مشاهده نسخه کامل
: نرسیدن برق پاور به مادربرد
Amirlefthand
24-08-2013, 23:24
سلام من یه مادربردP8P67 DELUXEدارم وسط کار کردن یه بلو اسکرین اومد و سیستم به کل خاموش شد بعد از اون هم چراغای روی مین روشن نشد و کلا سیستم خاموش موند مشکل از کجاس و این که آیا قابل تعمیر هست این مشکل یه سری همین جوری شد منتها بعد خاموش کردن توسط خودم بود که با فلاکت روشن شد اما این دفه دیگه نشد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام من یه مادربردP8P67 DELUXEدارم وسط کار کردن یه بلو اسکرین اومد و سیستم به کل خاموش شد بعد از اون هم چراغای روی مین روشن نشد و کلا سیستم خاموش موند مشکل از کجاس و این که آیا قابل تعمیر هست این مشکل یه سری همین جوری شد منتها بعد خاموش کردن توسط خودم بود که با فلاکت روشن شد اما این دفه دیگه نشد
یعنی دیگه مین کلا روشن نمیشه ؟
با سوئیچ دستی از روی مین با پیچ گوشتی هم روشن نمیشه ؟
با در آوردن رم از روی سیستم یا گرافیک از روی سیستم و کندن هارد یا هر کارتی که روی سیستم است دوباره تست کنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه همچنین با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید اگه روشن نشد مین ایراد دارد که در این صورت در قدم اول کابل atx رو بکنید ببینید با این کار روشن میشه مین یا نه
Amirlefthand
25-08-2013, 07:25
نه به هیچ عنوان روشن نشد کابل ها هم سالم هستن و کلا برقی به مین نمیرسه
اگه همه کارهایی که گفتم انجام دادین و نتیجه نداد یک کریستال پایین مین کنار سوئیچ پاور است ببینید با لمس کردن اون مین روشن میشه یا نه درست نشد مشکل یا از یکی از چیپ هاست که دماش بالاست یا چیپ جنوبی ایراد داره یا i/o
Amirlefthand
25-08-2013, 10:36
یه بار اون کریستال کارم رو راه انداخت 2 هفته پیش ولی الان دیگه به کل روشن نمیشه
یه بار اون کریستال کارم رو راه انداخت 2 هفته پیش ولی الان دیگه به کل روشن نمیشه
کریستال رو که لمس کنید نباید سیستم روشن بشه و اگه بشه اون کریستال یعنی ایراد داره
Amirlefthand
25-08-2013, 11:11
این برای 2 هفته پیش بود ولی الان دیگه به کل نه از روی مین روشن میشه نه با کلید کیس الان قابل تعمیره مادربردم؟ چون میخوام بدم به گارانتی میخوام وضعیتم مشخص بشه یه مقدار
این برای 2 هفته پیش بود ولی الان دیگه به کل نه از روی مین روشن میشه نه با کلید کیس الان قابل تعمیره مادربردم؟ چون میخوام بدم به گارانتی میخوام وضعیتم مشخص بشه یه مقدار
معمولا قابل تعمیر است بدید گارانتی ببینید چی میگن
Amirlefthand
25-08-2013, 21:34
بردم دارم گارانتی
گارانتی سازگار چطوره ؟ خیلی ازش تعرف میکنن درسته؟
بردم دارم گارانتی
گارانتی سازگار چطوره ؟ خیلی ازش تعرف میکنن درسته؟
بین گارانتی های نسبتا خوبه ما تو ایران گارانتی آنچنان خوب نداریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.