ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افتراق سینوزیت از حساسیت

m.prodigy
26-08-2013, 17:26
من چند ساله که در تابستون بینی ام میگیره و شبها خواب ندارم.در طور روز هم همینطوره و صبح زود خارش شدید در ناحیه نازوفارنکس و کام دارم و عطسه شدید به دنبالش!

همیشه فکر میکردم که حساسیته و داروهای مربوط به حساسیت رو مصرف میکردم و تا دارو میخوردم بهتر میشدم.

امسال دقت کردم دیدم وقتی آب سرد میخورم یا وقتی سرما بهم میزنه یا باد به صورتم میخوره اینجوری میشم.
مواد خوراکی باعث مشکل نمیشن

حالا میخوام بدونم این سینوزیت نیست؟حساسیته؟

raana
26-08-2013, 19:15
دوست عزیز...در واقع این حساسیت هست که باعث به وجو اومدن این نوع سینوزیت میشه......رینوسینوزیت...که رفته رفته به سینوزیت مزمن تبدیل میشه....

معمولا وقتی فرد دچار سرماخوردگی میشه.....سینوزیت الهاب پیدا میکنه و باعث از بین رفتن حس بویایی....گرفتگی
بینی....و ترشحات از پشت حلق میشه......

در بیشتر موارد درمان با آنتی بیوتیک لازم هست....آموکسی کلاو...سفیکسیم...آزیترومایسی ن..و.....
همراه با اون هم قرص های ضد حساسیت معمولا استفاده میشه.....
به طور مستقیم نباید در مسیر باد کولر قرار بگیرین...از هوای آلوده و گرد و غبار دوری کنید...

ولی چیزی که بیشتر از همه موثر هست....شست و شوی بینی...با آب نمک خیلی رقیق یا سرم شست شو هست...

هر وقت احساس کردین....دچار سرماخوردگی شدین....یا گرفتگی بینی....این کار رو انجام بدین....

خود من هم این مشکل رو دارم...بعد از هر سرماخوردگی ساده..باید آنتی بیوتیک مصرف کنم به خاطر عفونت سینوزیت....

m.prodigy
26-08-2013, 22:34
نظرتون راجع به عمل سینوزیت چیه؟
ایا درد منو دوا میکنه؟
هزینه اش چقدره؟

raana
27-08-2013, 17:42
متاسفانه تو این زمینه تخصصی ندارم...........

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B3-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-15791/)توضیحاتی داده شده....امیدوارم مفید باشه:n01: