مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی درباره خرید تبلت تا 700 هزار
tofighsob
26-08-2013, 18:04
سلام دوستان منو راهنمایی کنید من یک تبلت میخوام فقط برای چت و اینترنت و برنامه های اوو و اسکایپ مرسی مدل تبلت بگین مرسی
ehsan102
26-08-2013, 18:18
گلکسی تب 3
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
kalepoook
26-08-2013, 19:12
سلام
یه نگاه به مشخصات این تبلت بنداز
Asus Memo Pad HD 7
من خریدم 660 تومان
در حد نکسوز 7 هست البته نسخه قدیمس نکسوز
mohammadx6
27-08-2013, 07:10
سلام
یه نگاه به مشخصات این تبلت بنداز
Asus Memo Pad HD 7
من خریدم 660 تومان
در حد نکسوز 7 هست البته نسخه قدیمس نکسوز
به شدت توصیه میشه و حرف نداره نسبت به قیمت
tofighsob
27-08-2013, 11:01
دوستان کمی بیشتر راهنمایی کنید
سلام
منظورتون از Asus Memo Pad HD 7 تبلت زیر هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی:n16:
دوست عزیز شما حتی اگه به سایت های محتلف هم برین تبلت Asus Memo Pad HD 7 رو خیلی تایید میکنند.
آخه یه ایرادی داره..
اونم ایرادی هست که سایت معتبر cnet مطرح کرده و اونم اینه که بعضی مواقع تاچ عمل نمی کنه و حتی بعضی مواقع مجبوری 2 بار بزنی که البته ایراد وحشتناکیه...
البته سایت cnet این رو هم گفته که تبلتی که موقع تست کردن داشتن ورژن4.1.2 بوده و خود ایسوس گفته بوده که در ابتدای ماه آگوست یه آپدیت می ده که این تبلت به ورژن 4.2.2 تبدیل بشه
و خود سایت cnet هم امیدوار بود که این ایراد با این آپدیت برطرف بشه
ولی خودم نمی دونم با این آپدیت ، این ایراد برطرف شد یا نه ؟ :n03:
این لینک بررسی این تبلت بوسیله ی سایت cnet :
در لینک بالا می بینید که گفته چه ورژنی از تبلت در اختیارشون بوده :
Editors' note: Our version of the Asus Memo Pad HD 7 ran with Android 4.1.2. Asus says an OTA update to 4.2.2 will be available for the tablet by its release in early August. If the update improves performance, we will adjust its subrating accordingly.
آپدیت :
به نظر میاد که در بررسی جدیدتری که در 9 آگوست سایت cnet انجام داده و زمانی بوده که تبلت به ورژن 4.2.2 آپدیت شده ، دیگه این مشکل در تاچ تبلت رو مشاهده نکرده و برعکس گفته تاچ بسیار سریعی داره
طبق لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-and-performance
It's far from sluggish in everyday use though. The screen is responsive, delivering smooth page transitions and nippy experience when loading menus and pulling down the notifications bar
kalepoook
28-08-2013, 08:03
سلام
منظورتون از Asus Memo Pad HD 7 تبلت زیر هست ؟
مرسی:n16:
سلام
منطور بنده این مدل هست:
kalepoook
28-08-2013, 08:09
آخه یه ایرادی داره..
اونم ایرادی هست که سایت معتبر cnet مطرح کرده و اونم اینه که بعضی مواقع تاچ عمل نمی کنه و حتی بعضی مواقع مجبوری 2 بار بزنی که البته ایراد وحشتناکیه...
البته سایت cnet این رو هم گفته که تبلتی که موقع تست کردن داشتن ورژن4.1.2 بوده و خود ایسوس گفته بوده که در ابتدای ماه آگوست یه آپدیت می ده که این تبلت به ورژن 4.2.2 تبدیل بشه
و خود سایت cnet هم امیدوار بود که این ایراد با این آپدیت برطرف بشه
ولی خودم نمی دونم با این آپدیت ، این ایراد برطرف شد یا نه ؟ :n03:
این لینک بررسی این تبلت بوسیله ی سایت cnet :
در لینک بالا می بینید که گفته چه ورژنی از تبلت در اختیارشون بوده :
Editors' note: Our version of the Asus Memo Pad HD 7 ran with Android 4.1.2. Asus says an OTA update to 4.2.2 will be available for the tablet by its release in early August. If the update improves performance, we will adjust its subrating accordingly.
