PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فایل svchost.exe

fastos
22-08-2013, 18:17
سلام اقا ممنون میشم یکی این مشکل منو حل کنه

من یه چند روز دچار این مشکل شدم که زمانی که به اینترنت وصل میشم فایل svchost.exe شروع میکنه به کم کم کردن ترافیک اینترنت من و همینجوری 1 مگ 1 مگ کم میکنه به طوری که توی 10 دقیقه 50 مگ از ترافیکم میره اصلا این svchost چیه؟ ویروسه و چجوری میتونم حلش کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید بیچاره شدم این چند روز:n03:

saeed_136915
22-08-2013, 18:55
سلام
svchost یکی از فایل های اصلی ویندوز هست که میتونه آلوده به ویروس بشه. شما با یه ویروس کش قوی سیستم رو اسکن کنین و آپدیت های ویندوز رو هم غیرفعال کنین

fastos
22-08-2013, 20:35
سلام svchost یکی از فایل های اصلی ویندوز هست که میتونه آلوده به ویروس بشه. شما با یه ویروس کش قوی سیستم رو اسکن کنین و آپدیت های ویندوز رو هم غیرفعال کنین بله سیستمم ویروسیه و انتی ویروس هم روش نصب نمیشه ویندوز هم بارها عوض کردم و درست نشده میشه یه انتی ویروس مطمئن از خود سایت بهم معرفی کنید که دانلود و نصب کنم که درست شه؟

FlightMedia
22-08-2013, 23:55
سلام دوست عزیز
متاسفانه این مشکل در آپدیت اخیر ویندوز ایجاد میشه.
حقیقت این است که svchost یک سرویس است که برنامه‌ها به واسطه‌ی آن به اینترنت وصل می‌شوند.
اگر ویندوز خود را آپدیت کنید، سرویس آپدیت، (یعنی فایل wuauclt.exe) مدام از svchost استفاده میکنه و بدون اجازه شما قسمت‌های مختلف سیستم (فکر کنم آفیس و ...) را آپدیت میکنه.

راه حل:

دایرکتوری ذیل را پاک کرده و ویندوز را ریستارت نمایید. ویندوز آپدیت را هم غیر فعال کنید.
بعد از 5 دقیقه مشکل حل میشه.
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\DataStore

fastos
23-08-2013, 02:27
ممنون دوست عزیز که کمک کردید و جواب سوالم دادید لطف کردید :n12: