ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنماي در مورد خريد تلويزيون X.Vision LED

4you
26-08-2013, 11:05
سلام قصد خريد تلويزون با سايز بالا دارم اين تي وي لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چشمم را گرفته نميدونم چطور تيوي هستش از نظر كارايي قطعات كيفيت تصوير

كيفيت 3 بعدي

و چيزاي ديگه از دوستان راهنمايي ميخوام تو اين رنج قيمت و اين اندازه چ پيشنهاداتي دارن

از دوستاني ك اين توي را ديدن اگه مشكي ديدن همين جا بزارن ممنون ميشم

lمدل تي وي

TV-X.Vision-LE-47K3D100

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4you
27-08-2013, 08:21
كسي نيست راهنمايي كنه منا

Soroush-S
27-08-2013, 21:17
والا من یباری در فروشگاه 40 اینچ ایکس ویژن دیدم که زیاد جالب نبود . یکی از دوستان در این فروم هم اون تست کرده و مورد تاییدش نبوده!!!
ولی از سایز 47 و سه بعدیش اطلاعی ندارم!!

4you
28-08-2013, 08:28
والا من یباری در فروشگاه 40 اینچ ایکس ویژن دیدم که زیاد جالب نبود . یکی از دوستان در این فروم هم اون تست کرده و مورد تاییدش نبوده!!!

ممنون از جوابت ولي نميدونم ارزش خريد داره يا نه 3300 قيمتش هست يه تي وي 22 هم هديه روشه

Soroush-S
28-08-2013, 09:47
ممنون از جوابت ولي نميدونم ارزش خريد داره يا نه 3300 قيمتش هست يه تي وي 22 هم هديه روشه

قیمتش خیلی خوبه . مثلا الان ال ای دی اسنوا 46 اینچ که سه بعدی هم نیست همین قیمته!!!
بهترین کار مراجعه به یکی از نمایندگیها و از نزدیک دیدن تلویزیون هست

gmd
31-08-2013, 20:38
سلام قصد خريد تلويزون با سايز بالا دارم اين تي وي لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چشمم را گرفته نميدونم چطور تيوي هستش از نظر كارايي قطعات كيفيت تصوير

كيفيت 3 بعدي

و چيزاي ديگه از دوستان راهنمايي ميخوام تو اين رنج قيمت و اين اندازه چ پيشنهاداتي دارن

از دوستاني ك اين توي را ديدن اگه مشكي ديدن همين جا بزارن ممنون ميشم

lمدل تي وي

TV-X.Vision-LE-47K3D100

سلام
تو سایت خود مادیران یکی از خریداران مشکلی که برایش در رابطه با این تلویزیون پیش آمده را نوشته (( با سلام و خسته نباشید.با بروز کوچکترین مشکلی (مثلا اندکی نوسان در سیگنال دهی آنتن) تلویزیون هنگ میکند و باید به صورت سخت افزاری آنری ریست نمایم.در صورت اراده شدن نرم افزار برای رفع مشکل خواهشندم نحوه دریافت آنرا به اینجانب اطلاع دهید.با تشکر مهدی اسدی )) و جالب اینکه هیچ پاسخی دریافت نکرده !!!

Soroush-S
31-08-2013, 21:41
سلام
تو سایت خود مادیران یکی از خریداران مشکلی که برایش در رابطه با این تلویزیون پیش آمده را نوشته (( با سلام و خسته نباشید.با بروز کوچکترین مشکلی (مثلا اندکی نوسان در سیگنال دهی آنتن) تلویزیون هنگ میکند و باید به صورت سخت افزاری آنری ریست نمایم.در صورت اراده شدن نرم افزار برای رفع مشکل خواهشندم نحوه دریافت آنرا به اینجانب اطلاع دهید.با تشکر مهدی اسدی )) و جالب اینکه هیچ پاسخی دریافت نکرده !!!

اون طرف اگه یه مقدار فکرداشت با گارانتی مادیران تماس میگرفت تا تلویزیون توی خونش در کمتر از 2 ساعت تعمیر کنن!!!

gmd
31-08-2013, 23:15
اون طرف اگه یه مقدار فکرداشت با گارانتی مادیران تماس میگرفت تا تلویزیون توی خونش در کمتر از 2 ساعت تعمیر کنن!!!

حتما اون طرف هم مثل شما فکر داشته وتماس گرفته ولی مشگل حل نشده .
تازه اگر مدیران مادایران فکر داشتند حداقل جواب آن بنده خدا را میدادند که با خدمات تماس بگیرید .
و دیگر اینکه یکی از اقوام مدل kd40 سایز 42 را خرید وقتی نصاب مادایران آمد حتی نتوانست آنرا راه اندازی کند و مجبور شدند روز دیگری و نصاب دیگری را بفرستند .
حالا خودتان قضاوت کنید شرکتی که نماینده اش حتی از نصب تلویزیون عاجز است چه خدماتی میتواند بدهد !!!
با احترام

Soroush-S
01-09-2013, 09:48
تازه اگر مدیران مادایران فکر داشتند حداقل جواب آن بنده خدا را میدادند که با خدمات تماس بگیرید .
و دیگر اینکه یکی از اقوام مدل kd40 سایز 42 را خرید وقتی نصاب مادایران آمد حتی نتوانست آنرا راه اندازی کند و مجبور شدند روز دیگری و نصاب دیگری را بفرستند .
حالا خودتان قضاوت کنید شرکتی که نماینده اش حتی از نصب تلویزیون عاجز است چه خدماتی میتواند بدهد !!!
با احترام
عزیز چرا میخوای به زور بگی که شرکتای ایرانی ضعیفترین محصول و خدمات دارن؟
شما برو توی بازار کامپیوتر بپرس خدمات کدوم شرکت از همه بهتره به شما میگن کدوم شرکت بهتره!!

gmd
01-09-2013, 10:01
عزیز چرا میخوای به زور بگی که شرکتای ایرانی ضعیفترین محصول و خدمات دارن؟
شما برو توی بازار کامپیوتر بپرس خدمات کدوم شرکت از همه بهتره به شما میگن کدوم شرکت بهتره!!
سلام
دوست عزیز شما برو بخر ایشالا مشکلی پیش نیاد ولی اگر خدای نکرده پیش آمد اول از همه هم معنای کیفیت را متوجه می شوید و بعد هم معنای خدمات را .

Soroush-S
01-09-2013, 14:29
سلام
دوست عزیز شما برو بخر ایشالا مشکلی پیش نیاد ولی اگر خدای نکرده پیش آمد اول از همه هم معنای کیفیت را متوجه می شوید و بعد هم معنای خدمات را .

من مانیتور الجی مادیران استفاده میکنم هم معنای کیفیت را متوجه میشوم هم معنای خدمات را!!!
از تلویزیون الجی با گارانتی شرکت دیگر هم استفاده میکردم بازم، هم معنای کیفیت را متوجه شدم و خیلی خیلی بیشتر معنای خدمات را!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gmd
01-09-2013, 19:00
من مانیتور الجی مادیران استفاده میکنم هم معنای کیفیت را متوجه میشوم هم معنای خدمات را!!!
از تلویزیون الجی با گارانتی شرکت دیگر هم استفاده میکردم بازم، هم معنای کیفیت را متوجه شدم و خیلی خیلی بیشتر معنای خدمات را!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با احترام
من برای شما بسیار خوشحالم که معنای هر دو مورد را متوجه شدید و دستگاهتان کیفیت مطلوب را دارد ( جدا" عرض می کنم )
ولی بنده مانیتور ال جی مادایران دارم که خراب است . پرینتر اپسون دارم که از روز اول خراب بود و پنج مرتبه برای تعمیر رفت و باز هم درست نشد . جوهر مادایران که آن ها هم یا خراب است یا کیفیت ندارد ( البته با همین پرینتر ) جوابشان هم جالب است که می گویند جوهر ما برای همین یک عدد پرینتر شما سازگار نیست نه برای این مدل بلکه فقط برای همین یک دستگاه که من خریدم !!! . تلویزیون ایکس ویژن 2 عدد که کیفیت ندارد . البته شاید من شانس ندارم !!!

Soroush-S
01-09-2013, 19:36
با احترام
من برای شما بسیار خوشحالم که معنای هر دو مورد را متوجه شدید و دستگاهتان کیفیت مطلوب را دارد ( جدا" عرض می کنم )
ولی بنده مانیتور ال جی مادایران دارم که خراب است . پرینتر اپسون دارم که از روز اول خراب بود و پنج مرتبه برای تعمیر رفت و باز هم درست نشد . جوهر مادایران که آن ها هم یا خراب است یا کیفیت ندارد ( البته با همین پرینتر ) جوابشان هم جالب است که می گویند جوهر ما برای همین یک عدد پرینتر شما سازگار نیست نه برای این مدل بلکه فقط برای همین یک دستگاه که من خریدم !!! . تلویزیون ایکس ویژن 2 عدد که کیفیت ندارد . البته شاید من شانس ندارم !!!
بله شما شانس ندارید!!

gmd
01-09-2013, 23:20
بله شما شانس ندارید!!

پس یعنی خرید و خدمات کالای ایرانی شانسی است . بنده هم که همش همین را عرض می کردم .
پس حالا نتیجه می گیریم که هرکس شانس دارد کالای ایرانی بخرد هر کس که ندارد اقدام به خرید کالای خارجی کند ؟!

Soroush-S
01-09-2013, 23:37
پس یعنی خرید و خدمات کالای ایرانی شانسی است . بنده هم که همش همین را عرض می کردم .
پس حالا نتیجه می گیریم که هرکس شانس دارد کالای ایرانی بخرد هر کس که ندارد اقدام به خرید کالای خارجی کند ؟!

من گفتم شما بدشانسید نه محصولات داخلی شانسی هستند!!
شما چون بدشانس هستید خرید هم جنس داخلی هم جنس خارجی برای شما توصیه نمیشود !!!

gmd
02-09-2013, 11:08
من گفتم شما بدشانسید نه محصولات داخلی شانسی هستند!!
شما چون بدشانس هستید خرید هم جنس داخلی هم جنس خارجی برای شما توصیه نمیشود !!!
سلام
خدا را شکر در مورد خرید جنش خارجی خوش شانس هستم بنابراین خرید جنس ایرانی را میگذاریم برای شما که در خرید و خدمات کالای ایرانی شانس دارید.
ولی دوست عزیز موضوع اصلی شانس من و شما نیست ، بنده فقط نوشته ای را که در سایت مادایران بود برای اطلاع دوستمان که در مورد این تلویزیون پرسیده بود نقل قول کردم حالا نمیدانم چرا این نقل قول اینقدر برای شما ناراحت کننده بود ؟
تازه این جانب هم درحال حاضر برای خرید این تلویزیون در حال پرس و جو هستم .

در ضمن خود شما هم که اینجا فرمودید که تلویزیون ایکس ویژن را دیده اید و به نظرتان جالب نبوده !!! خوب بنده هم همین را عرض کردم که شما ....!!!

Soroush-S
02-09-2013, 11:52
سلام
خدا را شکر در مورد خرید جنش خارجی خوش شانس هستم بنابراین خرید جنس ایرانی را میگذاریم برای شما که در خرید و خدمات کالای ایرانی شانس دارید.
ولی دوست عزیز موضوع اصلی شانس من و شما نیست ، بنده فقط نوشته ای را که در سایت مادایران بود برای اطلاع دوستمان که در مورد این تلویزیون پرسیده بود نقل قول کردم حالا نمیدانم چرا این نقل قول اینقدر برای شما ناراحت کننده بود ؟
تازه این جانب هم درحال حاضر برای خرید این تلویزیون در حال پرس و جو هستم .

