ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تخفیف " 30درصدی" آزمونهای پارسه (در همه رشته ها و شهرهای ایران!)

aref10
21-08-2013, 15:30
باسلام خدمت دوستان گرامی
دوستان ما(من و 25تا دیگه از دوستام) تونستیم از یکی از نمایندگیهای پارسه تخفیف 30درصدی بگیریم:n02:
بالاخره تونستیم کارمونو بکنیم و تخفیفمونو بگیریم ازشون ن ن:n25:
گفتم اینجام بگم که اگر کسی خواست معرفیش کنیم و اونم 30درصد تخفیف بگیره از پارسه و حالشو ببره:n02:

اینجام مطرح کردم که اولا دوستان بتونن از این تخفیف استفاده کنم ثانیا جامعه آماری پارسه بره بالا:n06:

اما چجوری:
شما همینجا یا تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدید تا اسم نمایندگی رو خدمتتون عرض کنم سپس شما از طریق سایت اصلی پارسه میرید و شماره تلفن اون نمایندگی پارسه رو برمیدارید و زنگ میزنید که تو فلان گروهیم و بعد دیگه همه ی کارهارو میتونید از طریق نمایندگی انجام بدید(من اینجا نه پولی از کسی خواهم گرفت و نه چیزی فقط اسم نمایندگی رو میگم بهتون همین)

اگر هم از تاپیک استقبال شد که دیگه تویه همین پست اولم اسم نمایندگی رو مینویسم

این برای تمامی رشته ها و شهرهای تحت پوشش پارسه صدق میکند-که با یه فرم انتقالی که بهتون میدن همه چیز حل میشه-اگر بیشتر خواستید سوال بپرسید از خود نمایندگی که اسمشو میگم بهتون بپرسید چون بعد میگید دارم تبلیغ یا کلاه برداری میکنم:n24:

باز هم میگم من نه نفعی میبرم(البته شاید 5درصد به من تخفیف بیشتری بدن شاید!) نه چیزی فقط واسه اینکه جامعه آماری بره بالاتر
+ اینکه حتی این تاپیک بسته بشه واسم مهم نیست چون هیچ سودی نمیبرم :)