ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کپی نشدن دیتا در فایل obb و دادن ارور The device has either stopped responding or has been disconnected

tech wave
22-08-2013, 16:40
سلام
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارور
The device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
:n18::n18::n18:

saalehh
22-08-2013, 17:16
سلام دوست عزیز.دقیقا همین مشکل رو داشتم.اما با نرم افزار (Wondershare MobileGo for Android) تونستم راحت دیتا رو انتقال بدم.این نرم افزار کلی امکانات دیگه مثل بک آپگیری از اس ام اسها و اسامی و برنامه ها رو داره و همچنین مهمترین امکانش نصب دسته جمعی برنامه ها از طریق پی سی هستش.اما اول برو تو ستینگ و تو قسمت (developer options) و تیک گزینه (USB debugging) رو بزن.

ورژن سالم و همراه با کرکش رو از اینجا دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد فایل فشرده هم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saalehh
22-08-2013, 17:22
سلام دوست عزیز.دقیقا همین مشکل رو داشتم.اما با نرم افزار (Wondershare MobileGo for Android) تونستم راحت دیتا رو انتقال بدم.این نرم افزار کلی امکانات دیگه مثل بک آپگیری از اس ام اسها و اسامی و برنامه ها رو داره و همچنین مهمترین امکانش نصب دسته جمعی برنامه ها از طریق پی سی هستش.اما اول برو تو ستینگ و تو قسمت (developer options) و تیک گزینه (USB debugging) رو بزن.

ورژن سالم و همراه با کرکش رومیتونی با سرچ عبارت (Wondershare.MobileGo.for.Android.v3.3.2.235) در گوگل راحت پیدا کنی و تو سایتهای ایرانی بگردی راحتتر گیرت میاد.هرچی لینک گذاشتم انجمن لینکهارو ناقص میذاشت و نشد برات لینک مستقیم بذارم.

tech wave
22-08-2013, 18:39

ورژن سالم و همراه با کرکش رومیتونی با سرچ عبارت (Wondershare.MobileGo.for.Android.v3.3.2.235) در گوگل راحت پیدا کنی و تو سایتهای ایرانی بگردی راحتتر گیرت میاد.هرچی لینک گذاشتم انجمن لینکهارو ناقص میذاشت و نشد برات لینک مستقیم بذارم.
ممنون صالح

tech wave
23-08-2013, 00:56
طریقه کارکردن باهاشو میگی لطفا چجوری فایلو بریزم تو obb???

saalehh
23-08-2013, 12:22
طریقه کارکردن باهاشو میگی لطفا چجوری فایلو بریزم تو obb???

گزینه (USB debugging) رو که رو گوشی فعال کردین گوشی رو به پی سی وصل میکنید و منتظر میمونید تا برنامه گوشی رو شناسایی کنه و اسکرین شاتی از گوشیتون رو نشون بده.حالا از منوی سمت چپ رو گزینه (files) کلیک میکنید و اینبار سمت راست برنامه فولدرهای داخل گوشیتونو نشون میده و فایلایی که میخواید رو کپی و در مسیر (Android/obb) پیست میکنید.خیلی راحته.

LEO.M
15-09-2013, 23:20
نیاز به این برنامه و دنگ و فنگ ها نیست.پوشه دیتا هایی که باید در مسیر android/obb ریخته بشه رو با pc به یه مسیر دیگه منتقل کن.بعد با خود گوشی با فایل منیجر،منتقلش کن به پوشه Obb .
به همین راحتی:D

mohabat200946
08-11-2013, 19:51
ا سلام و خسته نباشید
من گوشی های اندروید زیادی داشتم اما اولین باره این مشکل برام پیش میاد.تجربه گیم و دتا و نرم ابزار و این جور چیزارم دارم اما..
یه سونی اس پی جدیدا گرفتم مشکل دارم با این دتا های obb
بازی که نصب کردم rayman fiestarun هست که تازه اومده.کلا دتا obb رو شناسایی نمیکنه.حتی فولدر توی رم توی حافظه گوشی حتی توی قسمت deta درست کردم اما شناساییش نمیکنه و پیغام میده باید از طریق وای فای دانلود کنم که با این کار یه فولدر توی قسمت deta درست میکنه به اسم com.ubisoft.rayman.fiestarun اونجا هم فایلای obbرو میریزم باز جواب نمیده.یعنی هر کاری که به فکرم میرسید کردم اما دتا رو شناسایی نمیکنه.به نظرتون دیگه باید چیکار کنم.در ضمن پوشه obb vرو با حروف بزرگ و کوچیک تست کردم باز نشد.کمک کنین ممنون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد1400
25-04-2020, 16:44
آقا خداوکیلی کمک کنید.کلافه شدم.نمیدونم چی کنم.من فقط میخوام علت اینکه چرا یه فایل به android>obb منتقل نمیشه رو :دیبدونم.:thumbsup: