مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن ويندوز Xp رو هارد ساتا
aminmousavi86
15-08-2006, 01:07
با سلام خدمت دوستان؛
يک هارد 40 گيگا بايت IDE داشتم که درايو C و ويندوز XP روش بود، حالا يه هارد ساتا 120 گيگا بايت بهش اضافه کردم و درايو C رو فرمت کردم. فيش هارد IDE رو در آوردم و فقط هارد ساتا رو وصل کردم که ويندوز رو توش نصب کنم. کامپيوتر رو روشن کردم، هارد ساتا رو شناخت که رو Primary بود ولی موقع نصب پيغام مياد که There was no Hard Drive device
لطفآ کمک کنيد.
در ضمن مادر بورد من MSI 649 Neo-V و هاردم Maxtor ، چند بار هم هارد رو روی Primary و Secondary عوض کردم ولی نتيجه نداشت.
سلام
من احتمال ميدم هارد شما Sata2 هست و بردت پشتيباني نميكنه
يا اينكه احتياج به ديسك نصب هارد ساتا داري .
aminmousavi86
16-08-2006, 22:21
با تشکر از جواب شما...
ولی عزيز، ويندوز رو رو هارد Ide نصب کردم و تو ويندوز هم هارد ساتا رو نصب کردم، الان هيچ مشکلی نداره. در ضمن همين که کامپيوتر رو روشن می کنم مادربورد اونو ميشناسه و اسم هارد اول مياد، فقط نتونستم ويندوز رو تو اين هارد نصب کنم. لطفآ راهنمايی کنيد.
سلام دوست عزيز
شما فقط موقع نصب ويندوز Xp این پیغام رو مشاهده میکنی یا هر ویندوزی ؟ در ضمن هارد ساتای شما چند پارتیشن داره و پارتیشن اکتیوش کدومه ؟
Lord_theOne
17-08-2006, 06:22
عزيز مادربرد شما يك فلاپي دارد در موقع نصب ويندوز اول صفحه آبيه مي نويسه F6 يا F2 رو بزن و شما تند تند يكي از اينهارو مي زني و هاردتو مي شناسه
امين جان بهتره اول باهاردساتابياي بالا وويندوزروروش نصب كني (دكمه اف 6 يادت نره ) اين هاردساتادنگ وفنگ زيادداره ولي بهش عادت ميكني
aminmousavi86
19-08-2006, 23:08
سلام دوست عزيز
شما فقط موقع نصب ويندوز Xp این پیغام رو مشاهده میکنی یا هر ویندوزی ؟ در ضمن هارد ساتای شما چند پارتیشن داره و پارتیشن اکتیوش کدومه ؟
با سلام خدمت اين دوست عزيز،
لطفآ ميشه بفرماييد که پارتيشن اکتيو چيه؟ چه جوری ميشه فهميد کدوم اکتيوه؟ چه جور ميشه عوضش کرد؟ ما که سواد مفنگيمون ياری نمی کنه، ممنون ميشم اگه راهنمايی کنی.
aminmousavi86
19-08-2006, 23:43
امين جان بهتره اول باهاردساتابياي بالا وويندوزروروش نصب كني (دكمه اف 6 يادت نره ) اين هاردساتادنگ وفنگ زيادداره ولي بهش عادت ميكني
با سلام خدمت samad_a عزيز؛
من فقط هارد ساتا رو گذاشتم و هارد IDE رو در آوردم و باز اين جور شد، ولی F6 رو امتحان نکردم، اين کليد چه کار ميکنه؟ در ضمن الان رو همون IDE ويندوز رو نصب کردم راهی هست که بشه رو هارد ساتا ويندوز جديد نصب کنم و همه برنامه های اين ويندوز رو بذارم تو ويندوز جديده؟ بايد Back Up بگيرم؟ چه جوری ميشه؟
امين جان وقتي كه شما با CD ويندوز مياي بالا وFresh setup ميكني بعداززدن اينتر اول زيرصفحه يادآوري ميكنه كه اگراز RAID استفاده ميكني كليد F6 روبزن البته همون لحظه نتيجه رونميبيني وقتي كه فايلهاي لازم LOAD شد ازت ميخواد كه اگربرنامه اي براي معرفي داري كليد S روبزني . شما هم همينكارروبكن وفلاپي مادربوردرودردرايو A قراربده
بعدازقراردادن فلاپي اينتركن .گزينه اول _ اينتر _ مجدداً S _ گزينه دوم _ اينتر
درضمن فلاپي روتا نصب شدن فايلهاي اوليه ويندوز خارج نكن تازمان اولين reboot
يه پيشنهادبرات دارم عزيزم كه تا دخل هاردواطلاعات قبلي ات رودرنياوردي Case روببر پيش كسي كه ازش هاردرو خريدي برات رديفش كنه
aminmousavi86
24-08-2006, 15:34
با سلام خدمت دوستان؛
من هارد IDE رو در آوردم و فقط ساتا رو گذاشتم، و با F6 ساتا رو شناخت، ولی موقع انتخاب درايو، هر کدوم از درايو ها رو که انتخاب می کردم يه پيغام ميومد که اين پارتيشن با ويندوز ايکس پی Compatible نيست و بايد يه پارتيشن Compatible درست کنی و همه شون همين پيغام رو ميدادن، با اين که همه شون رو فرمت کرده بودم، اون هم NTFS ؛ و اونجا هم گزينه فرمت نبود و فقط گزينه های Create Partition و Delete Partition بودند.
