مشاهده نسخه کامل
: اگه صفحه Corning Gorilla Glass باشه واقعا نیازی به محافظ صفحه نیست یا آخرش خش میفته؟
سلام دوستان
اگه صفحه Corning Gorilla Glass باشه واقعا نیازی به محافظ صفحه نیست یا آخرش خش میفته؟
تو رنج 800 ت Samsung Advance و HTC ِDesire X رو پسندیدم ولی اینقدر از محافظ صفحه بدم میاد و فکر میکنم حس تاچ رو میگیره که حاضرم 200 تومن بزارم روش و به جای این دو مدل Samsung s2 یا HTC One SV رو بگیرم.........فقط به خاطر اینکه Corning Gorilla Glass داره!!! عاقلانست؟!!؟؟!!
من گوشیم گوریلا 1 هستش و تاحالا هم از محافظ استفاده نکردم یدونه خط و خش هم نداره البته یکبار حواسم نبوده کنار کلید بوده اما خش نیفتاده :n02:
اتفاقا کار خوبی میکنی غاقلانه است که کمی بیشتر هزینه کنی و گوریلا دار بخری
اولا من بگم بجا اونا برو LG 4X بگیر : دی
دوما که به نظر من گوریلا خیلی موجود دوست داشتنی ـــه
یه بار سَر یه کل کل با دوستم با چاقو افتادم به جون گوشیم ، هیچیش نشد لامصب : دی
پس رفتم تو کار گوریل جون !!! ..........زیر 1 تومن به جز ONE SV چیز دیگه ای هم هست؟
الان گفتم LG 4X دیگه :|
کلا با LG حال نمیکنم.......... برند پرست نیستم ولی به هر حال Samsung و HTC یه چیز دیگست.....هر چی هم کانفیگ گوشی بالا باشه وقتی این گوشی رو میگیرم تو دست و اون بالاش اسم LG رو میبینم حس خوبی بهم دست نمیده!!!!:n21:
اکسپریا اس پی
بهترین گزینه
.:PAR3A:.
26-08-2013, 01:16
الان اکثر شیشه هایی که استفاده میکنن خودشون به این راحتیا خط نمی افتن. گوریلا که دیگه خیلی سخت خط می افته. یه چیزی که هست اینه که لایه ی ضد چربی روی همه ی این ها میریزه و زیر نور زیاد خش دیده میشه.
زیاد روی این قضیه حساسیت به خرج ندین.
mahyarSAMSUNG
27-08-2013, 20:49
چیز خوبیه این گوریلا
Pedram_mrn
27-08-2013, 23:46
من الان یه سامسونگ ACE دارم داغونش کردم اما یه دونه خش هم روش نیوفتاده تو نور خورشید هم چک کردم تا مطمئن بشم، کفم برید...
Undisclosed
28-08-2013, 00:45
چیز خوبیه این گوریلا
میمونا چی ؟ اونا خوب نیستن ؟ :دي
@استارتر میگم مگه حالا برای چی از محافظ صفحه استفاده نکنی ؟ کار از محکم کاری عیب نمیکنه که !
nourbakhsh
18-09-2013, 19:52
صفحه من گوریلا 1 بود بعد از یک مدت دیدم روش 1 خط عمیق افتاده چند تا خطو خش ریز هم داره. به نظر من استفاده کنی بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.