ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش برنامه فوتبال 120

Raـــــ Hـــــ Za
22-08-2013, 12:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پخش زنده‌ی برنامه‌ی «فوتبال 120» فردوسی‌پور از این هفته آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، برنامه‌ی «فوتبال 120» به تهیه‌کنندگی عادل فردوسی‌پور جمعه (یکم شهریورماه) به‌صورت زنده از شبکه‌ی «ورزش» روی آنتن می‌رود.

این برنامه که اجرای آن را فردوسی‌پور برعهده دارد به تحلیل مسابقات اروپایی می‌پردازد. برنامه‌ی یادشده با ریتمی تند، تمام وقایعی را که در فوتبال جهان رخ می‌دهد، به‌صورت تصویری و تحلیلی نشان می‌دهد.

«فوتبال 120» به‌صورت هفتگی، روزهای جمعه ساعت 22 از شبکه‌ی «ورزش» پخش می‌شود و براساس اعلام، تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

Reza31001
22-08-2013, 20:52
شبکه ورزش تا اینجا برنامه های خوب ولی بسیار کمی مثل آن سوی نیمکت رو داره
ولی ملاحظه خیلی چیزا رو میکنن

این برنامه ها باید خیلی بیشتر از این باشه
در مورد این برنامه هم اینکه بیاد با ریتمی تند مسابقات رو مرور کنه که میشه مجله هفتگی! خدا کنه عادل چیز جدیدی برای این برنامه داشته باشه
حداقل اسمش که اصلا جالب نیست! (وقتی برنامه ای به اسم 90 وجود داره دیگه اعداد دیگه نمیتونن زیبایی بصری به عنوان یک برنامه فوتبالی بدن چون تکراری میشه)

Greedy
22-08-2013, 23:26
برنامه خوبیه
این برنامه دو قسمت قبلا ازش پخش شد با اجرای مجری دیگری که خیلی خوب بود کلیت برنامه
حالا با اجرای عادل هم بهتر میشه
+
برنامه ان سوی نیمکت هم با اجرای جاودانی و کارشناسی دکتر صدر پنج شنبه ها ساعت 23:15 هم دیدنی هست

arashsard
23-08-2013, 12:51
از شبکه ورزش آنسوی نیمکت و فوتبال 120 دوست دارم ... همین طور پخش زنده فوتبالا ... دیگه بقیه برنامه هاشو اصلا نگاه نمیکنم ... :n09:

Greedy
23-08-2013, 23:31
امشب پخش شد سری جدید با همون مجری قبلی حمید محمدی که اخبار ورزشی میگفت قبلا که اتفاقا اجراشو من دوست دارم ... خوش اخلاق و خوش خنده هم هست مثه عادل ... خشک نیست مثه اکثر مجریا
واقعا عالی بود برنامه امشب خیلی حال کردم . یک برنامه جامع و کامل واسه فوتبال خارجی هست ... مطمئنا حضور عادل به عنوان تهیه کننده خیلی تاثیر گذار بوده
من که کلا دیگه فوتبال درپیت داخلی رو به جز بازی های پرسپولیس پیگیری نمیکنم بالطبع نود هم که دیگه برام شور و شوق گذشته رو نداره که میخکوب میشدم تا اخرش ببینم
این برنامه فوتبال 120 میتونه نود جدید و جذاب تری در حوزه فوتبال خارجی باشه
نمیدونم دوستان ضبط کردن برنامه امروز رو یا نه ... اگر کسی ضبط کرده اون قسمت بامزه های فوتبال بذاره که خیلی باحال بود مثلا تو یه لیگ محلی سگ اومد وسط زمین بازیکن سگ رو گرفت پرت کرد به سمت تماشاگرا داور اخراجش کرد :دی:n08:

arashsard
24-08-2013, 02:14
مثلا تو یه لیگ محلی سگ اومد وسط زمین بازیکن سگ رو گرفت پرت کرد به سمت تماشاگرا داور اخراجش کرد :دی:n08:

آره سگه خیلی جالب بود :n08: داور یارو رو اخراج کرد :n08: اون قسمت که بعد از گل زدن رفتن کلاه آتش نشانا رو گذاشتن سر هم باحال بود ... داور کارت زرد بهشون نشون داد

Abdolreza2012
24-08-2013, 09:23
فصل قبل میدیدم 120 رو ولی این هفته رو ندیدم و انگار چیزای زیادیو از دست دادم
برنامه ی خوبیه
فقط نمیدونستم عادل فردوسی پور تهیه کننده و مجریش هست این بار
جالبه

H A M A S
24-08-2013, 11:43
من یک ساعت اولش رو دیدم...ریتمش خیلی خسته کننده بود
مدام کلیپ میزاشتن...مجری هم بد نبود اما چون یک نفره اجرا میکرد کمی کیفیت کارش میومد پایین
انسوی نیمکت با حضور دکتر صدر برنامه بهتریه

Eblis 2011
24-08-2013, 14:21
پخش سري جديد برنامه «فوتبال 120» به تهيه کنندگي عادل فردوسي پور از ديروز از شبکه ورزش آغاز شده است.

به گزارش مشرق، فردوسي پور درباره محتوا و ساختار اين برنامه به روابط عمومي شبکه ورزش گفت: «فوتبال 120» برنامه اي با ريتمي تند است که با شروع ليگ اروپا، وقايعي را که در فوتبال جهان رخ مي دهد را به صورت تصويري و تحليلي مورد بررسي قرار مي دهد.

وي افزود: گروه سازنده اين برنامه از شنبه تا پنجشنبه اتفاقات فوتبال اروپا را رصد مي کند و مهم ترين بخش هاي تصويري و تحليلي آن را جمعه در قالب برنامه «فوتبال 120» به مخاطبان عرضه مي کند.فردوسي پور در پاسخ به اين سوال که چرا اين برنامه را خودتان اجرا نمي کنيد؟ گفت: به دليل مشغله زياد قادر به اجراي اين برنامه نبودم، به همين دليل آقاي حميد محمدي اجراي آن را به عهده گرفت.

مجري برنامه «90» افزود: برنامه «فوتبال 120» تقليد و کپي برداري از برنامه «90» نيست، هرچند برخي از بخش هايش به برنامه «90» شباهت دارد اما برنامه 90 با توجه به اين که مسائل فوتبال داخلي را مورد بررسي و نقد قرار مي گيرد چالشي تر است.

فردوسي پور در خاتمه درباره برنامه هاي فوتبالي شبکه ورزش گفت: با توجه به بازخوردهايي که از مخاطبان شبکه گرفته ام احساس مي کنم جايگاه اين شبکه در ميان ورزش دوستان با توجه به علاقه مردم ايران به ورزش بخصوص فوتبال روز به روز بيشتر مي شود. به عنوان يک فوتباليست و فعال در حوزه ورزش آينده روشني را براي شبکه ورزش پيش بيني مي کنم.

vahidgame
24-08-2013, 19:30
دیشب برای اولین بار این برنامه رو دیدم و به نظرم برنامه خوب و جذابی بودش
یه نکته مثبتش گل های همه بازی های لیگ های اروپاییه که خیلی سریع نشون داده میشه و می تونه و جالب باشه
یه نکته مثبت دیگه هم اینه که یه سری آیتم فان و متنوع داره
بعضی از آیتم ها هم خاطره انگیز هستن مثل بازی یوونتوس و لاتزیو که نشون داد و خاطرات اون بازیکنا زنده شد و از اون مهمتر آیتمی که در مورد تیری آنری بودش که کلی خاطره رو برای خیلی ها زنده کرد

کلا برنامه خوبی بودش
به نظرم از برنامه آن سوی نیمکت که یه لیورپولی و منچستری با هم بحث می کنن و اون لیورپولیه یعنی جاودانی یکمی تو مخه ، به مراتب بهتره :دی
توی برنامه آن سوی نیمکت بیشتر صحبت می کنن و بعضی جاها خسته کننده میشه ولی این برنامه رو من به این صورت ندیدم و نشستم کامل 2 ساعت اونو دیدم...

arashsard
24-08-2013, 23:26
از بزنامه هفت که همزمان باش پخش میشه خیلی بهتره :n09:

Greedy
01-09-2013, 00:31
سعی میکنم هر هفته ویدیو های جالب ضبط کنم بذارم
حجمشم میارم پایین تر راحت تر دانلود شه
------
برنامه دیشب :
کلیپ بامزه های فوتبال در هفته ای که گذشت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اخبار مربوط به بارسلونا در هفته ای که گذشت با صدای عادل فردوسی پور

mfhelli
01-09-2013, 10:57
امروز حدود ساعت 13:15 تکرار برنامه جمعه شب پخش میشه.

mfhelli
01-09-2013, 11:31
برنامه شون عوض شده همین الان تکرار برنامه جمعه شب شروع شد!

Greedy
07-09-2013, 00:03
برنامه امشب به شدت عالی بود
کلا شبکه ورزش خیلی خوب داره پیش میره
برنامه فوتبال 120 و آن سوی نیمکت +پخش اکثر بازی های مهم فوتبال در طول هفته باعث شده من بخوام تلویزیون ببینم کلا فقط شبکه ورزش ببینم تو شبکه های صدا و سیما :دی
برنامه امشب فوتبال 120 یه صحنه جالبی که داشت یه جایی مثه سینما بود بازی منچستر - لیورپول که همین هفته پخش شد رو طرفدارای لیورپول تو ایران قرار گذاشتن با هم ببینن خیلی فضای جالبی شده بود برای اولین بار بود تو ایران میدیدم همچین چیزی واسه تیم های خارجی
سیستم پیامک برنامه هم راه افتاد که اولین سوال برنامه در مورد این بود که به کدام لیگ خارجی علاقه دارید؟
نتیجش شد :
1- اسپانیا 51 درصد
2- انگلیس 33 درصد
3-المان 6 درصد
4- ایتالیا 3 درصد
سایتشم گفتن داره راه میفته
در کل همین اول کاری فوتبال 120 رو به برنامه نود ترجیح میدم دیدنش رو ... علاوه بر ساختار جذاب این برنامه به فوتبال با کلاس خارجی میپردازه نه فوتبال درپیت داخلی

Abdolreza2012
07-09-2013, 01:04
من بازم یادم رفت امشب ببینم :n03::n27: :n23:
تکرار کی هست؟؟؟
فردا ساعت 13.30؟

hts1369
07-09-2013, 06:17
برنامه امشب به شدت عالی بود
کلا شبکه ورزش خیلی خوب داره پیش میره
برنامه فوتبال 120 و آن سوی نیمکت +پخش اکثر بازی های مهم فوتبال در طول هفته باعث شده من بخوام تلویزیون ببینم کلا فقط شبکه ورزش ببینم تو شبکه های صدا و سیما :دی
برنامه امشب فوتبال 120 یه صحنه جالبی که داشت یه جایی مثه سینما بود بازی منچستر - لیورپول که همین هفته پخش شد رو طرفدارای لیورپول تو ایران قرار گذاشتن با هم ببینن خیلی فضای جالبی شده بود برای اولین بار بود تو ایران میدیدم همچین چیزی واسه تیم های خارجی
سیستم پیامک برنامه هم راه افتاد که اولین سوال برنامه در مورد این بود که به کدام لیگ خارجی علاقه دارید؟
نتیجش شد :
1- اسپانیا 51 درصد
2- انگلیس 33 درصد
3-المان 6 درصد
4- ایتالیا 3 درصد
سایتشم گفتن داره راه میفته
در کل همین اول کاری فوتبال 120 رو به برنامه نود ترجیح میدم دیدنش رو ... علاوه بر ساختار جذاب این برنامه به فوتبال با کلاس خارجی میپردازه نه فوتبال درپیت داخلی
لیورپول منچستر داداش
بله هوادارهای فوق العاده لیورپول معمولا سالی دو سه بار دور هم جمع میشن.
به اینجا سر بزنید
گــردهمــایــی بزرگ لیــورپــولـی هـا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش پرچم لیورپول همیشه بالاست.
نتیجه نظر سنجی هم خیلی عجیب بود. لیگ انگلیس نمیدونم چطور اول نشد.

bigarash
07-09-2013, 12:22
ای بابا کاش منم شبکه ورزش داشتم نگاش میکردم!:n03:

Greedy
07-09-2013, 13:31
لیورپول منچستر داداش
بله هوادارهای فوق العاده لیورپول معمولا سالی دو سه بار دور هم جمع میشن.
به اینجا سر بزنید
گــردهمــایــی بزرگ لیــورپــولـی هـا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داداش پرچم لیورپول همیشه بالاست.
نتیجه نظر سنجی هم خیلی عجیب بود. لیگ انگلیس نمیدونم چطور اول نشد.

از چپ به راست بخونی مشکل حل میشه :دی جفت تیم انگلیسی هستن برای همین موقع خوندن هم مثه انگلیسی از چپ به راست بخون :دی
اره جالب بود برام این گردهمایی
من خودم طرفدار بارسلونام و طبعا به لیگی که تو اون بازی میکنه رای میدم و از اونجایی که بارسلونا هم بیشترین طرفدار داره و تو نظرسنجی صدا و سیما هم حدود 50 درصد از مردم بیشترین درخواست پخش بازیاشو داشتن از صدا و سیما برای همین به لالیگا رای میدن اوناهم
مگر نه من خودم در کل لیگ برتر جذابیت بیشتری به سایر لیگ ها داره رو قبول دارم چون تیم های بیشتری برای قهرمانی میجنگند

دیگه کمتر کسی هست گیرنده دیجیتال نداشته باشه ... 70-80 تومن تو این وضع تورم شدید پولی نیست پول 3-4 تا پیتزا هست که باهاش میشه یه گیرنده دیجیتال گرفت :دی
البته من سعی میکنم کلیپ های جالبش رو کات کنم بذارم
البته تو اینجا که گذاشتم هفته پیش امار دانلود پایینی داشت برای همین ادم منصرف میکنه :دی ولی واسه سایت ورزش 3 فرستادم هفته پیش گذاشت اونجا رو چک کنید در طول هفته به مرور میذاره احتمالا
البته من برنامه دیشب کامل ضبط کردم یه ساعت امروز نشستم ویدیوهای جالب برنامه مثه قسمت fun هفته و ویدیوی جالبی از ریبری و رنه هیگوئیتا (دروازبانی که حرکت عقربی رو انجام داد ) و دو سه کلیپ دیگه رو کات کردم امشب تو مدیافایر اپلود میکنم میذارم اینجا

wooooow
07-09-2013, 13:42

دوست عزیز یه گیرنده دیجیتال USB واسه سیستمت بگیر
قیمتش 30 تومان هست

راحت همه شبکه های دیجیتالی رو میگیری
من خودم گرفتم واسه شبکه ورزش

رو سیستمت همه شبکه ها رو میگیری خیلی هم راحت

bigarash
07-09-2013, 20:09
آره باید این کارو بکنم!
بابا ارزش نداره 70-80 آدم بده به خاطر چند تا کانال وقتی اکثر شبکه های صداوسیما رو ماهواره هست!

Abdolreza2012
07-09-2013, 20:35
دوستان دوتا سوال
1 _ تکرار برنامه ی 120 چه روزی و چه ساعتی هست؟
2_ برنامه ی آنسوی نیمکت ساعت چند پنج شنبه هست؟

Greedy
07-09-2013, 20:38
دوستان دوتا سوال
1 _ تکرار برنامه ی 120 چه روزی و چه ساعتی هست؟
2_ برنامه ی آنسوی نیمکت ساعت چند پنج شنبه هست؟

1- اون هفته یکشنبه ساعت 12.5 پخش شد
2- ساعت 22:15

clau
07-09-2013, 20:40
گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر تو شهر ما زیر 40تومانه 80 تومان:n04:

Abdolreza2012
07-09-2013, 20:42
گیرنده دیجیتال تو شهر ما زیر 40تومانه 80 تومان:n04:

بستگی به مدلش و ... داره
من ساله قبل گرفتم 75 تومن

wooooow
07-09-2013, 20:53
گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر تو شهر ما زیر 40تومانه 80 تومان:n04:

شما بد متوجه شدی :n02:
گیرنده دیجیتال منظورشون usb نیست که گفت 80 تومان

منظورش گیرنده دیجیتال تلوزیون هست

اونایی که شما میگی گیرند دیجیتال usb هست که زیر 40 تومان هست

Greedy
08-09-2013, 11:07
اینم تعدادی از کلیپ های جالب برنامه پریشب که جدا کردم

arsenal 4-totenham 4 (2008).mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این کلیپ مربوط میشه با بازی ارسنال - تاتنهام سال 2008-2009 که منجر به تساوی پرگل 4-4 ! شد ... این دربی مساوی شد ولی مقایسه کنید با دربی مزخرف تهران که اونم مساوی شد
===========

mosahebeye adel ferdosipour ba tarafdarane liverpool.mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ol.mp4)

اولین نفری که دارن باهاش مصاحبه میکنن فکر میکردم که این مصاحبه رو خارجی ها انجام دادن عادل داره به فارسی دوبله میکنه ... بعد دیدم که خودش رفته انگلیس مصاحبه میکنه :دی مصاحبه جالبیه از تنفر هواداران لیورپول نسبت به منچستر و بالعکس صحبت های جالبی گفته میشه
==========

Save week 1.mp4

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برترین سیو های دروازبان ها در طول هفته
=========

frank riberi - new.mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی کلیپ جالبی هست از ریبری ... فکر نمیکردم اینقدر شوخ باشه ریبری ... تو این کلیپ چند تا شوخی جالب با بازیکنا و تماشاگرا انجام میده خیلی باحاله ، به خصوص یه جا پشت شیشه مغازه وایستاده همه فکر میکنن
مجسمه یا مانکن هست یهو میترسونشون :n08:

=========

goal week1.mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برترین های گل های هفته
=========

gerdehamaeiyeh tarafdarane liverpool dar iran.mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گردهمایی طرفداران لیورپول در کافی شاپی در تهران هنگام بازی هفته گذشته لیورپول - منچستر
========

rene higuita.mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کلیپی به شدت جالب از دروازبان افسانه ای کلمبیا ( همونی که حرکت عقربیشو همه دیدید) تو این کلیپ با این اعجوبه :دی بیشتر اشنا میشید کلا به مهاجم بیشتر شبیه هست تا دروازبان . توپ رو از دم دروازه میندازه جلو پاش میاد بازیکنا رو دریبل میکنه کلی گل هم زده که البته یه جا بد سوتی ای میده موقع دریبل زدن توپ میگیرن گل میخوره :n09:

===============

پ.ن : کلیپ بامزه های هفته هم حجمش یکم بیشتره دو سه بار اپلود کردم مدیا فایر ارور داده اگر مدیا فایر نشد جای دیگه می اپم :دی

m.prodigy
08-09-2013, 13:29
دوست عزیز یه گیرنده دیجیتال USB واسه سیستمت بگیر
قیمتش 30 تومان هست

راحت همه شبکه های دیجیتالی رو میگیری
من خودم گرفتم واسه شبکه ورزش

رو سیستمت همه شبکه ها رو میگیری خیلی هم راحت

این گیرنده USB نیاز به اینترنت هم داره؟یا با انتن کار میکنه؟

من شنیده بودم که برای شبکه های ماهواره ای کاربرد داره نه شبکه های داخلی

aluminum
08-09-2013, 13:35
اخر سر زمان تکرار این برنامه مشخص نشد؟

wooooow
08-09-2013, 14:36
این گیرنده USB نیاز به اینترنت هم داره؟یا با انتن کار میکنه؟

من شنیده بودم که برای شبکه های ماهواره ای کاربرد داره نه شبکه های داخلی

نه عزیز اون یه چیز دیگه هست

اینا یه گیرنده دیجیتال هست واسه شبکه های دیجیتال ایران
خودش با آنتن خودش کار میکنه
اگه سیگنال دیجیتال تو شهرتون ضعیفه راحت با آنتن هوایی جواب میده

Abdolreza2012
08-09-2013, 20:04
اخر سر زمان تکرار این برنامه مشخص نشد؟

امروز داشت ساعت 1.15 تقریبا بعد از اذون

wooooow
26-09-2013, 00:28
دوستان من بالاخره تونستم با گینرده دیجیتال USB به تلویزیون دیجیتال دست پیدا کنم:n02:

