مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي براي خريد دسته كامپيوتر
fariborz.j
26-08-2013, 21:07
سلام
به دنبال دو تا دسته گيم خوب براي بازي هستم كه زود دكمه هاش و وسايلش خراي نشن
لطفا كامل راهنماييم كنيد
چه ماركي بگيرم
كدوم گارانتي خوبه
قيمتش چنده؟
و...
خلاصه كامل ، كامل
fariborz.j
27-08-2013, 21:45
كسي نيس جواب بده؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فوريه !!!
fariborz.j
28-08-2013, 21:25
:n13:
انگار كسي نيس يه جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش خیال خودت رو راحت کن و یه دسته ایکس باکس سیم دار بگیر . البته اگه صبر کنی که دسته سیم دار x1 بیاد و بگیری که خیلی
بهتره چون اوایلش که هست دسته اصله . دسته سیمدار هر قطعه ای که خراب بشه توی بازار هست . من خودم خرید اما متاسفانه
آنالوگ چپش به یک هفته نکشی الان 20 تومن باید بدم انالوگ درجه 1 بذارن روش . تنها مزیتی که داره اگه مشکلی پیش بیاد مثل
دسته های ارزون قیمت نمی خواد بندازیش دور تعمیرش می کنی .
fariborz.j
30-08-2013, 18:00
قيمتش چه حدوديه؟
فقط و فقط اینو بگیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دو دلیل یکی خیلی خوش دست و بهترین دسته جهان برای بازی
دوم اینکه تمامی بازیها رو یاپورت میکنه یا حداقل 99 درصد چون مال خود ماکروسافت هستش مثلا بازی هیتمن با کامپیوتر وقتی بازی میکنی دکمه کیبورد هستش ولی وقتی ----- رو میزنی و دسته رو روشن میکنی کلا مچ میشه با دکمه های دسته یعنی توی بازی هم اموزش فقط با دکمه های دسته نشون میده
ولی قیمتش حدود 185 هستش که فکر کنم میرزه تا بخوای بری دسته بگیری 100 تومن ولی هیچ ارزشی نداشته باشه
داداش خیال خودت رو راحت کن و یه دسته ایکس باکس سیم دار بگیر . البته اگه صبر کنی که دسته سیم دار x1 بیاد و بگیری که خیلی
بهتره چون اوایلش که هست دسته اصله . دسته سیمدار هر قطعه ای که خراب بشه توی بازار هست . من خودم خرید اما متاسفانه
آنالوگ چپش به یک هفته نکشی الان 20 تومن باید بدم انالوگ درجه 1 بذارن روش . تنها مزیتی که داره اگه مشکلی پیش بیاد مثل
دسته های ارزون قیمت نمی خواد بندازیش دور تعمیرش می کنی .
این دوستمون اگه دسته سیم دار هم بگیره جواب نمیده حتما باید رسیورش رو هم داشته باشه
fariborz.j
06-09-2013, 20:32
دوستان من دسته مناسب با قيمت ارزون ميخوام 180 تومن واسه يه دسته خيلي گرونه
لطفا راهنماييم كنيد ، فوريه انگاررررررررررررررررررررر ر!!!
Mohammad Yek110
06-09-2013, 20:36
دوستان من دسته مناسب با قيمت ارزون ميخوام 180 تومن واسه يه دسته خيلي گرونه
لطفا راهنماييم كنيد ، فوريه انگاررررررررررررررررررررر ر!!!
شما میتونی یه دسته چینی 10 تومنی بگیری ولی مجبوری توی چندماه 18 تا بخری بسکه خراب میشن !
خودم دسته ایکسباکسو دوسال پیش خریدم 70 ، آخ نگفته ..... خیلیم باهاش بازی کردم
دسته پلی استیشن هم خوبه قیمتش فک کنم پایینتر باشه
fariborz.j
07-09-2013, 12:33
شما میتونی یه دسته چینی 10 تومنی بگیری ولی مجبوری توی چندماه 18 تا بخری بسکه خراب میشن !
خودم دسته ایکسباکسو دوسال پیش خریدم 70 ، آخ نگفته ..... خیلیم باهاش بازی کردم
دسته پلی استیشن هم خوبه قیمتش فک کنم پایینتر باشه
خوب درست ميگي اما چيزي نيس بين ايكس باكس و چيني كه متوسط باشه و كمي كار كنه
يا چيني درجه يك باشه 2 ،3 سال كار كنه؟
Mohammad Yek110
07-09-2013, 16:10
فراسو و لاجیتک دسته های خوبی دارن
توی فروشگاهای اینترنتی قیمتشونو میتونید ببینید
دوست عزیز شما متوجه منظور من نشدی مهم نیست خراب بشه یا نشه اصلا شما برو دسته بخر 200 هزار تومن ولی وقتی اکثر بازیها روش اجرا نشه به چه دردی میخوره ؟!!
