مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ از کانادا
اقوام کانادا هستن
به نظر شما بگم لپ تاپ از اونجا برام بیارن؟
که چینی نباشه
و اصل باشه
قیمتش با ایران فرق داره؟
برای کار حرفه ای تدوین و گرافیک میخوام
تا یک هفته دیگه برمیگردن ایران
ehsan102
23-08-2013, 18:41
یکی از مهندس های شرکتمون رفته بود کانادا ، میگفت ایران بهتره ، وگرنه منم میخواستم ازونجا بگم واسم بگیره
حالا شما بهشون بگو یه قیمتی بگیرن برات
چون من هنوز مطمئن نیستم
بگو ایسوس n550jv و n56vb رو برات قیمت بگیرن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
freez578
23-08-2013, 20:22
:n02:سلام راستش من فقط مي خوام تجربه شخصي خودم رو بهت بگم.اينکه اجناس الکترونيک ساخت غرب در کانادا با کيفيت بهتر ارائه مي شوند شکي نيست. و اين که آن اجناس در مقايسه با جنسهايي که در داخل ايران فروخته مي شوند احتمال خرابي کمتري هم دارند باز هم شکي نيست.اما يک نکته را فراموش نکن در خود کانادا هم وقتي لپ تاپي در زمان گارانتي اش خراب مي شود دارنده آن در هر جاي کانادا که باشد به بهترين خدمات پس از فروش دسترسي دارد. اما اگر شانس تو هم مثل من باشد با اينکه قصدت خريد جنس با کيفيت است اما وقتي از بخت بد مشکل خرابي دستگاهت سراغ تو بيايد فقط در کانادا با بهترين برخورد ،و بهترين خدمات و کمترين زمان در خدمتت هستند نه در ايران.براي من هم چنين داستاني اتفاق افتاده.به هر حال مي تواني شانست را امتحان کني ولي اگر وضع ماليت آنقدر خوب است که نگران اين ضرر چند ميليوني نيستي پيشنهاد من بطور صد در صد خريد از کانادا است.
:n02:سلام راستش من فقط مي خوام تجربه شخصي خودم رو بهت بگم.اينکه اجناس الکترونيک ساخت غرب در کانادا با کيفيت بهتر ارائه مي شوند شکي نيست. و اين که آن اجناس در مقايسه با جنسهايي که در داخل ايران فروخته مي شوند احتمال خرابي کمتري هم دارند باز هم شکي نيست.اما يک نکته را فراموش نکن در خود کانادا هم وقتي لپ تاپي در زمان گارانتي اش خراب مي شود دارنده آن در هر جاي کانادا که باشد به بهتريت خدمات پس از فروش دسترسي دارد اما اگر شانس تو هم مثل من باشد با اينکه قصدت خريد جنس با کيفيت است اما وقتي از بخت بد آن مشکل سراغ تو بيايد فقط در کانادا با بهترين برخورد و بهترين خدمات و کمترين زمان در خدمتت هستند نه در ايران.براي من هم چنين داستاني اتفاق افتاده.به هر حال مي تواني شانست را امتحان کني ولي اگر وضع ماليت آ«قدر خوب است که نگران اين ضرر چند ميليوني نيستي پيشنهاد من بطور صد در صد خريد از کانادا است.
مگه تو ایران گارانتی در هر صورت معنی داره؟ من بیشتر کیفیت و اصل و تکنولوژی جدیدتر برام مهمه
شما از کجا خریدی ؟ چی خریدی؟
:n02:سلام راستش من فقط مي خوام تجربه شخصي خودم رو بهت بگم.اينکه اجناس الکترونيک ساخت غرب در کانادا با کيفيت بهتر ارائه مي شوند شکي نيست. و اين که آن اجناس در مقايسه با جنسهايي که در داخل ايران فروخته مي شوند احتمال خرابي کمتري هم دارند باز هم شکي نيست.اما يک نکته را فراموش نکن در خود کانادا هم وقتي لپ تاپي در زمان گارانتي اش خراب مي شود دارنده آن در هر جاي کانادا که باشد به بهترين خدمات پس از فروش دسترسي دارد. اما اگر شانس تو هم مثل من باشد با اينکه قصدت خريد جنس با کيفيت است اما وقتي از بخت بد مشکل خرابي دستگاهت سراغ تو بيايد فقط در کانادا با بهترين برخورد ،و بهترين خدمات و کمترين زمان در خدمتت هستند نه در ايران.براي من هم چنين داستاني اتفاق افتاده.به هر حال مي تواني شانست را امتحان کني ولي اگر وضع ماليت آنقدر خوب است که نگران اين ضرر چند ميليوني نيستي پيشنهاد من بطور صد در صد خريد از کانادا است.
مگه تو ایران گارانتی در هر صورت معنی داره؟ من بیشتر کیفیت و اصل و تکنولوژی جدیدتر برام مهمه
بیشتر کسانی که کار تدوین اهنگ فیلم و این جور کارا میکنن با مک کار میکنن اگه کیفیت برات مهمه برو دنبال اپل
NorthBridge
23-08-2013, 21:45
کانادا و ایران نداره و اکثر دستگاهها از هر برندی ساخت چینه . شما اگر کار حرفه ای گرافیکی میکنید دنبال لپتاپی با چیپ های گرافیکی حرفه ای Nvidia Quadro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا AMD FirePro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشید که در ایران نایاب هستند
اقوام کانادا هستن
به نظر شما بگم لپ تاپ از اونجا برام بیارن؟
که چینی نباشه
و اصل باشه
قیمتش با ایران فرق داره؟
برای کار حرفه ای تدوین و گرافیک میخوام
تا یک هفته دیگه برمیگردن ایران
دوست عزیز از لحاظ قیمتی زیاد براتون تفاوت نداره چون بحث مالیات و یکسری چیز های دیگه میاد وسط اما باید بگم که یقین داشته باشید که کیفیت خوب رو اونجا پیدا میکنید همچنین اینکه اونجا میتونید چیزهایی رو پیدا کنید که اینجا وجود نداره و حتی مثلا بعضی از لپ تاپ هایی که وارد ایران میشوند کانفیگ درست و حسابیش وارد نمیشه.مثلا من به عنوان نمونه میتونم لپ تاپ لنوو z500 رو براتون مثال بزنم که این مدل دارای گرافیک 645 و حتی مدل لمسی هم هست که تفاوت قیمت چندانی هم ندارن اما این مدل تا به امروز اصلا با گرافیک 645 و صفحه نمایش لمسی وارد ایران نشده و فقط با گرافیک 740 و 635 و غیر لمسی هستند.پس حتما از اونجا بگیرین که اون موقع تنوع انتخاب هم زیاد دارین و میتونین چیزیو که تو ایران هم نیست بگیرین و یه چیزی در اخر بگم که خیالتون راحت شه اونم اینکه حتما اگه میخواین از اونور بگیرین حتما از برندهایی مثل اپل و سونی و ایسوس و... بگیرید و یه وقت دنبال برندهای نامشخص نرید چون ممکنه که بالاخره کیفیت ساخت پایین باشه و خرابی داشته باشه ولی در اخر یک چیزی هم بگم اونم اینکه اگه کاربر حرفه ای دنیای تکنولوژی نیستید و با نرم افزارهای حرفه ی کار نمیکنید بهتره که از همین ایران بگیرید تا یه وقت هم به دردسر نیوفتید چون بالاخره یه لپ تاپ معمولی هم به درد شما هم میخوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.