یه سوال

این برنامه 120 و آن سوی نیمکت دقیقا میگین کی پخش میشه و تکرارش کی هست ؟؟

شبکه ورزش برنامه های دیگه ای نداره که جالب باشه ؟؟
چیز خاصی در هفته پخش نمیکنه ؟؟

arashsard
26-09-2013, 02:36
دوستان من بالاخره تونستم با گینرده دیجیتال USB به تلویزیون دیجیتال دست پیدا کنم:n02:

یه سوال

این برنامه 120 و آن سوی نیمکت دقیقا میگین کی پخش میشه و تکرارش کی هست ؟؟

شبکه ورزش برنامه های دیگه ای نداره که جالب باشه ؟؟
چیز خاصی در هفته پخش نمیکنه ؟؟

فوتبال 120 ===> جمعه ها ساعت حدود ساعت10:10 شب .. تکرار یکشنبه ظهر حدود ساعت 1:30 ظهر

آنسوی نیمکت ===> پنجشنبه شب ها حدود ساعت 10/5 11 شب ... تکرار شنبه ظهر حدود 1/5

-----------

چرا کلی برنامه قشنگ قشنگ نشون میده ... جام جهانی واترپلو ... مسابقات دوچرخه سواری دوره تبریز :n02: برنامه دنیای ورزش بحث بررسی وضعیت ووشوی کشور .... :n02: نه دوست عزیز .. فقط همین دو تا برنامش خوبه با پخش زنده شوت بال

Reza31001
27-09-2013, 18:19
چرا کلی برنامه قشنگ قشنگ نشون میده ... جام جهانی واترپلو ... مسابقات دوچرخه سواری دوره تبریز :n02: برنامه دنیای ورزش بحث بررسی وضعیت ووشوی کشور .... :n02: نه دوست عزیز .. فقط همین دو تا برنامش خوبه با پخش زنده شوت بال
حالا اینجا جاش نیست ولی برای صرف فوتبال دوستان، خوب همیناست که شما میگی
ولی مثلا همین 3 تایی که گفتی چرا نباید قشنگ باشه؟:n01:
شبکه ورزش یکم جرئت میطلبه از طرف مدیراش تا تصمیمهای مسموم مدیران مثلا ورزشی رو بیشتر و بیشتر به چالش بکشه و کمکی باشه برای ورزش کشور
مثلا برای کشتی و مشکلات زیادش که داشت میکشیدش به سمت فوتبال خوب عکس العمل نشون داد (سر فینال پارسال لیگ)
برای بقیه موارد (پخش زنده و...) هم که دیگه فعلا نمیشه انتظار زیادی داشت چون هم از داخل و هم از خارج مشکل داریم

arashsard
27-09-2013, 19:50
خب بنظرم واسه فوتبال یه شبکه جدا بزنن که کلا همه مطالبش درباره فوتبال باشه .. پخش زنده فوتبالا و مسائل مربوط به فوتبال ... شبکه ورزش هم کلا بدن سایر ورزش ها ... زدن شبکه که کار سختی نیست ... میرزه بزنن .. مطمئنا خیلی مخاطب داره ...

wooooow
27-09-2013, 22:37
همین الان 10 دقیقه اول برنامه رو دیدم

یعنی یه تنه و بدون شک میگم ضد رئال !!!!!!!!!!

اول از همه اون گزارشگر مسخرش که در مورد داور بازی رئال صحبت کرد و عملا برد رئال رو از داور دونست (( قبول اینکه داور برد رو به رئال داد ولی فکر نکنم یه گزارش مذخرف به خودش باید اجازه بده این حرف رو بزنه ))

نکته بعدی شرکت ندادن رئال تو نظر سنجی
گزارشگر برنامه گفت چون رئال مقابل الچه با داوری برد پس تو نظر سنجی نیست

در حالی که نظر سنجی در مورد تیم ماه اروپا بود (( فکر کنم عادل 6-1 جلوی گالا رو فراموش کرد و همچنین برد 4-1 جلوی ختافه و 3-1 هفته قبلتر ))

بعدش گزارشش از هزینه های رئال
دستمزد رونالدو رو طوری جلوه داد انگار بقیه بازیکن های برتر دنیا خیلی کمتر از رونالدو میگیرن

اولش که دستمزد رو کوبید تو سر رونالدو و اعلام کرد با رقم بیکاری اسپانیا عملا دستمزد رونالدو مسخره هست

وبعدش مقایسه دستمزد رونالدو با گرسنگان آفریقا :n04:

فکر کنم مسی 13 یا 14 میلیون میگیره و این رقم حدود 20 تا 30 درصد از رونالدو کمتر باشه
خود اینیستا هم عملا درخواست دستمزد برابر با رونالدو رو داده

ولی این برنامه عملا رئال رو بت کرد و تا عادل میتونست کوبید تو سر رئال

تو 10 دقیقه این همه چرت و پرت گفت
وای به حال کل برنامه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powerslave
27-09-2013, 23:03
خوبه یکی برای اینا وضعیت روسیه و دستمزد 20 ملیونی ساموئل اتوئو رو تو ماخاج قلعه هم یاد آوری کنه. در حالی که 4-5 سال مسن تر از کریس رونالدو بوده و اصلاً و ابداً هم در سطح اون بازی نمیکنه (و نکرده).
یکی باید برای اینجور آدمها (که تو انجمن ورزش کم هم نیستن و در مورد مثلاً گرت بیل نظر میدن) توجیح اقتصادی رو تشریح کنه.

wooooow
28-09-2013, 00:46
خب برنامه همین حالا تموم شد و واقعا میشه گفت عملا بی طرف نیست !!!!!!!!!

علاوه بر اون نکاتی که بالا گفتم چنتا نکته دیگه هم جالب هست

در مورد داوری و کارشناسی در مورد داوری یه نکته جالب بود

این برنامه 2 ساعت یعنی 120 دقیقه و 7200 ثانیه هست

از کل این برنامه فقط راجب به 2 صحنه مشکوک رئال صحبت کرد :n04:

یعنی در بین 5 لیگ معتبر اروپا که 98 تیم هستن و 49 بازی که انجام شد فقط بازی رئال صحنه مشکوک داشت ؟؟؟:n04::n04:

واقعا واسم جای سواله !!!!!!!!!!!!!! (( عادل فردوسی پور که گویا تهیه کننده این برنامه هست عملا از همین اول کار داره ثابت میکنه برنامه آنچنان هم بی طرف نیست ))

نکته دیگه
از اول برنامه حتی یک کلمه در مورد بارسلونا گفته نشد !!!! و فقط و فقط بر ضد رئال صحبت شد
نمونش هم حرفی که در مورد دی استافانو زده شد (( نمیخوام بگم دروغ گفتن ولی واقعا واسم جای سواله چرا این همه نکته ضد رئال ؟؟ ))

و نکته آخر
وقتی کارشناس داوری اومد روی خط و مجری ازش پرسید که بهترین تیم کدوم هست
کارشناس بایرن مونیخ رو انتخاب کرد

