013, 12:23
من هم یه پراید نقره ایی 131 بهمن ماه گرفتم که هزینه اضافی هم بابت کارت نارنجی دادم ، من کلا زیاد از ماشین استفاده نمیکنم چون محل کارم تو طرح هست به خاطر همین الان بعد از شش ماه تازه 2500 تا ماشین کار کرده .
خلاصه اینکه درب عقب سمت راننده ام اوضاش خیلی خرابه و اگه باز بشه باید به زور پتک و چکش ببندیمش اینقدر که بد بسته میشه . و سپر عقبم هم خودش یه نمه شل شده اومده یکی دو سانت پایین .
خلاصه اینکه گفتم برم نمایندگی بالاخره بعد از شش ماه ببینم چی کار میکنن که گفتن باید 4500 تا کار کرده باشه . من گفتم امکان نداره تا شش ماهه دیگه 4500 تا کار کنم ، یعنی تا اون موقع باید با همین درب خراب بسازم ؟
جوابشون میدونید چی بود ؟ در عین بی ادبی گفت برو تو خیابون اینقدر دور بزن تا 4500 تا رو پر کنی . یعنی آدم واقعا چی میتونه بگه ؟

اصلا به نظر من کلا آدم باید بیخیال گارانتی و ...بشه و ماشین رو بده به یه آدم شناس که ردیفش کنه .
تا زمانی که این طلب کارها تو کار هستند گارانتی هیچ معنایی نداره .

Ali_softcenter
27-08-2013, 18:42
من هم یه پراید نقره ایی 131 بهمن ماه گرفتم که هزینه اضافی هم بابت کارت نارنجی دادم ، من کلا زیاد از ماشین استفاده نمیکنم چون محل کارم تو طرح هست به خاطر همین الان بعد از شش ماه تازه 2500 تا ماشین کار کرده .
خلاصه اینکه درب عقب سمت راننده ام اوضاش خیلی خرابه و اگه باز بشه باید به زور پتک و چکش ببندیمش اینقدر که بد بسته میشه . و سپر عقبم هم خودش یه نمه شل شده اومده یکی دو سانت پایین .
خلاصه اینکه گفتم برم نمایندگی بالاخره بعد از شش ماه ببینم چی کار میکنن که گفتن باید 4500 تا کار کرده باشه . من گفتم امکان نداره تا شش ماهه دیگه 4500 تا کار کنم ، یعنی تا اون موقع باید با همین درب خراب بسازم ؟
جوابشون میدونید چی بود ؟ در عین بی ادبی گفت برو تو خیابون اینقدر دور بزن تا 4500 تا رو پر کنی . یعنی آدم واقعا چی میتونه بگه ؟

اصلا به نظر من کلا آدم باید بیخیال گارانتی و ...بشه و ماشین رو بده به یه آدم شناس که ردیفش کنه .
تا زمانی که این طلب کارها تو کار هستند گارانتی هیچ معنایی نداره .

فوق العاده بی ادب هستند...

یعنی اگه مجبور نبودم هیچ وقت ماشین ایرانی سوار نمیشدم

در مورد رگلاژ در ها ببر بیرون ردیف کنن...منم میخوام همین کار رو بکنم....

shadows_funeral
28-08-2013, 01:09
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])