ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید دوستان..!

nelliemon
26-08-2013, 22:00
سلام
من یه لپ تاپ دل سری vostro 1320 دارم که یه بار کارت گرافیکش سوخت!دوباره انداختن روش ولی باز مشکل همیشگی ینی داغ کردن داره!دمای اون تا 80 میرسه موقع بازی کردن بازیهای ساده!! البته یه چیز عجیب طبق این عکس bios کارت گرافیک شناسایی نمیشه پس فک کنم مشکل نرم افزاری باشه.فن لپ تاپ خیلی داغ میشه نمیدونم واسه گرافیکه یا cpu مدل کارت گرافیک geforce 9300
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکس هم عجیبه آخه fan شناسایی نمیشه نمیدونم چرا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصلا گیج شدم نمیدونم چطوریه آخه تو task manager که میرم میزنه cpu usage مثلا 3 یا 4 درصد ولی باز خیلی گرمه فن لپ تاپ! یک بار حدود 6 ماه پیش باز شده و تمیز شده که بعد دو ماه گرافیکش سوخت!! میترسم دوباره اینجوری شه تو رو خدا اگه کسی میدونه کمک کنه ممنونم

saeed_136915
26-08-2013, 23:32
سلام
بایوس کارت گرافیک لپتاپ فکر نکنم شناسایی بشه (البته تا اونجایی که من دیدم). اون قسمت روی دسکتاپ بیشتر استفاده میشه.
فن هم چون کارت گرافیک لپتاپ فن جدا نداره شناخته نمیشه. فن گرافیک خیلی از سیستم ها رو Speedfan نمی شناسه.
واسه داغ شدن هم بهتره کولپد تهیه کنین. فن رو هم چک کنین که مشکلی نداشته باشه. بازی روی لپتاپ کلا اشتباه هست؛ به نظر من البته چون عمرش رو شدیدا کم میکنه

nelliemon
27-08-2013, 14:02
سلام
بایوس کارت گرافیک لپتاپ فکر نکنم شناسایی بشه (البته تا اونجایی که من دیدم). اون قسمت روی دسکتاپ بیشتر استفاده میشه.
فن هم چون کارت گرافیک لپتاپ فن جدا نداره شناخته نمیشه. فن گرافیک خیلی از سیستم ها رو Speedfan نمی شناسه.
واسه داغ شدن هم بهتره کولپد تهیه کنین. فن رو هم چک کنین که مشکلی نداشته باشه. بازی روی لپتاپ کلا اشتباه هست؛ به نظر من البته چون عمرش رو شدیدا کم میکنه
خوب دوست من. خودم که اینارو میدونستم که bios کارت گرافیک نمیشناسه دنبال راهکار بودم شما سایتی میشناسی بتونم bios کارت گرافیک geforce 9300M GS رو دانلود کنم؟

saeed_136915
27-08-2013, 19:42
خوب دوست من. خودم که اینارو میدونستم که bios کارت گرافیک نمیشناسه دنبال راهکار بودم شما سایتی میشناسی بتونم bios کارت گرافیک geforce 9300M GS رو دانلود کنم؟

بایوس کارت گرافیک لپتاپ رو نمیشه عوض کرد.
بایوس های کارت گرافیک ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه از بایوس مدل دیگه ای استفاده نکنین

nelliemon
28-08-2013, 00:51
دادا مال کارت گرافیک من توش نیست! خوب چیکار کنم وقتی bios شناسایی نمیشه بد میشه؟ از کیفیت کارت میات پایین؟ میشه لینک واسه این کارت گرافیک بدید ممنون geforce 9300m gs