آپدیت :
به نظر میاد که در بررسی جدیدتری که در 9 آگوست سایت cnet انجام داده و زمانی بوده که تبلت به ورژن 4.2.2 آپدیت شده ، دیگه این مشکل در تاچ تبلت رو مشاهده نکرده و برعکس گفته تاچ بسیار سریعی داره
طبق لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-and-performance
It's far from sluggish in everyday use though. The screen is responsive, delivering smooth page transitions and nippy experience when loading menus and pulling down the notifications bar
سلام
من خودم الان چند روز میشه خریدم
با 650 تومان شما بگردی تیلت چینی هم نیمیتونی خری البته جسارت نباشه،منظورم اگه اطلاعات کم باشه و یه فرد مبتذی باشی بری فروشگاه جوری میفروشن به ادم که باید 1 میلیون پول بدی بیای بیرون اونم پای تبلت متفرقه!
من روشن کردم وصل شد به اینترنت نزدیک 30 مگ دانلود کرد و مشکل تاچش حل شد
بعدشم شما در ظر بگیر همین سخت افزارو باید 2 برابر پول بدی برند سونی،و یکونیم برابر سامسونگ
حتی از مدل فون پدش هم ارزونتره
تو جی اس ام آرنا نمرهاشو 9 دادن از 10 براش
ولی رزولیشن تصویرش رمش،16 گیگ حافظه و مالتی تاچ ببودن تا 10 انگشت دوربین 5 مگاپیکسل پشتش،دوربین وی جی ای جلو،فکر کنم بلوتوثش هم 4 باشه و...
تو یو تیو ب هم نگاه کنید با نکسوز 7 سری 2012 برابری میکنه
یه مودم تری جی هم بندازین روش سیم کارت خور میشه
اگه دوستان خریدن کلوپش رو هم بزنیم
سوالی بود در خدمتم
mohammadx6
28-08-2013, 14:12
منم برای داداشم خریدم فقط منتظرم برسه:n02:
mohammad_reza0
29-08-2013, 09:12
من قصد دارم در حد همین قیمت یکی بخرم.....ولی 600 هزار تومان بیشتر ندارم.....
mohammadx6
29-08-2013, 09:51
memo pad hd 7 انصافا تبلت فوق العاده ای
صفحه نمایش با کیفیتی داره
دوربینشم بد نیست
خود ایسوس نرم افزار های جالبی توش گذاشته که از آندروید خام واقعا بهتره
در کل نسبت به قیمت عالیه و یکی از رقیبای سرسخت نکسوس 7 (2012) هستش با این تفاوت که این تبلت دوربین و مموری کارد خوره
به نظرم با وجود این تبلت هیچ توجیهی برای خرید برند های متفرقه وجود نداره
اگه سوالی بود در خدمتم
منم چندروزه hd7 خریدم.نسبت به قیمتش که عالیه ولی بازی های سنگین خوب اجرا نمیشن که برای من مهم نیست .
صفحه نمایشش که خیلی خوبه
صداش عالیه
دوربینش هم فکر نمیکردم اتقدر خوب باشه.مخصوصا دوربین جلوش که عالیه
من خیلی تحقیق کردم.تو این رنج قیمت بهترینه
فقط نمیدونم چرا شارژرش موقع شارژ صدا میده.دوستانی که دارن لطفا ببینن از اونا هم اینطوریه؟
دوستان کسی جایی سراغ داره واسه کیف و برچسب؟
mohammadx6
30-08-2013, 12:39
منم چندروزه hd7 خریدم.نسبت به قیمتش که عالیه ولی بازی های سنگین خوب اجرا نمیشن که برای من مهم نیست .
صفحه نمایشش که خیلی خوبه
صداش عالیه
دوربینش هم فکر نمیکردم اتقدر خوب باشه.مخصوصا دوربین جلوش که عالیه
من خیلی تحقیق کردم.تو این رنج قیمت بهترینه
فقط نمیدونم چرا شارژرش موقع شارژ صدا میده.دوستانی که دارن لطفا ببینن از اونا هم اینطوریه؟
دوستان کسی جایی سراغ داره واسه کیف و برچسب؟
مبارک باشه
از لحاظ کیفیت که پورت usb به نظرم خیلی حساسه ولی صدایی نمیده
سایت دیجی کالا کیف داره براش
شما چه بازی اجرا کردین که توش مشکل داشته؟
مبارک باشه
از لحاظ کیفیت که پورت usb به نظرم خیلی حساسه ولی صدایی نمیده
سایت دیجی کالا کیف داره براش
شما چه بازی اجرا کردین که توش مشکل داشته؟
ممنون
جالبه.صداش برطرف شد.بار اول که شارژ کردم صدا میداد ولی بعدش دیگه نه.احتمالا باید آب بندی میشده!
اونی که تو دیجی کالاست قیمتش یکم بالاست.یه چیز مناسب تر میخوام
آسفالت 8 کیفیتشو آوردم روی very low تا تقریبا روون اجرا شد.راه حل داره؟
در ضمن با اینکه آپدیتش کردم ولی هنوز توی ستینگ ورژن اندروید همون 4.2.1ه.شما هم چک کنید ببینید همینطوره.توی فروم های خارجی هم اینو میگفتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.