مشاهده نسخه کامل
: مشکل با آنتن دهی مودم وایرلس
سلام و خسته نباشید
من یه مودم "TP W-8950ND" دارم . می خواستم برد آنتنش رو زیاد کنم . واسه همین یه آنتن "TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND" سفارش دادم که امروز بدستم رسید ولی بعد از وصل کردنش به مودم، آنتن دهی هیچ تغییری نکرده....!!! مشکل از کجاست ؟!! راهنمایی کنید . ممنون :n28:
سلام و خسته نباشید
من یه مودم "TP W-8950ND" دارم . می خواستم برد آنتنش رو زیاد کنم . واسه همین یه آنتن "TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND" سفارش دادم که امروز بدستم رسید ولی بعد از وصل کردنش به مودم، آنتن دهی هیچ تغییری نکرده....!!! مشکل از کجاست ؟!! راهنمایی کنید . ممنون :n28:
آنت دهی مودم به عوامل زیادی بستگی داره مثل فاصله دیوایس تا مودم نویز های محیط تداخل امواج موانعی که سرراه است و محل قرار گیری مودم این موارد همه رعایت شده ؟
فریم ویر مودم رو هم آپدیت کنید
mohammad ahmadi
25-08-2013, 17:22
تو تاپیک ( مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس ) مطرح کنید زودتر نتیجه میگیرید:n16:
تقریبآ رعایت شده . ولی کلآ 1% هم تغییر ندیدم من. به هر حال یه تغییر کوچولو نباید باشه ؟!! به هر حال ممنون. بله . اونجا هم مطرح میکنم. :n12::n12::n12:
سلام و خسته نباشید
سلام
عذرخواهی میکنم.آنتن ی که خریدید من متوجه نشدم چی هست؟
برای اندازه گیری قدرت سیگنال از چی استفاده میکنید؟
سلام
عذرخواهی میکنم.آنتن ی که خریدید من متوجه نشدم چی هست؟
برای اندازه گیری قدرت سیگنال از چی استفاده میکنید؟
از dbi استفاده میشود
از dbi استفاده میشود
صحیح هست.اما منظورم این هست که آنتن چند dbi جایگزین کردند و با چه نرم افزار ی تست کردند که فرقی نکرده؟
نرم افزار ssider اگر اشتباه نکنم .به کار شما میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.