منظور من اینه دسته های ماکروسافت یا razar هر دو روی کامپیوتر دسته xbox360 میشناسدشون و اکثر ابزیها به راحتی روشون اجرا میشه
fariborz.j
30-05-2014, 12:49
دوستان به دنبال راه نمایی های دوستان می خواستم ببینم بنظرتون دسته های شوک دار مار ویرا چطورن؟ حوب کار میکنن؟ عمر طو لانی دارن؟
و دوم اینکه دکمه های ثانویه که کنار و گوشه دکمه های اصلی هس ایا تو بازی ها بدرد میخوره یا نه؟
من تو سایت دی جی یه دسته بنام
Logitech F310 Corded Gamepad
دسته بازی لاجیتک اف 310
دیدم
که چهار تا دکمه هم بیشتر داره بنظرتون چطوره؟
اونایی که قیم زیاد بازی میکنن لطفا راهنمایی کنن، (کدوم دسته،چرا؟)
یه سوال دیگه هم داشتم کلا چ بازی هایی رو دسته های معمولی سا÷ورت نمی کنن؟
مثلا بازی کالاف دیوتی رو سا÷ورت میکنه دسته های 22 تومنی یا نه؟ (توضیح بدین آآآآآآآآ)
omid-n70
30-05-2014, 16:25
یه راه ارزون اینه که دو تا دسته ps2 بخری با تبدیل یواسبی، هم کیفیت خوبی دارن هم ارزون هستن. بعد با نرمافزار x360ce میتونی کاری کنی که بازی دسته رو به عنوان دسته Xbox بشناسه.
Sent from my Xperia Sola using Tapatalk
omid-n70
30-05-2014, 20:07
بازی کال آف دوتی اصلا از هیچ دسته ای پشتیبانی نمیکنه، با یه سری نرمافزار میشه با دسته بازیش کرد، ولی به درد نمیخوره. ولی خیلی از بازیای دیگه ساپورت میکنن. در کل اگه دسته رو به عنوان دسته Xbox بشناسونی، همه بازیایی که برچسب games for Windows دارن و از دسته پشتیبانی میکنن رو میتونی باهاش بازی کنی.
fariborz.j
30-05-2014, 21:00
یه راه ارزون اینه که دو تا دسته ps2 بخری با تبدیل یواسبی، هم کیفیت خوبی دارن هم ارزون هستن. بعد با نرمافزار x360ce میتونی کاری کنی که بازی دسته رو به عنوان دسته Xbox بشناسه.
یعنی اگه دسته مخصوص ویندوز مثل ویرا بگیرم ، بدرد نمی خوره؟ حدود30 تومن هس؟ و دسته ps2 بهتره ازش؟؟
omid-n70
30-05-2014, 21:26
یعنی اگه دسته مخصوص ویندوز مثل ویرا بگیرم ، بدرد نمی خوره؟ حدود30 تومن هس؟ و دسته ps2 بهتره ازش؟؟
والا ویرا رو نمیدونم. ولی خیلی دستههای جورواجور ارزون قیمت دیدم که کیفیت نداشتن. من خودم دو سه ساله دسته ps2 دارم. خیلی راضیم. مشکلی نداشتم باهاشون. قبلش هم از دسته ps1 استفاده میکردم، حدود پنج شش سال. مشکلی نداشت، هنوزم کار میکنن. فقط هر چند وقت یه بار باید ذغال دسته رو عوض کرد، که کاملا چیز طبیعیه.
omid-n70
30-05-2014, 21:27
اگه خواستین دسته ps2 بگیرین حتما دقت کنین که دسته اصل باشه، متاسفانه مدل تقلبی زیاد دارن اینا.
fariborz.j
01-06-2014, 20:48
اگه خواستین دسته ps2 بگیرین حتما دقت کنین که دسته اصل باشه، متاسفانه مدل تقلبی زیاد دارن اینا.
چطوری میتونم تشخیص بدم؟
fariborz.j
01-06-2014, 20:48
کسی درمورد ویرا یا دسته بازی مخصوص پی سی اطلاعی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fariborz.j
02-06-2014, 12:38
کسی درمورد ویرا یا دسته بازی مخصوص پی سی اطلاعی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fariborz.j
03-06-2014, 09:41
نیاز ب راه نمایی دارم اخه
اونایی ک دسته کام÷یوتر دارن بیان تو دیگه!!!
omid-n70
22-06-2014, 14:12
دسته logitech f310 هم خوبه، فک کنم ۷۵ هزار تومان قیمت داشته باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.