ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جرقه زدن آداپتر هنگام اتصال به پریز برق

AmA89
25-08-2013, 15:14
سلام
از وقتی لپ تاپ خریدم همیشه برای شارژ لپ تاپم دوشاخه آداپتر رو به محافظ برق وصل می کردم(چون محافظ همیشه در دسترس بود) و هیچ مشکلی وجود نداشت تا اینکه چندی پیش دو شاخه آداپتر رو مستقیم به پریز برق متصل کردم که یکباره جرقه زد و سر دوشاخه هم کمی سوخت. ابتدا فکر کردم مشکل از اون پریز برقه اما وقتی پریزهای دیگه رو هم امتحان کردم بازهم همین مشکل جرقه زدن وجود داشت.
با توجه به اینکه مطمئنم پریزهای برق مشکلی ندارن، مشکل از چیه و راه حلش چیه؟
اگر آداپتر مشکل داره پس چرا با محافظ درست کار میکنه و فقط با اتصال مستقیم به پریز برق جرقه میزنه؟!
مدل سیستم:Sony Vaio VPCEH
ممنون میشوم پاسخ بفرمایید.

NorthBridge
25-08-2013, 15:46
اون محافظی که شما استفاده میکنید در اصل برای یخچال و تلویزیون و... ساخته شده نه برای PC
تبلیغات مربوطه و نوشته های روی اون رو هم چندان توجه نکنید چون بوسیله ی افراد کم اطلاع صورت گرفته
شما اگر نگرانی دارید لازمه یک استابیلایزر تهیه کنید
اما در manual های مربوط به گوشی و لپتاپ برای رفع این نوع نگرانی معمولاً توصیه شده ابتدا آداپتور رو به برق وصل کنید و بعد فیش اون رو به سوکت لپتاپ
هر چند اگر اینکار رو هم نکنید خطری متوجه آداپتور و لپتاپ نمیشه چون ابتدا خازنهای صافی شارژ میشوند بعد جریان پایدار به دستگاه ارسال میشه

Amir rza
25-08-2013, 20:33
دوست نمیدونم به دردتون میخوره یا نه ولی آداپتور من هم با تبدیلش همین جرقه ای رو که میگید میزنه.
نمیدونم از کی ولی خیلی وقته!
از نظر من زیاد نگران نباش برا من که هیچی نشده...:n02:
(تبدیل سحر ساخت ایران!...)

gmd
25-08-2013, 21:12
سلام
برای من هم از روز اول همینطور بود نگران نباش.