ولی نکته ای که جالب بود مجری برنامه کمی با عوض کردن بحث کاری کرد که کارشناس بارسلونا رو انتخاب کنه
یعنی مجری خودشو پاره کرد تا طرف بگه بارسلونا

به محض اینکه طرف گفت بارسلونا بهترین تیم نظرسنجی هست مجری گفت خیلی ممنون از شما و خداحافظ :n04::n04::n04::n04:

واقعا تو 120 دقیقه تا میتونستن رئال رو کوبیدن

اون عادل هم که ادعای عادل بی عدالت رو داره فکر کنم باید یه تغییری تو این روند برنامش بده
برنامه کاملا مذخرف !!!!!!!!!!!!!!

ahmadsp1
28-09-2013, 00:50
سوتی جدید شبکه ورزش رو دیدین ؟
:n08:

Greedy
28-09-2013, 01:35
بارسای کبیر همچنان در صدر
:n12:تو نظرسنجی ای که برنامه فوتبال 120 ترتیب داد طی پرسشی بهترین تیم ماه گذشته رو به نظرسنجی گذاشته بود که بارسلونا با 42 درصد آرا و اختلاف فاحش نسبت به تیم دوم و سوم یعنی بایرن مونیخ و آرسنال در صدر ایستاد

=======
حدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی هم بارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند

پ.ن : به هر حال بارسلونا و فوتبال زیبایی که ارائه میده چه تو ایران چه سایر کشور ها بیشترین طرفدار و بیننده داره و تو ایران هم مسلما صدا و سیما ترجیح میده بازی های بارسا رو با توجه به سیل کثیر طرفدارا و درخواست ها همانطور که تو نظرسنجیش هم مشخص شد رو پخش کنه
اخه جدیدا اندک طرفدارای یک سری تیم ها از اینکه بازی های تیم مورد علاقشون پخش نمیشه غر میزنن و میگن چرا همش بازی ها بارسا رو پخش میکنن گفتم که اگر نمیدونید جریان چیه بدونید ( البته میدونید ) :n02:

Iman-Emperatour
28-09-2013, 02:09
خیلی ببخشید!
ما عادت کردیم به افراد مشهور و مجریان و کارشناسان خودمون برچسب طرفداری با یکی دو تعریف از اون تیم بزنیم یا برعکسش (یعنی ضد یک تیم)
اگه شما بازی با سویا رو میدیدین می فهمیدیدن جناب فردوسی پور موفق شد بارسا رو با صحبتهای مثلا کارشناسیش! بکوبه که چند تا موارد دیگر هم تو بازیهای گزارشهای قبلیش بود که از گفتنش می گذرم!
در ضمن برای بعضی ها این اشتباه نشه عادل که بارها گفته بجزء لیورپول به هیچ تیم کشور و باشگاهی دیگه ای علاقه ای نداره و بارها گفته تعریف و تمجید از یه تیم یا یه نفر قرار بر این نیست من طرفدار اون تیم یا شخص هستم.
در ضمن در این برنامه (120) لازم نیست تمام صحنه های مشکوک اون 98 تیم!! رو دقیق کارشناسی کنه چون وقتشو ندارن (وسعت هواداران به یک تیم اروپایی تو ایران به 15-10 تیم به زور میرسه!)
و برای اینکه این هفته صحبت از بازی رئال با الچه شد چون هر دو گل رئال مردود بوده و باعث برد این تیم سرشناس شده و صحبت از دی استفانو زده شد چون چند روز قبل سالگرد قرارداد دی استفانو بزرگ با رئال بود.
برنامه 120 و آنسوی نیمکت دو تا از بهترین برنامه های شبکه ورزشه هستن و به همین خاطر طرفداران زیادی هم دارن.

MoJtaBa.R
28-09-2013, 02:14
خب بنظرم واسه فوتبال یه شبکه جدا بزنن که کلا همه مطالبش درباره فوتبال باشه .. پخش زنده فوتبالا و مسائل مربوط به فوتبال ... شبکه ورزش هم کلا بدن سایر ورزش ها ... زدن شبکه که کار سختی نیست ... میرزه بزنن .. مطمئنا خیلی مخاطب داره ...

اونطوری باید خیلی دزدی بشه از شبکه های دیگه ! گند همین چند بازی دزدی شده رو که نشون میدن در هفته در میاد !!

============

بیشتر به نظر میرسه که سیاست برنامه روی حواشی و موارد خاص بازیاست که حالا بعضتا باعث رنجش هوادارای تیم خاصی میشه

wooooow
28-09-2013, 02:21
خیلی ببخشید!
ما عادت کردیم به افراد مشهور و مجریان و کارشناسان خودمون برچسب طرفداری با یکی دو تعریف از اون تیم بزنیم یا برعکسش (یعنی ضد یک تیم)
اگه شما بازی با سویا رو میدید می فهمیدیدن جناب فردوسی پور موفق شد بارسا رو با صحبتهای مثلا کارشناسیش! رو بکوبه که چند تا موارد دیگر هم تو بازیهای گزارشهای قبلیش بود که از گفتنش می گذرم!
در ضمن برای بعضی ها این اشتباه نشه عادل که بارها گفته بجزء لیورپول به هیچ تیم کشور و باشگاهی دیگه ای علاقه ای نداره و بارها گفته تعریف و تمجید از یه تیم یا یه نفر قرار بر این نیست من طرفدار اون تیم یا شخص هستم.
در ضمن در این برنامه (120) لازم نیست تمام صحنه های مشکوک اون 98 تیم!! رو دقیق کارشناسی کنه چون وقتشو ندارن (وسعت هواداران به یک تیم اروپایی تو ایران به 15-10 تیم به زور میرسه!)
و برای اینکه این هفته صحبت از بازی رئال با الچه شد چون هر دو گل رئال مردود بوده و باعث برد این تیم سرشناس شده و صحبت از دی استفانو زده شد چون چند روز قبل سالگرد قرارداد دی استفانو بزرگ با رئال بود.
برنامه 120 و آنسوی نیمکت دو تا از بهترین برنامه های شبکه ورزشه هستن و به همین خاطر طرفداران زیادی هم دارن.

اصلا برنامه امشب رو دیدی ؟؟
تا اونجایی که من دیدم همش چرت و پرت در مورد رئال گفت و حتی یک کلمه در مورد بارسلونا گفته نشد (( ضد بارسا ))

تو نظر سنجی رئال رو نذاشتن چون تو آخرین بازیش بد بازی کرد

نکته جالت این بود بازی بارسا - سویا که همین داور به نفع بارسا سوت زد (( رو گل آخر )) تو همین ماه بود پس بارسا هم نباید تو نظر سنجی شرکت میکرد !!!!!!!
در حالی نظر سنجی بر اساس تیم برتر ماه بود که رئال تو چمپیونز و بازی های قبلتر عالی بود

مجری برنامه کاملا معلوم بود بی طرف نیست

یه مجری هرچقدر طرفدار یه تیم باشه حق نداره علیه تیم حرف بزنه
خیلی خیلی راحت اول برنامه گفت رئال با داوری بازی رو برد !!!!!!!!!
[حذف شد]

در مورد کارشناسی داوری هم
اصلا این آقا کارشناس نبود تا بخواد نظر بده

و دوما
یعنی تو این همه بازی فقط بازی رئال اشکال داشت ؟؟
هفته قبل گل مشکوک بارسا که به سویا زده شد و گل درست سویا که با کمک داور مردود اعلام شد هم این آقا اینجوری [حذف شد] ذوق کرد و اون بازی رو مشکوک اعلام کرد ؟؟

به هر حال این برنامه و این مجری [حذف شد] نشون دادن بی طرف نیستن !!!!!!!!!!!!

