مشاهده نسخه کامل
: سوال و کمک در مورد Asus N550JV
siliopro@emeil.ir
25-08-2013, 22:05
سلام دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه.
تو سایت ال دیجیتال زده 4900 به نظرتون عادلانس؟
باطریش 4 سلولیه ، کم نیس؟ با باطی اگه گیم سبک بازی کنی مثل pes13 چقد دووم میاره ، در حالت استفاده عادی چطور؟
میگن چون باطریش در نمیاد مشکل ساز میشه؟
سیستم کولینگ چطوره ، زیاد داغ نمیکنه؟
در کل یه کمکی بکنید چون میخوام بخرم.
ممنون.
Amir_051
25-08-2013, 23:01
دوست عزیز این لپ تاپ تازه وارد بازار شده و هنوز کسی درست حسابی تستش نکرده...چند روزی طول میکشه تا دوستانی که خرید کردند تست کنند و نظرشونو بگن...اما من خودم هم قثد خرید این مدلو دارم و سوالای شما سوال منم هست
ehsan102
25-08-2013, 23:04
4900 ؟؟؟؟؟
مگه اپله ؟
داداش حتما با بلوری حساب کردن
====
در کل لپتاپ عالی ئی هستش
siliopro@emeil.ir
25-08-2013, 23:11
تفاوت اونی که تو ال دیجیتال هست با ای پایینی چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
siliopro@emeil.ir
26-08-2013, 09:39
دوستان یه راهنمایی بکنید دیگه
lapbuy کسی خرید کرده ؟ کیفیتش خوبه؟
اینی که تو لپ بایه زده باطری شش سلولی.
راستی این لپ هایی که روشون ویندوز نیس ، چطورن ؟ یعنی همون اول که روشن کردی باید ویندوز روش نصب کنی؟
اینا درایوری چیزی ندارن؟ یعنی وقتی ویندوزو نصبیدی درایورهاشم باید بنصبی؟ اگه اینطور سی دی درایورها همراه لپ تاپ هس یا باید از اینترنت دان بشه.
اینی که تو ال دیجیتاله رمش 12 - بلو ری داره - ویندوز 8 - 64 بیت هم روش نصبه ، یعنی این باعث شده تا 1 تومن گرونتر بشه؟
ممنون.
J.Naderiii
26-08-2013, 10:54
دوستان یه راهنمایی بکنید دیگه
lapbuy کسی خرید کرده ؟ کیفیتش خوبه؟
اینی که تو لپ بایه زده باطری شش سلولی.
راستی این لپ هایی که روشون ویندوز نیس ، چطورن ؟ یعنی همون اول که روشن کردی باید ویندوز روش نصب کنی؟
اینا درایوری چیزی ندارن؟ یعنی وقتی ویندوزو نصبیدی درایورهاشم باید بنصبی؟ اگه اینطور سی دی درایورها همراه لپ تاپ هس یا باید از اینترنت دان بشه.
اینی که تو ال دیجیتاله رمش 12 - بلو ری داره - ویندوز 8 - 64 بیت هم روش نصبه ، یعنی این باعث شده تا 1 تومن گرونتر بشه؟
ممنون.
asus n550 فقط باطری چهار سلولی و پلیمری داره و مشکلی نداره.
بله باید ویندوز نصب کنی. نگران درایور نباش.
بله افزایش قیمت به همین دلیله ظاهراً ولی به نظر من با قیمت 4900 ارزش نداره. این کانفیگ آل دیجیتال گارانتی نداره.
اگر میتونی حضوری خرید کن اگر هم نه از سایت های معتبری مثل دیجی کالا خرید کن هرچند الان دیگه موجود نداره. این lapbuy رو از کجا پیدا کردی.
siliopro@emeil.ir
26-08-2013, 10:59
اخه تو شهر ما نیس حضوری بخرم.
کسی سایت مطمئنی که داشته باشه سراغ داره.
یعنی درایور نصبیدن نمیخواد؟ یا همراشه؟
J.Naderiii
26-08-2013, 12:39
لیون کامپیوتر سایت مطمئنی هست من بارها از این سایت خرید کردم.
فقط قبل از خرید به صورت تلفنی از بابت FHD بودن و سایر مشخصات رایج مطمئن شوید چون بیشتر سایت ها مشخصات را اشتباه درج می کنند و نمی توان اعتماد کرد.
درایور که باید نصب شود اما من اطلاعی از اینکه همراه لپتاپ هست یا نه ندارم باید از کسانی که این لپتاپ را خریدند بپرسی. اگر درایور همراه لپتاپ نباشه، امکان دانلود از سایت ایسوس هست.
daniyele_68
26-08-2013, 16:20
4900!!!!؟؟؟؟؟جاهای دیگه با صفحه لمسی 3800 هست!!!!که این قیمتم نباید باشه.ولی تو جایی زندگی میکنیم ک اینقدر بی قانونه که هر کی هر کاری خواست میتونه بکنه
بهترین سایت به نظر من د یجی کالا هستش چون کسانی که ازش خرید کردن ازش راضی بودن و مشتریش شدن.
دوستان الان چند نفر تو این تاپیک خرید کردن میتونین ازشون بپرسید ولی من تا اونجایی که میدونم رم 12 یا باتری 6 همش چرته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
siliopro@emeil.ir
27-08-2013, 10:24
بله من خودمم از دیجی کالا خرید داشتم ، ولی خوب الان نداره.
چاره هم که نداره ، ال هم با اون قیمت زده.
دادا درایوراش همراهشن ی dvd که باید بعد نصب ویندوز بنصبیش
سلام دوستان نظرتون در مورد این لپ تاپ چیه.
تو سایت ال دیجیتال زده 4900 به نظرتون عادلانس؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باطریش 4 سلولیه ، کم نیس؟ با باطی اگه گیم سبک بازی کنی مثل pes13 چقد دووم میاره ، در حالت استفاده عادی چطور؟
میگن چون باطریش در نمیاد مشکل ساز میشه؟
سیستم کولینگ چطوره ، زیاد داغ نمیکنه؟
در کل یه کمکی بکنید چون میخوام بخرم.
ممنون.
?در مورد باطری میتونم بگم که بطور معمول چهار ساعت و با استفاده از وای فای سه ساعت
زیاد داغ نمی کنه البته من فعلا زیاد فشار نیاوردم
siliopro@emeil.ir
27-08-2013, 12:05
?در مورد باطری میتونم بگم که بطور معمول چهار ساعت و با استفاده از وای فای سه ساعت
زیاد داغ نمی کنه البته من فعلا زیاد فشار نیاوردم
خوب یکم فشار بیار . چندتا بازی مثل Metro , crysis3 و ... بزن ببین داغ کردنش در چه حدیه.
omid1380
27-08-2013, 16:18
سلام یه سوال
آیا مادر بورد این دستگاه از sli پشتیبانی می کنه
البته با این فیلمی که دیدم برای منی که 20 فریمم کارم رو راه میندازه تا چند سال بازی ها رو می تونم اجرا کنم:n01:
siliopro@emeil.ir
27-08-2013, 16:33
کلیپ از اجرای بازی روی این لپ تاپ و فریم ریت بازی ها، اونایی که زهرمارشکن دارن ببینن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.