در ضمن خود شما هم که اینجا فرمودید که تلویزیون ایکس ویژن را دیده اید و به نظرتان جالب نبوده !!! خوب بنده هم همین را عرض کردم که شما ....!!!

شما با قصد تخریب میای اینجا نظر میدی!! !!!! !!!!
در مورد مادیران هم من سایز 40 گفتم نه 47 .
عزیز میخوای این بحثای الکی همینطوری ادامه بدی ؟ شما که از برندای داخلی خرید نمیکنی یه تاپیک جداگانه بزن تا دوستان دیگه راهنمایی کنن

gmd
02-09-2013, 12:29
شما با قصد تخریب میای اینجا نظر میدی!! !!!! !!!!
در مورد مادیران هم من سایز 40 گفتم نه 47 .
عزیز میخوای این بحثای الکی همینطوری ادامه بدی ؟ شما که از برندای داخلی خرید نمیکنی یه تاپیک جداگانه بزن تا دوستان دیگه راهنمایی کنن
عزیز قصد تخریب کار شما بود بدون اطلاعات کامل شروع به بحث می کنید نه من .
بحث الکی هم ازطرف شما بود نه بنده .
دقت کنید که خود شما مطلب اصلی را به این بحث کشاندید .
در کل اصلا" ارزش ناراحتی ندارد دوست عزیز ، لطفا" ناراحت نشوید .

mhs_837
03-09-2013, 09:08
با احترام

اوون نوشته ای که از سایت مادیران گذاشتی و با قرمز مشخص کردی ، برای همه تی وی ها گذاشته!!!(سایتش اصلا آپدیت نمیشه) من شارپ 8300 دارم.درصفحه گارانتی شارپ هم هست.درمورد نصب اولیه تجربه شخصی رو عرض میکنم: انصافا زیر دو ساعت اوومد خیلی با مهارت پایه رو پیچ کرد به بدنه(که خودم بعدا بازش کردم و دوباره که می خواستم ببندم گیرکرده بودم) یه فلش هم آورده بود برای آپدیت تی وی .انگار فلشش رو نمی شناخت.وصل کردم به کامپیوتر خودم و فایل آپدیت رو ریختم روی فلش خودم و وصل کردیم به تی وی و آپدیت شد.درمجموع چندباری هم زنگ زدم خدمات پس از فروش متوسط بود اطلاعاتشون.
اما راجب این تی وی:برادرم چندروز پیش این تی وی رو خریده البته با تخفیف جشنواره ای حدود 2550 شده.کیفیتش تصویرش بد نیست اما سه بعدیش بدلیل پسیو بودن تعریفی نداره ، dlna نداره و بقیه امکاناتش هم معمولیه ولی درمجموع باتوجه به 47 اینچ بودن و قیمتش به نظرم انتخاب خوبیه.

gmd
03-09-2013, 12:30
اوون نوشته ای که از سایت مادیران گذاشتی و با قرمز مشخص کردی ، برای همه تی وی ها گذاشته!!!(سایتش اصلا آپدیت نمیشه) من شارپ 8300 دارم.درصفحه گارانتی شارپ هم هست.درمورد نصب اولیه تجربه شخصی رو عرض میکنم: انصافا زیر دو ساعت اوومد خیلی با مهارت پایه رو پیچ کرد به بدنه(که خودم بعدا بازش کردم و دوباره که می خواستم ببندم گیرکرده بودم) یه فلش هم آورده بود برای آپدیت تی وی .انگار فلشش رو نمی شناخت.وصل کردم به کامپیوتر خودم و فایل آپدیت رو ریختم روی فلش خودم و وصل کردیم به تی وی و آپدیت شد.درمجموع چندباری هم زنگ زدم خدمات پس از فروش متوسط بود اطلاعاتشون.
اما راجب این تی وی:برادرم چندروز پیش این تی وی رو خریده البته با تخفیف جشنواره ای حدود 2550 شده.کیفیتش تصویرش بد نیست اما سه بعدیش بدلیل پسیو بودن تعریفی نداره ، dlna نداره و بقیه امکاناتش هم معمولیه ولی درمجموع باتوجه به 47 اینچ بودن و قیمتش به نظرم انتخاب خوبیه.
سلام
ممنون از توجه شما و یک سوال داشتم . تصویر سه بعدی در مقایسه با پسیو های دیگر مثل ال جی چطور است ؟ یعنی شما کیفیت تصویر سه بعدی را نپسندیدید یا کلا" سه بعدی پسیو همین کیفیت را دارد ؟
دوم اینکه کیفیت تصویر در مقایسه با تلویزیون خودتان چگونه است ؟
متشکر می شوم اگر لطف کنید وراهنمایی بفرمایید.