و نکته جالبتر موقع قرعه کشی بود
کارشناس آوردن رو خط بعد میپرسه کدوم تیم برتر ماه هست
طرف گفت بایرن

بعدش اینقدر چرت و پرت گفت تا نظرش رو بارسا برگرده (( اصلا انگار نظرش در مورد بایرن رو قبول نداشت ))

به محض اینکه طرف گفت بارسا و کمی تعریف کرد مجری هم دیگه ادامه نداد و خداافظی کرد !!!!!!!!!!

و اما در مورد بیشترین دستمزد

[حذف شد]
تو 2 تا پست قبلی هم گفتم
تو گزارش گفت دستمزد رونالدو درست نیست چون تو آفریقا گرسنه داریم و از این حرفا
و به طور کاملا واضح مثل بعضی افراد این دستمزد رو توهین به فوتبال دونست

تو این همه باشگاه بزرگ دنیا و بازیکن های بزرگ فقط رونالدو رو مثال زد
در حالی که بقیه تیم ها هم هزینه های میلیاردی دارن

اگه بر فرض خواسته باشه بیشترین دستمزد رو مثال زده باشه
دستمزد اتوئو 20 میلیون هست و 3 میلیون از رونالدو بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!

[حذف شد]

Iman-Emperatour
28-09-2013, 03:34
بله! مثله هفته های قبل این برنامه رو می دیدم.
مطمئن باشین من و شما دوست داریم در برنامه ای این چنینی صحبتها و حاشیه های از تیم رئال و رونالدو گفته بشه تا اتوئو و بقیه تیمهای بی طرفدار!
تو این هفته اصلا صحنه و حاشیه مشکوک تو بازی بارسا رخ نداده تا بیان الکی وقت برنامه رو بگیرن.
اتفاقا چند هفته قبل همین برنامه داشت قراداد نجومی گرت بیل رو با خیلی از چیزای دیگه مقایسه میکرد
همه ما دیدیم که گل اول و دوم رئال اشتباه بوده
این گلهای مشکوک رونالدو اصلا نیاز به هیچ کارشناسی نداشت اصلا چون تصاویر کاملا گویا بود!
گل اول رونالدو با زیرکی خطا رو گرفت و په په خیلی قشنگ یه پنالتی خنده دار رو برای تیمش گرفت که نتیجه باید 1-0 به سود الچه تموم میشد+خطای هند خدیرا و اخراج راموش بمونه!
رئال یه مساوی هم تو لیگ داشته ولی بارسا تموم امتیازات رو گرفته و خود همین بارسا تو چمپیوزلیگ آژاکس رو با اقتدار شکست داد پس باید تو نظر سنجی باشه
کارشناس تلفنی برنامه گفت بایرن رو انتخا میکنم چون تو لیگش داره نتیجه های خوبی میگیره بعدش اومد حفشو تحصیح تر کرد و گفت (بارسا و بایرن بجز لیگشون تو اروپا هم درخشیدن و تونستن با همون اساس تیمشون و چند تغییر در تیم متحول بشن و بنابراین بایرن و بارسا رو انتخاب میکنم)
در ضمن پاس گل مسی بازی با سویا اصلا خطا نبوده و این ساخته ذهن عادله که اینجور با قاطیعیت میگه گل مردوده! خودتون قاضی این صحنه باشید و به مجریان و نویسنده های کوتاه فکر توجه نکنید!خودتون جواب رو پیدا خواهید کرد.

موفق باشید....

wooooow
28-09-2013, 07:21
بله! مثله هفته های قبل این برنامه رو می دیدم.
مطمئن باشین من و شما دوست داریم در برنامه ای این چنینی صحبتها و حاشیه های از تیم رئال و رونالدو گفته بشه تا اتوئو و بقیه تیمهای بی طرفدار!
تو این هفته اصلا صحنه و حاشیه مشکوک تو بازی بارسا رخ نداده تا بیان الکی وقت برنامه رو بگیرن.
اتفاقا چند هفته قبل همین برنامه داشت قراداد نجومی گرت بیل رو با خیلی از چیزای دیگه مقایسه میکرد
همه ما دیدیم که گل اول و دوم رئال اشتباه بوده
این گلهای مشکوک رونالدو اصلا نیاز به هیچ کارشناسی نداشت اصلا چون تصاویر کاملا گویا بود!
گل اول رونالدو با زیرکی خطا رو گرفت و په په خیلی قشنگ یه پنالتی خنده دار رو برای تیمش گرفت که نتیجه باید 1-0 به سود الچه تموم میشد+خطای هند خدیرا و اخراج راموش بمونه!
رئال یه مساوی هم تو لیگ داشته ولی بارسا تموم امتیازات رو گرفته و خود همین بارسا تو چمپیوزلیگ آژاکس رو با اقتدار شکست داد پس باید تو نظر سنجی باشه
کارشناس تلفنی برنامه گفت بایرن رو انتخا میکنم چون تو لیگش داره نتیجه های خوبی میگیره بعدش اومد حفشو تحصیح تر کرد و گفت (بارسا و بایرن بجز لیگشون تو اروپا هم درخشیدن و تونستن با همون اساس تیمشون و چند تغییر در تیم متحول بشن و بنابراین بایرن و بارسا رو انتخاب میکنم)
در ضمن پاس گل مسی بازی با سویا اصلا خطا نبوده و این ساخته ذهن عادله که اینجور با قاطیعیت میگه گل مردوده! خودتون قاضی این صحنه باشید و به مجریان و نویسنده های کوتاه فکر توجه نکنید!خودتون جواب رو پیدا خواهید کرد.

موفق باشید....

