PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن ویندوز 8

samanwilly
25-08-2013, 21:57
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سامسونگ دارم.ویندوزش 8 کارخونه ای بود.میخواستم با برنامه partition master پارتیشن بندی کنم،تنظیمات رو انجام دادم ریستارت شد تا تموم شه،ولی ویندوز بالا نیامد.خاموش روشن کردم دیدم این صفحه ابی میاد.سی دی win 8 هم گذاشتم اما تو ستاپ لپ تاپ برای بوت فقط هارد رو میشناسه و حتی دی وی دی رام رو هم نمیشناسه.باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Public Enemy
26-08-2013, 08:43
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سامسونگ دارم.ویندوزش 8 کارخونه ای بود.میخواستم با برنامه partition master پارتیشن بندی کنم،تنظیمات رو انجام دادم ریستارت شد تا تموم شه،ولی ویندوز بالا نیامد.خاموش روشن کردم دیدم این صفحه ابی میاد.سی دی win 8 هم گذاشتم اما تو ستاپ لپ تاپ برای بوت فقط هارد رو میشناسه و حتی دی وی دی رام رو هم نمیشناسه.باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

احتمال داره شما پارتیشن ریکاوری رو Brick کرده باشین .

در این صورت برای درست کردنش ، باید از DVD ریکاوری همراه لپ تاپ استفاده کنین .

در ضمن ویندوز در هنگام نصب چند تا پارتیشن واسه نیاز خودش می سازه که به هیچ عنوان نباید دستکاریی شوند ، اونایی که برچسب EFI و Recovery دارن یا حجمشون خیلی کمه ( زیر 1 گیگ )

2 - در مورد اینکه چرا از رو دی وی دی بالا نمیاد : لپ تاپ داره در حالت EFI بالا میاد ، در این حالت از DVD پشتیبانی نمی شه . از تو بایوس شما باید UEFI رو تغییر بدین به Legacy . در هنگام روشن شدن لپ تاپ هم دکمه F12 ( اگر اشتباه نکنم ) رو بزنین تا لیست دستگاه ها برای بوت رو ببینین

نکته مهم : در هنگام نصب به صورت EFI پارتیشن بندی به صورت GPT انجام می شه ، در صورتی که از روی دی وی دی نصب کنین ، پارتیشن نبدی به صورت MBR انجام میشه که این کار شما رو وادار می کنه حتما هارد رو کامل پارتیشن بندی از اول کنین . برای رفع این مشکل ، بهتره با نرم افزار هایی مثل PowerISO یا UltraISO ویندوز رو روی فلش مموری رایت کنین ، در این صورت فلش در حالت EFI نیز بوت می شود:n16:

samanwilly
26-08-2013, 10:34
لپ تاپم DVD ریکاوری نداره.
UEFI فقط گزینه disable داره،که با تغییرش هیچ اتفاقی تو لیست boot ها نمیفته.
یه فلش مموری bootable با Win8 هم ساختم،ولی بازم تو لیست بوت فقط هارد وجود داره.در ضمن اون گزینه هایی که تو تصویر هست هیچکدوم کار نمیکنه.

Public Enemy
26-08-2013, 10:58
می شه یه زحمتی بکشید یه عکس از منوی بایوس صفحه بوت بگیرین ؟

samanwilly
26-08-2013, 11:13

Public Enemy
26-08-2013, 11:37
با نشکر .

عکس داره می گه که هم چنان سیستم داره تو حالت UEFI بوت می شه که در این صورت دی وی دی بوت نمی شه .

باید UEFI غیر فعال باشه تا بنونین از DVD استفاده کنین . برای دیدن تغییرات هم باید F10 رو بزنین یه بار سیستم رو ری استارت کنین . Secure boot هم خاموش کنین .

نکته : یکی از دوستام Samsung داشت یه گزینه ای بود تو بایوس به نام Quick Boot یا همچین چیزی که باعث می شد در صورتی که لپ تاپ روشن باشه ، دیگه از رو CD یا Flash Memory بوت نشه هر چه قدر ری استارت می کردی . ولی وقتی لپ تاپ رو روشن می کردی مشکل حل می شد از روی دی وی دی یا فلش مموری بوت می شد .اونم UEFI رو پشتیبانی می کرد . اگه چنین گزینه ای هست ، غیر فعالش کنین .

سیستم رو هم خاموش کنین فلش رو وصل کنین سپس روشن کنین

samanwilly
26-08-2013, 11:47
خیلی ممنون،بالاخره بوت کرد.ایراد از secure boot بود.یه سوال،دکمه تشکر کجاست؟

ssse
21-10-2014, 11:27
یک مورد استراری...لبتاپم موقع بالا اومدن ویندوز 8 قسمت نشون دادن پنجره گیر کرده چجوری خاموشش کنم یا ریستارت کنم؟:n03:

ssse
21-10-2014, 11:41
یعنی من باید شیش ساعت وایسم تا باتریش ته بکشه؟:n13::n14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ssse
21-10-2014, 11:47
با نگه داشتن دکمه power مشکلم حل شد:n20: ولی میشه به پرسم چرا گاهی اینجوری میشه؟