هارد IDE رو هم سوار کردم ولی چون می خواستم درايو C واسه ويندوز باشه و اون هم ساتا باشه، First drive رو گذاشتم رو ساتا، اين بار پارتيشن های SATA و IDE همه اومدند ولی همه شون (حتی پارتيشن های IDE) دقيقآ همون مشکل رو داشتند و ويندوز نصب نمی شد. آخر سر IDE رو گذاشتم First Drive ، مشکل حل شد و ويندوز رو روی اولين درايو ساتا (H) نصب کردم، بعد از نصب هارد IDE رو در آوردم و بوت رو گذاشتم رو هارد ساتا، با اين که ويندوز توش بود، ولی نميومد بالا، حتی وقتی دو تا هارد رو با هم ميذاشتم و First drive رو ميذاشتم رو ساتا باز نميومد بالا، انگار با First Drive بودن ساتا مشکل داره! حالا من ميخوام ويندوزم رو ساتا باشه و درايو C ، نميدونم چه کار کنم، دهنم سرويس شد از بس ويندوز نصب کردم و پاک کردم!
خواهشآ راهنمايی کنيد، خيلی ضروريه، ولی يه جوری که بفهمم مشکل چيه نه اين که مثلآ بگيد با پارتيشن مجيک، پارتيشن ها رو عوض کن و ...
در ضمن مادربوردم MSI 649 Neo-V ، و دوتا هاردم Maxtor هستند.
Lord_theOne
25-08-2006, 03:22
عزيز درسته روي Firest Boot مي گزاري هارد ساتا را ولي اول هارد IDE رو مي شناسه و ويندوز اونجا ريخته مي شود
درباره مشكلت هم نمي دونم چون مي گي فرمت نمي شود و اينجا كمي مشكل هست بدون ديدن بخوام راهنماييت كنم
lovergod14amorousand
25-08-2006, 10:01
مشکل آخرش نرم افزاری هستش یا سخت افزاری...
aminmousavi86
28-08-2006, 09:22
عزيز درسته روي Firest Boot مي گزاري هارد ساتا را ولي اول هارد IDE رو مي شناسه و ويندوز اونجا ريخته مي شود
درباره مشكلت هم نمي دونم چون مي گي فرمت نمي شود و اينجا كمي مشكل هست بدون ديدن بخوام راهنماييت كنم
سلام دوست عزيز ؛
ويندوز تو درايو ساتا ريخته می شود و درايو C (هارد IDE) خالی می ماند، فقط 3 فايل يک کيلوبايتی اونجا درست ميشه که هر بار پاک کنم، موقع بوت شدن دوباره درست ميشن، نمی دونم دلبستگی ويندوز به هارد IDE چيه!
aminmousavi86
28-08-2006, 09:28
ای بابا کسی نيست راهنمايی کنه؟!
Lord_theOne
29-08-2006, 02:23
ببين عزيز هر هاردي كه درايو اولش C باشد فايلهاي اصلي بوت روي اون ريخته مي شود چون درايو C درايو بوت است
akhavan_a
02-12-2006, 18:10
سلام
خسته نباشید
میشه بگید چطوریی میشه هارد ساتا را روی مادربرد msi شناخت
در هنگام بوت وقتی دکمه delete را میزنی و به
قسمت مربویه میری - سیدی رام ها را میشناسه ولی هارد را نه MASTER میشناسه و نه SLAVE
حالا نمیدونم چیکار کنم
akhavan_a
02-12-2006, 18:18
سلام
خسته نباشید
میشه بگید چطوریی میشه هارد ساتا را روی مادربرد msi شناخت
در هنگام بوت وقتی دکمه delete را میزنی و به
قسمت مربویه میری - سیدی رام ها را میشناسه ولی هارد را نه MASTER میشناسه و نه SLAVE
حالا نمیدونم چیکار کنم
aminmousavi86
18-01-2007, 17:37
با سلام خدمت دوستان؛
آيا با Upgrade كردن MainBoard ميشه ويندوز رو رو هارد ساتا ريخت؟
Lord_theOne
19-01-2007, 08:42
در صورتي كه با هارد ساتا مشكلي داشته باشد بله بعضي مادربردها
اگر مي خواهيد ويندوز روي هارد ساتا ريخته بشود بايد هارد معمولي خود را قبل از نصب ويندوز در بياوريد
arash the archer
24-01-2007, 21:58
1-درايور هارد ساتا رو بريز رو فلاپي
2-بوت رو در بايوس بزار رو cd
3- فلاپي رو داخل فلاپي درايو قرار بده (در باپوس بوت از فلاپي رو بايد غير فعال کرده باشي)
4-بقيه مراحل نصب کاملا شبيه هارد هايIDE هست
بعضي مادر بورهاي قديمي تر بوت از روي هارد SATA ندارن که بايد بوت رو بزاري روي other divices
چيپ ستهاي nvidia با هارد هاي Maxtor ممکن است سازگاري نداشته باشن
از اخرين درايور براي sata استفاده کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.