خوشم میاد با 4 تا 5 کلمه کل بحث رو میپوچونید
و کل صحبتاتون هم حق به جانب میدونید

و فقط به نکته
وقتی تو برنامه در مورد رئال صحبت میشه همش حق با عادله و همه حرفاش علیه رئال درسته
ولی حرفاش علیه بارسلونا ساخته تخیلات ذهن عادل هست

نرود میخ آهنی در سنگ
من چی میگم شما چی میگی ؟؟

همون بهتر همینجا بحث تموم بشه :n18:

+ali
28-09-2013, 08:56
چرا دوستان رئالی همیشه فکر میکنن دنیا بر علیه اونهاست؟:n13:
از کوه های تبت در چین تا ارتفاعات شیلی:n02:

بی خیال بابا

توی اون صدا و سیما و همین برنامه هم قطعا رئالی هم هست
این نگاه پارانویایی به فوتبال رو بندازیم دور همگی بیشتر لذت میبریم

stealer
28-09-2013, 09:13
چرا دوستان رئالی همیشه فکر میکنن دنیا بر علیه اونهاست؟:n13:
از کوه های تبت در چین تا ارتفاعات شیلی:n02:

بی خیال بابا

توی اون صدا و سیما و همین برنامه هم قطعا رئالی هم هست
این نگاه پارانویایی به فوتبال رو بندازیم دور همگی بیشتر لذت میبریم
عزیز من نیست اینطور اخه:دی
اون از پخش زنده تک تک بازی های بارسا از شبکه 3
اون از مجری هایی که فکر میکنن همه مثل خودشون از بازی بارسا لذت میبرن!! و در حین صحت هاشون به کرات به این موضوع اشاره میکنن
این هم از بحث داوری که دیققا همین داور واسه بارسا همین طور قضاوت کرد و ایشون ندیدن!!
باید قبول کنیم که اگه کاملا بارسایی نباشه صدا و سیمای ایران اکثریت قاطعشون طرفدار این تیم هستند

+ali
28-09-2013, 11:54
اون از مجری هایی که فکر میکنن همه مثل خودشون از بازی بارسا لذت میبرن!! و در حین صحت هاشون به کرات به این موضوع اشاره میکنن
این هم از بحث داوری که دیققا همین داور واسه بارسا همین طور قضاوت کرد و ایشون ندیدن!!
باید قبول کنیم که اگه کاملا بارسایی نباشه صدا و سیمای ایران اکثریت قاطعشون طرفدار این تیم هستند
عزیز من همین فصل پیش بود که خیلی از بازیهای بارسا رو هم پخش نکرد چندین هفته پیاپی
من که طرفدار منچستر هستم گاهی دلم لک میزد برای دیدن یه بازی

خب طبیعی هست که توی این چند ساله به خاطر نوع بازی بارسا عده بیشتری به این تیم گرایش داشته باشن
من که نباید به عالم و آدم بد بین بشم
برای پخش تلویزیونی هم نظرسنجی گذاشتن که باز بارسا اول شد
شخص خودمو میگم دیگه اگه نخوام به نظر بخش زیادی از هم وطنام احترام بذارم که به درد لای جرز هم نمیخورم
باید بعضی چیزا رو قبول کنیم
الانم صدا و سیما داره بر اساس طیف بینندگانش برنامه ریزی میکنه
دیگه جار و جنجال نداره
اما ما: وای از دست این گزارشگر که آنتی رئاله. وای از دست جاودانی که آنی بارساست. نه کی گفته جاودانی رئالیه بارساییه و...
چرا من یا یکی از طرفدارای منچستر یا لیورپول یا چلسی اینقدر به این گزارشگرا گیر نمیدیم

Iman-Emperatour
28-09-2013, 22:15
خوشم میاد با 4 تا 5 کلمه کل بحث رو میپوچونید
و کل صحبتاتون هم حق به جانب میدونید

و فقط به نکته
وقتی تو برنامه در مورد رئال صحبت میشه همش حق با عادله و همه حرفاش علیه رئال درسته
ولی حرفاش علیه بارسلونا ساخته تخیلات ذهن عادل هست

نرود میخ آهنی در سنگ
من چی میگم شما چی میگی ؟؟

همون بهتر همینجا بحث تموم بشه :n18:

یه برنامه ورزشی با یک گزارش فوتبال کاملا از هم جداست
خب عادل بدبخت اومد راجع اون بازی گفت 2 تا گل بازی رئال باید مردود اعلام میشده! آیا این ساخته ذهن پریشون عادل بوده یا حرف حق؟!!
همین فردوسی پور بارها علیه رئال و بارسا صحبت کرد و یا تمجید کرده ولی گاهی اوقات با این صحبتهای داغ و جنجالی( مثل بازی بارسا و سویا) میخواد یکم بازار گرمی راه بندازه! (در کل من عاشق عادل هستم!)

ما ایرونی ها عاشق حاشیه درست کردنیم بخدا!
این 7 هفته بازی بارسا کی همشون رو شبکه سه پخش کرد؟!!

درضمن بارسا انقدر چشم نواز و زیبا بازی میکنه که همه دست اندرکان صدا و سیما رو مجبور میکنه تا بازیهای بارسا رو پوشش بدن تا همگی ما شاهد زیبایی های این ورزش باشیم.
و از این بابت خوشحالم تیم بزرگی چون بارسلونا طرفداران بیشماری تو کشورمون پیدا کرده که خیلی ها رو مجذوب تلوزیون کرده و با نظرسنجی هاشون دارن میگن ما بیننده ها عاشق اینطور بازیهای هستیم و باید بازیهای بارسا بطور کامل پخش بشه تا چیزی از دست ندیم!

nw_nk
29-09-2013, 01:48
پست های صرفا در مورد پخش منتقل شد: اعلام برنامه پخش زنده فوتبال خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تاپیک برنامه 120 هست

بردیا
29-09-2013, 10:23
اگه بر فرض خواسته باشه بیشترین دستمزد رو مثال زده باشه
دستمزد اتوئو 20 میلیون هست و 3 میلیون از رونالدو بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!

شرمنده پابرهنه وسط بحث میپرم :دی
دستمزد اتوئو توی چلسی حدود 7میلیون بیشتر نیستش.
برای رونالدو هم مبالغ متعدد بوده و از 16 من شنیدم تا 22

و من الله توفیق :دی

wooooow
29-09-2013, 11:52
شرمنده پابرهنه وسط بحث میپرم :دی
دستمزد اتوئو توی چلسی حدود 7میلیون بیشتر نیستش.
برای رونالدو هم مبالغ متعدد بوده و از 16 من شنیدم تا 22

و من الله توفیق :دی

چلسی چیه ؟؟

ساموئل اتوئو تو آنژی روسیه 20 میلیون دستمزد میگیره (( 3 میلیون بیشتر از رونالدو ))
البته فکر کنم تا فصل قبل
الان تو ویکی پدیا خوندم این فصل اومد چلسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Greedy
19-10-2013, 19:33
هدیه تولد 39 سالگی فردوسی پور
عده‌ای از هواداران لیورپول به خاطر لیورپولی بودن عادل فردوسی‌پور و به مناسبت تولد 39سالگی این گزارشگر ورزشی پیراهن شماره120 را که نشان از برنامه جدید او در شبکه ورزش است به وی هدیه دادند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Greedy
26-10-2013, 01:54
نتیجه نظرسنجی امشب

