ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی پی یو مخصوص گیم

qazy
25-08-2013, 16:11
با سلام.چند وقتیه تو فکر خرید یه کیس برای گیم هستم.میخواستم قطعه به قطعه جلو برم.تویه یه مقاله از یک سایت معتبر میخوندم که اگر قصد اوکلاک ندارید(که منم اهل اورکلاک نیستم)در بنچمارک ها فقط 5 درصد i5 از i7 پایین تر هست و اختلاف قدرت این دو پردازنده در عمل بسیار ناچیز هست.میخواستم عزیزان و اساتیدی که تویه این زمینه تجربه دارن یه توضیحی بدن که واقعا این قضیه چقدر صحت داره.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

Ali*Reza
25-08-2013, 16:17
اختلاف بین Core i5 و Core i7 بستگی به مدل هر پردازنده داره. باید مدل به مدل مقایسه بشن.
همچنین نوع کاربرد و گیمهای مد نظر هم تعیین کننده هستند.
به هرحال اگر قصد خرید پردازنده دارین حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین.

qazy
25-08-2013, 16:24
اختلاف بین Core i5 و Core i7 بستگی به مدل هر پردازنده داره. باید مدل به مدل مقایسه بشن.
همچنین نوع کاربرد و گیمهای مد نظر هم تعیین کننده هستند.
به هرحال اگر قصد خرید پردازنده دارین حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین.
Intel Core i7-3770K ,Intel Core i5-3470
بازی هم بازی های روز باشه و از لحاظ بودجه مشکلب نیست هرکدوم که به نتیجه برسم میتونم تهیه کنم.فقط برام مهمه که کدوم رو بگیرم و اگر واقعا فرق چندانی ندارن چرا هزینه اضافی کنم.

Ali*Reza
25-08-2013, 16:51
مسلما بین پردازنده هایی که مد نظرتون هست چه از لحاظ مشخصات و پرفرمنس تفاوت وجود داره.
در اکثر بنچمارکها ، اختلاف این دو پردازنده حدودا بین 10 تا 20 درصد هست که بسته به شرایط متفاوت هست.
به هرحال در صورتیکه بودجتون میرسه 3770 انتخاب مسلما بهتر و آینده نگریه. با توجه به اینکه قصد اورکلاک هم ندارین.

akpa
25-08-2013, 17:28
تو بازیهای فعلی بیشتر گرافیک تعیین کننده هست تا سی پی یو البته cpu هم نقش مهمی داره ولی چون پردازندهایی در این سطح واقعا قوی هستن محدودیت گرافیک بیشتر نمود پیدا میکنه
من خودم پردازنده ام amd 945 هستش که دارای 4 هسته و بافرکانس 3.2 کارمیکنه تا حالا تو عمده بازیها بین 50 تا 70 درصد مشغول بوده
ولی کارت گرافیکم 5670 هست و تو بازیهای جدید واقعا کم میاره
پس پردانده قوی تر خیلی تو بازی تاثیر نداره و میتونید جای پرداخت پول بیشتر برای پردازنده با بازده کمتر , روی کارت گرافیک هزینه کنید که تاثیرش محسوس تره
از طرفی این تاثیر پردازنده تو کاربدهای خانگی واقعا غیر محسوسه ولی تو کاربردهایی مثل پردازش تصویر و کارهای دیگه که از تمام قدرت پردازنده استفاده میشه تفاوت واضحتره
ولی درکل اگه اگه مشکل بودجه ندارین corei 7 انتخاب بهتریه ولی در کل کارت گرافیک بهتر نتیجه بهتری داره تا پردازنده قوی تر