مشاهده نسخه کامل
: عکس کنار انجمن ها
computer-times
24-08-2013, 14:27
آقا سلام چطور میشه این عکس کنار انجمن رو تغییر داد؟ البته تو انجمن خودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
computer-times
25-08-2013, 14:05
دوستان ممنون میشم جواب بدید تورو خدا لطفا
Arash4484
25-08-2013, 14:26
منظورتون favicon ه یا لوگو کامل سایت؟
در چه انجمن سازی؟ چه ورژنی؟
برای مثال درمورد favico در وی بی برای میتونید فایل favicon.ico رو در روت انجمنتون پیدا کنید و جایگزین کنید
یا در روش دوم از تغییر ادمین سی پی وارد استایل منجر شوید، StyleVars قالب مورد نظرتون(قالبی مورد استفاده و هدف) رو انتخاب کنید، و favicon رو سرچ و مسیر جدید رو بدهید...
-------------------------
ویرایش...
این عکس الان برای من لود شد ،پس منظورتون آیکون وضعیت انجمنهاست...
در مسیر /images/statusicon
این عکسها رو جایگزین کنید:
forum_new-48.png
forum_old-48.png
forum_new_lock-48.png
forum_old_lock-48.png
forum_link-48.png
با همون فرمت و سایز و نام و...
روشهای دیگه هم داره که این روش سریعتر از بقیه است، زیر انجمنها هم قابل تغییره...
computer-times
25-08-2013, 23:13
آقا من اینایی که گفتیدو اونجا کپی کردم ولی نشد عکسا نیومد
مطمعنید همیناست؟؟؟؟
از من اینطوری : imag/them/pictuer
نمیدوم هرچی اینایی که گفتیدو میزارم کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
computer-times
02-09-2013, 22:22
ممنون میشم یکبار دیگه راهنمایی کنید
Arash4484
03-09-2013, 00:16
بله، در سیستم vBulletin همینه، مطمئن باشید
اگر هم از فروم ساز دیگه ای استفاده میکنید نام و نسخه اش رو بگید...
ببینید برای پی سی با سیستم vB که خودتون مثال زدید رو چک میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن شامل مباحث جدید(خوانده نشده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن بدون مباحث جدید(خوانده شده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]انجمن قفل شده با مباحث جدید(با مشارکتهای اخیر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن قفل شده با مباحث آپدیت نشده(با مشارکتهای قدیمی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن دایورت شده(شرتکات)
و...
میبینید که مسیرها همون هستند که ذکر شد...
computer-times
03-09-2013, 05:12
تو اینجا که من کپی میکنم فط نوشته imag/them و یدونست و مثل اینکه شما قرار دادید چندتا نیست
فکر کنم تو تک بی بی فرق میکنه چون ویبولتین نیست و باید بدونه ادرس بدی ای کاش یه طوری کمکم میکردید تا این عکسارو قرار بدم بجای پروانه های قرمز رنگ
اگر بخواید یوزر و پسوردمم میدم تا خودتون برام درستش کنید توروخدا من از این پروانه های سایتم متنفرم . ممنون
M o h a m m @ d
03-09-2013, 08:01
اگه خواستین یوزر و پسورد با عکسی که جانشینش کنید برام بفرستید براتون درست کنم
computer-times
03-09-2013, 12:41
سلام حالا مثلا همین عکسای پی سی وردو برام بزارید ببینم میشه
برید به این آدرس کنترل پنل منه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یوزر و پسورد رو بزنید EMPEROR با حروف بزرگ بنویسید
و وارد کنترل پنل ادمین میشید . حالا همین عکسای پی سی وردو بزارید ببینیم میشه .. همینا که آقا ارش گذاشتن تو همین تاپیک مممنون .... اگر شد بهم بگین چطوری گذاشتید مرسی
میخوام این پروانه ها عوض بشه که قرمزن و همین عکسای پی سی ورد جایگزین بشه
Thor God
10-09-2013, 19:20
دوست عزیز پستت رو ویرایش کن. اگه میخوای قالبت رو ویرایش کنه بهتره رمز و نام کاربری رو pm کنی به jomok5800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نه اینکه پست بزاری
computer-times
10-09-2013, 22:13
ای بابا انجمنمو داد به باد ... دیگه هیچی ندارم ... کداشو دست کاری کرد کل انجمنو پروند .... خدا بیامرزتش
Thor God
11-09-2013, 01:53
ایشون کل انجمن رو به باد ندادن. چون رمز رو برای نمایش عموم گزاشتین هر کسی میتونه همچین کاری کرده باشه.
باید pm خصوصی میدادی عزیزم.
موفق باشی.
tabriz-info
11-09-2013, 14:17
دوست عزیز شما میتونید از پلاگین forum category استفاده کنید
M o h a m m @ d
11-09-2013, 19:22
دوست عزیز لینکی که اول ادرس انجمنتون گذاشتین یک چیز دیگه بود وقتی شما لینک ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتین این فکر به نظرم اومد این انجمن به عنوان تست گذاشتین تا براتون عکس بزارم بعد بگم چکار کنید .حالا اگه از دست من خراب شد معذرت میخوام ،وقت براش نزاشتم چون فکر کردم تسته و نیازی بهش ندارین .
بازم براتون درست کردم هرچند فکر نکنم نیازی بهش داشته باشین .پاک کردن و اضافه کردن انجمن تو تک بی بی خیلی سادس
computer-times
12-09-2013, 16:05
ایشون کل انجمن رو به باد ندادن. چون رمز رو برای نمایش عموم گزاشتین هر کسی میتونه همچین کاری کرده باشه.
باید pm خصوصی میدادی عزیزم.
موفق باشی.
بهتره شما دخالت نکنی چون از چیزی خبر نداری ... ایشون با ایمیل خودش به من گفت که انجمن رفت به هوا پس دخالت نکن لطفا و سرت به کار خودت باشه
توقف بیجا هم مانع کسب است به سلامت.دیگه دخالت نکنی ها و تکرار نشه
computer-times
12-09-2013, 16:09
ببین من خودم چند ساله تو کار فرومم ولی این قرار دادن عکس ها رو نمیدونستم
از تو هم ممنونم که خواستی کمکم کنی و زحمت کشیدی من هم این انجمنو برای تست قرار داده بودم تا شما درستش کنی وگرنه دیوانه نیستم که ادرس انجمنو یوزرمو بزارم تو پست برای دید عموم
میگن جوینده یابندست شاید نتونستم کدشو پیدا کنم ولی با یکسری دستکاری بلخره یکسری از چیزاشو تغییر دادم برای دیدن انجمن اصلی من میتونی این ادرسو نگاه کنی عزیزم برات پ.خ میزارم ببین
computer-times
12-09-2013, 16:15
دوست عزیز شما میتونید از پلاگین forum category استفاده کنید
ممنون ا زراهنمای شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.