========
پ.ن : امشب قرعه کشی نظرسنجی فوتبال 120 رو علی منصوریان انجام داد شماره 50 هزار گفت 912و سه رقم اخرش که شماره من بود یحتمل خودمم 170-180 برنامه نود شرکت کردیم شانس رو نکرد ببینیم تو فوتبال 120 با ده یازده بار شرکت برنده میشیم یا نه :دی حالا گفت زنگ میزنیم منتظر هم بودیم نزدن امشب شاید گفتن خوابه :n09: در صورت بردن جایزمو میدم حسین رضا زاده تقدیم کنه به ///:n02:

wooooow
26-10-2013, 10:48
دیشب آخر برنامه یه ویدئو واسه پیش نمایش الکلاسیکو نشون داد

اون ویدئو رو از جایی نمیشه دانلود کرد ؟

Greedy
26-10-2013, 11:01
دیشب آخر برنامه یه ویدئو واسه پیش نمایش الکلاسیکو نشون داد

اون ویدئو رو از جایی نمیشه دانلود کرد ؟

Ezel
26-10-2013, 14:38

گل های زلاتان رو از کجا میشه گیر آورد برادر ؟ :دی

====================================

دیشب یه آیتمی نشون داد که بهترین گلهای زلاتان بود ؛ من که به شخصه هیچ بازیکنی رو سراغ ندارم که به اندازه ی زلاتان گل فانتزی و " خوب " زده باشه ، صد حیف که زلاتان در لیگ فرانسه بازی میکنه ، جای خالیش واقعا در تیمهایی مثل رئال و بارسا و یووه و بایرن و چلسی و ... حس میشه .

Greedy
26-10-2013, 14:42
گل های زلاتان رو از کجا میشه گیر آورد برادر ؟ :دی

====================================

دیشب یه آیتمی نشون داد که بهترین گلهای زلاتان بود ؛ من که به شخصه هیچ بازیکنی رو سراغ ندارم که به اندازه ی زلاتان گل فانتزی و " خوب " زده باشه ، صد حیف که زلاتان در لیگ فرانسه بازی میکنه ، جای خالیش واقعا در تیمهایی مثل رئال و بارسا و یووه و بایرن و چلسی و ... حس میشه .
گل های زلاتان یه کم حجمش بیشتره 30 مگ شب میذارم اپلود شه میدم لینکشو بهت :دی
گل های زلاتان خیلی خوبه ... از اونجایی هم که کمربند مشکی تکواندو داره خیلی گلاش رو فن های تکواندویی زده میشه :n23: البته بارسا که بود قبلا

shaparak13
28-10-2013, 10:22
گل های زلاتان رو از کجا میشه گیر آورد برادر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون گلاش تو بازی اندرلخت هست که بفرمایید:

shaparak13
28-10-2013, 10:23
گل های زلاتان رو از کجا میشه گیر آورد برادر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک مسقیم گلای قشنگ زلاتان: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bleu2u4u
18-11-2013, 03:28
اون مستنده كه اين هفته قرار بود بجاش پخش كنن رو كسي ديد؟

clau
18-11-2013, 09:13
اون مستنده كه اين هفته قرار بود بجاش پخش كنن رو كسي ديد؟

مستند خوزه مورینیو منظورته؟

CRIS Joon CR7
18-11-2013, 12:17
من قبلا دیده بودمش .مستند ساخت شبکه ی الجزیره هستش و BBC هم پخشش کرده بود پارسال ،
شنبه هم 5 دقیقه آخرشو دیدم ...تیم فردوسی پور دوبلش کرده بودن و شنبه پخشش کرد.

bleu2u4u
19-11-2013, 07:14
اگه اون بود که دیدمش ممنون
فرگوسن چقدر مودب بود توش

Gregar
22-11-2013, 23:34
امشب یه اتفاق عجیب افتاد تو برنامه 120 این هفته . در حالی که امشب اولین بخش ایتم خارج از مستطیل سبز رو نشون داد توی این ایتم تصویری از پیکه با همسرش که همون شکیرای خودمون باشه رو نشون داد . همون عکسی که توی لندن با بچه شون گرفتن .

بالشخصه فکر میکردم نشون دادن خواننده های خارجی توی تلویزیون از خط قرمزهاشون حساب بشه .

wooooow
22-11-2013, 23:41
حرکت بایرن مونیخی ها فتوشاپ بود ؟؟!!! :n08::n08:

دمشون گرم :n02:

A.N.A.P
15-12-2013, 00:04
كسي قسمت فان اين برنامه رو داره ؟ ديشب يه قسمت بود تركيدم از ختده.هموني كه با كاربيت دروازه بان گرم ميكردن :n08:

Greedy
15-12-2013, 00:26
كسي قسمت فان اين برنامه رو داره ؟ ديشب يه قسمت بود تركيدم از ختده.هموني كه با كاربيت دروازه بان گرم ميكردن :n08:

دارمش میفرستم ورزش 3 میذارن

boy iran
15-12-2013, 20:43

یعنی خدا بود نصف شب اینقدر خندیدم داشتم میترکیدم

Gregar
15-12-2013, 23:37
یعنی خدا بود نصف شب اینقدر خندیدم داشتم میترکیدم

وای نگو :n08:
جمعه اون هفته رو چی میگی که قرعه کشی جام جهانی بود . از یه طرف داشتم فان فوتبال 120 میدیدم از طرف دیگه این کامنتهایی که مردم واسه هاشم بیگ زاده گذاشته بودن رو میخوندم . یعنی نمیدونستم به کدوم بخندم :n08:سه ساعت تمام اونشب دل و روده ام ریخت به هم

wooooow
25-12-2013, 00:14
دوستان میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی جایی پیدا نکردم که سوالمو بپرسم

من واسه شبکه ورزش از گیرنده دیجیتال usb استفاده میکنم (( واسه pc ))
و با نرم افزار Blaze برنامه ها رو میبینم

مشکلی که دارم اینه تو تنظیمات این نرم افزار نمیشه EPG یا همون زمان بندی برنامه رو ها رو دید و زبان نامفهومی داره !!!

دوستانی که از این گیرنده های usb استفاده میکنن با چه نرم افزاری برنامه های رو میبینید که زبان فارسی واسه EPG بخونه ؟؟

EngineeR EhsaN
07-02-2014, 23:06
این برنامه بیشتر بنظر میرسه دوبله یه شوی تلویزیونی خارجی باشه. درسته؟ اسم ورژن خارجی چیه؟

Greedy
08-02-2014, 12:49
این برنامه بیشتر بنظر میرسه دوبله یه شوی تلویزیونی خارجی باشه. درسته؟ اسم ورژن خارجی چیه؟

دوبله که نه
ولی یه سری از کلیپ هایی که پخش میکنن از برنامه فوتبال فوکوس" و "match of the day است تو ایسنا خوندم
بخشی هم تولیدی هست
مگر نه صحبت هایی که رو کلیپ ها میشه مثه فان برنامه و ... که دیگه دوبله نیست :دی

======

sia0368
28-08-2019, 15:59
فوتبال 120 با ماهواره ----- غیر hd میشه دید؟