mhs_837
04-09-2013, 09:34
سلام
ممنون از توجه شما و یک سوال داشتم . تصویر سه بعدی در مقایسه با پسیو های دیگر مثل ال جی چطور است ؟ یعنی شما کیفیت تصویر سه بعدی را نپسندیدید یا کلا" سه بعدی پسیو همین کیفیت را دارد ؟
دوم اینکه کیفیت تصویر در مقایسه با تلویزیون خودتان چگونه است ؟
متشکر می شوم اگر لطف کنید وراهنمایی بفرمایید.

تفاوت تنها در میزان برجسته بودن سوژه ها ست .من سه بعدی ال جی ندیم پس اظهارنظری نمیکنم اما درمجموع سه بعدی های پسیو یه سری معایبی داره ازجمله اینکه باید در فاصله حدود سه متری باشید و ...(که البته سه بعدی اکتیو هم معایب داره)به لینک های زیر مراجعه کنید تا دیدتان بازتر شود
به یقین میتونم بگم کیفیت شارپ بالاتره.با اینکه تی وی دادشم هم خودم تنظیم کردم ولی کیفیتش معمولی بود.انصافا تی وی شارپ در ایجاد عمق مشکی یه چیز دیگه است.و اینکه شارپ یه ساب ووفر داره پشتش که صدای خوبی ایجاد میکنه.

gmd
20-09-2013, 15:10
سلام
آیا تلویزون های ایکس ویژن هم منو مخفی دارد.
Soroush-S
21-09-2013, 19:44
سلام
آیا تلویزون های ایکس ویژن هم منو مخفی دارد.
همه تلویزیونها منوی مخفی دارند

gmd
22-09-2013, 11:24
همه تلویزیونها منوی مخفی دارند

ممنون ، آیا میدانید نحوه ورود به منو مخفی آن چگونه است ؟

hamid_IT63
09-10-2013, 11:39
اگه از من میشنوی به هیچ عنوان وارد منوی مخفی نشو چون مشکلات خاص خودشو داره و مهمتر از وارد شدن بحث خارج شدن از منوی مخفیه که اگه اشتباه کنی و به مشکل بر بخوری ممکنه بزنی و تلویزیون رو بترکونی !
ضمن اینکه با وارد شدن بهه منوی مخفی و ایجاد مشکلات ناشی از اون گارانتی تلویزیونت رو هم از دست میدی.

samira_googleOne
09-10-2013, 15:30
تفاوت تنها در میزان برجسته بودن سوژه ها ست .من سه بعدی ال جی ندیم پس اظهارنظری نمیکنم اما درمجموع سه بعدی های پسیو یه سری معایبی داره ازجمله اینکه باید در فاصله حدود سه متری باشید و ...(که البته سه بعدی اکتیو هم معایب داره)به لینک های زیر مراجعه کنید تا دیدتان بازتر شود
به یقین میتونم بگم کیفیت شارپ بالاتره.با اینکه تی وی دادشم هم خودم تنظیم کردم ولی کیفیتش معمولی بود.انصافا تی وی شارپ در ایجاد عمق مشکی یه چیز دیگه است.و اینکه شارپ یه ساب ووفر داره پشتش که صدای خوبی ایجاد میکنه.
این مدل شارپ که دوستمون میگه یکی از بهترین تلویزیونای 3d هست. کیفیت تصویر سه بعدی عالی داره . پنلش ژاپنیه و رنگ تصاویرش فوق العاده طبیعیه . همه جور فرمتی رو با فلش پخش میکنه mkv T divx و ... کیفیت صداشم همونطور که دوستمون گفت خیلی خوبه .

4you
21-10-2013, 13:27
سلام دوستا جدا از بحث دعوا

من تي وي را خريدم البته نه ايكس ويژن

يه ال جي 55 خريدم سري La قيمت واسم در امد 4600 واقعا هم راضي هستم

ممنون بابات راهنماهييهاي ك كرديد

mosicr77
21-10-2013, 21:52
مبارکه داداش خوب کاری کردی که ال جی گرفتی
مدلش چیه...راضی هستی ؟؟؟

m_semiari
21-10-2013, 23:58
دوست عزیز میتونی بگی چی مدلی خریدی و از کجا؟ راجع به کیفیت تصویرش میتونی بیشتر بگی؟

4you
22-10-2013, 12:14
lمدلش La 6600 هستش خياي راضي هستم كيفيت تصوير خيلي عالي هست خودم 76100 ال ام دارم 47 اينچ اينا واسه بابام خريدم نصبت به تي وي خودم خيلي بهتره واقعا راضي هستم وقتي شبكه هاي اچ دي و شبكه 3D sky كه سه بعدي هست را نگاه ميكنم واقعا كيفيت تصوير عالي هستش

تا حالا كوچكترين موردي بر نخوردم

از بانه خريدم تو ايران حدود 7 ميليون در ميومدش

mosicr77
22-10-2013, 14:10
سلام دوست عزیز مبارک باشهمن خودم 76100 رو کنار هم با 66000 مقایسه کردم66000 رنگ ها رو گرم تر نشون میده و پنل شفاف تری داره

m_semiari
22-10-2013, 20:15
دوست عزیز من تو خرید این مدل یا سونی موندم .ممنون میشم به این چند تا سوال من جواب بدی چون اگه این مدل رو بخرم با این بودجه میتونم 55 بگیرم ولی اگه سونی بخرم حداکثر میشه 50 اینچ:
1-LA6600 که گرفتی فیلم FULL HD یا بلوری هم باهاش دیدی ؟کیفیتش چطوره تو 2D ؟ رنگهاش خصوصا مشکیش چطوریه ؟ از نزدیک پیکسل هاش معلوم نیست؟ کنتراستش چی؟
2- کیفیتش تو تلویزیون ایران یا شبکه های ماهوا... چطوره؟
3- ایا با سونی مدل W804 یا R550 مقایسه کردی که تصویرش چطوریه؟
4- این مدلی که گرفتین اصل کره هست دیگه؟
مرسی

4you
23-10-2013, 07:38
دوست عزیز من تو خرید این مدل یا سونی موندم .ممنون میشم به این چند تا سوال من جواب بدی چون اگه این مدل رو بخرم با این بودجه میتونم 55 بگیرم ولی اگه سونی بخرم حداکثر میشه 50 اینچ:
1-LA6600 که گرفتی فیلم FULL HD یا بلوری هم باهاش دیدی ؟کیفیتش چطوره تو 2D ؟ رنگهاش خصوصا مشکیش چطوریه ؟ از نزدیک پیکسل هاش معلوم نیست؟ کنتراستش چی؟
2- کیفیتش تو تلویزیون ایران یا شبکه های ماهوا... چطوره؟
3- ایا با سونی مدل W804 یا R550 مقایسه کردی که تصویرش چطوریه؟
4- این مدلی که گرفتین اصل کره هست دیگه؟
مرسی

1 - اره فول اچ دي نگاه كردم بلوري نه ! كيفيت عالي هم ه بعدي هم تك بعدي ! تو رنگ ها مشكلي بر نخوردم

2 شبكههاي ايران را من با ماهواره نگاه ميكنيم عالي هست

3- نه نديدم جايي مدل سوني را

4- اره اصل كره هستش با منو فارسي