مشاهده نسخه کامل
: ارتقا یا خرید لپ تاپ
سلام
مشخصات لپ تاپم:
cpu: core i 3 m 350
ram: 4 g ddr3
vga: ati 5145
بازیهای روز دنیا اجرا میکنه؟
ارزش داره cpu رو ارتقا بدم؟
لطفا لپ تاپ (بازی) معرفی کنید.( asus )
با تشکر.
دوست عزیز کانفیگ یا همون سخت افزار شما قدیمی شده و همچنین برد لپ تاپتون هم صد در صد قدیمی شده و برای همین کانفیگ قویتر رو قبول نمیکنه پس حتما باید عوضش کنید اما کلا اگه بخواین لپ تاپ دیگه ای بگیرین باید بودجتونو مشخص کنید تا بهتون بگم که برای گیم چی خوبه.
دوست عزیز کانفیگ یا همون سخت افزار شما قدیمی شده و همچنین برد لپ تاپتون هم صد در صد قدیمی شده و برای همین کانفیگ قویتر رو قبول نمیکنه پس حتما باید عوضش کنید اما کلا اگه بخواین لپ تاپ دیگه ای بگیرین باید بودجتونو مشخص کنید تا بهتون بگم که برای گیم چی خوبه.
سلام
بودجه تا 2600.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
سلام
بودجه تا 2600.
z500 i7
hp m6 1201
z500 i7
hp m6 1201
با تشکر
لطفا asus معرفی کنید.
اگه میخواین یه لپ تاپ با کیفیت از ایسوس بخرین
N56VM i5
از سونی
SONY VAIO E15127CDS
z500 i7
hp m6 1201
دوست عزیز اگه میتونید بودجتونو بیشتر کنید حتما برید سراغ N46VZ از یسوس که هم گرافیک خوبی داره و هم پردازنده خوب که البته باید حدود 400 تومان بیشتر هزینه کنید اما به نظر من تو رنج قیمتی که نام بردین که بخواد برای بازی هم خوب اجرا بشه باید برید سراغ مدل های Z500 یا K46CB یا K56CB که تمام این مدل هایی که نام بردم دارای گرافیک Geforce GT 740M میباشند اما از لحاظ cpu مدل k46cb و k56cb از مدل z500 به مراتب ضعیف تر هستند.پس من یه پیشنهادی دارم اونم اینکه اگه تا 3 تومان نمیتونید هزینه کنید پس دنبال ایسوس نرین و برین سراغ z500 که برای بازی تا این رنج قیمتی که شما گفتین بهترینه و بازی های روز دنیا رو خوب اجرا میکنه.
gfgfgfgfg
03-09-2013, 18:35
دوست عزیز اگه میتونید بودجتونو بیشتر کنید حتما برید سراغ N46VZ از یسوس که هم گرافیک خوبی داره و هم پردازنده خوب که البته باید حدود 400 تومان بیشتر هزینه کنید اما به نظر من تو رنج قیمتی که نام بردین که بخواد برای بازی هم خوب اجرا بشه باید برید سراغ مدل های Z500 یا K46CB یا K56CB که تمام این مدل هایی که نام بردم دارای گرافیک Geforce GT 740M میباشند اما از لحاظ cpu مدل k46cb و k56cb از مدل z500 به مراتب ضعیف تر هستند.پس من یه پیشنهادی دارم اونم اینکه اگه تا 3 تومان نمیتونید هزینه کنید پس دنبال ایسوس نرین و برین سراغ z500 که برای بازی تا این رنج قیمتی که شما گفتین بهترینه و بازی های روز دنیا رو خوب اجرا میکنه.
بله . منم نظرم z500 هستش واقعا فوق العاده است
بله . منم نظرم z500 هستش واقعا فوق العاده است
دوست عزیز برای اینکه خیالتون رو راحت کنم البته با اینکه من خودم اهل بازی نیستم اما باز برای اینکه لپ تاپ رو یه تست کنم یه چندتا بازی با گرافیک بالا نصب کردم و به راحتی اجرا شد.
ASUS K45DR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.2 کیلوگرم
پردازنده:AMD A8-4500M Quad Core 1.90GHz up to 2.80 GHz - Cache 4 MB
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB SATA 5400rpm
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7470M + HD 7640G 1024 MB UpTo 2048 MB
صفحه نمایش:14" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
بازیهای روز دنیا اجرا میکنه؟
ASUS K45DR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیهای روز دنیا اجرا میکنه؟به هیچ عنوان این مدل هم دارای پردازنده ضعیفی هست و هم دارای گرافیک ضعیف.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.